Találatok a következő kifejezésre: Fel eve le (128 db)

Fél évig le voltam sérülve és addig nem is sportoltam semmit és most megint elkezdem futni (hosszútávon), de tavalyhoz képest kb.10 percet rontottam vagy többet, szeptemberben lesz egy versen, vajon fel lehet még hozni?

Legjobb válasz: szalag szakadás? vagy mi volt a kiváltó ok? esélytelen szerintem de attól még folytasd,de csak óvatosan mert ami már egyszer megsérült nem ugyan olyan..tapasztalat beszél belõlem.

szalag szakadás? vagy mi volt a kiváltó ok? esélytelen szerintem de attól még folytasd, de csak óvatosan mert ami már egyszer megsérült nem ugyan olyan..tapasztalat beszél belõlem.
A kérdező hozzászólása: nem a szalagszakadás a bokám rossz már két és fél éve de most nagyon megfájdult és ezért hagytam ki kb. fél évet(ezért nem futottam).el van meszesedve a bokám(pontosabban achilles) és szerintem a bokám nem befolyásolja a futást, talán csak egy picit, de azt 2és fél év alatt sikerült megszoknom.

Letört elöl felül mind a két fogam. Az egyiket 6éve tömték be de az orvos azt mondta hogy ha kiesik a tömés akkor már nem tudja újból betömni. A másik meg fél éve szülés közbe tört le. Mennyibe kerülne ha új fogat szeretnék?

Meddig jók?Milyen eljárással csinálják?Azért kérdezem itt mert hátha van olyan akinek már nem eredeti.Olvastam pár oldalt ahol írtak a m?fogakról de vagy 6féle volt.El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha megvan még a csonkja, vagyis a fél fog, és nem fáj, akkor koronát tudnak rá tenni. Kb. 15.000.- / db. A saját fogadat lecsiszolják kis hegyesre (adnak érzésteleníõt, ugyan olyan mint mikor töméshez fúrnak, abszolut nem fáj) vesznek róla lenyomatot, s készítenek rá egy mûfogat. Ezt ragasztó anyaggal ráragasztják a te fogadra, s olyan mintha eredeti lenni (egy tokot húznak rá, ami fog alakú )kb. 15 évet kibír. 4 nap alatt megvan! Ha nem lehet megmenteni a két fogat, akkor mind a kettõt kihúzza, s a mellette lévõ kettõt csiszolja le kis hegyesre, s 4db koronát, vagyis kis fogacskát ragaszt fel, az a híd! Csináltasd meg minél hamarabb, meglátod szép lesz nagyon, nem fogod érezni hogy nem a tiéd, vagyis hogy mûfog, s sokáig kitart, ne sajnáld rá, megéri, s abszolut de nem fáj, nekem 3 is van, egyszerre csinálták mind, pedig nagyon féltem a dokitól!

Ha megvan még a csonkja, vagyis a fél fog, és nem fáj, akkor koronát tudnak rá tenni. Kb. 15.000.- / db. A saját fogadat lecsiszolják kis hegyesre (adnak érzésteleníõt, ugyan olyan mint mikor töméshez fúrnak, abszolut nem fáj) vesznek róla lenyomatot, s készítenek rá egy mûfogat. Ezt ragasztó anyaggal ráragasztják a te fogadra, s olyan mintha eredeti lenni (egy tokot húznak rá, ami fog alakú )kb. 15 évet kibír. 4 nap alatt megvan! Ha nem lehet megmenteni a két fogat, akkor mind a kettõt kihúzza, s a mellette lévõ kettõt csiszolja le kis hegyesre, s 4db koronát, vagyis kis fogacskát ragaszt fel, az a híd! Csináltasd meg minél hamarabb, meglátod szép lesz nagyon, nem fogod érezni hogy nem a tiéd, vagyis hogy mûfog, s sokáig kitart, ne sajnáld rá, megéri, s abszolut de nem fáj, nekem 3 is van, egyszerre csinálták mind, pedig nagyon féltem a dokitól!
Még akkor is van megoldás, ha fog alig látható, olyan kicsire letört, mert a gyökérbe, ha belefúrnak és ú.n. csapos fogat készítenek, akkor nem kell kihúzni a fogat. Személyes vizsgálat alapján lehet pontos megoldási javaslatokat adni.
A kérdező hozzászólása: Ideiglenes akrilát korona/hídtag 5 000 Ft Fémkerámia koronapótlás/hídtag 20 000 Ft Teljes kerámia koronapótlás 25 000 Ft Cirkónium-oxid koronapótlás/hídtag 50 000 Ft Öntött csapos mûcsonk 10 000 Ft Üvegszálas esztétikus gyökércsap 9 000 Ft Csonk felépítés 5 000 Ft Éjszakai harapásemelõ sín 30 000 Ft Teljes lemezes kivehetõ fogpótlás 60 000 Ft Fém alaplemezû részleges kivehetõ fogpótlás 65 000 Ft Precíziós elhorgonyzás 20 000 Ft Fogsor alábélelés 15 000 F Ezeket nem értem mert annyiféle van!

Mennyibe kerülne az E rendszám egy 11 éves 60 le-s kis személyautóra? Ha a fél év lejárta után írok pl egy adásvételit a családban bárkinek, akkor ugyebár az ő nevére ugyanúgy kiváltható újabb félévre?

