Találatok a következő kifejezésre: Fehér nadrághoz fekete cipőt (13 db)

Fehér nadrághoz fekete cipő?

Csak érdekelne, hogy szerintetek nagyon fura lenne együtt? köszi el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: Szerintem attól függ mit veszel fel hozzá. Fekete övvel, egy fekete alapon fehér mintás felsõvel, fekete oldaltáskával tök vagány. 27/N

Szerintem attól függ mit veszel fel hozzá. Fekete övvel, egy fekete alapon fehér mintás felsõvel, fekete oldaltáskával tök vagány. 27/N
háááááát szerintem nem a legjobb összeállítás... ezt a cipõt inkább fekete nadrággal tudnám elképzelni vagy farmerrel
3. vagyok 15/l
sztem jo... felveszel még egy fekete pulcsit + fehér pólót vagy fordítva.. jól fog kinézni:D
ha van rajtad más fekete meg fehér is nem gáz.Pár kirakatban is öltöztetnek fel fekete fehérbe babákt...
Szerintem borzalmas. De én már 31 éves vagyok, és más az ízlésem, mint a mai tiniké. De némelyiktõl még a fejem is körbeforog. :P
Kizárt... fehér gatyához fekete cipõ -> ízlésficam. Egyébként se vegyél fel olyan összeállítást, amiben kételkedsz, mert folyton azon fogsz agyalni hogy tényleg nem gáz-e.
szerintem ez igy borzalmas ... ezt a cipõt én farmerral tudnám elképzelni. =$
Áááh ezzel a cipõvel egyáltalán nem mutatna jol.Probald ki, tegyel fel egy kepet es gyozodj meg rola.Am nekem marcsak a cipo magaba se tetszik...

Fehér nadrághoz illik-e fekete cipőt felvenni?

Legjobb válasz: naná h.illik-fekete-fehér örök klasszikus-mindig bevethetõ!:-)

naná h.illik-fekete-fehér örök klasszikus-mindig bevethetõ!:-)
Szerintem egy szûkszárú fehér nadrág jól mutathat fekete (nõies!) cipõvel, ha van rajtad valami fekete kiegészítõ- mondjuk egy táska és egy karkötõ.
Szia! A cipõnek a táskáddal kell passzolnia! Tehát ha fekete táskád van, vehetsz fel hozzá fekete cipõt. De ha minden fehér rajtad( a táska is), akkor inkább hanyagold a fekete cipõt, válassz világosabbat!
Attól függ milyen nadrág, és hogy milyen cipõ!
sztem is illik :) :)
F.25 ös vagyok. Szeretem a feketét fõleg, de a fehéret is nagyon. Szóval eddzõruhában amikor fehér melegítõ alsót vettem fel, fehér felsõvel és fekete cipõvel, pont úgy éreztem magam mint valami hentes! Kicsit gáz. De fekete felsõ, fehér nadrág fekete csuka az már nyerõ! Amugy ezek a szinek mennek egymással nagyon. A legtökéletesebb színpár.

Most megyek 9. dikbe. Csak simán fekete cipő, fekete nadrág. Fehér ing és nyakkendőbe mennyek?

Legjobb válasz: Hát nem tegnap voltam gimnazista de már akkor se nyaltuk ki magunkat, rendes hétköznapi viseletben jelent meg mindenki a tanévnyitón minden évben.

Hát nem tegnap voltam gimnazista de már akkor se nyaltuk ki magunkat, rendes hétköznapi viseletben jelent meg mindenki a tanévnyitón minden évben.
Legtöbb helyre elég a fehér ing meg egy sötét vagy nagyon igényes farmernadrág. Nem kell kicsípnie magát az embernek. Én 7 éve kezdtem a gimit akkor is rákérdeztem a suliba és mondták hogy elég a fehér ing. Maximum egy nagyon igényes iskolába kérhetnek elegánsabb göncöt, de a nyakkendõt nem írják elõ, ha csak nem ünneplõs egyenruha, mert vannak olyan sulik ahol van ilyen.
Nálunk tanévnyitó és tanévzáró ünnepségen elõírás a sötétkék szoknya és matrózblúz. A fiúknál pedig fekete szövetnadrág, fehér ing, nyakkendõ. A többi ünnepségen lehet nadrágot viselni a lányoknak, azt nem tudom, hogy a matrózblúzt le lehet-e cserélni egy fehér ingre. Én is most megyek 9. osztályban. Mikor küldtek leevelet abban leírták, hogy mi az ünneplõ ruha és a beiratkozáson is lehetett vásárolni. Gondolom, ha nálatok is van valami "más" akkor szóltak volna, de így szerintem jó lesz. Nem jeleztek semmit akkor öltözz csak fel így ahogy írtad, de a nyakkendõ szerintem sem szükséges. 14/L
A kérdező hozzászólása: de a nyakkendõt azt az iskola adta azt kötelezõ. bánkis :) 14/F
MENJEK
Szerintem mennyé' vissza az 1.dikbe, és kezd elõrõl az egészet!
Szerintem ne kövesd a többit! Fekete nadrág és fehér ing, csinos, elegáns. A többi meg hagy menjen cábárul szakadtul vagy ahogy akar! Én öcsém is holnap kezdi a 9-et és fekete nadrág és fehér ing.!
A középsõ fiam tavaly volt 9-es, a beíratkozáson elmondta az osztályfõnök, hogy az évnyitóra fekete nadrágban és fehér ingben kell menni. Késõbb lesz öltönyük is, ez a suli sajátossága. A lányom 8 osztályos gimibe jár, kisgimnazisaként (5-8. oszt.) fekete szoknya, fehér blúz kellett, 9-13. osztályig matrózblúz, fekete szoknya, a fiúknál szövetnadrág, 9. osztálytól nyakkendõ, és van a sulinak egy jelvénye, amit meg kellett venni, ezt is hordani kell. (Az osztályfõnökök elég szigorúak, beírásokat lehet kapni, ha valaki nem úgy jelenik meg.)


