Találatok a következő kifejezésre: Fejér megyében Kodak (1 db)

Fejér megyében van Kodak szervíz?

vagy olyan hely, ahol kodak fényképez?t meg lehet javíttatni?

Legjobb válasz: Nincs. legközelebb Budapesten van.

Nincs. legközelebb Budapesten van.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet dinnyével tölteni?

Láttam nem is egy videóban , hogy egy dinnyét beleraktak sós-jeges vízbe és elkezdett tölteni (Iphone voltak azok a telefonok)
Előre is köszi ;)

3

Milyen laptopot vegyek 250 e körül?

0

Melyik olcsó, de használható ebookot vegyem?

Szeretek olvasni és kéne egy ebook. Magyarul olvasnék (nem kell mindenféle karakter). Használható, lehetőleg normálisan olvasható, és olcsó legyen. Köszönöm!

0

Mért kockásodik el a kép ha egy kicsit felhős az ég?

csak nálam van ez így?

2

Van 1 horgász lámpám. Van rajta neon és sima 6v-os égő is. A problémám az hogy az égő rövid időn belül besötétedik, úgy néz ki mintha belülről foncsort kapott volna az izzó. Már vagy 4 izzót cseréltem rövid időn belül. Mi lehet a baj?

1

Valaki ismeri ezeket véletlenül?

Keresek egy olyan órát ami vízzel működik, és nem ezek a modern kütyük. Apa mesélt róla, mikor ő gyerek volt, akkor volt neki ilyen. (kb.30 éve) Azt mondta, hogy hasonlít a Casio órákra, de mégse az. A kijelző alatt van egy kis cella amibe, ha víz kerül, akkor mutatja az időt. Olyan, mint egy napelemes óra, csak ez vízzel működik.

2

Egy 2 W levegőztető napi 24 órába megy. Az havonta mennyi FT-ot jelent?

Egy 2 W levegőztető napi 24 órába megy.
Az havonta mennyi FT-ot jelent ?

3

Hogyan kell beállítani a HP PHOTOSMART 6510 típusú nyomtatót, hogy csak fekete fehéren nyomtasson?

0

Milyen hosszúnak kell lenni egy távvezetéknek ahoz, hogy érvényesüljön benne a kondenzátorhatás, vagyis a két végét lekapcsolva a hálózatról továbbra is megtartsa a feszültséget a kisülésig?

4

"Rendőrségi" internetes vírus! Mi a teendő?

Böngésztem az interneten, amikor egyszercsak beugrott egy ablak, hogy: A rendőrség blokkolta a böngészőmet(tényleg nem tudtam kilépni), valamint illegális tartalmak találhatóak a Számítógépemen. Ha fizetek, feloldják és nem csuknak le. Persze rájöttem, hogy ez csalás, valamint utánaolvastam az Interneten. Kérdésem: Jelentsem valahol? Értesítsem a Rendőrséget? Hogyan szabadulhatok meg a vírustól? Veletek fordult már elő ilyen?
Előre is köszi a válaszokat! :)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!