Találatok a következő kifejezésre: Fehérje napon fehérjét melyik (2 db)

Fehérje napon melyik fehérjét melyik fehérjével nem szabad egyáltalán keverni?

Legjobb válasz: Szia! Nem értem a kérdésedet, mert a diéta pont arról szól, hogy a KÜLÖNBÖZÕ típusú éteeket kell elkülöníteni, naponokra szétválasztva fogyasztani, tehát KÜLÖBÖZÕ típusú ételeket nem szabad keverni (pl. fehérje+keményítõ keverése tilos, szóval pl. a szokásos hús+krumpli párosítás). De egy nap az egyféle ételrõl, ételtípusról szól,és ekkor az adott típuson belül nincs tiltás, hogy mondjuk nem keverheted a különbõzõ típusú fehérjéket... A válasz tehát: egy típuson belül (fehérje, keményítõ, szénhidrát, gyümölcs) azt párosítasz azzal, amit csak akarsz. Csak két kategóriát ne keverj!

Szia! Nem értem a kérdésedet, mert a diéta pont arról szól, hogy a KÜLÖNBÖZÕ típusú éteeket kell elkülöníteni, naponokra szétválasztva fogyasztani, tehát KÜLÖBÖZÕ típusú ételeket nem szabad keverni (pl. fehérje+keményítõ keverése tilos, szóval pl. a szokásos hús+krumpli párosítás). De egy nap az egyféle ételrõl, ételtípusról szól, és ekkor az adott típuson belül nincs tiltás, hogy mondjuk nem keverheted a különbõzõ típusú fehérjéket... A válasz tehát: egy típuson belül (fehérje, keményítõ, szénhidrát, gyümölcs) azt párosítasz azzal, amit csak akarsz. Csak két kategóriát ne keverj!

A nap melyik szakaszában fogyasszak olyan ételeket amelyeknek a szénhidrát/ fehérje/ kalória száma magasabb? például fehérjéket inkább vacsorára vagy reggelire egyek?

Ahogy a kategóriából is látszik fogyókúrázok, de most megakadtam, meg úgy gondolom, hogy kicsit egészségesebben is tehetném mindezt.

Legjobb válasz: Reggel mehet a szénhidrát, kalóriadúsabb kaják(1-2 tk.kenyér, zabkása) este fehérje(túró,tojás,joghurt,kefir,puffasztott rizs,abonett, zöldségek,csirke,pulyka,hal, tej, ilyesmik) Én legalábbis ezeket eszem. Bár hozzáteszem, 152 cm-hez az 51 kg tökéletes ha csak a húgomból indulok ki, aki 162 cm és 49, és nagyon csinos, akkor te még vékony is vagy hozzá képest. az 1000 kalória nagyon kevés, fõleg a te korodban, egyél nyugodtan többet, csak nem mindegy, hogy mit. Járj el mozogni is heti minimum 3x, hidd el, egy kiadós izzadás után nagyon jól fogod magad érezni a bõrödben:)

Reggel mehet a szénhidrát, kalóriadúsabb kaják(1-2 tk.kenyér, zabkása) este fehérje(túró, tojás, joghurt, kefir, puffasztott rizs, abonett, zöldségek, csirke, pulyka, hal, tej, ilyesmik) Én legalábbis ezeket eszem. Bár hozzáteszem, 152 cm-hez az 51 kg tökéletes ha csak a húgomból indulok ki, aki 162 cm és 49, és nagyon csinos, akkor te még vékony is vagy hozzá képest. az 1000 kalória nagyon kevés, fõleg a te korodban, egyél nyugodtan többet, csak nem mindegy, hogy mit. Járj el mozogni is heti minimum 3x, hidd el, egy kiadós izzadás után nagyon jól fogod magad érezni a bõrödben:)
A kérdező hozzászólása: el van írva, nem 152, hanem 162. az a baj, hogy olyan nehezen veszem rá magam, hogy sportoljak. de eljárok néha futni, meg egy minimálisat minden nap tornázok itthon:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!