Találatok a következő kifejezésre: Fehérje a mit (2559 db)

Nagyon átlátszik a fehér trikóm, mit csináljak? (bővebben lent)

Van egy sima fehér basic trikóm,de nagyon átlátszik.Mármint,hogyha felveszek alá egy fehér melltartót,akkor látszik a melltartó. Mit csináljak vele? Nagyon ciki,ugye?:/

Legjobb válasz: Ha fehér trikó alá, fehér nem mintás melltartót veszel fel az nem ciki.

Ha fehér trikó alá, fehér nem mintás melltartót veszel fel az nem ciki.
Történetesen budapesti vagyok, úgyhogy képzeld csak, láttam! Lehet, hogy jobb környéken lakok, mert én nem szoktam ilyenekkel találkozni. Azt meg hogy mi ízléses, szerintem nem te fogod megmondani, mert tudjuk te "pont lesz*rod" mit gondolnak rólad. Én elmondtam a véleményemet, te kaptad fel a vizet, ami elég ellentmondásos, ahhoz képest, hogy nem érdekel mit gondolnak róla.
aúú... xD Nem láttál még pesti embereket? A többségrõl nem azt mondanám, hogy ízlésesen öltözik. Amúgy meg nem általánosítanék a helyedben, eléggé ostoba emberre vall. Szerintem vidéken és Pesten is vannak ilyenek és olyanok is. De miért zavar téged annyira, hogy hogy öltözködöm? De végül is nyugodtan idegesítsd fel magad ezen.
Nem azt mondom, hogy minden vidéki ízléstelen, hanem hogy ilyen viseletet csak falusi repedtsarkúaknál szoktam látni és ez utóbbiban bõven volt részem kollégimban.
kedves 76%os! szóval aki nem pesti, az már egyutolsó vidéki paraszt, mi?
testszínû melltartó a megoldás, én is azt mondom :) engem is zavart valamikor a fehér, ezért vettem..
akkor biztos vidéki vagy...
Nekem az tetszik, hogy a fehér trikó alatt fekete melltartó van. Máskülönben nem szeretem mutogatni a fehérnemûimet. Tudom, hogy sokak szerint ez ízléstelenség. De nekem tetszik és pont leszarom. Amúgy még senki sem szólt be miatta.
11:50-es! Ennyi erõvel ne vegyél fel semmit. Úgyis szereted mutogatni a fehérnemûdet. Ha az ízléstelenség fájna...
Ha zavar, akkor tényleg testszínût vegyél alá. Engem nem zavar és feketét szeretek alá venni. Nekem úgy tetszik. Fehéret tuti nem vennék fel.
Valóban testszínût kell fehér alá venni. Valahogy elterjedt az az ízléstelenség, hogy fehér alá fehéret illik venni, na meg egy nagy túróst. Annál jobban nyilván a fekete se látszik át. xD Testszínû melltartót és bugyit mindenképp szerezz be, átlátszóbb cuccok alá az a legjobb választás.
Mindenképpen vegyél melltartót! Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy testszínût veszek alá és egyáltalán nem látszik. :)
ne vegyél fel melltartót és ennyi, a fiúkat hidd el hogy nem fogja zavarni!
Egyáltalán nem kaptam fel a vizet, és tényleg nem is érdekel, hogy mit gondolnak az öltözködésemrõl. Csak azt próbáltam megérteni, hogy miért vannak emberek, akik ennyire foglalkoznak ezzel. Már írtam, hogy tisztában vagyok vele, hogy sokan ízléstelennek tartják a fekete melltartó fehér trikó párosítást. Nekem valamiért tetszik és kész. Ezen kívül más "bakit" nem szoktam elkövetni. De nehogy azt hidd, hogy minden nap ebben a párosításban járok...

Valaki kipróbálta már a fehérje diétát? Mik a tapasztalatai? Vélemény?

Legjobb válasz: Baromság. Ha jól tudom a napi fehérje legalább felét normális kajákból kell bevinni, különben igencsak sûrûn jársz majd wc-re. És amit árulnak fehérje sokkal drágább és rosszabb minõségû mintha megvennéd egy táplálékkiegészítõ boltban. És az ilyen koplalj két hétig diéták semmire nem jók csak izmot veszítesz. Lehet, hogy kevesebb kg leszel, de lógni fog a bõröd és utána legalább annyit vissza is szedsz majd magadra. Szóval felejtsd el, ha normálisan akarsz diétázni akkor nézz utána hogy mennyi fehérjére, szénhidrátra és zsírra van szükséged naponta (ez attól függ, hány kg vagy) és számolj:P. Meg az edzést se hanyagold, anélkül nem sokat ér.