Legjobb válasz: A KFB. összege ami lakhelytõl,életkortól és motor cm3-tõl függõ. Szép is lenne ha a családtagok fél évente átvennék a kocsit.... Senki nem regisztrálna viszont az összes simlibúvár "E" rendszámok közt feszítene. ALAPOS INDOKKAL egyszer fél évvel hosszabítható.

A KFB. összege ami lakhelytõl, életkortól és motor cm3-tõl függõ. Szép is lenne ha a családtagok fél évente átvennék a kocsit.... Senki nem regisztrálna viszont az összes simlibúvár "E" rendszámok közt feszítene. ALAPOS INDOKKAL egyszer fél évvel hosszabítható.

A párommal fél évig nem feküdhetünk le, szerintetek félre fog lépni?

Még friss a kapcsolat viszonylag, és elég fiatalok is vagyunk én 18L ? 19F. Félek, hogy a szex hiány miatt majd félre kacsingat, és megcsal. Hány pasi bírná ezt ki?

Legjobb válasz: Én kibírnám,ha tudom,hogy fél év múlva is ott leszel még...Sõt,még többet is ha komoly a dolog. 21/f

Én kibírnám, ha tudom, hogy fél év múlva is ott leszel még...Sõt, még többet is ha komoly a dolog. 21/f
Miért nem feküdhettek le? Amúgy nem feltétlenül torkollana megcsalásba, és egyébként sem csak szexelni lehet, arra van a petting :)
Ha még friss a kapcsolat, miért kéne egyáltalán szexelni? Az ilyesmi fokozatosan megy, nem rögtön bele a közepébe.
Többen bírják mint te azt gondolnád...... Szerintem ezen ne parázz... ha szeret akkor megvár !!
A kérdező hozzászólása: Igen, csak kezem :D Amit használhatok is. És írtam, hogy az fél éven át azért .... és azt még variálni sem lehet.
De milyen egéség ügyi problémáid vannak? AIDS?..Vagymi? mert ugye az se mindegy..
A kérdező hozzászólása: Az mindegy, hogy milyen, a lényeget leírtam. És nem AIDS.
nagyon sokan kibírják ha a párjukról van szó, akár hiszed akár nem :)
Keféljetek(vagy ha nem ak petting), nem fog megártani jó nektek :) F17
Az milyen probléma lehet hogy se puncit se szájat nem használhatsz?
és még gumival se. tréfálsz bolondozol?
van kezecskéd meg szád is.
A kérdező hozzászólása: Egészség ügyi
miért nem csináljátok fél évig?
De akkor miért nem szexelhettek a továbbiakban? Mert, ha egészségügyi oka van, és a párod ezt nem érti meg és megcsal, akkor annyira tapló, hogy jobban is jársz, hogy ez még "korán" kiderült...
A kérdező hozzászólása: DE köszönöm a kedves válaszokat, remélem hûséges marad. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, már le feküdtünk. Csak hát tapasztalataim és látottak alapján ebben a korban gondolom, hogy megcsalna, és ettõl félek. Meg nagy nõfaló volt mielõtt megismertem. Esetleg kézzel tudnám kielégíteni, de az meg fél éven át ... :s Nem hiszem h tetszene neki, és ebbe még újítást se lehet vinni :s
Igen az tényleg fontos, hogy elõtte lefeküdtél-e már vele vagy sem. Egyébként ha szeret és komolyan gondolja veled ezt a kapcsolatot akkor megvár.A barátnõm a barátjával másfél éve vannak együtt, és bizonyos okok miatt még nem feküdtek le egymással, és mind a ketten nagyon nagyon szeretik egymást és soha nem kacsingatnának másfelé. 18/l
Mármint miért nem? Egészségügyi, vallási, vagy milyen oka van? És elõtte volt már szex? És ha szex nem is lehet, azért kézzel, szájjal ki tudod rendszeresen elégíteni, vagy azt sem?
elõtte lefeküdtetek? ez sokat számít mert ha nem akkor azt is hiheti hogy csak érzelmi támasznak használod..és ha már nem kell kiadod az útját.. de ennek kicsi az esélye..
A kérdező hozzászólása: Õ nem tud engem sehogy se kényeztetni. Én tudnám õt kézzel. és ezzel kifújt a lehetõségek listája :( De köszönöm a biztató válaszokat. :)
fel ev alatt nem tudod "jol kigyurni" magad. taplalkozasodra odafigyelsz?
A kérdező hozzászólása: Nem igazán keveset eszek. Mert külföldön dolgozok és itteni kajákat nem igen eszem meg és fogyok
Gyenge vagy kívül-belül.

Vettem egy szinte teljesen használatlan fémhúros akusztikus gitárt és az előző tulaj azt mondta hogy már fél éve áll rajta a gyári húr érintetlenül. Le kéne cserélni?

Legjobb válasz: fél év szerintem alapból sok egy húrnak, másrészt pedig a gyári húrok többsége nagyon szar, és kemény, kényelmetlen, szóval én lecserélném :D

fél év szerintem alapból sok egy húrnak, másrészt pedig a gyári húrok többsége nagyon szar, és kemény, kényelmetlen, szóval én lecserélném :D
Cseréld! :)
Szia! Fél év hosszú idõ, ráadásul gyári húr, ami elég gagyi szokott lenni... Szóval szerintem cseréld le!
igen, ugyan ezt mondtam el én is kb :DD

Ha 2010 júniusában jár le az útlevelem, akkor utazhatok még vele februárban? Nincs már az a rendelet, hogy előtte fél évig minimum érvényesnek kell lennie?

