Találatok a következő kifejezésre: Fel akartam a (152 db)

Szerintem nem bírja. Amúgy sincs benne valami nagy hardver.
A kérdező hozzászólása: De láttam egy vidit amiben evvel a játékkal játszottak X10 Minin

LG-P500 Telefonom van. Fel akartam volna frissíteni a PC Suite IV-vel a legújabb androidra verzióra, de megszakadt? (lenn)

Azóta csak ennyit ír ki: Emergency mode!

Legjobb válasz: nekem is ilyen telefonom volt kb 2 hétig. Nagyon egyszerü a megoldás. Én az operát akartam frissíteni rajta de lefagyott és újra indítottam és csak fehéren világított. Ugyhogy kidobtam.

nekem is ilyen telefonom volt kb 2 hétig. Nagyon egyszerü a megoldás. Én az operát akartam frissíteni rajta de lefagyott és újra indítottam és csak fehéren világított. Ugyhogy kidobtam.
Ha hivatalos frissítés volt, akkor garanciában javítják. Hogyha nem, akkor itt a megoldás: http://www.lg.com/hu/support/mc-support/mobile-phone-support.. itt letöltöd a frissítõt a telefonodhoz típus alapján. Feltelepíted az USB drivert, és magát a frissítõt. Utána csatlakoztatod a telót USBre. Na most elõször nem fogja érzékelni, ahhoz ezt kell megcsinálni: belépsz az eszközkezelõbe, ott találsz 3 LG-s cuccot. A modem one-t (vagy valami hasonló modem nevût, saját magam nem scináltam ilyet, nem tudom)kitörlöd (jobbklikk eltávolítás). Utána érzékelnie kell. Ha egybõl nem, akkor kihúzod, és visszadúgod. Ha kéri, hogy telepítsed fel, amit az elõbb töröltél ki, csak mégsézd le. Ekkor már a frissítõben látod a telódat. Rákattintasz, hogy frissítés, és megvárod, hogy végigmenjen. ENNYI :D Ha ettõl sem jó, csak kommentelj, vannak drasztikusabb módszerek is. SEMMILYEN A TELEFONBAN OKOZOTT KÁRÉRT NEM VÁLLALOK FELELÕSSÉGET!
Azt elfelejtettem egyértelmûvé tenni, hogy a telefonnak természetesen EMERGENCY MODE-ban kell lenie, amikor csatlakoztatod. FONTOS!

Fel akartad volna tenni ezt a kérdést?

Legjobb válasz: Legfõbb célom volt,míg fel nem tetted.

Legfõbb célom volt, míg fel nem tetted.
Én felakartam csak megelõztél.

Miért van az, hogy a youtuben kiírja mikor töltök fel videó, hogy gratulálunk most már 15 percnél hosszabb videókat is feltölthetsz, de mikor fel akartam tenni egy 57perces videót, kiírta hogy túl hosszú?

Láttam már 1 órás videókat is a youtuben. 4 Órán keresztül csináltam a videó,és mikor arra kerül a sor,hogy feltöltsem,akkor meg a képembe vágja,hogy nemjóóó.

Legjobb válasz: Én olyat is hallotam már hogy csak engedéllyel lehet felrakni hosszú videót. Youtube helytára se végtelen...

Én olyat is hallotam már hogy csak engedéllyel lehet felrakni hosszú videót. Youtube helytára se végtelen...
Ha felteszel legalább 40 videót ami megbizható nem túl rövid stb stb stb, ha a youtube + engedélyt is ad akkor! De inkább fordulj a youtube Staff hoz és tõle kérdezz.
A kérdező hozzászólása: ok van magyar youtube staff?
Google forditó.
A kérdező hozzászólása: Nem er az semmit
Milyen videót akarsz amúgy feltölteni hogy ennyire fontos?

Fel akartam tenni a gépre a Windows Media Player 11-et, de a telepítő nem engedélyezte, mert nem eredeti a Windowsom. Ki lehet ezt az ellenőrzést valahogy kerülni?

Tényleg másolt Windowsom van, bevallom, de nem hiszem el, hogy akinek WMP 11 van, az mind eredeti Windowst használ.

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet kikerülni. De a régebbi verziók is ugyanolyan jók szerintem. Én is telepíteni akartam ezt a verziót, de nekem sem sikerült... mondjuk nekem nem fontos, hogy ez legyen fenn. Meg vannak más lejátszók is, amik nekem pl jobban tetszenek. Mondjuk ez attól is függ, hogy mire akarod használni...