Baromság. Ha jól tudom a napi fehérje legalább felét normális kajákból kell bevinni, különben igencsak sûrûn jársz majd wc-re. És amit árulnak fehérje sokkal drágább és rosszabb minõségû mintha megvennéd egy táplálékkiegészítõ boltban. És az ilyen koplalj két hétig diéták semmire nem jók csak izmot veszítesz. Lehet, hogy kevesebb kg leszel, de lógni fog a bõröd és utána legalább annyit vissza is szedsz majd magadra. Szóval felejtsd el, ha normálisan akarsz diétázni akkor nézz utána hogy mennyi fehérjére, szénhidrátra és zsírra van szükséged naponta (ez attól függ, hány kg vagy) és számolj:P. Meg az edzést se hanyagold, anélkül nem sokat ér.
Ja és persze jó minõségû is legyen, szóval hiába fér bele egy csoki a napi szénhidrátodba, a cukros vagy fehérlisztbõl készült dolgokat hanyagold.

Fehér tornacipőt mivel a legérdemesebb tisztítani?

most még nemkell most vettem de tudom hogy hamar koszolodik tavaly is úgy jártam hogy besárgult nem akarok megint így:S

Legjobb válasz: Domestos, vagy mikor mosógépben mosod, rakj hozzá ilyen Clorox fehérítõt. Én a zoknikhoz - bugyikhoz szoktam, csodát tesz velük :) Olyan szép fehérek maradnak :)

Domestos, vagy mikor mosógépben mosod, rakj hozzá ilyen Clorox fehérítõt. Én a zoknikhoz - bugyikhoz szoktam, csodát tesz velük :) Olyan szép fehérek maradnak :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)

16 éves vagyok, 166 cm és 70 kg. elszeretném kezdeni a 90 napos diétát. Mennyi kg-ot dobhatok le? Első nap ugye a fehérje nap, mit ajánlotok enni?

Legjobb válasz: Én mint testépítõ egyáltalán NEM ajánlom a 90 napos diétát! szénhidrát: 2-3g / testsúlykilógramm, fehérje 1,7-2 g/ testsúlykilógramm, napi 6 étkezés délután 4 után zéró szénhidrát, csak zöldség és fehérje. Tehát kezdésnek a ch beviteled kb 160g legyen naponta és legalább 90g fehérje! ch-ban gazdag ételek: rizs, krumpli, tk kenyér, zabpehely, durumtészta, fehérjében: sovány húsok, tojás, túró, hüvelyesek. Az lesz a jó diéta ha heti max 1 kg megy le rólad! Ha több akkor akkor emeld a ch-t 20g-al, ha pedig kevesebb akkor csökkentsd 20 g-al. Diéta alatt gyümölcsöt, cukrot, zsíros kajákat, péksütiket NEM ehetsz! Vitaminbeviteled zöldségekkel pótold! Pl brokkoli turmix, párolt zöldségek. Mozgás: heti 3x bontott izomcsoportos súlyzós edzés: hétfõ: tricepsz, mell, szerda hát bicepsz, péntek váll-láb. Továbbá heti 3-4x alacsony pulzusszámú folyamatos mozgás ami nem kevesebb mint 40-60 perc! Pl enyhe futás, kerékpározás, hosszú nagy séták..stb Röviden ennyi!

