Találatok a következő kifejezésre: Fehérjenapon a tojás (3 db)

Fehérjenapon, a tojás rántotta hány tojásból legyen?

illetve,olajat is tehetek alá mikor sütöm?Vagyis,gondolok én itt most arra,hogy sokan anélkül csinálják..nekem úgy leég:O:D

Legjobb válasz: max. 3 tojás, vacsira 2... én olaj nélkül szoktam, nekem eddig még sosem égett le (tettem egy pici vizet a lábasba- és elõtte jól felforrósítottam.)

max. 3 tojás, vacsira 2... én olaj nélkül szoktam, nekem eddig még sosem égett le (tettem egy pici vizet a lábasba- és elõtte jól felforrósítottam.)
A kérdező hozzászólása: okés köszi:)

Fehérjenapon a sült tojás paradicsommal, azt tudom, hogy rendben van. De vajon ehetek hozzá felvágottat? Pl. pulykasonkát vagy párizsit?

El?re is köszi a választ...

Legjobb válasz: Igen, ehetsz hozzá felvágottat, hiszen az is fehérje.

Igen, ehetsz hozzá felvágottat, hiszen az is fehérje.
Paradicsom???? Szerintem az keményítõre való nem?Felvágott az mehet nyugodtan amennyi belédfér.
A pardicsom is rendben van, hiszen fehérje napon nyers zöldségbõl készült saláta, iletve nyers zöldség korlátlan mennyiségben fogyasztható. Tehát nyugodtan eheted a tojás, illetve a húsétel, felvágott mellé a paradicsomot is :) .
[link]
Nagy atya úristen!És ki a [email protected] mondta, hogy azt kell enni?Szerintem egyétek meg a [email protected] is fehérje napon, mert valami gyökér azt mondta!
A kérdező hozzászólása: 7-es! Köszi! :) Többiek! A diéta kritikája még mindig nem érdekel :) Már csak azt nem értem ....másnak miért fáj, ha én kipróbálom ezt a diétát...neki attól még nem lesz se több se kevesebb..... :D
így van, ne foglalkozz vele, sokkal könnyebb minden diétára rá mondani hogy nem egészséges mint belevágni és végig csinálni. HA túl leszel rajta, megújulsz testileg lelkileg, hihetetlen erõt és önbizalmat ad végig csinálni egy ilyet. Nekem legalább is nagyon jót tett, szupert érzés volt válogatni az S-es ruházati leértékelések között. :) Sok sikert kívánok hozzá, ha kérdésed van még szívesen segítek akár privátban is!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "másnak miért fáj" Persze itt már itt a híres MIÉRT. Bezzeg amikor meg kellene kérdezni, hogy MIÉRT joghurt, akkor óóó nincsen ilyen kérdés, csak 'mert'. Mert 'összetétele miatt' (3gfehérje/100g !!) Kettõs mérce? Miért sz.ar diéta a 90 napos? Én olyan egyszerûen megmondom. Mert ugyan úgy hájas marad aki így eszik, ugyan úgy szívbeteg marad, gyulladások maradnak a szervezetében, ugyan úgy rákos lesz, ugyan úgy az összes táplálkozással kapcsolatos betegség jelen lesz köztük. Hát, ezért szólok le egy értelmetlen diétát, mert nem jobb semminél. Válasz a miértre? Miért zavar? Pff engem nem zavar hogy valaki így eszik, jókat szórakozom az ilyen kérdéseken. Vagy mazochista vagyok, és jókat szenvedek az ilyen kérdéseken, még nem tudom magam sem :D
A kérdező hozzászólása: A lényeg, hogy jól szórakozol :-) Már megérte.... :D:D
Remélem mások is jól szórakoznak, és ügyesek-okosak-egészségesek is lesztek, és minél boldogabbak. Igazából ez a lényeg, a többi dolog (a mostani kérdés is) csak egy apróság. Kipróbálod, megnézed milyen, aztán én mielõbb ajánlom valami paleoközeli táplálkozásra való áttérést, de te tudod végül is, hogy mit szeretnél. :)
