Találatok a következő kifejezésre: Fehérje napon zöldségeket lehet (4 db)

Fehérje napon milyen zöldségeket lehet enni?

Mondjuk paradicsom, paprikát nyersen? Ti mivel szoktátok enni a hust?

Legjobb válasz: Bármilyen zöldséget ehetsz, de csak nyersen. Paprika, paradicsom, jégsaláta, uborka, retek, répa, szóval tényleg bármi.

Bármilyen zöldséget ehetsz, de csak nyersen. Paprika, paradicsom, jégsaláta, uborka, retek, répa, szóval tényleg bármi.
Gyümölcsnapon is ehetsz paradicsomot, mert arról nem tudják igazából hogy gyümölcs-e vagy zöldség tehát ehetsz midnkettõn

Mindegyik napon lehet enni levest, a naptól függően, hogy mi lesz benne pl:fehérje napon hús, keményítőn zöldség? Savanyú káposzta ehető bármelyik nap nasinak?

ÉS az baj ha csak vacsi el?tt tudok futni tornázni?Baj ha utána eszem meg a vacsit?Reggel elég ha kocogok 1órát?

Legjobb válasz: Szerintem a kérdésekre igen ehetsz mindig levest ha úgy kívánod, természetesen a napnak megfelelõen. A futás meg úgy nagyon jó ahogy leírtad.

Szerintem a kérdésekre igen ehetsz mindig levest ha úgy kívánod, természetesen a napnak megfelelõen. A futás meg úgy nagyon jó ahogy leírtad.
Nem baj, de vigyázz! A fõtt sárgarépa már keményítõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi!DE ha a húst eszem a lével, az ok?
Igen, az mehet.
És persze a következõ napon, a keményitõn megeheted a lét a zöldséggel!)


Ha csak 400kcal-t eszek 1 nap de az zöldség és fehérje avval lehet hájból fogyni? (+mozgás)

Nem az kérdés, hogy nem lehet vele megélni, elfáradsz, stb. A kérdés arra irányul hogy hájból lehet-e, úgy hogy közben izmot nem veszítünk nagy mértékben.

Legjobb válasz: Lehet, de izomból nagyon sokat fogsz veszíteni. Viszont egy kibas.zott zombi leszel.

Lehet, de izomból nagyon sokat fogsz veszíteni. Viszont egy kibas.zott zombi leszel.
A kérdező hozzászólása: Ja. Utálok mozogni. [email protected] Este érek rá mozogni meg hétvégén és amire még erõm jutja megcsinálom. Amúgy sokan gondolnák, hogy valami baj is van velem, mert igazából nem vagyok elhízva, mégis sokat akarok fogyni. És ha elérem azt a bizonyos álomsúlyt, nem fogok visszahízni. Nem fogom magamnak megengedni. Attól kezdve már csak "gyúrni fogok"
Te tényleg egy ilyen lusta pics.a vagy?
A válasz: NEM. Nagyon nagy NEM.
A kérdező hozzászólása: negyed óra - fél óra szaladgálás és ugrálás a szobámban esetleg ugrókötelezés de ez minden nap 1szer, segíthet?
a drasztikus fogyogyókúrákkal az a gond, hogy amennyit leadtál a duplája jön vissza. Nem élhetsz életed végéig napi 400 kcal-án. Olyan egészséges étrendet kövess amit életed végéig tudsz csinálni. És ne drasztikusan hanem fokozatosan állj át, mert a szervezeted pánikrohamot kap és a kövi héten már megint semmi eredmény. Én csak heti 3x-i mozgással és új ma is használt étrenddel össz 50 kilótól szabadultam meg.
400 kcal??? aerob mozgással ehet zsírt égetni. Én csak a péksütiket egyéb ch-gazdag köreteket hagynám el, meg az édességet és máris leadod mozgás mellett a kilókat.
A kérdező hozzászólása: Nekem valahogy nem kell a lassú egészséges fogyás. Lehetetlen számomra. Ha abba egy kis nasi jön simán elmarad a fogyás. Nekem drasztikus kell. Mind1 mennyire kevés kaja. Csak ne veszítsek izmot. A 1500 kcal túl sok...
500kcal-val csökkentsd az energiaszükségleted egyenlegét, úgy hogy a fehérje mennyiségg meglegyen, hogy ne veszíts izom tömeget, és végezz kardiomozgást!
Értem a logikádat, de a testé más. Az nem úgy gondolja, hogy na, beköszöntött a hét szûk esztendõ, nosza éljük fel gyorsan a zsírtartalékokat és aztán jöjjön az izom, még az éhhalál elõtt. Az izom nagyon energiaigényes, inkább azt építi le és átáll takarékos üzemmódra, hogy minél tovább életben maradhass ennyi étellel is. Ez igazából nagyon dicsõ, heroikus küzdelem a részérõl, nem kéne ilyesmikre kényszerítened. Nem fair és eléggé veszélyes is. Fene se tudja, az emberek jelentõs része nem fél attól, hogy megvonjon magától fontos anyagokat, amik a teste bonyolult mûködéséhez kellenek. A zöldség és fehérje pedig remek, de zsír is kell, tudtommal ez nem úgy megy, hogy hát vegyen a raktárakból...
Nem lehet, izmot is fogsz veszíteni. És mivel a jojóval a zsírt szeded vissza, hájas gebe leszel.
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõ alatt lehetek zombi *-* ? És az izomvesztés nagyon súlyos lenne?
Hogyha nem vagy lusta pics.a, akkor szerintem kezdd el a fegyencedzést (lányok is csinálhatják, igen...), és egyél rendesen, hogy izom is jöjjön rád, aztán majd fél év múlva, leszálkásítasz, és viszlát. Ha további kérdésed van, menjél át a sport rovat, egyéb kérdésekre, ott válaszolnak a további kérdéseidre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!