Én mint testépítõ egyáltalán NEM ajánlom a 90 napos diétát! szénhidrát: 2-3g / testsúlykilógramm, fehérje 1, 7-2 g/ testsúlykilógramm, napi 6 étkezés délután 4 után zéró szénhidrát, csak zöldség és fehérje. Tehát kezdésnek a ch beviteled kb 160g legyen naponta és legalább 90g fehérje! ch-ban gazdag ételek: rizs, krumpli, tk kenyér, zabpehely, durumtészta, fehérjében: sovány húsok, tojás, túró, hüvelyesek. Az lesz a jó diéta ha heti max 1 kg megy le rólad! Ha több akkor akkor emeld a ch-t 20g-al, ha pedig kevesebb akkor csökkentsd 20 g-al. Diéta alatt gyümölcsöt, cukrot, zsíros kajákat, péksütiket NEM ehetsz! Vitaminbeviteled zöldségekkel pótold! Pl brokkoli turmix, párolt zöldségek. Mozgás: heti 3x bontott izomcsoportos súlyzós edzés: hétfõ: tricepsz, mell, szerda hát bicepsz, péntek váll-láb. Továbbá heti 3-4x alacsony pulzusszámú folyamatos mozgás ami nem kevesebb mint 40-60 perc! Pl enyhe futás, kerékpározás, hosszú nagy séták..stb Röviden ennyi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megfogadom tanácsod :)
Mert különleges. Olyan mintha nem kutyát tartanál, hanem pl tigrist. Egy trófea.
Én pl félig ázsiai lány vagyok, és nekem mind1 h az illetõ fiu milyen nemzetiségû.ha jó fej, kedves stb akk nem számít.vannak helyes néger fiúk is, és vannak kevésbé bejövõsek.ázsiaiakkal sincs bajom, persze jobban preferálom az európai srácokaz.ez van, nem lehet általánosítani
ez általánosítás. nekem pl. az ázsiai csajok nem nagyon jönnek be F
http://www.origo.hu/techbazis/20130320-milyen-pornot-keres-a.. Érdemes az adatokra vetni pár pillantást. És hogy a kérdéshez is hozzászóljak... A különbözõ rasszok egyformán preferálják az etnikumokat. Az pedig, hogy kifejezetten valakinek ilyen zsánere legyen abból adódik valóban, hogy különleges, rendkívül érdekes és csábító. :) De az imádni szót azért erõs túlzásnak érzem. Pláne leáltalánosítva. A csúnya feka az csúnya feka, a jóképû vagy csinos feka az meg ... Nem hinném, hogy az eltérõ bõrszín miatt valaki vonzóbbnak tûnhet, annak ellenére, hogy alapból nem az.
Csak a magam nevében tudok beszélni... Én fehér lányként nem tartom vonzónak a néger fiúkat, egyet sem láttam még, aki bejött volna. Ázsiai fiúk közül viszont sokat tartok jóképûnek, viszont közülük sem járnék senkivel, olyan furának érezném, nekik annyira más a kultúrájuk, az sem túl jó, hogy a nyelvek totál különböznek... Szerintem a fehérek között van a legtöbb helyes fiú. :)
A kérdező hozzászólása: Hát én személy szerint undorodom a néger nõktõl és férfiaktól, szerintem nagyon csúnyák. Ellenben egy-két ázsiai lány nagyn izgat szexuálisan, de azért a többség nem az esetem, a legjobban mégis csak a saját fajtámhoz, a gyönyörû fehér lányokhoz vonzódom.
Mert új, mert különleges. Jártam Japánban, és az ottani lányok meg értünk - europid rassz képviselõiért - vannak oda. "Mindig az kell ami nincs." :-)
A különlegesség. Afrikában szeretik az almát, a szõlõt, a körtét, stb. Mi szeretjük a banánt, a kókuszt, a narancsot. Ez van az emberek között is. Én is csípem a fekete nõket. F.
Te jó isten...nézz már körül! Mi az h általános? Ennyi ilyen pár szaladgál az utcán v mi? Van 1-2 az tény.de miért baj ez? Õk nem szerethetik egymást? Ki a f*szom nézi azt h ki milyen nemzetiségû?
azért mert a feketék nem csúnyák, meg terjeng a pletyka hogy nagy a dákójuk, a néger fiúkra pedig van egy sztereotípia, miszerint a nagy kuffert szeretik, ami a fehér lánynak nincs, tehát szerintem csak nem válogatnak kiprobálhák a fehéret is ha már nyomul :D az ázsiai csaj egzotikus, az ázsiai férfi pedig csúnya.. így alakulhat ki a vonzalom.
mert érdeklõdnek más rasszok iránt, de erõsen általánosítás amit írsz
a fehér lányok azért szeretik a négereket, mert nagy farkuk van. az ázsiai csajok különlegesek, szûkebb muffjuk, mint a fehér csajoké. az ázsiai pasik farka viszont átlagban kisebb, ezért szeretik az ázsiai csajok a nagyobb farkú fehér pasikat. a néger pasikhoz képest pedig a fehér lányoknak szûkebb a puncijuk! és hogy a fehér férfiak miért szeretik a néger nõket? állítólag mert sokkal melegebb a puncijuk!