Legjobb válasz: Attól függ, hová utaznál vele. Némely országban van ilyen kikötés, máshol meg nincs. Tavaly Thaiföldön voltam, ott pl. a vízumhoz a visszautazás idejét követõen legalább fél év érvényességet követeltek meg. Az EU-s országokba és Horvátországba amúgy egyáltalán nem kell az útlevél, utazhatsz személyi igazolvánnyal is.

Attól függ, hová utaznál vele. Némely országban van ilyen kikötés, máshol meg nincs. Tavaly Thaiföldön voltam, ott pl. a vízumhoz a visszautazás idejét követõen legalább fél év érvényességet követeltek meg. Az EU-s országokba és Horvátországba amúgy egyáltalán nem kell az útlevél, utazhatsz személyi igazolvánnyal is.
Bizony, ez attól függ, hova utaznál.
A kérdező hozzászólása: A személyim is júliusban jár le... Akkor mi a teendõ?
Hali! 1. EU-n belül sem mindegy, hogy van-e Nálad útlevél vagy sem. Amikor Olaszországba mentem vonattal, a horvátok dörömböltek az ajtókon, hogy Passport! Passport! Az EU tagállamokban (pl. Ausztrián át Németország) nem kell! Repülõgépnél nem számít az EU-s tagság, útlevél mindig minden reptéren kelleni fog! 2. Én 2008-ban úgy jártam, hogy a kirepülésemkor még érvényes volt az útlevél, de a kinttartózkodásom alatt lejárt. Ha az útlevél abban a hónapban jár le, amelyik hónapban hazautaznál, akkor segáz (a személyigazolvány helyettesíti). Viszont ez fordítva is igaz, mert 2009-ben a kinttartózkodásom alatt a személyim járt le s az útlevél pótolta. Repülõjegy vételkor megszokták nézni az érvényességet.
Attól, hogy Horvátországban a határõr azt mondta neked, hogy "Passport" még elfogadta volna a személyit is(mint ahogy pl a rendõr is elfogadja az útlevelet, de azt mondja alapból, hogy "személyit"). Nekem is azt mondta az ukrán rendõr hogy "dokument", mégis elfogadta a passportot:)
A horvátoknál mindenképpen az útlevél kell, mert pecsételtek bele (oda is és vissza is), pedig csak átutazóban voltam.
Évek óta személyivel járok Horvátországba. Az elsõ nyaralás elõtt felhívtuk az itteni horvát nagykövetséget, és tõlük kérdeztük meg. Nem szükséges útlevél. Repülõs utaknál is megfelel a személyi, ha EU-n belül utazol. Ha tudod, hova akarsz menni, hívd fel az adott ország konzulátusát, és kérdezd meg. Annál biztosabb választ nem kapsz!
Egyszer kajáltam a Mekiben étkezési utalvánnyal, és a csaj rápecsételt, ebbõl logikusan következik, hogy a Mekiben csak étkezési utalvánnyal lehet fizetni, hiszen a pénzre nem lehet rápecsételni.

Egy nős férfivel járok fél éve. Tegnap bukott le előttem. Hagyjam el? Szeretem.

Tegnap derült ki, hogy van felesége, 4 éve. Eddig azt mondta, elvált már 1 éve, és az ex-neje hívogatja a gyerekek miatt. Hittem neki. Nem élünk együtt, hétvégente 1 napot aludt nálam, hétköznap is sokat volt velem. Nem gyanakodtam, hogy átver. Gy?r?t sem viselt. Részemr?l a szül?knek való bemutatás is megtörtént. Néhány barátját ismerem, egyik sem tudta, hogy n?s. A felesége nem tud rólam. Nem akarom tönkretenni a házasságát, de ha fél éve velem csalja, nem hiszem hogy meg lehetne menteni. Mit gondoltok? 23L (A férfi 29)

Legjobb válasz: Fél év alatt mégsem hagyta el érted a feleségét, pedig sztem volt ideje gondolkozni rajta... tehát veszett ügy. Nem fogja elhagyni a feleségét, csak kalandot keresett.. Én személy szerint azt mondom, hogy addig szállj ki amig lehet... L/22

