Találatok a következő kifejezésre: Fehér nadrághoz fekete (59 db)

Fehér nadrághoz fekete cipő?

Csak érdekelne, hogy szerintetek nagyon fura lenne együtt? köszi el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: Szerintem attól függ mit veszel fel hozzá. Fekete övvel, egy fekete alapon fehér mintás felsõvel, fekete oldaltáskával tök vagány. 27/N

Szerintem attól függ mit veszel fel hozzá. Fekete övvel, egy fekete alapon fehér mintás felsõvel, fekete oldaltáskával tök vagány. 27/N
háááááát szerintem nem a legjobb összeállítás... ezt a cipõt inkább fekete nadrággal tudnám elképzelni vagy farmerrel
3. vagyok 15/l
sztem jo... felveszel még egy fekete pulcsit + fehér pólót vagy fordítva.. jól fog kinézni:D
ha van rajtad más fekete meg fehér is nem gáz.Pár kirakatban is öltöztetnek fel fekete fehérbe babákt...
Szerintem borzalmas. De én már 31 éves vagyok, és más az ízlésem, mint a mai tiniké. De némelyiktõl még a fejem is körbeforog. :P
Kizárt... fehér gatyához fekete cipõ -> ízlésficam. Egyébként se vegyél fel olyan összeállítást, amiben kételkedsz, mert folyton azon fogsz agyalni hogy tényleg nem gáz-e.
szerintem ez igy borzalmas ... ezt a cipõt én farmerral tudnám elképzelni. =$
Áááh ezzel a cipõvel egyáltalán nem mutatna jol.Probald ki, tegyel fel egy kepet es gyozodj meg rola.Am nekem marcsak a cipo magaba se tetszik...

Fekete converse tornacipő + hosszú szárú fehér nadrág, fekete mustang övvel. Ehhez milyen póló illik?

Láttam, hogy szoktak ilyen fakeresztes nyakláncot felvenni ehhez a cucchoz, szerintem jól néz ki. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem bejön ez a stílus, persze nem a vasalt kis ....:D Am szinte csak ilyen stílusú barátaim vannak õk pedig a ZARA-ban és a Bershka-ban vásárolnak gatyákat felsõket pedig van aki a piacon veszi az Edhardy felsõket (eredeti csak lopott xD) de most az mind1 :) 5ezerér már lehet venni ugyanolyat mint ami a Westendben 30ezer...azért nem mind1 :)

Nekem bejön ez a stílus, persze nem a vasalt kis ....:D Am szinte csak ilyen stílusú barátaim vannak õk pedig a ZARA-ban és a Bershka-ban vásárolnak gatyákat felsõket pedig van aki a piacon veszi az Edhardy felsõket (eredeti csak lopott xD) de most az mind1 :) 5ezerér már lehet venni ugyanolyat mint ami a Westendben 30ezer...azért nem mind1 :)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen a válaszodat! Ed Hardy-t nem annyira szeretem, de ingázok London, és Magyarország között, és kint meg tudom venni átszámolva már 2e ft-tól az eredetit piacon, de nem használom ki. Inkább az ilyen absztakt pólókat szeretem.
A kérdező hozzászólása: absztrakt*

Fehér nadrág, fekete rövidujjú blúz, bézs platform, éjkék laptáska+kék kiegészítők-jó összeállítás?

Farsangi bálba készülök,de barátn?im is lazán öltöznek,nem akarok túlöltözni.16/l

Legjobb válasz: Nekem kicsit sok a szín... a kék valahogy nem illik ide, esetleg akkor, ha a cipõd is kék lenne, vagy ha a ruhád egyszínû lenne. De akkor is azt mondják, hogy a táskának a cipõ színével kell egyeznie, plusz az egyéb kiegészítõkkel. Amúgy lehet, hogy ha látnánk, akkor jól mutatna.

Nekem kicsit sok a szín... a kék valahogy nem illik ide, esetleg akkor, ha a cipõd is kék lenne, vagy ha a ruhád egyszínû lenne. De akkor is azt mondják, hogy a táskának a cipõ színével kell egyeznie, plusz az egyéb kiegészítõkkel. Amúgy lehet, hogy ha látnánk, akkor jól mutatna.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez a megegyezõ színû cipõ-táska csak egy mánia, bocsi.
Ahogy gondolod, de akkor miért is kérdezted, ha nem fogadod el, hogy másnak eltérõ véleménye is lehet?
nem.
Nem, szerintem is túl sok a szín. Vagy a cipõt cseréld le feketére vagy kékre, vagy a táskád legyen bézs vagy fekete, de akkor nem kék kiegészítõkel.
Ugyan azt írtam volna mint az elõttem lévõ. :) Amúgy az egyszínû táska és cipõ régebben kötelezõnek mondható volt, de az utóbbi években ez lazult és lehet eltérõ.