A gond az, hogy a kérdezõ olyan szinten makacs, hogy csak a neki tetszõ választ fogadja el, a többit meg kizárja. Ezzel az a gond, hogy már gyanús az egész, hogy ha nem vagy vevõ észérvekre sem, hogy miért szar az, amit csinálsz, akkor valószínûleg magadat áltatod, pedig sokkal könnyebb és egészségesebb út is létezik. [link]
A kérdező hozzászólása: Makacs vagyok, mert a kérdésre válaszoló válasz érdekel......na tessék ezt is megkaptam :) Majd ha a 90 napos diéta kritikája érdekel, akkor felteszem azt a kérdést...de addig nem érdekel. :-) Azért köszi a hozzászólást.
nem azt kell nézni hogy mennyi fehérjét tartalmaz, hanem hogy melyik napon kell enni. Fehérje napon kell fogyasztani az összetétele miatt.
Ember 3 gramm körül van benne fehérje 100g-onként (az is gyulladásokat okoz és káros). Kicsit több van benne mint a zöldségekben, ez miért tartozik fehérje csoportba? Az oltott mész is fehérje, a színe miatt? :D LOL! A 90 napos nem csak alapból butaság, de még önmagának is ellentmond, a joghurt annyira fehérje mint egy brokkoli.
Ha fölösleges zsírtól szeretnél megszabadulni, akkor mind a hús mind pedig a hasonló minõségû tojás megfelelõ élelmiszerek (nem okoznak gyulladást, nem emelik meg erõsen az inzulinszintedet).. Szóval igen, jó ötlet ezeket enni, hogy a 90 napos diétában mi van ezekkel kapcsolatban, az nem igazán releváns.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de nem a kérdésre válaszoltok:) A kérdés az, hogy az adott napon ugyanazt kell enni ebédre és vacsira is, vagy csak ugyanabba a csoportba tartozó ételt kell enni?!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ? A te játékszabályaidat nem ismerjük, avass be minket.. fogyáshoz jó a hús is, a tojás is (kenyér, cukor, liszt nélkül). Ez a lényeg. Zöldséget, olajos magokat is ehetsz, gombát is, tehát abszolút nem kell ugyan azt az ételt/ételcsoportot enned vacsorára mint ebédre. Csak lisztes/tejes/cukros ételeket mellõzd :) Hogy a 90 napos diéta mit ír azzal ne törõdj, mert az nem arra van hogy lefogyj, hanem hogy olvasottságot generáljon fórumoknak, webszájtoknak, újságoknak.. szóval csak hülyeség, betû pocsékolás :) Arra figyelj szerintem amiket leírtam, vagy amit Botero linkelt érdekességképpen. "Vagy ha ebédre husit ettem attól még vacsira ehetek tojást?" Persze hogy persze.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásod, de Te sem a kérdésre válaszoltál. A diéta kritikája nem érdekel. :) Pedig azt hittem egyszerû kérdést tettem fel. De ezek szerint sosem tudom meg :D
Na ebben igazad van :D Ha magadtól nem jöttél rá és ennyi válasz után SEM érted még a választ a kérdésedre, akkor lehet tényleg sosem fogod már megtudni. Van, hogy valakinek elmondják hogy 1 alma + 1 alma az 2 alma, de egyszerûen nem igazán reális dimenziók neki ezek a számok, mennyiségek és nem nagyon tudja hova tenni ezt az egészet. És akkor nem is kell erõltetni. Neked sem kell szerintem, szimplán csak egyél, és egészségedre váljék! :)
ugyanabba a csoportba tartozót kell. De nem kell ugyanazt. Nekem az ebédem mindíg hús + saláta vagy hal+saláta volt, a vacsorám pedig rendszerint joghurt zöldséggel és felvágottal vagy lágytojás zöldséggel.
Joghurt? :D Az milyen csoport?
fehérje
Nem kell, de lehet. Ehetsz ebédre húst, vacsira tojást, de ehetsz mindkettõre pl. tojást, vagy kombinálva is. Az Úriemberek nagyon értelmesen kommentálják a kérdést, akárcsak a többi 90 napos kérdésnél, többek közt ez enyémet is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!