Fél év alatt mégsem hagyta el érted a feleségét, pedig sztem volt ideje gondolkozni rajta... tehát veszett ügy. Nem fogja elhagyni a feleségét, csak kalandot keresett.. Én személy szerint azt mondom, hogy addig szállj ki amig lehet... L/22
Egy ismerõsöm több mint 10 évig játszotta a szeretõ szerepét, végül hozzáköltözött az ürge, de még akkor sem vált el.A vége az lett, hogy itt maradt a barátnõm egyedül egy kisbabával. Ha az eszedre hallgatsz elhagyod!
Voltaképpen csak meg akarod velünk indokoltatni hogy miért maradj vele, hiszen úgyis vele fogsz maradni. Ez egyértelmû. Igen, biztos bizonytalan volt de egyébként jó ember, a felesége a szemét, blabla.
És elhitted ezt a válópert beadtam sztorit? Egyébként, ha nem borul a bili, akkor nem adta volna be? Én menekülõre fognám, nem hiszem, hogy egy szemétládával szeretnék együtt élni.
És szerinted most igazat mond??? Ha meg már beadta a válópert akkor nem jelent gondot, ha beszélsz a feleségével, nem? ?? Megmondod neki, h te szeretnél, mert megingodt a bizalmad...
Ezt komolyan mondod, hogy fél év alatt SEMMI nem tûnt fel? Nem volt feltûnõ, hogy Te már a szüleidnek is bemutattad, de õ még a lakásába se invitált? Egyszerûen ezt nem hiszem el. A pasik 80 %-a egyébként nem hord gyûrût. Ha szereted, hogy a pasid ilyen gerinctelen senkiházi féreg, akkor járj vele tovább nyugodta.
Ne haragudj, de te még hiszel neki? Ahogy átverte a feleségét, úgy téged is átverhet! Ezt azért tartsd szem elõtt! Volt ideje gondolkodni! Úgy ahogy a feleségét megcsalta Veled, úgy gyakorlatilag téged is megcsalt a feleségével. Mi garancia, hogy beadta a válópert? Lehet, hogy megint csak kábít... Részemrõl oda lenne a bizalom, márpedig a bizalom és az ÕSZINTESÉG minden kapcsolat alapja. Én a helyedben megmutatnám neki, hogy merre találja az ajtót!
Ha ezt a húzást megtette a feleségével, gondolod hogy veled nem fogja eljátszani? Ostoba vagy ha azt hiszed hogy veled tisztességes lesz! Ismered a barátait, akik szintén nem tudják hogy nõs? Számomra ez hihetetlen.
1. Dobd ki. 2. Tálalj ki az asszonynak, hogy ne bánthassa többé. 25F
Most engem gyõzködsz ezzel a hosszú szöveggel, vagy magadat? Mindegy, az ilyenek mindig be tudják mesélni maguknak, hogy semmirõl sem tehetnek, de legbelül mindig tudni fogod, hogy a dolog azzal kezdõdött, hogy kitálaltál a feleségnek. Mondjuk amilyen lelketlen vagy, téged úgysem érdekel, csak neked legyen jó. Hányok tõled.
Egyáltalán nem te tehetsz a feleség döntésérõl. Jól tetted, hogy elmondtad, mert így okoztál kevesebb fájdalmat a nõnek. Képzeld el, ha ez évekkel késõbb derült volna ki, akkor mennyivel rosszabb lett volna a feleségnek és a már megszületett gyermeknek. Nem vagyok abortusz párti, de ez nem a te döntésed volt, hanem a feleségé. Te nem vagy ezért felelõs.
Legjobb megoldás ha elhagyod és elmondod a feleségének. Az ilyen nem férfi. Jobb is h rájöttél.
Még ha csak utólag derült is ki, úgy gondolom példamutatásról egy szeretõ ne oktasson ki mást. A gyerek témát már ott lekellett volna zárnod, hogy a felesége állapotos PONT. semmi közöd hozzá hogy apa lehetett volna meg hogy tartja el az az õ dolguk egyáltalán nem a tiéd. így szerintem ezt nem is kell tovább ragozni. és mégis hogyan bukott le, hogy van felesége?mert ez eddig még nem derült ki...amúgy meg el nem hiszem hogy ha valaki 4!!! éve házas arról a haverjai nem tudnak...na ezt ne...
Miért ne lenne az? Eddig azzal védekezett hogy a nõ úgyis elvetette volna a pénzszûke miatt, de most elszólta magát azzal, hogy "apa lehetett volna". A gyerek megmaradt volna, ha nem avatkozik bele mások dolgába. Hiába nyugtatjátok vagy õ saját magát, a tény attól még tény marad. És aki ezek után is jól érzi magát, annak nincs lelke. Nocsak, mik derülnek ki azokról akiket "áldozatnak" gondoltunk...
Ne hallgass azokra akik kikiálltottak gyerekgyilkosnak, mert NEM vagy az!!! És kitartás, nem kell a hapsival foglalkozni, ennyi volt, ne ragozd tovább.
Látom még büszke is vagy magadra, hogy megakadályoztad a gyerek életét. Undorító egy "ember" lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Keresett a férfi, nem vettem fel a telefont. A feleségét is hívogatja, õ sem beszél vele. Írtam neki sms-t, hogy "megismerkedtem a feleségével, igazán szép a lakásuk." Most mindenért megfizet. Kíváncsi vagyok, mit szól majd, ha megtudja hogy apa lehetett volna.
Jól döntöttél és egyáltalán nem vagy felelõs a gyerek haláláért! Az anya dönt a sorsáról, és aki még felelõssé tehetõ, az az apa, aki mindenkit átvert. Ti szerencsétlenek! És mindez egy sz*métláda férfi miatt!
A kérdező hozzászólása: Nem én döntöttem a gyerek életérõl. Én elmondtam a feleségének, mi történt az elmúlt fél évben. Õ döntött úgy, hogy elveteti a gyereket. Nekem ebbe beleszólásom nincs, nem is volt és nem is lesz. Nem értem, mit gondolsz magadról, hogy letámadsz.
Igen hagyd el mert nem érdemel meg téged egy ilyen szánalmas ember! Lukra játszik higgy nekem!
A kérdező hozzászólása: Igen, igazatok van, semmi közöm hozzá. De a feleségét sajnálom. 07:42! Én nem akarlak meggyõzni, én tudom hogy helyesen cselekedtem. Az a te problémád, hogy máshogy látod a helyzetet. Ez a "hányok tõled" szöveg nagyon tini-szájra vall! Nem érdekel, ha elítélsz. Te nem voltál még sem az én helyemben, sem a felesége helyében, de nem is kívánom, hogy legyél. Soha ne tudd meg, milyen érzés, ha arról az emberrõl, akivel le akarod élni az életed, kiderült, hogy egy hûtlen és hazug ember. (A felesége akarta leélni vele az életét!) Azért kíváncsi lennék, te mit tettél volna a helyemben. Egy hazugságra épülõ házasságba szülje meg a gyereket? Gratulálok a gondolkodásmódodhoz! Büszke lehetsz magadra! (Remélem érzed az iróniát!)
Közvetve igenis felelõs vagy az "angyalcsinálásért", mivel mégha az konkrétan a feleség döntése is volt. befolyásoltad õt a döntésében. én a helyedben (a saját lelkiismeretem megnyugtatása érdekében) találkozóra hívnám a nõt és megpróbálnám lebeszélni az abortuszról. igaz, nem vagyunk egyformák, ha téged nem zavar a tudat, hogy te is hozzájárultál egy ilyen döntéshez, akkor lelked rajta... én biztos emészteném magam.
