Találatok a következő kifejezésre: Fekete a és (1993 db)

Vilagos borhoz zoldes-barna szemhez hogy alna a fekete haj? Es kekes fekete vagy inkab a natural fekete a job? Most sotet voros de kell a valtozas

Legjobb válasz: Szerintem mindegy milyen fekete, biztos jól állna. :) Én fekete hajú vagyok és ez az én színem is, mégis most egy "kicsit" én is átváltozom, méghozzá szõke nõvé. :) De csak egy darabig!! Aztán visszatérek a feketéhez az biztos!

Szerintem mindegy milyen fekete, biztos jól állna. :) Én fekete hajú vagyok és ez az én színem is, mégis most egy "kicsit" én is átváltozom, méghozzá szõke nõvé. :) De csak egy darabig!! Aztán visszatérek a feketéhez az biztos!
valszeg jól állna, de szerintem maradj vörös, mert úgy különlegesebb.max világosíts a hajszíneden.de ahogy gondolod.
2.válaszoló vagyok ! *ha mégis a fekete, akkor már kékes
Elsõ vagyok: meggondoltam magam és inkább maradok fekete, annyira közel áll hozzám ez a hajszín! Szerintem jó a fekete és a kékesfekete is, én most kékesfekete leszek!

Fekete nadrághoz és fekete pólóhoz illik a smog tornacipő?

Erre vagy ilyesmire gondolok:

Legjobb válasz: Illik, csak ez az egész túl fekete és 2600Ft egy olyan tornacipõért, amit 600Ft-ért is meg lehet venni és látszatra semmi különbség..

Illik, csak ez az egész túl fekete és 2600Ft egy olyan tornacipõért, amit 600Ft-ért is meg lehet venni és látszatra semmi különbség..
elsõ kommentelõ: látszatra lehet, de nekem volt ilyen kínai tornacipõm, na úgy megnyomta a körmöt a lábamon, hogy már 2 éve szenvedek vele, belilult, aztán nem akart lenõni stb. nem részletezem... mondjuk a new yorkeres cipõkben sem bíznék. azzal is megjártam. amúgy illik hozzá szerintem. bár elég rockeresen fogsz kinézni. de ha ez a cél, akkor ok.
a helyedben hoszabb szárú-t szereznék mert vmivel kényelmesebb, és ez tényleg olyan mint 1 sima tornacipõ :/
persze, hoy illik , sok rocker csaj hordja ezt az összeállítást egy szegecses övvel kiegészítve...
szia, illeni illik szerintem. én a Street cipõpoltban vettem magamnak magas szárú tornacsukát, igaz ezer ft-tal drágábban...ott is van fekete

Hogyan vagy mivel csinálják a képeken azt hogy fekete-fehér és egy kis rész meg nem az hanem mintha sima lenne?

Legjobb válasz: Photoshop vagy gimp és maszkolás a neve. A kép két rétegbõl áll, amit egymásra helyeznek. Az kép színes, rajta ugyanaz fekete-fehér. Mivel a fekete-fehér van felül, te csak azt látod. Ha elkezded radírozni a felsõ réteget, akkor alatta nem üres fehér terület lesz, hanem a kép színes verziója. ezért ahol elradírozod a fekete-fehér képet, alatta látszani fog a színes verzió. Ez után már fantázia kérdés hogy melyik részt akarod meghagyni fekete-fehérként, és melyik rész legyen színes.

Photoshop vagy gimp és maszkolás a neve. A kép két rétegbõl áll, amit egymásra helyeznek. Az kép színes, rajta ugyanaz fekete-fehér. Mivel a fekete-fehér van felül, te csak azt látod. Ha elkezded radírozni a felsõ réteget, akkor alatta nem üres fehér terület lesz, hanem a kép színes verziója. ezért ahol elradírozod a fekete-fehér képet, alatta látszani fog a színes verzió. Ez után már fantázia kérdés hogy melyik részt akarod meghagyni fekete-fehérként, és melyik rész legyen színes.
A magyar , ingyenes Photo Filtre is tudja ezt. http://www.youtube.com/watch?v=iwUA0g1mHjY


Ha egy fekete magassarkút farmerrel és fekete felsővel akarok felvenni, akkor a cipőbe milyen harisnyát vegyek fel? Testszínűt vagy feketét? A cipő egyébként elöl zárt.

