Találatok a következő kifejezésre: Fel kell a (3668 db)

Tápszer vagy tea éjjelre ha fel kell a baba?

6hónapos kislányom a napokban elkezdte hogy 2-3körülfel kell és kéri a kaját. de viszont ha éjjel megetetem akkor napközben alig szinte a töredékét eszi meg a kajának. arra gondoltam hogy ki próbálom a teát hátha hatásos. Milyen teát adhatok neki? Valaki volt ilyen helyzetben? kezdetektől átaludta az éjszakát aminek nagyon örültünk.

Legjobb válasz: Ha nem éhes, nem szomjas, csak mondjuk nyugtalan, vigasztalásra szorul, rosszat álmodik, fáj valamije akkor semmit nem adj neki! Se enni, se enni! Mert megszokja és mindig kelni fog. Ki kell deríteni, hogy valóban az éhség vagy a szomjúság miatt kel-e fel. Ha nem, akkor ne szoktasd erre rá. Próbáld meg, hogy megnyugtatod és visszaalszik-e. Vagy csak pár korty vizet adj neki, mert ha melegebb van mondjuk, mert esetleg elkezdtetek fûteni, akkor lehet hogy szomjas. Viszont akkor is csak pár kortyot adj neki. És utána aludjon vissza.

Ha nem éhes, nem szomjas, csak mondjuk nyugtalan, vigasztalásra szorul, rosszat álmodik, fáj valamije akkor semmit nem adj neki! Se enni, se enni! Mert megszokja és mindig kelni fog. Ki kell deríteni, hogy valóban az éhség vagy a szomjúság miatt kel-e fel. Ha nem, akkor ne szoktasd erre rá. Próbáld meg, hogy megnyugtatod és visszaalszik-e. Vagy csak pár korty vizet adj neki, mert ha melegebb van mondjuk, mert esetleg elkezdtetek fûteni, akkor lehet hogy szomjas. Viszont akkor is csak pár kortyot adj neki. És utána aludjon vissza.
A kérdező hozzászólása: Már megpróbáltam vissza altatni anélkül hogy adtam volna neki valamit de nem sikerült. kajából be is vágta mindet amikor adtam neki. de akkor ki próbálom a vizet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat. hát ha ma is fel fog kelni éjjel akkor vizet adok neki azt ha holnap reggel sem eszik le megyek a védõnõhöz meg kérdezem õt is.
A baba nem eszik ha nem éhes fõleg nem egy egész adagot, rengeteg 6hónapos van aki nem alussza át az éjszakát, felkel enni, és ezzel nincs is semmi baj.Ha teát akarsz adni neki akkor kamilla teát de azt is gyengére csináld és ne hagyd sokáig állni vagy vegyél kifejezetten babateát ami granulátom formában kapható(egy csecsemõs nõvér)
Ha éhes meg kell etetni akár nappal van, akár éjszaka. Majd a szervezete jelzi, mikor érik meg arra, hogy nem ébred éjszaka. Ha nappal nem eszik eleget annak kell az okát kideríteni, gondolom ez nálatok a fogzás ebben az életkorban. Nyilván ha nem lenne éhes nem enne egy egész adagot, és persze ha éhes akkor a teával nem éri be. Etesd meg és aludjatok mindketten nyugodtan. Majd kinövi az éjszakai ébredéseket.

Hogy izgassam fel kellően a barátomat sex nélkül, akár nyilvános helyen?

Legjobb válasz: Intenzív csókolózás, símogatás, fényezés... Rá kell érezni.

Intenzív csókolózás, símogatás, fényezés... Rá kell érezni.
húzd szét a pi csádat
Fogd meg a farkát a zsebén keresztül.
Miniben egy kicsit hajlongsz elõtte.
vetkõzz le, tuti megkíván ...és nemcsak õ, hanem még sokan mások is!
Ne szúrj ki vele! A barátod.
Nyilvános helyen minek? Ha utána nincs semmi, csak sz.r lesz neki és ciki..amúgy sem nyilvános helyen kell ezeket csinálni.
Vedd el a sörét.
Jah, vagy mond neki h megcsaltad.
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam, hogy nyilvános helyen akarom, hanem hogy fel akarom izgatni, és még nyilvános helyen is vállalnám! Úgy gondolom hogy mit csináljak mondjuk a kezemmel, a lábammal, vagy vmimmel.... Hogy kellõen kívánjon!
Sokat tapasztalt vagyok.. Szerintem, az érzéki csók a legalkalmasabb erre a célra. De ezt mesterien kell mûvelni!
A kettõ ugyanaz, amit írtál, kérdezõ. Kérdem, mi értelme van felhúzni nyilvános helyen, ha utána nincs semmi? Álljon a farka, míg haza nem megy? Fiú lennék, nem tolerálnám a dolgot, szeretném befejezni..Húzd fel otthon, aztán folytatódhat is a dolog..