Hagyd már a francba a feleséget is, meg a férjet is! Lehet, hogy a feleség ugyanakkor nagy hantás, mint a férje, és egyáltalán nem is terhes. Komolyan, nézzatek már magatokba? Nem vettétek volna észre, ha a férjetek már fél éve félrekavar? Ugyanakkor neked is észrekellett volna venni, hogy nem stimmel valami a pasid körül. Mindegy, megtörtént, így történt. Mindenesetre, ha engem felhívna a pasim szeretõje, tuti, hogy nem õ lenne az elsõ, akivel közlöm, hogy hopp, épp terhes vagyok. Ja! és ne beszéljünk már gyerekgyilkosságról egy állítólagos kilenc hetes terhesség esetében. Éld a saját életed! Lehet, hogy kibékülnek, és élnek tovább úgy, ahogy eddig. De ehhez neked már semmi közöd.
az ilyen szemét nem ember de még állat sem! Egy kis féreg amõba!
jól teszed. Mindenki a saját életét élje.
A kérdező hozzászólása: Kinéztem a telefonjából. Ezek után már nem érdekelt, hogy nem illik belenézni a mobiljába. Megvagyok, köszönöm. Nehéz dolog feldolgozni ezt, de elfoglalom magam. Olvasok, hímezek stb. A férfi és a felesége azt hiszem különköltöztek. Egyik nap keresett a nõ, de nem akartam vele kapcsolatba lépni, nem hívtam vissza. Ki akarok maradni mindenbõl.
Tényleg, mi történt Veled azóta?
Hogy tudtad emg a feleség számát? Ijesztõ, ahogy egyesek rád próbálják tolni az abortusz borzalmát. Tényleg nem tartozik rád. AA legjobbat tetted, hoyg a nõt felhívtad, a pasit kidobtad. A többi az õ dolguk.
A kérdező hozzászólása: Úgy bukott le, hogy a felesége írt neki egy szerelmes sms-t, és úgy írta alá, hogy "életed párja". És épp az autóban ültünk, ott olvasta el elõttem, és hát beleolvastam. Utólag nem is bánom. Nem tudom, a feleségnek mik voltak a szándékai. Lehet, hogy csak hazugság, hogy terhes. Nem tudom. A barátairól meg kiderült, hogy a neten ismerte meg õket, és hazudott nekik folyamatosan.
Figyelj, te helyesen cselekedtél, ezt kellett tenned. Elvetetni egy magzatot, ha nincs lehetõség eltartani, bûn, mikor hosszú sorokban várnak a gyermektelen párok arra, hogy örökbe fogadhassanak. Egy barát házaspár is négy éve várta, hogy legyen nekik gyerek, már majdnem kifutottak az idõbõl, végre kaptak egy kisfiút, akit elmulasztott elvetetni egy 16 éves leányanya. Jó élete lesz a kis srácnak, ahogy az örökbefogadott lányuknak is az van, aki 5. gyerek volt egy éhezõ családban, és örökbe adták. Miért van az, hogy csak a megölés jut az anya eszébe, ha anyagi problémák vannak?? Vagy a feleség úgy akar bosszút állni, hogy nesze neked, apa lehettél volna, ha nem csalsz meg, de így nem szülöm meg a gyerekedet?!
Arra még mindig nem kaptunk választ hogy honnan tudtad meg hogy felesége van, ha még a haverjai sem tudták...
Mindenki a maga élete kovácsa én csak ezt tudom mondani!
Jol látom letértünk az eredeti témáról. Ez már az embrió élete téma? Közvetve beleszólt... csak azért mert megtudta, hogy terhes a nõ... HA nem tudja akkor is közvetve beleszol. :) És? Inkább jobb egy éhezõ gyerek mint egy halott magzat? Na akkor ki a kegyetlen? Ehh ilyen hülyeséget. Sokoknak azért jár a szájuk mert már nem tudnak okosak lenni. Könnyebb a más szennyesébe túrkálni. Mindenki a saját életének kovácsa. Ha tanácsot kapsz és követed az a te felelõséged és nem a tanácsadóé. A tanács egy tényállás valakinek a véleménye. Ha valakit ez befolyásol az már az õ felelõsége.
A kérdező hozzászólása: Semmi közöm hozzá, de nem fogok beleavatkozni az életükbe. Nem beszélek le senkit az abortuszról. Felnõtt nõ, egyedül is el tudja dönteni.
Már megbocsáss, de ki vagy te hogy eldöntsd, mi lenne jó annak a kisembernek? Elõre látod, hogyan fog alakulni az élete? Érdekes, anyám hármunkat nevelt fel szegénységben(de szeretetben), mégis ember lett belõlünk. Most hatalmasat estél a szememben mint ember, még ha ez semmit nem is jelent neked. A kisember élete így is a lelkeden szárad, mert te bosszút akartál állni a férfin. Remélem ezt soha nem felejted el, remélem megérte neked és sikerült a bosszúd.
A kérdező hozzászólása: Senkit sem pontoztam le. Valahol úgy érzem, jobb a babának is, hogy nem született meg. Az anyja úgysem tudná eltartani (ezért veteti el), és az mégse jó neki, ha úgy nõ fel, hogy nélkülöznie kell.
Ha nem akarod nem hagyod el. De sose feledd, hogy másodrangú vagy, szeretõ. A szép szavaknak fel lehet ülni, de ha észnél vagy nem veszed komolyan. Te is tekints úgy rá mint egy kikapcsolódásra, egy jó szórakozásra, de komoly jövõt ne tervezz. Két okból se. Egy. Amit a feleségével megcsinált veled is megteszi. Azt mondja gyerek miatt nyaggatják, és ez kifogás. Nem érdekli a gyerek. Nem csodálkoznék ha a feleséágétõl is a gyerek miatt megy el, vagy menekül a közelébõl. szóval a szép szavaknak nem felülni csak élvezkedj rajta. Használd ki az alkalmat. De ha nem bírod a szeretõi státuszt lépj ki az egészbõl.
Azért megnézném, ki az az ember aki lepontozza azokat, akik észhez akarják téríteni a kérdezõt... Nem értem, miért véded ezt a "férfit"? Veled is meg fogja ezt tenni, az tuti. Angoléknál van egy olyan mondás, hogy "Once a cheater, always a cheater" ami kb annyit tesz hogy "Aki egyszer megcsal valakit, megteszi mással is."
Ez a pasi az a kategória, akivel nem szabad kezdeni, mert nincs meg a jó kapcsolathoz elengedhetetlen szintû erkölcsi színvonal. Nincs alap, amire építeni lehet. Ez tény. Sajnos belefutottál, mert átvert, meg a mai jó szokás, miszerint hamarabb bújunk ágyba valakivel, mint megismernénk. Együttérzek veled, nagyon nehéz lapátra tenni azt, akihez tested-lelked húz, de ennek a kapcsolatnak nincs jövõje.
A barátai talán fizetett statiszták voltak? Szerinted hány nõ van még az életében rajtad, és a feleségén kívül? ÉBRESZTÕ!!!!!
Én úgy látom, hogy mindenáron támogatást vársz. Szóval, maradj vele, költözz össze vele, szülj neki gyerekeet, szeresd a barátait, és áldozd be az életedet érte. Mert megérdemli. Talpig becsületes ez a te embered.
Látod? Még õt mentegeted, hogy van saját lakása , meg nem úgy nézett ki a dolog, hogy lenne felesége.. xal rajtad van a rózsaszín ködfátyol...na, majd ha leesik, akkor olvasgasd át újra ezeket a válaszokat!