6-odikára nem várom! A mellbimbómon egy csomó fehér pötty van állandóan felvagyok puffadva! Folyásom abszolut nincs 2 napja se vízszerű se fehér krémes! Mi lehet ez?

Ha valamit megkivánok ami elég s?r?n van és megkóstolom már nem esik jól nem jó étvággyal eszem meg!Nem tudom mi lehet.Llehet csak beképzelem mert már nagyon akarok babát!Volt már valaki így és terhes volt?

Legjobb válasz: Ezek egész jó terhes tünetek, de próbálj megnyugodni, mert lehet, hogy egy részét bebeszéled magadnak. Mikor fogsz tesztelni? Szorítok neked!!:-)

Ezek egész jó terhes tünetek, de próbálj megnyugodni, mert lehet, hogy egy részét bebeszéled magadnak. Mikor fogsz tesztelni? Szorítok neked!!:-)
A kérdező hozzászólása: Péntekig várok igaz az még jóval menszesz elõtt van de tovább már biztos nem bírom ki hogy ne teszteljek!!!
Szia! Nekem is 6-án kell, hogy elmaradjon. Én is fel vagyok puffadva, fáj a derekam, émelygek, álmos vagyok, de a melleim nem fájnak. Fáj a hasam alja, de nem úgy mint, amikor mensi elõtt van az ember. Olyan másképp, mintha belül rendezõdnének át a dolgok a baba miatt. Remélem, hogy nekem is babát jeleznek a tünetek. Alig várom, hogy tesztelhessek. Hasonlóakat írnak, akik végül +-at teszteltek! Sok sikert Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is:) :) :)
Legyen úgy ahogy szeretnétek. Nem ünneprontó akarok lenni. de pocin belüli átrendezõdéshez igencsak korán lenne így a teszt elõtt.. csak gondolj bele. mi rendezõdik át és miért? egy pindurka sejtcsomó bocsi.. már zigóta...a puffadás is terhestünet de ilyen korán? legyen ott legyen szép és egészséges kis pocimaci, de még ne beszéljétek be magatoknak hogy máris van tünet... õven émelygés, puffadás pocikeményedés.. drukkolok nagyon!Én is babatervezõ vagyok! lesz itt még b a hormonszint sem olyan magas még ilyenkor...3-4 hét múlva valósak lesznek ezek a tünetek. Két babát szültem.
Szia! Én is 6.-ára nem várom. Nagyon érzékenyek a melleim, és az én mellbimbóimon is van néhány fehér csomócska.Krémes folyásom van, de nekem amúgy is szokott egy minimális folyásom lenni. Pluszba eléggé görcsöl a hasam. Kitartás és sok szerencsét kívánok, elõbb-utóbb nekünk is összejön hidd el!!!(reméljük inkább elõbb:)

Hogy kell használni a fehér szemceruzát? Mire való?

Legjobb válasz: A belsõ szemzugban szoktuk használni, optikailag nagyítja a szemet, és növeli a két szem közti távolságot. Úgy csináld, hogy belsõszemzug fehér, külsõ fekete kontúr, és középtájon mosd össze. Ugyanerre való a fehér vagy a fehér de aranyba/ezüstbe irizáló szemhéjpúder.

A belsõ szemzugban szoktuk használni, optikailag nagyítja a szemet, és növeli a két szem közti távolságot. Úgy csináld, hogy belsõszemzug fehér, külsõ fekete kontúr, és középtájon mosd össze. Ugyanerre való a fehér vagy a fehér de aranyba/ezüstbe irizáló szemhéjpúder.
Nézd meg ezt a videót, rengeteg tippet ír le, hogy mire lehet használni a fehér szemceruzát: http://www.youtube.com/watch?v=tlol-T_sYDo&feature=player_em..

