Találatok a következő kifejezésre: Fel akartam a gépre a (12 db)

Fel akartam tenni a gépre a Windows Media Player 11-et, de a telepítő nem engedélyezte, mert nem eredeti a Windowsom. Ki lehet ezt az ellenőrzést valahogy kerülni?

Tényleg másolt Windowsom van, bevallom, de nem hiszem el, hogy akinek WMP 11 van, az mind eredeti Windowst használ.

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet kikerülni. De a régebbi verziók is ugyanolyan jók szerintem. Én is telepíteni akartam ezt a verziót, de nekem sem sikerült... mondjuk nekem nem fontos, hogy ez legyen fenn. Meg vannak más lejátszók is, amik nekem pl jobban tetszenek. Mondjuk ez attól is függ, hogy mire akarod használni...

Szerintem nem lehet kikerülni. De a régebbi verziók is ugyanolyan jók szerintem. Én is telepíteni akartam ezt a verziót, de nekem sem sikerült... mondjuk nekem nem fontos, hogy ez legyen fenn. Meg vannak más lejátszók is, amik nekem pl jobban tetszenek. Mondjuk ez attól is függ, hogy mire akarod használni...
Tipp: ***** Innen letöltheted crackestül, regisztráció után! Mûködik, nekem elhiheted...:o))* Automatikusan eltávolított tartalom.
akárhonnan töltsd le a programot, ahol az oldalnak semmi köze a windowshoz! (megjegyzem, nekem a WMP 11 Bétája is nagyon teccett, azt elfogadták a gépek Windows-oldalról is!)
jaja crack kell az ilyenolyan xp-modokat meg kerüld el messze
Próbálj meg szerezni egy Carlosca XP-release-t, az csont nélkül átmegy az eredetiségvizsgálaton. Amúgy a WMP11 semmivel sem tud többet, mint a 10-es vagy 9-es verzió, teljesen feleslegesnek tartom frissíteni.
le lehet tölteni egy windows eredetiség crack-et, és akkor azt hiszi a wmp telepítõje, hogy eredeti windows-od van, én is így telepítettem fel a wmp 11-et, nekem is másolt windows-om van
Nekem és minden ismerösömnek sem eredeti a windows és WMP 11 van rajta.Rossz Wondowst raktál fel tölts le olyat amibõl kivan iktatva.
Persze, hogy ki lehet kerülni :) Nem jó telepítõt töltöttél le. Van olyan, amelybõl ez már ki van iktatva. Ne a Microsofttól akard letölteni, ha már nem eredeti windowst használsz...
Miért nem hiszed el, hogy akinek 11 es media playerje van az eredeti windows-t használ?
#9 Regisztrálni kell arra az oldalra hogy lássuk a linket. Írd be ide a linket.

GTA San Andreast fel akartam telepíteni a gépemre de, a gépem ki kapcsolt a telepítés közben így uninstallálni sem tudom és installálni se. Ilyenkor mi a teendő?

Legjobb válasz: Törlöd a telepített állományokat plusz kitakarítod a regisztybõl is. run>regedit HKEy local machine>software>gyártó mappa törlése. és ennyi.

Törlöd a telepített állományokat plusz kitakarítod a regisztybõl is. run>regedit HKEy local machine>software>gyártó mappa törlése. és ennyi.
Simán csak törlöd a mappát ahova rakni szeretted volna. Hogyha nincsen telepítve, akkor a Demo Shield sem fogja látni azt, így újra tudod rakni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :D


Nem müködik 32biten a sound driverem, de 64biten müködött 1 év utána újra akartam rakni a gépet . De a 64biteset meg hagytam még . Két kérdésem van . Milyen Drivert tegyek fel? és hogy hogyan tudnék vissza váltani 64 bitre?

Legjobb válasz: 32 bites drivert az oprendszerednek megfelelõt a gyártó honlapjáról... 64 bites oprendszerre állásra újra kell telepítened a gépet...