le lehet pontozni! ébredj fel! 4éve van felesége, veled fél éve van együtt egyikõtök sem tudott a másikról és még a barátai sem tudták, hogy nõs és mellette szeretõt tart? Milyen hazug ember lehet senkinek sem mond igazat? És még ezek után elhiszed neki, hogy beadta a válási papírokat? Gondolod majd ha egyszer feleségül vesz veled nem teszi majd meg ugyan ezt? És hogy fogsz akkor reggelente felkelni: Vajon megcsal vagy nem??? Ne haragudj de ez nevetséges, még azon agyalsz, hogy vele maradj-e? Inkább most hagyd ott, 5-10 év múlva sokkal nagyobb lesz a fájdalmad ott hagy majd a gyerekekkel gondolod, hogy akkor jobb lesz?
A kérdező hozzászólása: Van saját lakása, voltam nála többször is. Semmi nem utalt arra, hogy ott lakna 1 feleség. A barátai is meglepõdtek, mikor tegnap felhívtam õket, hogy mi történt.
Szia! Van férfi aki "passzióból" csalja a feleségét, és eszébe se jut beadni a válópert, még akkor sem, ha neked ezt mondja. Persze a feleség a házisárkány, meg ellaposodott a kapcsolat...ja, azért nem vált el már jóideje.Lehet, hogy te vagy a 20valahanyadik szeretõje. Gondolom a haverok tudtak a házasságáról, csak falaznak neki. Gusztustalan. Én úgy dobnám ki, mint macskát...
Nem muszaj szakitanod, de ezek utan Te mindig csak szereto maradsz. Mert nem fog elvalni, nem akar. Azt gondolod at, hogy neked megfelel-e ez a statusz. Ha nem, akkor szakitanod kell, a sajat erdekedben. De ne kenyszeritsd tobb hazugsagba, hogy maaaajd elintezodik a valoper, meg jaaj a bekitotargyalas meg blabla, mindig ki fog talalni valamit. Tisztazd vele, hogy akkor harmadik leszel, de mindenrol tudni akarsz ezekutan. Ha azert nem er ra a hetvegen, mert elutazik a csaladjaval, akkor azt mondja, es ne kamuzzon. Ennyit nyersz a dologgal. (szemelyes velemenyem, hogy dobbants, tedd tul magad rajta!)
nem olvastam el az összes választ, de szerintem dobd ki! gondolj bele, ha tényleg beadta a válópert, akkor is kell egy ilyen férfi?4 éve van felesége, és megcsalja.valószinû elunta a feleségét, vagy a kötöttséget ezt csak ö tudja.DE!!szerintem ezt ugyanugy veled is eljátszhatja, hogy megcsal, attól függetlenül, hogy a késõbbiekben össze házasodtok vagy nem...
Az a lakás a közös lakás mellett van, oda viszi fel a szeretõket. Én nem bírnék ilyen pasival maradni. Alapból átveréssel indította a kapcsolatot. A jövõben is ott fog átverni, ahol tud. Soha nem fog elválni a feleségétõl, és melletted is szeretõt fog tartani. Én is jártam ugyanígy, mint te, azzal a különbséggel, h randizgatáson kívül semmi nem történt, mert gyanús volt valami. Aztán fél év után derült ki, h családos, van 2 gyereke és 5 évvel idõsebb, mint aminek kiadta magát. Utána azzal áltatott, h utálja a feleségét, el fog válni, stb. Sose hittem neki :) Már évek óta nem beszéltünk. Nemrég írt egy sms-t, h megszületett a 3. gyerekük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Igazatok van, mind végig átvert. Felhívtam a feleségét, kitálaltam neki. Kiderült, itt laknak 2 buszmegállóval arrébb. Azt mondta, nem is gyanakodott, még akkor sem mikor heti 1 éjszakát nem aludt otthon. Ha a férfi nem adta be a válópert, a felesége garantáltan megteszi. Mondtam neki, hogy sajnálom, de mindkettõnket átvert. Én is kiadom az útját, és a felesége is. Nagyon fáj, de ezt kell tennem!
"Nem akarlak bántani, de akkor most közvetetten felelõs vagy annak a babának a haláláért" Nehogy komolyan vedd! Az nem a te döntésed, felnõtt nõ, tudja mit tesz! Te jól döntöttél! És gratulálok, hogy volt erõd, bátorságod végig csinálni!
Vagyis 2.
Tiszta szánalmas, hogy akik az igazat irják meg, le lettek pontozva! Na mi van, nem tetszik az õszinteség??? Mi azok vagyunk, a szeretõd pedig nem! (elsõ voltam) L/22
Nem akarlak bántani, de akkor most közvetetten felelõs vagy annak a babának a haláláért, hiszen eddig megszülte volna, most pedig hogy megtudta milyen a férje, már a megölése mellett döntött. Milyen apróságon múlik az ember élete...
A kérdező hozzászólása: Már mindent tud a felesége.
Nézd, a kapcsolatotok egy hazugságra épült, ami most kibukott és nem tudhatod, hány hazugság van még, amit csak nem is sejtesz. Ha el is válik, akkor mit gondolsz, meddig marad veled, meddig lesz hû hozzád? Ha a feleségét eddig csalta veled (és még ki tudja kivel melletted), téged is csalni fog. Legjobb lenne, ha elbeszélgetnél a feleségével. Vagy ha nem is beszélsz vele (elég gázos lenne, aláírom) akkor egy névtelen levelet küldhetnél neki. Nem a pasi iránti bosszúból, hanem, hogy tudja, ki is a férje valójában.
Nagyon remélem, hogy ilyen határozott maradsz és kiadod az útját. Mindent elmond róla, hogy miközben csalja a feleségét gyereket vállal. Én legjobban ebben az egészben a babát sajnálom, meg az anyukát, aki lehet, hogy ez miatt nem tartja meg. Persze téged is, hogy pont ilyen embert fogtál ki.
A kérdező hozzászólása: Azért az a minimum, hogy beolvasok neki.
jól tetted, amit tettél, bár a neheze még ezután jön. Ne beszélj vele, ne hallgasd meg a magyarázkodását, stb. Töröld az életedbõl!!
A kérdező hozzászólása: A felesége is nagyon megdöbbent, mikor elmondtam neki. Részleteket nem akart hallani. Egyébként terhes a felesége, 9 hetes, de a férj még nem tudja. Azt mondta elveteti a babát. :(
Nézd, aki téged már átvert ilyen fontos dologban, az többször is simán, szemrebbenés nélkül meg fogja tenni. Egyértelmû lapát, és a feleségnek tálalj ki. Neked kellene olyan férfi, aki érted elhagyja a feleségét, akit a házassága alatt csalt? Mert szerintem ezek után ezt veled is simán megtenné...találsz te jobbat is. Nekem is nagyon tetszett egy férfi, akirõl nem tudtam, hogy nõs, ráadásul egy harmadik nõ gyereket várt tõle. Mindez véletlen derült ki. Nem jártunk, de szerelmes voltam belé. Amint szembesültem vele, hogy milyen, nem érdekelt többé. Az ilyen természetû férfiak sosem változnak vagy ha mégis, az is ritka és nem érik meg a fáradtságot.
A kérdező hozzászólása: Szeretem. Tegnap azt mondta, már beadta a válópert. Csak még jó pár hónap mire elválnak. Van egy külön lakása, ahol találkozgattunk. Ott él, fõz, mos, takarít.