Fogmosás után szép fehér a fogam, de rá pár percre besárgul, miért? Mit tudok tenni, hogy fehér maradjon?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy egyes fogkrémek optikailag fehérítik a fogat. Ez azt jelenti, hogy fogmosás után képeznek egy vékony réteget a fogakon, amitõl azok fehérebbnek látszanak. Ha lekopik ez a réteg, akkor újra elõtûnik a fogak természetes színe. Az az érzésem, hogy te is ilyen fogkrémet használhatsz. Arra pedig én is keresem a választ, hogy mivel lehetne elérni, hogy tartósan szép fehérek maradjanak.

Úgy tudom, hogy egyes fogkrémek optikailag fehérítik a fogat. Ez azt jelenti, hogy fogmosás után képeznek egy vékony réteget a fogakon, amitõl azok fehérebbnek látszanak. Ha lekopik ez a réteg, akkor újra elõtûnik a fogak természetes színe. Az az érzésem, hogy te is ilyen fogkrémet használhatsz. Arra pedig én is keresem a választ, hogy mivel lehetne elérni, hogy tartósan szép fehérek maradjanak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ már csak az a kérdés igen, hogy hogyan lehett ezt az idõd meghosszabbítani :D

Mit csináljak, ha szoknyában szeretnék lenni és fehérek a lábaim? Engem egyáltalán nem zavar, csak másokat, a többséget. Én örülök neki, hogy fehérnek születtem, nem barnának.

Miért divat a barna b?r? Miért baj, ha valaki fehér? Szoknyában szeretnék lenni, jó id? van, de ha felveszem, egyb?l azzal lesz elfoglalva körülöttem mindenki, hogy fehérek a lábaim. Utálom, ha bármiért is [email protected], akkor eléggé ideges leszek és az illet?t meg tudnám csapkodni, aki beszól. :)

Legjobb válasz: Sz*rd le. nehogy azért hosszúgatyát vegyél fel, mert mindenki a fehér lábadat nézi. nem másoknak kell megfelelned, hanem magadnak. és ha te most úgy döntesz h akár bikiniben mész ki az utcára ahhoz senkinek semmi köze.