Milyen összeghatáron felül kell a megrendelt áru után adót és vámot fizetnem? (a lényeg lennt)

Saját használatra szeretnék sportcip?ket rendelni kb 160 dollárért Kínából és azt szeretném megtudni hogy konkrétan hány dollár után kell vámot és adót fizetnem?!

Legjobb válasz: Vámot kell fizetned 21$ felett.

Vámot kell fizetned 21$ felett.

A habtapinak melyik felét kell a föld fele rakni?

Natúr szín?t kaptam, és nem tudom, a színeseknél melyik fele van lefele. A puha, vagy a keményebb oldala?

Legjobb válasz: Én is arra gondoltam. :) Köszi!

A kérdező hozzászólása: Én is arra gondoltam. :) Köszi!
Szia! A mienknek az egyik fele sima a másik rücskös.Nem tudom a tied ilyen-e?Én a simát rakom alulra. :-)
Én is a simát teszem alulra, de szerintem amelyik jólesik:)

Vettem 2 kulcstartót/egybe voltak/ az egyik fele egy kulcs a másik egy lakat, a kulcson egy + jel van, a lakaton egy "->" ilyen nyíl, Melyik felét kell a fiúnak adni, melyiket a lánynak?

Legjobb válasz: http://www.profimedia.hu/photo/ferfi-jele-fiu-ferfi-ferfias-.. ilyenre gondolsz szívek nélkül? a nõ jele a + a fiú jele a --> énis adtam egy ilyet a barátomnak, nála a + jeles van, nálam a nyilas :)

http://www.profimedia.hu/photo/ferfi-jele-fiu-ferfi-ferfias-.. ilyenre gondolsz szívek nélkül? a nõ jele a + a fiú jele a --> énis adtam egy ilyet a barátomnak, nála a + jeles van, nálam a nyilas :)
Szerintem meg pont a kulcs a fallikus szimbólum, ami nyitja a zárat:) :) Én a kulcsot adnám, de érdekes módon a barátomnál is a lakat van, nekünk is van ilyenünk:)
A kérdező hozzászólása: az elsõ kommentelõnek: az egyik egy lakat azon nyíl van, a másik kulcs, azon + jel de én a kulcsot adnám a barátomnak de az meg úgy pont fordítva lenne
Akkor mutasd meg és válasszon õ.
A kérdező hozzászólása: :)

Légkollektorok építésénél a polikarbonát UV rétegű felét kell a külső részre tenni?

Legjobb válasz: Természetesen igen, mert csak ez áll ellen a nap káros sugárzásának, tehát csal így nem fog szétporladni... :)

Természetesen igen, mert csak ez áll ellen a nap káros sugárzásának, tehát csal így nem fog szétporladni... :)
A kérdező hozzászólása: Értem, de az UV-t is ha megszûri akkor nem sok értelme van az egésznek.
Szerintem nem megszûri, hanem ellenáll neki, nem fogja roncsolni az anyagát... :)
A kérdező hozzászólása: Kedvezõ válasz.

Ha van aláírásom egy tárgyból de a vizsgám nincs meg, azt következő félévben fel kell vennem?

Vagy nem kell felvennem, hanem majd csak vizsgáznom kell?

Legjobb válasz: ha indul vizsgakurzus, akkor azt vedd fel, ha nem indul, akkor fel kell venned újra, de a tanárral kell beszélned, elméletileg akkor nem kell bejárnod, de ehhez az õ engedélye is kell. és csak vizsgáznod kell majd. 22L

ha indul vizsgakurzus, akkor azt vedd fel, ha nem indul, akkor fel kell venned újra, de a tanárral kell beszélned, elméletileg akkor nem kell bejárnod, de ehhez az õ engedélye is kell. és csak vizsgáznod kell majd. 22L
A kérdező hozzászólása: mondjuk én beszeretnék majd járni! 1-2 óra kimaradt! meg át kell ismételnem! jobb ha ott vagyok. tehát akkor vegyem majd fel? (szeptembertõl)
Szia! Szerintem jól gondold meg, hogy mi fér bele az órarendedbe! Én felvettem az egyik tárgyamat vizsgakurzuson, nem kell bejárnom, de elhatároztam, hogy be fogok. Csak éppen annyira sûrû ez a félévem, hogy örülök, hogyha azokra az elõadásokra be tudok menni, amikre amúgy is kötelezõ. Én már megbántam, hogy felvettem idén, inkább késõbb kellett volna, mivel nekem erre a tárgyra nem épül semmi. Gondold át, hogy mikor tudod legjobban beosztani az idõdet, meg hogy mi épül még erre a tárgyra! Meg persze, hogy mennyi idõd van még a sulidban. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Oks, köszi! :)

Hogy ülnek fel maguktól a babák? Kell ezt nekik tanítani vagy ösztönösen tudják?