Fiúk, miért szemeztek egy lánnyal fél évig? (Nem lenne egyszerűbb leszólítani az illetőt, minthogy vártok? ) Szemezés közben mi játszódik le bennetek ennyi ideig? Mire gondoltok?

Idétlen válaszokat ne írjatok. Köszönöm.

Legjobb válasz: azt, hogy: "Vajon mi megy a csaj fejében?" "Miért nem merem elhívni sehova?" "Mennyire gyönyörû..." "Megint elbambultam és õ vette észre, hogy éppen rá tévedt a tekintetem pedig nem is akarok tõle semmit.. most azt fogja hinni nyomulna akarok rá -.-" "Tyûû de jó csaj.. ezt meg kéne hágni.." "Vajon hülyének néz ha leszólítom? vagy szemezzek vele még egy kicsit?" "14 éves és ilyen nagyok a mellei.. ezt meg hogy?" "25 éves és ilyen kicsik a mellei?.. ezt meg hogy?" "Ha rám mosolyog akkor oda megyek..." "Vajon mikor veszi észre, hogy bámulom?" "Kiváncsi vagyok leesik-e neki, hogy farkas szemezni akarok :) és hogy meddig bírja" "Miért nem szól neki senki, hogy fogkrémes az álla? vagy az nem is fogkrém?? :D :D " "miért nem merek oda menni??? ha legalább ismerném egy kicsit.. és lenne közös téma :( " "Bakker.. vajon hogy is hívták? o.O " "Ez is azt hiszi tetszik nekem.." "mekkora ribanc -.- " "ma is rózsaszín melltartó és vörös tanga.. már 4-edszerre a héten.. o.O Vajon cserélgeti? " " talán ha sokáig nézek a szemébe akkor tudom közvetíteni a gondolataim és rájön, hogy tetszik nekem" "Talán ha sokáig nézek a szemébe akkor tudom közvetíteni a gondolataim és rájön, hogy minden vágya leszopni engem.." "Vajon összejön vele valami valaha?" "Hogy kezdjem a beszélgetést?" "Van nála esélyem?" "Vajon tetszem neki?" "ennek is szarul áll a smink.." KB ennyi féle dolog lehet... hogy lhet olyat kérdezni, hogy mi jár a fejében??? jesszus -.- hogy találhatnánk ki? mindegy leírtam egy apró töredékét annak ami lehet..