A fehér és fekete semleges, mindenhez illik.
Ugyebár azt mondják, hogy a kiegészítõk passzoljanak egymáshoz színben, stílusban, tehát ha fekete cipõvel és egyéb fekete kiegészítõvel (öv, ékszer) veszed föl, akkor jól nézhet ki, de egyébként én fehér táskát hordanék ehhez a szereléshez, ha semmi más fekete sincs rajtad.
A kérdező hozzászólása: Fehér táskám nincs. De ezüst van, azzal jól mutat, de nem tudom h ilik-e...
Az ezüst talán jobb lenne! 2. voltam. Nekem is inkább törtfehér a táskám színe, nem hófehér, de ha fehér kiegészítõk vannak rajtam, akkor bõven azt hordom.
A kérdező hozzászólása: Igazából a cipõm fehér ezüst kövekkel, úgyhogy talán még össze is illik. :)

Jól néz ki a fehér nadrág egy fekete inggel? Vagy inkább világosabb felsőt válasszak?

El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: hát attól függ milyen alkalomra veszed fel! Amúgy a fekete és fehér szinhez mindegyik szin illik és õk is egymáshoz!

hát attól függ milyen alkalomra veszed fel! Amúgy a fekete és fehér szinhez mindegyik szin illik és õk is egymáshoz!
Szerintem a fehér helyett inkább egy színeset vegyél fel. Pinket vagy türkizt, mindkettõ jól mutat és nagyon divatosak is.:)
sztem ezígy k*rvajó együtt. :)
szerintem is nagyon jó..szexi;)
jaja sexi, szerintem jó :D

Fehér nadrághoz illik-e fekete cipőt felvenni?

Legjobb válasz: naná h.illik-fekete-fehér örök klasszikus-mindig bevethetõ!:-)

naná h.illik-fekete-fehér örök klasszikus-mindig bevethetõ!:-)
Szerintem egy szûkszárú fehér nadrág jól mutathat fekete (nõies!) cipõvel, ha van rajtad valami fekete kiegészítõ- mondjuk egy táska és egy karkötõ.
Szia! A cipõnek a táskáddal kell passzolnia! Tehát ha fekete táskád van, vehetsz fel hozzá fekete cipõt. De ha minden fehér rajtad( a táska is), akkor inkább hanyagold a fekete cipõt, válassz világosabbat!
Attól függ milyen nadrág, és hogy milyen cipõ!
sztem is illik :) :)
F.25 ös vagyok. Szeretem a feketét fõleg, de a fehéret is nagyon. Szóval eddzõruhában amikor fehér melegítõ alsót vettem fel, fehér felsõvel és fekete cipõvel, pont úgy éreztem magam mint valami hentes! Kicsit gáz. De fekete felsõ, fehér nadrág fekete csuka az már nyerõ! Amugy ezek a szinek mennek egymással nagyon. A legtökéletesebb színpár.
fekete
A kérdező hozzászólása: Kicsit rosszul fogalmaztam. Az egész fekete és ugyanolyan a kettõ csak az egyik talpa parafa(színû) a másik talpa fekete. Csak a parafa nem tudom hogy illik e a szetthez a feketében meg egybefolyik a cipõ és mintha tul felnottes lenne. Vqgy nincs igazam?

Csak az egész Gárdista-egyenruha tiltott vagy az is pl, ha fekete nadrág, fekete póló, bakancs és Árpád-sávos kendő van rajtam (tehát nincs rajtam fehér ing és fekete mellény)? Egyáltalán emnnyi büntetés jár a Gárdista-ruha viseléséért?

Legjobb válasz: Vitatott. Ezt használja ki majd Vona Gábor. Jelenleg arról szól a jogszabály, ha jól tudom, hogy maga az "egyenruha", vagy más szóval ez a ruhakombináció tiltott. Magyarán mondva szimplán a mellény, a kendõ stb. nem.

