Találatok a következő kifejezésre: Felírja-e a a (51 db)

Felírja-e a doki a tabit?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Természetesen felírja.

Természetesen felírja.
Én nyáron lennék 15 éves, és a doki felírta.Nem mert qrva vagyok, hanem mert majd akkor szeretném elveszíteni, és így elõre megvan a vény. :)
Gondolom, ha az anyukája is ott lesz és õ is "megengedi" vagy hozzájárul tuti felírja a doki. Egyébként dokija válogatja, én pl. mikor 17 évesen elmentem nõdokihoz tabit íratni, õ nem írt fel. Aztán egy másik meg igen, bár ez már nem most volt. :)

Melyikkel lehet jobban fejleszteni az angol szöveg megértését, angol felirattal vagy anélkül érdemesebb e nézi a a filmeket?

Legjobb válasz: én felirattal kezdeném, egy pár film erejéig, aztán meg anélkül

én felirattal kezdeném, egy pár film erejéig, aztán meg anélkül
Eleinte angol szinkronnal, felirattal nézd! Utána ha már így érted nagyjából, akkor nézheted felirat nélkül is! Pl érdemes sorozatokat nézni, így megszokod egy-egy szereplõ kiejtését, esetleges akcentusát, hozzászoksz, így könnyebben megy felirat nélkül is! Emellett sokat menjen csak háttérzajként is angol adó, ez is segít, bár nem érzed, de tudat alatt mindenképpen! :)
A kérdező hozzászólása: igen, sorozattal próbálkozom, de nem könnyen találtam olyat, ami rááll fülemre :D ez a háttérzajos dolog tetszik :) köszönöm eddig válaszokat
A kérdező hozzászólása: jah, meg milyen angol nyelvû adót javasolsz, mert nekem így max bbc, cnn jut eszembe?
http://www.onlineradiostations.com/ http://www.radiotower.com/ Innen válogass... Én mostanában a CBS-t hallgattam Torontóból, legalább megtudok valamit Kanadáról is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
H: HSDPA E: EDGE
E mint Edge
A kérdező hozzászólása: A H az a hungary.. Am koszi, edge.. De az mit tud??
EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution) [szerkesztés] Az EDGE a GPRS hálózatok megerõsítése, akár 236 kbit/s-os adatátviteli sebességre is képes. Ma fõként kisebb településeken és mobiltelefonon alkalmazzák a 3G alternatívájaként. 2, 5G adatátvitelként is szokták emlegetni. Wikipedia
A kérdező hozzászólása: Koszi
Egészen leegyszerûsítve: Ha E van akkor lassabb az adathálózat, ha 3G akkor gyorsabb. :)

Honnan tudom letölteni egyáltalán le tudom e valahonnan), a YELLOW SUBMARINE mesét felirattal?

http://www.youtube.com/watch?v=m3RFn89G4oU -err?l van szó, de ez nagyon angol. :DD

Legjobb válasz: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, egyébként ncoren már megtaláltam, csak lassan jön

Van-e a D. C. S. S. - Da Capo Second Season-hoz magyar felirat a 15. rész után?

Mert kerestem, de nem találtam indavideón, se AA-n mivel ott is csak a 9. részig vannak fent a feliratok.
Az egy meleg pornófilm te barom...
A kérdező hozzászólása: tudom b*zdmeg..de akkoris hasonlít rá...
Nekem is feldolgozás alatt van.
nekem is. pont ma két hete töltöttem fel, még mindig feldolgozás alatt van
nekem is úgy van még
és nekem is
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, már nem vagyok annyira ideges
és nekem is, bár én nem siettem fel a feltöltést, csak 3 napja töltöttem fel :)

Ezek mit jelentenek? Voltam nőgyógyászati vizsgálaton, hogy megtudjam terhes vagyok-e de azt mondta a doki, hogy nemtudja nemtudja de mégis felirt terhes vitamint a többilent!

meg aláirattatott egy papirt hogy megtartom -e a babát én mondtam hogy igen aláirtam,Vérvételre is küldött de ma megjött ömlik:S ugy ,hogy nemtudom mivan de ezek az eredményeim voltak mit jelentenek?? 72x35x52mm-es uterus (ez mi és jónak felel meg?De igazán erre vagyok kivácsni h mit jelent ez--- >> endometrium 5,6 mm? ez mi??:S

Legjobb válasz: Az 5,6 mm-es endometriumot én kevésnek tartom a babához.Szerintem menstruálsz.

Az 5, 6 mm-es endometriumot én kevésnek tartom a babához.Szerintem menstruálsz.
Méghogyha csak lehet is hogy terhes vagy és épp vérzel ma reggeltõl akkor KÓRHÁZ!!!!!
jajj..és még valami...késett a mensesed a szokásoshoz képest?
ha negatíva teszt, és menstruálsz, akkor nem valószínû, hogy terhes voltál...
A kérdező hozzászólása: 13 jött meg ma pedig 15 reggel.Már nem ömlik csak az elején sok volt meg ugye kicsit fáj.Csináltam tesztet 11-12 de negativ lett:S Vérvtelre nem mentem el mert ma jött meg orvosnál tegnaap voltam.Szerintem menstruálok csak egyép panaszom nincs.De ányhetes lehetek ha 13 jött megg?
Elég kérdéses, mert akkor miért iratott alá veled egy papírt, hogy megtartod-e.Menj orvoshoz, mert ez tényleg érdekes.Fõleg, hogy azt írtad ömlik.Csináltál amúgy tesztet?Késett?
5, 6 mm-az kevés, nem tud beágyazódni, lehet méhenkivülire gyanakodik és azért küldött vérvételre.
Nem értem...., volt pozi teszted??? Meg mikorra nem vártad?? Már, hogy ma megjött... Az endometriumot jól írta az elõttem lévõ, de ez az 5.6 mm nagyon kevés!Minimum 10 mm-nek kell lennie, hogy megfelelõen be tudjon ágyazódni a baba.
Én orvoshoz mennék a helyedben.
Sajnálom! Valószínûleg nem tudott megtapadni a babád. Ha nagyon erõteljes a vérzésed, akkor valószínûleg már nincs mit tenni, az orvoshoz mindenképpen menj vissza. Legjobbakat!
Uterus: méh latin neve. Tehát a méhed mérete. Endometrium=méhnyálkahártya, ami belülrõl a méhedet borítja. Ennek a vastagsága a ciklus során folyamatosan változik. A mensi elsõ napjától az utolsóig vastagodik és ha nem történt megtermékenyítés, akkor a ciklus végén leválik és ez okozza a menstruációs vérzést. Valószínûleg azért nem tudja, hogy terhes vagy-e mert még nem látja a petezsákot. Ezért küldött el vérvételre, ahol vagy negatív vagy pozitív eredményt fogsz kapni. Ha pozitív, akkor pár hét múlva újra uh, ahol esetleg már nagyobb esélyt lát a petezsák láthatóságára. Nem tudom hányadik hétben lehetsz, hogy mikor jött meg utoljára.. Én anno 6 hetesen mentem el, akkor vérvétel volt és 8 hetesen hüvelyi uh-val vették észre a petezsákot.
A kérdező hozzászólása: 1 napot de szokott amugy is.De szeritnem semmi bajom nincs:d csak menstuálok:D2 hét mulva megyek vissza a leletért majd akkor is csinálok egy ultrahangot

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!