Kinél, hogy zajlott ez? Mennyi id?s volt a csöppség?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell tanítani mert amíg nem tudja mi az hogy ülni nem is érdekli!magától jön rá,az enyém hamarább állt fel mint hogy ülni tudott volna,de hogy gyorsabban fel tudjon állni és ne verje magát kék zöldre igen gyorsan megtanult ülni is(8,5hó)

Szerintem nem kell tanítani mert amíg nem tudja mi az hogy ülni nem is érdekli!magától jön rá, az enyém hamarább állt fel mint hogy ülni tudott volna, de hogy gyorsabban fel tudjon állni és ne verje magát kék zöldre igen gyorsan megtanult ülni is(8, 5hó)
Ösztönösen tudják. Azért nem kell tanítani õket, mert a babák még nem csinálnak tudatosan dolgokat, egyszerûen ha úgy érzi, hogy elég erõs az üléshez, akkor elkezdi próbálgatni, amíg meg nem tanulja. Gyerekenként változó, mikor ülnek fel, az enyém 7 hónapos 1 hetes volt.
Az én kisfiam 9 hónaposan fölállt és rá két hétre megtanult állásból leülni.Nem kell erõltetni semmit, majd a picik tudják, hogy mit, mikor és milyen módon!
A kérdező hozzászólása: Nem erõltetem! Viszont nem tudom elképzelni, hogy hogy csinálják! Gondolom nem hasizomból húzzák fel magukat! Akinek már felült az hogy csinálta?
Mi mászásból ültünk fel, négylézláb van akkor magaalá kezdte tolni az egyik lábát a fenekét leteszi és ugyanazon az oldalon lévõ kezével nyomja fel magát.
A kislányom 1 hete ült fel, 7 hónaposan 1 hetesen. Azóta egész nap üldögél, ha hasra rakom 2 mp alatt felül, teljesen rákattant a dologra. :DD Õ még nem mászik, oldalt a felkarján támaszkodott már 6 és fél hónaposan úgy játszott, majd egyre magasabbra nyomta fel magát, míg végül oldalt támaszkodásból ült fel. Van még a mászásból popsira ülés és a felállásból ülés. Hasizomból nem nagyon ülnek fel, az enyém is 3 hónapos korától hasizmozott, nagyon édes volt, de nem az lesz majd nektek sem a technikája.
Kisfiam éppen most tanult meg hétvégén felülni egyedül, 7 hónapos múlt 21-én. Õ eleinte négykézlábra állt, elõre-hátra rugózott mint egy kiskutya és pár nappal késõbb elkezdett tolatni hátra és ebbõl lett az ülés. Szombaton még csak félig tolta fel magát, de vasárnap reggel már fel tudott ülni teljesen. Azóta folyamatosan ülni akar, hiába fektetem le pihenni, szinte rögtön felül. Persze a lefekvés még nem megy simán, ezért vagy eldõl és azért sír, vagy elfárad és azért sír :-)
a lányom 7 hónapos és 1 hetes volt amikor felült.Magától jönnek rá.
Enyém 9 hós és még nem ült fel. Ha ültetem, akkor egy darabig ül magától, aztán hanyadt vágja magát, babakocsiba is csak úgy hajlandó meglenni, ha teljesen ûl, és kapaszkodik a karfába.Nem is mászik, csak kúszik, védõnõ szerint tologassam a lábát kúszás közben, hogy ösztönözzem hogy másszon, hát tojik rá, pedig már 1 hónapja próbálkozom vele.
nehogy nekiállj egyedül!!! hívj szerelõt. melyik településen laksz? hátha tudok segíteni!
Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz.De komolyra forditva, Indulj el e kazánhoz legközelebbiktõl és sorba mindegyiket légtelenitsd.Ha végeztél, inditsd el a fütést, majd amikor már a viz megfordult.utána ellenõrizd a radiátorokat, hogy az egász felületök meleg-e.De lrgfõféppen fejül. ha vaamelyiknél hõmérséklet eltérést tapasztalsz, akkor abban még maradt levegõ.Ott azt kiengeded, mindaddig amin nem a viz folyik.Ennyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!