Sz*rd le. nehogy azért hosszúgatyát vegyél fel, mert mindenki a fehér lábadat nézi. nem másoknak kell megfelelned, hanem magadnak. és ha te most úgy döntesz h akár bikiniben mész ki az utcára ahhoz senkinek semmi köze.
Szerintem ezt a beszólást nyugodtan mondhatod hangosan is, szerintem az illetõ nem tenne több megjegyzést a lábadra.
Hát ha téged nem zavar, ne foglalkozz másokkal! Akit zavar, csukja be a szemét, vagy ne nézzen oda. Amúgy sokkal szebb a fehér bõr, mint az az agyonnapozott fajta. Ja bocs, szolizott. Majd mindjárt jönnek a tanácsok, hogy menj el szolizni... De ne menj, mert csak rákos leszel! Nekem is fehér a bõröm, de a karom már nem annyira, mert hosszú ujjúban mégsem járok, és csak megmarad némi szín rajtam. Na a láb... Én saját magam nem vagyok megelégedve a lábamtól, azért váltok nehezen szoknyára. Mert nekem azon kívül, hogy fehér, régi szúnyogcsípések nyoma szépen meglátszik rajta még... :-) És szerintem még dagadtak is a lábaim. :-) De ha belekezdek a szoknyázásba, akkor szép lassan színe is lesz, a régi sebek is kevésbé látszanak, és kicsit lesülve nem tûnik oly dagadtnak. :) Állandó nadrágozással ez lehetetlen... Úgyhogy érdemes szoknyára váltani... Ne törõdj, hogy mit mondanak. Te meg mondd azt, hogy nem bantu négerek az õseid...
Én is fehér vagyok és úgy fogom felhúzni a nyári ruhámat! tavaly is ezt tettem, és a kutya sem szólt be! amúgy a fehér bõr a menõ!
Jól mondja az elsõ válaszoló.Hordd azt ami tetszik, ne a többség véleményére adj.Ez a te tested.Amúgy én is "hófehérke" vagyok-és mégis fel veszem a minit-igaz kicsit világítok xD de sebaj.Nekem így kényelmes.:D
Mondj nekik valami beszólást, például:Ja, mert fehér ember vagyok.Te nem? Vagy:Te viszont szép barna vagy, ezért jó a romáknak. Amúgy nem baj, hogy fehér a lábad, majd idõvel lebarnul.De ha nagyon zavar, használhatnál barnító hatású testápolót.Nem macerás a használata és a ruhát sem festi össze.
Én pont, hogy tök barna vagyok, mert ilyen típusú a bõröm, napon 2 perc alatt lebarnul. Ilyen is van, meg van aki akármit csinál, fehér marad. Eszembe nem jutna ezért senkit megbámulni, hát még beszólni... Ne foglalkozz az ilyenekkel, legyél annál okosabb! ;)
Tojd le! :D Barátnõmmel tavaly nyáron, augusztus kkörül sétálgattunk, erre egy bácsi megdícsért mindket, hogy miylen szép fehérek vagyunk, csupa barna bigét látni csak. XD Ennyi. :D Én azt szoktam mondani erre amúgy, hogy régen is csak a parasztok barnultak le. XD
Csak egy rövid kitérõt engedjetek meg nekem! Mivel sok helyen voltam a világban, helyesbíteném azt, hogy "Barna bárki lehet, de fehér nem!" (Nem kötözködésbõl, hanem mert én is ledöbbentem rajta...) Ázsiában több országban is árulnak a nõknek FEHÉRÍTÕ krémet. Pont úgy, ahogy nálunk meg barnító krém van. Ott erre van fizetõképes kereslet. :P
Már nem csak divat, hanem elvárás, hogy amint kisüt az elsõ tavaszi nap, már csokibarnának illik lenni? Egy idõben én is jártam szolizni, de rájöttem, semmi kedvem sanyargatni magam a "hõkabinban". majd a nap megteszi a dolgát kint a kertben :-)Ne foglalkozz azzal , hogy más mit mond, nekik az a trendi, neked meg ez.
A kérdező hozzászólása: Én nem igazán tudok lebarnulni, csak enyhén. Ha a kezem barnul, az pirosas barnás színt jelent nálam. :)
ha beszólnak mond ezt: " Tudod, barna akárki lehet. de fehér nem! " Amúgy meg kezdj el szoknyát hordani, elöbb utóbb ugyis megfogja a lábad a nap. Én is hétvégén sétáltam rövid nadrágba és lesült a hófehér lábam
Növeld az önbizalmad! Akkor majd nem fognak zavarni mindenféle hülye beszólogatók. :)
A kérdező hozzászólása: Az enyémek se vékonyak, de a szoknya valamilyen szinten takarja a felsõ, belsõ comb hájamat. :) Van, aki ennél is nagyobb darab lábakkal vesz fel mindent, úgyhogy letojom. :) Év eleje óta járok edzõterembe, de a combom akar a legkevésbé lefogyni...
A kérdező hozzászólása: Magamat röhögtetem azzal, hogy aki beszól, abba jól belerúgok és megmondom neki, hogy igen, fehérek a lábaim, de milyen jól tudnak rúgni. :D Amúgy köszi a válaszokat. Délutánra megyek dolgozni és nadrágban besül a mindenem, ezért gondoltam szoknyára. Elõ is vettem már, csak gondolkodom, felvegyem-e. Miniszoknyát hordok mindig, hosszút nem szeretem.
Két eset van: - vagy nem zavar ki mit gondol de akkor nem értem minek kellett a kérdés - vagy zavar de lehet tenni ellene, napoztatni, szoli, krém, stb. xx. században bárki lehet barnább. Én úgy érzékelem csak mondod hogy lesz*rod ki mit gondol mert valójában zavar hogy mit szólnak hozzá, de ha neked tetszik a fehér bõr akkor nem figyelsz rájuk és kész, ha meg annyira zavar akkor tegyél ellene.

Besárgult a szilikonos telefon tokom, ami egyébként fehér lenne, mivel tudnám visszafehéríteni? ,

domestos, cif stb hatástalan,

Legjobb válasz: Fehérítõvel kéne próbálkozni, nem fertõtlenítõkkel (clorox, hipo stb)

Fehérítõvel kéne próbálkozni, nem fertõtlenítõkkel (clorox, hipo stb)
Rendelj egyet ebay-rõl 1-2 dollárért, nem éri meg szenvedni vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!