Legjobb válasz: hát, a felsõtõl is függ. ha elegáns, és a cipõ is elegáns, akkor én feketét vennék, mert az szexi. ha sportosabb, vagy hétköznapi felsõ és csak csajosabbá akarod tenni a magassarkúval, akkor testszínû

hát, a felsõtõl is függ. ha elegáns, és a cipõ is elegáns, akkor én feketét vennék, mert az szexi. ha sportosabb, vagy hétköznapi felsõ és csak csajosabbá akarod tenni a magassarkúval, akkor testszínû
én csak a testszínût szeretem harisnyában, úgyhogy én azt vennék fel.
Én testszínût vennék.
szerintem mindeféleképpen testszínût. a fekete nekem valahogy olyan gagyin hat..kb mintha zoknival vennéd fel.
csakis testszínûvel
fekete. elegánsabb
Testszínû 20 DEN-es mindenképp! :)
mindkettõ megfelelõ, bár én a testszínût jobban pártolom:)

S. O. s. elrontotam a vörös-fekete hajam, mert befestetem barnára, de a fekete kilátszik, és a vörös is itt-ott. Milyen szinüre fessem, h egy szinö legyen a feketén kivül? és tuti, h befogja!

Legjobb válasz: vörös-fekete volt és te világos barnát szerettél volna.. festék festéket nem világosít!:S Úgyhogy ez tényleg hiba volt. Szívasd le ha nagyon gáz más ötletem nincs

A kérdező hozzászólása: tudom, de sötét barnát vettem, de nem fogta be.a csoki barna idövel kikopik nem?az befogja afeketét?
vörös-fekete volt és te világos barnát szerettél volna.. festék festéket nem világosít!:S Úgyhogy ez tényleg hiba volt. Szívasd le ha nagyon gáz más ötletem nincs
A kérdező hozzászólása: fekete lettem:(
persze, hogy kopik, minden festék kopik, de sztem a mahagoni sem fogja befogni:S:S bár nem vagyok fodrász
A kérdező hozzászólása: és a mahagoni?
A kérdező hozzászólása: gyors válaszokat kérek, köszi!!!!
A kérdező hozzászólása: ja csak az volt a tervem, h világos barna lessz, de jol elcsesztem.
igen én is ezt javaslom, hogy ezentúl csak feketére fed, és egy idõ után befogja szépen. de ha ennél világosabbat szeretnél, akkor le kell sztem szívatni, az meg nem tesz jót neki:S 22/L
Csak fekete.. :) 18L
hát igen:S maximum még a lenövesztés segíthet, de azt én sem vállalnám be, mert csúnya:S de le szívatni meg nem szeretnéd gondolom?

A Fekete szépség és A Suttogó lovas filmben milyen fajták a lovak?

A Fekete szépségbe Táltos, és Csillám milyen fajta? És A Suttogóban pedig Zarándok milyen fajta? A válaszokat elõre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Quarter horse-ok. A két filmben ugyanazok a lovak szerepeltek: a Docs Keepin Time nevû versenyló és fedezõmén volt Fekete Szépség és Gulliver (sõt, korábban a Fekete Villám kalandjai c. sorozatban is õ volt Fekete Villám), míg a Hightower nevû herélt volt Csillám és Zarándok is. Persze dublõrökkel.