32 bites drivert az oprendszerednek megfelelõt a gyártó honlapjáról... 64 bites oprendszerre állásra újra kell telepítened a gépet...

Fel akartam hívni egy 30as, domino-s számot ami sokáig kicsörgött. Aztán mér mondta ezt a gép? Lent

a hívott szám m?szaki hiba miatt átmenetileg nem kapcsolható

Legjobb válasz: Azt azért mondta, mert a hívott szám egy bizonyos mûszaki hiba miatt átmenetileg nem volt kapcsolható. De miért is kell ezt megkérdezni itt?

Azt azért mondta, mert a hívott szám egy bizonyos mûszaki hiba miatt átmenetileg nem volt kapcsolható. De miért is kell ezt megkérdezni itt?
A kérdező hozzászólása: mi lehet ez a mûszaki hiba? kinek a részérõl és akkor miért csörgött ki többször is???
BIOS
Nem tudjuk, még csak az SSD márkáját sem írtad le. Valamelyiknél csak úgy lehet frissíteni, ha törlõdik a tartalom. Ebben az esetben egy mûködõ géprõl kell használhatóvá tenni az SSD-t, majd a gépedbe visszahelyezve újratelepíteni a rendszert.
A kérdező hozzászólása: ocz vertex 4, de mindegy, valószíûleg meghalt az ssd-m.
FAIL :D
ha xp-t használsz akkor Start menü/vezérlõpult/Programok telepítése és törlése. Megkeresed a listából a játék nevét, és eltávolítás. Ha így nem megy, akkor letöltesz egy RegCleaner-t (ingyenes). Azon belül software fül, ott megkeresed, kipipálod, majd jobb alul van hogy kijelöltek törlése vagy remove selected.
A kérdező hozzászólása: Win7-em van, és ott rámentem a programok eltávolítása vagy módosítása fülre, de nott nincs benne. A RegCleaner program pedig amikor kijelölöm és rámegyek arra, hogy kijelöltek törlése, errort ír ki...
de hogy lehet véletlen letôrôlni OMG sose értem meg..én még bezzge nemcsináltam olyat..esetleg állítsd vissza a rendzsred amikor ezt csináltad..más nemjut jelenleg eszembe..
A kérdező hozzászólása: Mostmár sikerült, csak rendszergazdaként kellett futtatni a RegCleanert. Köszi mindenkinek a segítséget

A gépemre Back Track 5-öt akartam tenni, amivel wi-fi-t lehet feltörni meg ilyenek, de op rendszerként akarja feltenni magát. Hogyan csináljam? Ahhoz fel kell tenni az op rendszert, h wi-fi-t tudjak törni?

Legjobb válasz: A Back Track egy Linux csomag egy halom kiegészítõ programmal. El lehet indítani Live CD/DVD verzióban is, de ilyenkor ami hardware drivere nincs belefordítva a kernelbe, azt nem látja, az nem megy. Azt sem árt tudni a használata elött, hogy egyáltalán van a usernek olyan hálókártyája (Wifi) ami képes a capturingre, mivel ez ritka, ha nincs, akkor meg kenheti a hajára az egészet.

A Back Track egy Linux csomag egy halom kiegészítõ programmal. El lehet indítani Live CD/DVD verzióban is, de ilyenkor ami hardware drivere nincs belefordítva a kernelbe, azt nem látja, az nem megy. Azt sem árt tudni a használata elött, hogy egyáltalán van a usernek olyan hálókártyája (Wifi) ami képes a capturingre, mivel ez ritka, ha nincs, akkor meg kenheti a hajára az egészet.
Ez egy operációs rendszer, tehát igen ha ezt szeretnéd. Viszont futtatható pendriveról is.
rendben kösszi mindenkinek azót sokat megtudtam a BT5 röl csak még annyit hogy a WPAhandshake az a videókártya erõségétöl függ tehát ha a videokártyám nem elég jó akkor órák vagy napkokba is telhet nem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!