Találatok a következő kifejezésre: Felültöltős mosógépnek lehet (34 db)

Van egy Whirlpool AWT 2256 típusú felültöltős mosógépünk. Miért nem megy víz a mosógépbe, illetve, hogyan lehet ezt a problémát kiküszöbölni?

Az utóbbi hónapokban mosás közben nem kapcsolt tovább a műveletek között, csak manuálisan. A legutóbb viszont feltűnően többször kellett kézzel továbbkapcsolni és a mosás végén csontszáraz maradt a ruha.

Legjobb válasz: Vedd le a vízcsövet és nézd meg a szûrõjét. Piszok, vízkõ lehet benne.

Vedd le a vízcsövet és nézd meg a szûrõjét. Piszok, vízkõ lehet benne.
Vedd le a vízcsövet és nézd meg a szûrõjét. Piszok, vízkõ lehet benne Vagy elromlott a szivattyú. Akár a beengedõ szelep is hibás lehet.

Felültöltős mosógép mosószer adagolóját hogy lehet kitakarítani?

Próbáltam már beáztatni, forró vízzel is átmostam többször,és mégsem lett teljesen tiszta.

Legjobb válasz: A femina.hu-n van most egy cikk a mosógép tisztán tartásáról, errõl is van benne szó. Valahogy ki lehet pattintani.

A femina.hu-n van most egy cikk a mosógép tisztán tartásáról, errõl is van benne szó. Valahogy ki lehet pattintani.
Én is be szoktam áztatni forró Domestosos vízben, és ahol elérem, ott kicsi méretû üvegtisztító kefével kisikálom.
Elsõ vagyok. Megkerestem Neked, itt a link: http://www.femina.hu/otthon/bekteriumok_penesz_oblitonyak_ne..
Én régi fogkefével próbáltam kimosni, nekem sem volt kivehetõ. Vízkõoldóval, vagy Flóraszepttel tisztítottam, kicsit rajtahagytam, a fogkefével a nehezen elérhetõ részeket megsúroltam és kislocsolóval öblítettem le. Elég macerás munka. Azóta új mosógépem van, ez egy mozdulattal kivehetõ már :) .
Kiszeded és beáztatod, vagy zuhannyal csinálod, az mindegy. A fogkefe vált be nálam is. Ha elsõnek kitakarítod, akkor legközelebb érdemes gyakrabban pucolni, akkor nem rakódik le annyi szemét benne. (tapasztalat)
Felültöltõs mosógép mosószer adagoló takarítóval
vízkõoldó, , hypo flóraszept jó forró vizet neki szó szerint!!!!a vizkõoldót meg a hypot meg a floraszepted ne használd 1 ütt mert klorgáz lessz

Whirlpool felültöltős mosógépem nem cenrifugál nem forgatja meg a mosódobot. Mi lehet az oka. érdemes-e megcsináltatni?

Legjobb válasz: Nekem is hasonló problémám volt a 15 éves AEG mosógépemmel. Kiderült hogy 'leesett' az ékszij, ami hajtja a dobot. Gyakorlatilag pár ezer forintért kijött és pillanatok alatt megcsinálta -kicserélte- a mosógépszerelö. Szerintem érdemes megnézetni.

Nekem is hasonló problémám volt a 15 éves AEG mosógépemmel. Kiderült hogy 'leesett' az ékszij, ami hajtja a dobot. Gyakorlatilag pár ezer forintért kijött és pillanatok alatt megcsinálta -kicserélte- a mosógépszerelö. Szerintem érdemes megnézetni.


Miért nem öblít a mosógépem? Felültöltős mosógépem van és az öblítő valamiért nem jön ki a tartályból. Levettem, kimostam amennyire csak lehet és most megint nem jön ki.

Most ott volt benne plusz víz, tehát látom, hogy legalább a víz belement, de ennyi. A ruhákra egy csepp sem ment.

Legjobb válasz: Tökéletesen tisztára mosd ki a tartályt.Koncentrátumot soha ne önts bele, elõtte hígítsd fel.Az se baj, ha öblítõ helyett ecetet használsz. 59N

Tökéletesen tisztára mosd ki a tartályt.Koncentrátumot soha ne önts bele, elõtte hígítsd fel.Az se baj, ha öblítõ helyett ecetet használsz. 59N

Hogyan tisztítsam a felültöltős mosógép öblítős-mosóporos tartályát? Nem lehet szétszedni, és már el van tömődve rendesen!

