Találatok a következő kifejezésre: Fehér nadrághoz fekete cipőt felvenni (2 db)

Fehér nadrághoz illik-e fekete cipőt felvenni?

Legjobb válasz: naná h.illik-fekete-fehér örök klasszikus-mindig bevethetõ!:-)

naná h.illik-fekete-fehér örök klasszikus-mindig bevethetõ!:-)
Szerintem egy szûkszárú fehér nadrág jól mutathat fekete (nõies!) cipõvel, ha van rajtad valami fekete kiegészítõ- mondjuk egy táska és egy karkötõ.
Szia! A cipõnek a táskáddal kell passzolnia! Tehát ha fekete táskád van, vehetsz fel hozzá fekete cipõt. De ha minden fehér rajtad( a táska is), akkor inkább hanyagold a fekete cipõt, válassz világosabbat!
Attól függ milyen nadrág, és hogy milyen cipõ!
sztem is illik :) :)
F.25 ös vagyok. Szeretem a feketét fõleg, de a fehéret is nagyon. Szóval eddzõruhában amikor fehér melegítõ alsót vettem fel, fehér felsõvel és fekete cipõvel, pont úgy éreztem magam mint valami hentes! Kicsit gáz. De fekete felsõ, fehér nadrág fekete csuka az már nyerõ! Amugy ezek a szinek mennek egymással nagyon. A legtökéletesebb színpár.

Fekete nadrághoz illik fehér cipőt felvenni?

Legjobb válasz: Ha cigány vagy ja.

Ha cigány vagy ja.
SZerintem igen
ha fehér a táskád is és a többi kiegészítõd vagy a felsõd, akkor igen :)
:DDD miért ne? pl egy fehér színû kiegészítõvel. mert azért lássuk be, magában a fekete nadrág, fehér cipõ, x színû felsõ érdekes:D ha meg fehér felsõt veszel hozzá, túlságososan ünnepélyes és szószerint 'kétszínû' leszel:D
Most elképzelek mondjuk egy fekete ünneplõs csõgatyát, és egy fehér magassarkú szandit, hát nekem nagyon nm tetszik ez az összeállítás sztem nagyon csunya:S de ha mondjuk fehér tutyiról van szó akkor az megy mindenhez. ha fehér csizma az se olyan rossz. 18/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!