Találatok a következő kifejezésre: Fejhallgatós mikrofonom Mikor nem (2 db)

Vettem egy Genius márkájú fejhallgatós mikrofont előtte egy Labtec márkájú ugyanilyen mikrofont, de egyiknek a mikrofonja se működik, nincs lenémítva bevan dugva, és nem hallatszik semmi. Mi a teendő?

Nem kaptam hozzá se CD-t se használati utasítást,és még az új hardver ikont se jelzi ki a tálcán. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Hang-Menû > Select input source (katt)> Beállítások panelen, a mikrofont engedélyezni, (pipát be)...hangerõszabályzót maximumra. Ha ígysem mûködne, megnézni hogy a jack aljzat bevan-e kötve?

Hang-Menû > Select input source (katt)> Beállítások panelen, a mikrofont engedélyezni, (pipát be)...hangerõszabályzót maximumra. Ha ígysem mûködne, megnézni hogy a jack aljzat bevan-e kötve?
Innen is eléred a beállítást, ha az elõzõ módon nem sikerülne: Start menû >>Minden program >>Kellékek >>Szórakozás >Hangerõszabályzó >Beállítások, a Tulajdonság panelen a mikrofon elé tedd be a pipát! Ekkor megjelenik a mikrofon is a többi mellett a hangerõ panelen.
A kérdező hozzászólása: köszi mindkettõtöknek, de egyébként nem tudom mért de beszélek és elküldi pl msnen de csak azt hogy valami háttérzaj volt, szóval a beszédet nem érzékelte.
A kérdező hozzászólása: és van még egy "dugasz" amit még a hangfalba lehet dugni hogy a fülhallgató mûködjön. nem baj-e, hogy a fülhallgató nincs bedugva csak a mikrofon dugasza?és pontosan mit hova kell dugni?:(
Audio Control Panel >Speaker Configuration >Connektor Sensing.(gyakorlatban pl. Realtek Audio Control Panel-nél, ...RTLCPL.exe-re katt)

Fejhallgatós mikrofonom van. Mikor nem használtam, a fejhallgató köré tekertem fel a zsinórját, mert nagyon hosszú. Sajnos most folyton összetekeredik, nem tudom kiegyenesíteni... Nincs valami jó tipp erre, hogyan lehet a vezetékét kiegyenesíteni?

Ígérem, nem tekerem fel többet.. :-)

Legjobb válasz: Milyen vezetéke van? Olyan mint az sztali telefonokak (spirálos) vagy egyenes? Ha egyenes akkor hagyd teljes hosszában lógni hogy magától kicsavarodjon, talán még helyrejön ettõl. Ha spirálos akkor kézzel kell belõle kitekergetni.

Milyen vezetéke van? Olyan mint az sztali telefonokak (spirálos) vagy egyenes? Ha egyenes akkor hagyd teljes hosszában lógni hogy magától kicsavarodjon, talán még helyrejön ettõl. Ha spirálos akkor kézzel kell belõle kitekergetni.
Szia, valószínûleg a tengelye körül van megcsavarodva a vezeték, ha még nem vetemedett meg teljesen a szigetelés akkor húzd ki a földre egyenesre. Amikor tekered fel, akkor ne csak egyik menetet tedd a másikhoz (így megcsavarodva össze is ugrik a vezeték), hanem csavarással mindig pörgesd a vezetéket a tengelye körül is. Ha pörgetés nélkül tekersz fel egy kábelt akkor spirálisan megcsavarodik a szigetelés, ezért érdemes így csinálni. Ha nagyon hosszú, akkor kérj meg valakit hogy a vezeték másik végénél állva minden menetnél 1-et csavarjon a kábelen a megfelelõ irányba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!