Legjobb válasz: Öntsd tele ecettel a tartályokat, hagyd állni 1-2 órát, és utána indítsd be a mosógépet.

Öntsd tele ecettel a tartályokat, hagyd állni 1-2 órát, és utána indítsd be a mosógépet.
Szia! Én nagyon forró hippós vízzel szoktam kimosni. Van amikor az öblítõt is forró vízzel hígítom, hogy ne tömõdjön el. A hippózás után többször forró vízzel öblítem, és lehetõleg olyat is mosok utána. Mert elõször nem úgy tettem, és foltos lett a színes ruha. Remélem segíthettem.
Én vettem cumisüvegmosó kefét és azzal esek neki a tartályoknak. Az én gépemben ugyanis (nem tudom, más típusoknál is így van-e) a beöntõnyílás után nem sokkal egy szûk nyak vezet a tartályba, ezen pedig csak a cumisüvegmosó kefe tud áthatolni. Ehhez vízforralóban forralt vízet öntögetek, mert az jobban feloldja a cuccot :=).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!

Mi lehet a baj? Lehet javítani? Whirpool AWE 6316 felültöltős mosógépem van!

A hiba pedig az volt,hogy 60 fokon mostam vele és nem ment tovább a program,mindig vissza ugrott,következőre meg egyfolytában centrizett...Utolsó mosáskor pedig a már egyik progamot sem akarta vinni,majd leállt,kigyulladt az összes led rajta és ennyi. Kihúztuk majd vissza dugtuk és elindult,de akkor már villogtak a kijelző ledek,és zizergett vagy hogy mondjam... Kivették a panelt,az viszont egy helyen kormos volt! Lehet még vajon javítani? Megéri?

Legjobb válasz: Lehet, kérdés megéri-e? nézd meg: http://szervizkozpont.hupont.hu/2/vezerlo?gclid=CPGXxOmwjroC..

Lehet, kérdés megéri-e? nézd meg: http://szervizkozpont.hupont.hu/2/vezerlo?gclid=CPGXxOmwjroC..

Van egy whirlpool AWE 6516 felültöltős mosógépünk azt csinálja hogy a program vége elött kigyullad a Tisztítsa meg a szivattyút" jelzőfény, . Lehet hogy programkapcsoló hibája van vagy van még esetleg hely ahol el lehet dugulva?

megtisztítottam igazából nem volt benn semmi de ha újra indítom akkor folytatja és befejezi a programot kipróbáltam simán csak a vizet is kiszivattyúzza ja 60és 40 fokos mosásnál csinálja ezt a 30 fokosnál nincs gáz vele egyenl?re.Lehet hogy programkapcsoló hibája van vagy van még esetleg hely ahol el lehet dugulva?

Felültöltős mosógépem van. Mosás végeztével az öblítő tartály tele van vízzel. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Szerintem probáld meg kitisztítani a tartályt,lehet,hogy alul,ahol ki kell folynia az öblítõnek,ott el van dugulva.Én is jártam már így és segített,hogy jó alaposan kitisztítottam.

Szerintem probáld meg kitisztítani a tartályt, lehet, hogy alul, ahol ki kell folynia az öblítõnek, ott el van dugulva.Én is jártam már így és segített, hogy jó alaposan kitisztítottam.
A kérdező hozzászólása: Miután kitisztítottam az után merült fel ez a probléma. Az öblítõt kihasználja, de az öblítõ víz bele megy valahogyan.
Nekem is volt, hogy benne maradt a viz.De alól van egy hely ahol ki lehet bontani és a vizet leengedni, nekünk egy zokni volt benne, az volt a baj.Volt olyan is, hogy sok volt a ruha benne és az volt a hiba.

Hol lehet venni felültöltős mosógéphez mosószeradagolót?

Lehetelen rendesen kitísztítani, vennék újat...

Legjobb válasz: Nem tudom lehet-e külön kapni, de én nem strapálnám magam a beszerzésével. A felültöltõs gépnél minden további nélkül rakhatod a mosóport a dobba.