azt, hogy: "Vajon mi megy a csaj fejében?" "Miért nem merem elhívni sehova?" "Mennyire gyönyörû..." "Megint elbambultam és õ vette észre, hogy éppen rá tévedt a tekintetem pedig nem is akarok tõle semmit.. most azt fogja hinni nyomulna akarok rá -.-" "Tyûû de jó csaj.. ezt meg kéne hágni.." "Vajon hülyének néz ha leszólítom? vagy szemezzek vele még egy kicsit?" "14 éves és ilyen nagyok a mellei.. ezt meg hogy?" "25 éves és ilyen kicsik a mellei?.. ezt meg hogy?" "Ha rám mosolyog akkor oda megyek..." "Vajon mikor veszi észre, hogy bámulom?" "Kiváncsi vagyok leesik-e neki, hogy farkas szemezni akarok :) és hogy meddig bírja" "Miért nem szól neki senki, hogy fogkrémes az álla? vagy az nem is fogkrém?? :D :D " "miért nem merek oda menni??? ha legalább ismerném egy kicsit.. és lenne közös téma :( " "Bakker.. vajon hogy is hívták? o.O " "Ez is azt hiszi tetszik nekem.." "mekkora ribanc -.- " "ma is rózsaszín melltartó és vörös tanga.. már 4-edszerre a héten.. o.O Vajon cserélgeti? " " talán ha sokáig nézek a szemébe akkor tudom közvetíteni a gondolataim és rájön, hogy tetszik nekem" "Talán ha sokáig nézek a szemébe akkor tudom közvetíteni a gondolataim és rájön, hogy minden vágya leszopni engem.." "Vajon összejön vele valami valaha?" "Hogy kezdjem a beszélgetést?" "Van nála esélyem?" "Vajon tetszem neki?" "ennek is szarul áll a smink.." KB ennyi féle dolog lehet... hogy lhet olyat kérdezni, hogy mi jár a fejében??? jesszus -.- hogy találhatnánk ki? mindegy leírtam egy apró töredékét annak ami lehet..
Ezt inkább attól az egy fiútól kellene megkérdezned, akirõl valójában szó van :)
Én csak magamról tudok beszélni. Én azért nem megyek oda a lányhoz, akivel szemezünk, mert nincs elég önbizalmam és nem hiszem, hogy én is tetszenék a lánynak. Remélem egy nap egy lány fog oda jönni hozzám, mert ha nem, akkor agglegény maradok egy életre. :D
nem szemezek, jól a seggére csapok :D
Mittudomén, mert jól néz ki és sunáznám, de egyszerûen félek belemenni egy párkapcsolatba, mert most olyan kényelmesen élek. :D
Én is próbálok de önbizalom miatt elég nehéz de próbálgatom legyözni és mindig úgy vagyok vele ha egyszer râmnéz és.elmosolyog odamegyek...(am jah énis féléve szemezgetek ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!