Szerintem nem lehet kikerülni. De a régebbi verziók is ugyanolyan jók szerintem. Én is telepíteni akartam ezt a verziót, de nekem sem sikerült... mondjuk nekem nem fontos, hogy ez legyen fenn. Meg vannak más lejátszók is, amik nekem pl jobban tetszenek. Mondjuk ez attól is függ, hogy mire akarod használni...
Tipp: ***** Innen letöltheted crackestül, regisztráció után! Mûködik, nekem elhiheted...:o))* Automatikusan eltávolított tartalom.
akárhonnan töltsd le a programot, ahol az oldalnak semmi köze a windowshoz! (megjegyzem, nekem a WMP 11 Bétája is nagyon teccett, azt elfogadták a gépek Windows-oldalról is!)
jaja crack kell az ilyenolyan xp-modokat meg kerüld el messze
Próbálj meg szerezni egy Carlosca XP-release-t, az csont nélkül átmegy az eredetiségvizsgálaton. Amúgy a WMP11 semmivel sem tud többet, mint a 10-es vagy 9-es verzió, teljesen feleslegesnek tartom frissíteni.
le lehet tölteni egy windows eredetiség crack-et, és akkor azt hiszi a wmp telepítõje, hogy eredeti windows-od van, én is így telepítettem fel a wmp 11-et, nekem is másolt windows-om van
Nekem és minden ismerösömnek sem eredeti a windows és WMP 11 van rajta.Rossz Wondowst raktál fel tölts le olyat amibõl kivan iktatva.
Persze, hogy ki lehet kerülni :) Nem jó telepítõt töltöttél le. Van olyan, amelybõl ez már ki van iktatva. Ne a Microsofttól akard letölteni, ha már nem eredeti windowst használsz...
Miért nem hiszed el, hogy akinek 11 es media playerje van az eredeti windows-t használ?
#9 Regisztrálni kell arra az oldalra hogy lássuk a linket. Írd be ide a linket.

Fel akartam felvenni a hangomat mikrofonnal és bekapcsoltam a boostot de túl hangos volt ezért kikapcsoltam és feljött egy ablak hogy ezt a mik. Használja ha kikapcsolod leállítja azt, én igent nyomtam de ezután nem vett fel hangot. Mit csináljak?

Semmilyen mikrofon nem volt jó.

Legjobb válasz: MI dobta fel ezt az ablakot??? Milyen programmal próbálsz felvenni? Más programmal sem megy? Felvételi hangerõ 0-nál magasabb értéken van? Milyen oprendszeren mászkálsz?

MI dobta fel ezt az ablakot??? Milyen programmal próbálsz felvenni? Más programmal sem megy? Felvételi hangerõ 0-nál magasabb értéken van? Milyen oprendszeren mászkálsz?
A kérdező hozzászólása: Mikrofon -tulajdonságok egyéni fül dobta fel Action! (eredeti) Nem.Bandicammal próbáltam ugyan az a hiba Igen Win7 Ultimate 64bit

Mi a jó alkalmi kapcsolatban? Nő vagyok, s valahányszor szórakozóhelyen "fel akartak szedni", elküldtem a fr*ba az illető pasast, aki csak értetlenkedett, hogy miért, vagy bedobta a sértődőst.

Nekem nem megy, mint sok más embernek (n?knek),hogy egy idegen pasassal egyéjszakás kalandba bocsátkozzak. Több okból: egyrészt nem ismerem, így semmi vonzódást nem érezhetek iránta és nem is érzek. Idegen pasas engem tapizgasson? Pláne mást is, nem, ez nem lehetséges részemr?l. A különféle betegségekr?l már nem is beszélve...

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy megszeress valakit ahhoz kell megismerni. A vonzalom ettõl független. Jó pár éve kapcsolatban élek, jól érzem magam így. De régebben volt egy éjszakás kapcsolatom is. Mi volt benne a jó? Nekem olyankor nem volt barátom, de a szexre volt igényem. Elkötelezni nem akartam magam, ígérgetni és hülyíteni sem szerettem volna senkit, vagy bármire magyarázatot adni. Arra se voltam kíváncsi, hogy engem, hogy csapnak be a férfiak (pl. add meg a számod, felhívlak azt tudtuk volna mindketten, hogy az életbe nem fog hívni), így megadtuk egymásnak amire szükségünk volt és ennyi. Egyikünk se várt többet a másiktól. Én megértem azt is, ha egy nõ nem tudja ezt elképzelni, ma már én sem tudnám. Hozzád szerintem igazi [email protected] pasik mentek, szerintem egy nõnek a viselkedésérõl lejön, hogy benne van-e egy ilyen kalandban, és normális pasi akkor se úgy megy oda, hogy na akkor dugunk? Hanem az a minimum, hogy elõtte egy kicsit beszélgetünk.