Nem tudom lehet-e külön kapni, de én nem strapálnám magam a beszerzésével. A felültöltõs gépnél minden további nélkül rakhatod a mosóport a dobba.
A kérdező hozzászólása: Igen, az már oda kerül, de az öblítõt jobb oda tenni...
A mosógép márkája szerinti vevõszolgálatot keresd meg, ott biztosan tudnak segíteni.
A területileg illetékes - (garigegyen a szervizlistán találod) márkaszervizben tudsz rendelni! Ne felejtsd el lejegyzetelni a készülék azonosítószámait az adattáblájáról, mert kérni fogják!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Nem hiszem, hogy aktuális, de azért elõször próbáld hidegzsíroldóval kitakarítani!

A felültöltős mosógépem adagolójából nagyon gyakran nem jön ki a mosószer, sőt még a víz is megáll felette. Mitől lehet ez? Ha meg kézimosásra állítom, a ruhák mindig tele vannak mosószer darabokkal. Hm?

Legjobb válasz: Szia! Huhh én is megszenvedtem ezzel a priblémával, iszonyat csúny volt, az alig 1,5 éve használt gépemnek az adagolói. Pár hetes sikerült nagyon szépen kitisztítanom, igaz még apárom is segített. :-) Több módszert is használtam. - szétszedtem darabokra amennyire csak lehet - rossz fogkefével, dróttal, víz sugárral nyomattam a vizet, és piszkáltam ki a cuccot - ragtam bele hideg zsíroldót - domestotst - penész ölõt majd végül a párom a kerti slaggal elég jól kicsapatta, és egy hosszú dróttal is belenyúlt, amivel sikerült neki már majdnem 100% an szép lett! én mostmár minden mosás után lepattintom a géprõl, és sima vízzel kicsapatom, hogy ne maradjon benne mosópor darab, és öblítõ sem remélem sikerülni fog majd neked is :)))))

Szia! Huhh én is megszenvedtem ezzel a priblémával, iszonyat csúny volt, az alig 1, 5 éve használt gépemnek az adagolói. Pár hetes sikerült nagyon szépen kitisztítanom, igaz még apárom is segített. :-) Több módszert is használtam. - szétszedtem darabokra amennyire csak lehet - rossz fogkefével, dróttal, víz sugárral nyomattam a vizet, és piszkáltam ki a cuccot - ragtam bele hideg zsíroldót - domestotst - penész ölõt majd végül a párom a kerti slaggal elég jól kicsapatta, és egy hosszú dróttal is belenyúlt, amivel sikerült neki már majdnem 100% an szép lett! én mostmár minden mosás után lepattintom a géprõl, és sima vízzel kicsapatom, hogy ne maradjon benne mosópor darab, és öblítõ sem remélem sikerülni fog majd neked is :) ))))
Az öblítõnél van egy nagyon egyszerû dolog, amit ha megteszel nem fog bent maradni.A koncentrátumot ne töményen, hanem higítva használd.Anyósomnak is mondom, de nem hiszi el, hogy nekem ezért nem tomítõdik el az öblítõrész a tök ugyanolyan mosógépemen.Ha nem akarja kiosni a mosóport, akkor még az is segíthet ha folyékony mosószert használsz miután alaposan kitakarítottad.A kézimosásnál is alapos öblítés legyen a vége, esetleg plusz egy öblítõ progi.
nekem whirpool felültöltõs van, de nem lehet levenni a mosószer adagolót sajnos már olyan piszkos, hogy nem látom, mennyi öblítõ kell bele.de sikerült kitapasztalnom.hogy tudnám azt kitisztítani. havonta át szoktam mosni 90 fokos vízzel ecettel, de az sem segít
Nekünk is felültöltõs whirlpool van. Eleve miután sikerült kitakarítanunk nagy nehezen azóta nem teszünk bele mosószert se öblítõt, semmit. Mindent a ruhákra teszünk közvetlenül(ilyen kis golyós izébe). Mosógépszerelõ mondta. De amúgy néha üresen nem árt ecetes vízzel végigzavarni egy programot rajta. Szintén szerelõtõl jött ötlet.Sajna minden gépnek megvan az átka.
A zuhanyt olyanra állítottam mint agõzborotva(ehhez hasonlít legjobban), ez elég sokat segített.És én is gélt használok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!