Quarter horse-ok. A két filmben ugyanazok a lovak szerepeltek: a Docs Keepin Time nevû versenyló és fedezõmén volt Fekete Szépség és Gulliver (sõt, korábban a Fekete Villám kalandjai c. sorozatban is õ volt Fekete Villám), míg a Hightower nevû herélt volt Csillám és Zarándok is. Persze dublõrökkel.
Elõzõ vagyok: most jut eszembe, Zarándok, azaz Hightower egyik dublõre (úgy emlékszem, 3 lóval dolgoztak, de ebben nem vagyok biztos) egy Pete nevû herélt volt. De õ is quarter.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ment a zöld pipa :)
Nézzétek a Tv2 õn filmet sztem jó
Nekem is ez a két kedvenc lovas filmem, ezért is néztem utána. De mindazokat, amiket leírtam, egy német nyelvû cikkbõl tudtam meg, és azt is már évekkel ezelõtt olvastam. Szóval nem biztos, hogy pontosan emlékszem mindenre. Ami még rémlik, hogy pl. abban a jelenetben, amikor a végén Zarándoknak megkötik a lábát, õ lefekszik, majd Grace felül rá, Pete látható.
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon jó mind a kettõ film. :) A Suttogóban pedig a vége nagyon jó volt. :)

Zöld szemem és Hamvas szőke hajam van, De szeretnék fekete hajat. Melyik illene jobban a szememhez? Ha befesteném feketére a hajam nehéz lenne utána újból hamvas szőkének lenni?

Legjobb válasz: Tény,hogy a züld szemedhez nagyon baba lenne a fekete haj.De szerintem ne festesd be,mert ha megint szõke hajra vágysz igen nagy tortura vár rád,még a feketét kiszivják a hajadból,és tönkre is megy.Én inkább ajánlom a szinezõket,amik szépen maguktól is kikopnak,de ne festesd be, megbánod szerintem. Én is igy jártam,pedig én csak a feketébõl barnát akarok...

Tény, hogy a züld szemedhez nagyon baba lenne a fekete haj.De szerintem ne festesd be, mert ha megint szõke hajra vágysz igen nagy tortura vár rád, még a feketét kiszivják a hajadból, és tönkre is megy.Én inkább ajánlom a szinezõket, amik szépen maguktól is kikopnak, de ne festesd be, megbánod szerintem. Én is igy jártam, pedig én csak a feketébõl barnát akarok...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :D Gondolkodtam a színezõkön is... AZ nem foltokban kopik le ? Nekem hosszabítva van a hajam szóval nem lenne baj az h roncsolja a hajamat.. :D
Nem mondom biztosra, hogy nem foltokban kopik de szerintem nem.szépen fokozatosan kikopik, ha csak nem szinezed újra. Hiába van felvarrva a hajad, gondolom, azért a teteje a tied, és ha egy bogár fekete hajnak nekiesik akárki szõkitõvel, nem leszel egybõl az. Kb. 5-6 hónap még hasonló szint elérnek (ha elérnek ) mint ami volt.Mondjuk ha rövid a hajad akkor csak megvárod mig lenõ vagy ilyesmi. De abba bizos lehetsz, hogy szivatás után olyan hajad lesz mint a szivacs. Kérlek inkább szinezd, ugyan az...csak értelmesebb megoldás, és talán sürübben kell, de ennyi szerintem belefér.
szerintem nyugodtan csináltasd meg. nekem is zöld szemem van és nemrég váltottam feketére.iszanyoat jó ;)
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a fodrászommal, azt mondta nem festi be persze jó indulatból, mert h világos hajat festünk feketére, csak az elsõ pár napban szép a szine mert kikopik és már nem lesz olyan szép a szine... ugyhogy megállapodtunk abban hogy pár fekete tincset tesz bele.. :) az se lehet olyan rossz.. köszi a választ
A kérdező hozzászólása: hmmm jó neked... :S:S:D

3 hónapig nem festettem a hajam, elõtte feketére volt. És most új hajszínt szeretnék (áfonyaszín) és az lenne a problémám, hogy a festék csak felül fogta be a hajamat és mindenhol máshol fekete lett. Többi lent?