Ahhoz, hogy megszeress valakit ahhoz kell megismerni. A vonzalom ettõl független. Jó pár éve kapcsolatban élek, jól érzem magam így. De régebben volt egy éjszakás kapcsolatom is. Mi volt benne a jó? Nekem olyankor nem volt barátom, de a szexre volt igényem. Elkötelezni nem akartam magam, ígérgetni és hülyíteni sem szerettem volna senkit, vagy bármire magyarázatot adni. Arra se voltam kíváncsi, hogy engem, hogy csapnak be a férfiak (pl. add meg a számod, felhívlak azt tudtuk volna mindketten, hogy az életbe nem fog hívni), így megadtuk egymásnak amire szükségünk volt és ennyi. Egyikünk se várt többet a másiktól. Én megértem azt is, ha egy nõ nem tudja ezt elképzelni, ma már én sem tudnám. Hozzád szerintem igazi [email protected] pasik mentek, szerintem egy nõnek a viselkedésérõl lejön, hogy benne van-e egy ilyen kalandban, és normális pasi akkor se úgy megy oda, hogy na akkor dugunk? Hanem az a minimum, hogy elõtte egy kicsit beszélgetünk.
valakinek ez a jó, másnak nem. különbözõek vagyunk. lehet valakinek segít felejteni, vagy csak már rég nem volt senkivel, és akkor úgy dönt, hogy miért is ne.
Aki nem tudja eldönteni a másikról pár óla alatt, hogy szimpatikus-e neki, azt csak sajnálni tudom.

Fogamzasgatlot szedek. Normalis, ha a baratom fizeti a tabinak felet? O dolgozik, en nem) tanulo). Akarta a felet fizetni, de olyan hulyen ereztem volna magam, ha elvettem volna, amugy is mikor kimegyunk a haverkokkal legtobbszor o fizet.

Elvegyem felere a penzt szerintetek vagy fizessem en? Ti hogy vagytok vele? Ki fizeti?

Legjobb válasz: Ez egy nagyon nemes és szép gesztus a barátodtól, hogy állni akarja a tabi felét. Nálunk is így volt mikor még szedtem, de én sem fogadtam el. Most, hogy már nem szedem (sajnos nem volt jó nekem) így az óvszert õ veszi. 30/N.

Ez egy nagyon nemes és szép gesztus a barátodtól, hogy állni akarja a tabi felét. Nálunk is így volt mikor még szedtem, de én sem fogadtam el. Most, hogy már nem szedem (sajnos nem volt jó nekem) így az óvszert õ veszi. 30/N.
Lehet, hogy le leszek szólva, de nálunk a tabim teljes árát a barátom állja. Nálunk is az a helyzet, hogy Õ már dolgozik, én viszont tanulok és Õ nem engedné, hogy azt a kevés pénzemet, ami van, erre költsem el, ha neki meg nem nagy kiadás...Nekem is rossz érzés, de hiába akarnám kifizetni, ha nincs mibõl, így meg hálás vagyok és kész. 18/L
Nyugodtan fogadd el. Szerintem teljesen természetes, hogy felét fizeti. Elvégre nem csak a te érdeked szerintem, hanem nyilván az övé is.
Nekem is a teljes árát állja a barátom.Ha volt is pénzem, hogy megvegyem, ellenkezett, meg most is, hogy megvegyem.Õ mindig azt mondja, hogy nem dolgozok, ezért õ fizeti.És ha valami kell, akkor is õ fizet.Cserébe azért én is veszek valamit neki, mert azért kicsit hülyén érzem magam.Dolgozni még nem enged, igy hát igy vagyunk. Engem is nyugodtan le lehet pontozni. 18/L
Teljesen normális. A szexhez két ember kell, hát kelljen a tabletta kifizetéséhez is.
szerintem nem gáz, ha a felét vagy akár az egészet is a fiú fizeti. az a nézet, hogy ez a lány dolga eléggé maradi szerintem, mert a tabi szedése a lány feladata, felelõssége az õ testét "mérgezi", ráadásul általában a pasik hisztiznek, hogy gumiban nem éreznek semmit, szóval szerintem nagyon is jófej a barátod, hogy ezt felajánlotta.
Elõzõ vagyok.Ugy értem brigádra nem enged, mig suliba járok, tanuljak.
az igazi ha magadnak fizeted, de mivel nincs munkád ezért nemvisszaélõsen engedheted neki, de amint tudod vállald be inkább! keress valami heti pár órás munkát, abból pl ki tudod fizetni
Elsõre azt olvastam, hogy drogozik:) ) Amugy nem , nem normális, fizesse a piát, meg a kaját, de ennyid legyen már.
Csajszi! Ez így természetes! Késõbb ha összeköltöztök a rezsit is Õ fogja fizetni vagy mi a szösz? nem nem... Szépen fogadd csak el a pénzt, csókold arcon és köszönd meg. Ez mondhatni a ti rezsitek. ÜDV23F
szerintem is normális. figyelj ha esetleg nemtudnád fizetni és becsúszik a baba nemcsak a te gyereked hanem az õvé is. szerintem a barátod csak aztakarja kimutatni neked h õ is ugyanugy részt szeretne venni a fogamzásgátlásban, hogy az ne csak a te terhed legyen. szóval szerintem nyugodtan fogadd el nem lessz rosszabb vele:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!