Találatok a következő kifejezésre: Feláldoznál egy a (2 db)

Feláldoznál egy idegent a saját vagy egy szeretted életéért?

és az idegen akir?l azt se tudod ki iszonyatos kínhalált halna.

Legjobb válasz: igen, persze! a pasimért még én is kínhalálba mennék, nemhogy idegent küldenék-e oda. Gondolom, leendõ gyermekemért is megtenném, ha összejönne...

Persze! A szeretteimért egy szemrebbenés nélkül! Sõt mégha azon múlna akkor még Én is simán kivégeznék egy embert ez legyen felnõtt vagy csecsemõ! Ha az Én életem múlna rajta akkor már egy kicsit elgondolkoznék. Ilyenkor azt tartanám szem elõtt hogy Ki mennyire roppanna össze a szeretteim közül ha elveszítene.
igen, persze! a pasimért még én is kínhalálba mennék, nemhogy idegent küldenék-e oda. Gondolom, leendõ gyermekemért is megtenném, ha összejönne...
..bocsi lemaradt, másodban az apámért és csak aztán a cicámért!(én voltam az elötti)
Simán.
Még szerencse, hogy nem nekem kell eldöntenem, hogy ki hal meg, ki marad életben. Amúgy érthetõ lenne, hogy mindenki a saját szerettei életét félti, valamint a saját életét is, mert ha meghal az rossz a szeretteinek is. Azt meg ugye nem akarjuk :-)))
Én elsõ sorban a szerelmemért, másodban pedig a cicámért....
A saját életemért nem hinném (pedig nem vagyok önjelölt halálvágyó), de a számomra kedves emberek életéért bizony lehet, hogy odadobnék egy idegent.
És az apád cicájáért? :-))) Ne légy kegyetlen!
Örülök , hogy tudod , hogy hülye kérdés.... Magyarul OFF. Amúgy erre nem tud válaszolni egy kedves ember. Én inkább magamat , mint mást... De ne mennyünk bele.
persze. a lényeg hogy nekem/szeretteimnek ne legyen bajunk. egy idegen meg kit érdekel?!
Persze, lazán, idegeneké mindig az utolsó hely a sorban. Ez minden közösségben így van, akik nincsenek beilleszkedve egy közösségbe, társaságba ilyen olyan okból, azokkal a kutya nem foglalkozik, senkit nem érdekel hogy él e vagy pusztul. Én ezt tapasztalom.
Felsõbbrendû? Talán magasabbrangú.
A kérdező hozzászólása: Egy fajon vagy civilizáción belül vannak rangok, nem fajok között . Az emberi civilizáció is felsõbbrendû, mint a hangyáké és nálunk is vannak fejlettebbek .
Mitõl vagy felsõbbrendû?
A hangyánál pl. abban, hogy olyan dimenziókban is megnyilvánulunk, amiben õk nem tudnak. Például elménk van és gondolkodunk, míg õk nem. Összetettebb rendszer a mi létezésünk mint az övé.
A kérdező hozzászólása: 4# Igen erre gondoltam, reméltem hogy valaki csak megérti :-)
Azt, hogy kérdezhetek-e többet. :D
Én azt kérdezném miért van ilyen sok hülye kérdés ezen az oldalon, vagy hogy honnan pattannak elõ ezek a kretének akik ezeket felteszik. XD egyébként, ha komolyra venném ezt a kérdést akkor = hogyan válhatnék felsõbbrendûvé, a halandóságomon belül. feláldozni pedig bármit, ha megtarthatom jelenlegi tudásom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!