Persze tudtam, hogy nem lesz sötétbõl világos,de leszívatni nem szeretném a hajamat! 6%-os oxit használtam és szerintetek, ha 9%-ossal festeném be, akkor világosabb lenne és a hajam színe jobban hasonlítana arra ami a dobozon van?

Legjobb válasz: Elõször is menj el szépen egy fodrászkellékesbe, ha mindenképp magadnak akarod csinálni. Biztos tudni fogják mit kezdj vele. Vagy vegyél Loreal effasor-t és langyos vízzel keverd ki, majd vidd fel a hajadra. (egy tasak + 2dl víz)Hagyd rajta 15-30 percig, közben nézegesd hogy állsz. Ne tegyél hozzá hidrogént! Kapni fogsz egy ronda sárga színt, de ezt már könnyebb átfesteni amilyenre akarod, mint a feketét.

Elõször is menj el szépen egy fodrászkellékesbe, ha mindenképp magadnak akarod csinálni. Biztos tudni fogják mit kezdj vele. Vagy vegyél Loreal effasor-t és langyos vízzel keverd ki, majd vidd fel a hajadra. (egy tasak + 2dl víz)Hagyd rajta 15-30 percig, közben nézegesd hogy állsz. Ne tegyél hozzá hidrogént! Kapni fogsz egy ronda sárga színt, de ezt már könnyebb átfesteni amilyenre akarod, mint a feketét.
C-vitaminos hajvilágosítást próbáld ki. A feketére hiába festesz bármit, az nem lesz világosabb, teljesen mindegy milyen oxit teszel hozzá.

Pénteken színházba megyünk az Abigélt nézzük meg és nem tom mit vegyek fel egy farmer miniszoknya fekete harisnya és a fölsőt azt nem tom és 13 vagyok szóval nem akarok túl felnőteset?

Legjobb válasz: Ha nem akarsz nagy ugyet csinalni belole, akkor a fekete nadrag, szep mintas felso/ing tuti tipp. Egy szep kardigannal (fekete/feher/pasztell lehetoleg) es szep kendovel a nyakban/vagy kardigan helyett a vallon, lehetsz egyszerre diszkret, nem tul oltozott, de a poloval/kendovel hangsulyozhatod a kislanyossagod.

Ha nem akarsz nagy ugyet csinalni belole, akkor a fekete nadrag, szep mintas felso/ing tuti tipp. Egy szep kardigannal (fekete/feher/pasztell lehetoleg) es szep kendovel a nyakban/vagy kardigan helyett a vallon, lehetsz egyszerre diszkret, nem tul oltozott, de a poloval/kendovel hangsulyozhatod a kislanyossagod.

Mennyire ritka az ez ember (lány) akinek kék a szeme (gyönyörű, élénk kék) szőke a haja és fekete szemöldöke, és dús fekete szempillája van?

Ismer?söm ilyen, de nem nagyon láttam sokszor ilyen külsej? embert -?-

Legjobb válasz: ha valakinek szõke a haja, és fekete a szemöldöke akkor az festi a haját, és igénytelen, mert a szemöldökét nem festette be

ha valakinek szõke a haja, és fekete a szemöldöke akkor az festi a haját, és igénytelen, mert a szemöldökét nem festette be
én már láttam egy pár ilyen emberkét a környezetemben
Én egyet ismerek, de neki sötét/középszõke haja van.
igen, ilyenvagyok..festetem a szemöldököm&szempillám:D
Világos aranyszõke a hajam, kék a szemem (igaz, nem élénk kék, hanem zöldes-sárgás kék), világosbarna a szemöldököm, és dús sötétbarna szempilláim vannak. Igaz, nem 100%-ban felel meg az általad leírtaknak, de mind természetes.
igen "gyönyörû" párosítás lehet :D
Nekem szõke a hajam, barna a szemöldököm, sötétbarna a szempillám, a szemem kiskoromban sötétkék volt, azóta sötétzöld. Olyan lányt, amilyet te írsz, szerintem nem láttam még, a szõke-kékszemû ismerõseimnek a szemöldökük és szempillájuk is világosabb...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!