Fehér nadrághoz nem gáz a fekete a cipő?

Fehér nadrág jól nézne ki fekete cip?vel vagy inkább világosabbat választanátok.

Legjobb válasz: szerintem nem:D mármint vedd csak fel hozzá:D

szerintem nem:D mármint vedd csak fel hozzá:D
teljesen jó hozzá, sõt. viszont akkor az öved is legyen fekete, ha hordasz.
A kérdező hozzászólása: köszi :P .. nadrág szárát betûrnétek teljesen vagy inkább jobban néz ki ha csak a cipõ nyelve van kint ? :)
Wáhh de jó a cipõõd *-* (= Õhh sztem úgy néz ki a legjobban ha betûröd a gatyát, és a cipõ nyelve van kinnt. De attól is függ h milyen a nadrág szára. 15£
nike-val bármit:D nem am most komolyan jo:) és türdbe:) 16l
nagyooooon is megy :D
fasza :D

A fekete kosztüm nadrághoz sokan fel vesznek fehér cipőt. Illik e a cipő egyáltalán a nadrághoz? Vélemények?

Legjobb válasz: Egyetértek, ha van még valami egyéb fehér dolog is akkor jó lehet. Egyébként sosem vennék fel tiszta fekete ruhához fehér cipõt, az nagyon kevés esetben áll jól.

Egyetértek, ha van még valami egyéb fehér dolog is akkor jó lehet. Egyébként sosem vennék fel tiszta fekete ruhához fehér cipõt, az nagyon kevés esetben áll jól.
Én fekete nadrághoz csak fekete cipõt vennék fel. Hiába vannak rajtam fehér kiegészítõk, szerintem akkor se néz ki jól.
Szia! Szerintem jól néz kis fekete nadrág, fehér ing, fekete mellény most nagyon divat, ez a szûk karcsúsított mellényke, aztán fehér táska, fehér cipõ, valami kis csini hegyes orrú, meg fehér gyöngy nyaklánc nem hosszú, fehér gyöngy fülbevaló, és karkötõ, szerintem így nagyon is jól néz ki , de ízlések és pofnok kinek mi jön be...
Ugyan fekete nadrághoz még sosem viseltem fehér cipõt, de úgy, hogy a blúzod/ felsõd és a kiegészítõid is fehérek (esetleg egy fehér öv+ ékszerek), szerintem jó.
túl nagy lenne így a kontraszt, sztem nem áll jól
szerintem parasztos:)
esetleg ugy jó, ha mondjuk fehér táskával veszed fel, de én is inkább a fekete cipõt ajánlom egy fekete táskával, esetleg a felsõd legyen más szinû, akkor nem leszel annyira "fekete"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a véleményeket!
jaj te jo eg. feher cipot??? felejtsd el!!!!!! meg a feher zokni is gaz a fekete kosztumhoz, nemhogy a cipo :-s nagon remelem nem hordasz ilyet, szerintem iszonyatosan nez ki.

Aranymintás fehér pólóhoz és fehéralapon kék csíkos nadrághoz megy a fekete nike cipő? (fiú)

Legjobb válasz: a fekete és fehér szín mindenhez passzol! legyen az póló, naci, cipõ, kalap, kabát, stb. :)

a fekete és fehér szín mindenhez passzol! legyen az póló, naci, cipõ, kalap, kabát, stb. :)
ja és (egy lány) :)
nem nekem is volt ilyen idõszakom nagyon elegáns is lehet :)
Nem feltétlen lehangoló, de ilyenkor kérdés az is, milyen színû a hajad, hogy sminkeled magad (ha igen), mennyire magasan záródnak a felsõid.
sztem nem lehangoló. azt hord amiben jól érzed magad. A fekete am is alapszín, nekem kedvenc színem, sok feketét hordok én is.
bocs, a "hordd" két d :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!