Így van utolsó. Bármit felvehetsz, nehogymár törvény írja elõ miben mehetek utcára. Csak a jelképek tiltottak vagy a ruha csoportos egyenruha szerû használata. Ha egyedül vagy hordhatsz eredeti gárdaruhát is ha a hímzést kiszedted belõle.
Vitatott. Ezt használja ki majd Vona Gábor. Jelenleg arról szól a jogszabály, ha jól tudom, hogy maga az "egyenruha", vagy más szóval ez a ruhakombináció tiltott. Magyarán mondva szimplán a mellény, a kendõ stb. nem.
Egyébként csak mellékesen jegyzem meg itt vidéken ma is az eredetit használják oroszlánnal. Választás elõtt voltam Jobbik lakossági fórumon, ott is volt gárdista és az eredeti egyenruhájában az oroszlánosban. Senki sem foglakozik ilyennel. Ez megint csak a Pesti parasztok lihegése nyomán szült törvény amit mindenki szarik le magasról. Õszintén szólva én személy szerint még nem is hallottam hogy valakit ezért bírságoltak volna. De valaki tud ilyenrõl írja meg. Gondolom az is pesti sztori lesz. Ott élnek ilyen nyomorékok.
Fehér inget fekete mellénnyel hol lehetne már betiltani? Ne viccelj már!
ma 21:10-es te aztán k*rva értelmes lehetsz! nehogymár ne legyen mindegy, ki mit vesz fel neked utcára
A Gárdamellény hátán egy ilyen oroszlán van hímezve: http://www.magyargardavas.eoldal.hu/archiv/iportret.jpg Az elején egy ilyen jelvény: http://kuruc.info/galeriaN/hir/Magyar_Garda-cimer.jpg Ha ezek nincsenek rajta akkor az egy sima fekete mellény. És próbálja meg valaki betiltani...
44es nemhogy a hasonló, de még az eredeti Gárdaruha ha a jelképeket leveszed, is használható bárhol.
50ezer forint. De nem a ruha tiltott hanem a jelképek használata. Azontúl minden szart vehetsz fel. mindenféle csíkkal. Fekete mellénnyel bakanccsal, amivel akarsz.
a hasonló ruhák is tiltottak, ha jól tudom, nem csak a pontos gárdista ruhák, de ezt jogilag nehéz betartani, szerintem fel lehet venni következmények nélkül. de ha ilyennel jössz szembe velem az utcán, én pofánröhöglek.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a gárdaruha sorsa... de szerintem még jobban beégetik magukat. Ostoba banda.
Gyerekek körében divat a fekete mellény ünneplõ felsõként. Nekem is volt anno óvodában, szerettem. Ebben az esetben egy óvodai ballagást a nemzetbiztonságiak fognak felügyelni, és kivonul a hadsereg? xDD
Ha hárman vagytok ugyanilyen ruhában a rendõrök már kötekedhetnek a szimbólum miatt.Inkább kormold be magad, és rohangálj macsatéval, meg szamurájkarddal.Akkor tuti nem szívóznak veled!
50eft a bünti.A kérdés az, hogy azonnal le kell-e venned a ruhát(mint szabálysértés megszüntetése), és akkor a közerkölcs elleni zaklatás szabálysértését is elköveted, vagy hazamehetsz még a ruhában(és nem büntetnek meg aznap), vagy amíg le nem veszed nem büntethetnek meg újra?
Utsó persze arra vonatkozik, ha teljes gárda egyenruhában vagy!

Ilyen hőségben is "kötelező" állásinterjúnál a szokásos kiskosztüm, vagy fehér blúz+fekete szoknya/nadrág?

Legjobb válasz: A fekete nem muszáj. Bármilyen nagy/erõs mintától mentes,világos pasztellszín is jó. Anno egy éve én apró kék kockás blúzban és bézs szoknyában mentem, harisnya nélkül. A bemutatkozásnál megemlítettem, hogy elnézést a harisnya hiánya miatt, de tekintettel az idõjárásra hanyagoltam. Mosolyogtak, hogy õk férfiként nagyon is megértik, hiszen a nyakkendõt is a pokolba kívánják. Felvettek, nem múlt rajta semmi. Ami fontos: vállat, mély dekoltázst, combot és lábujjakat ilyenkor tilos mutogatni. Késõbb, a napi munkavégzésnél úgyis látod, hogy mi a megengedett (sokszor nagyon lazán is felöltözhetnek a nem ügyfelezõ munkatársak), akkor annak megfelelõen öltözz. A harisnya manapság csak a nagyon magas pozíciókban feltétel, gondolom nem igazgatói posztra pályázol.

A fekete nem muszáj. Bármilyen nagy/erõs mintától mentes, világos pasztellszín is jó. Anno egy éve én apró kék kockás blúzban és bézs szoknyában mentem, harisnya nélkül. A bemutatkozásnál megemlítettem, hogy elnézést a harisnya hiánya miatt, de tekintettel az idõjárásra hanyagoltam. Mosolyogtak, hogy õk férfiként nagyon is megértik, hiszen a nyakkendõt is a pokolba kívánják. Felvettek, nem múlt rajta semmi. Ami fontos: vállat, mély dekoltázst, combot és lábujjakat ilyenkor tilos mutogatni. Késõbb, a napi munkavégzésnél úgyis látod, hogy mi a megengedett (sokszor nagyon lazán is felöltözhetnek a nem ügyfelezõ munkatársak), akkor annak megfelelõen öltözz. A harisnya manapság csak a nagyon magas pozíciókban feltétel, gondolom nem igazgatói posztra pályázol.
Persze hogy kötelezõ. A szoknyával nem tudom hogy nyáron mi bajod van, igaz hogy az alá illik a harisnya de egy vékony harisnya vagy combfix is bõven elegendõ. A Blúz sem olyan vészes én szerintem. Ezt ki lehet bírni. Én munkahelyemen állandó zárt ruházat kell, ráadásul jó meleg, és nagyon kellemes bent egy 40 fokos raktárban. És ezt minden nap vagy délelõtt vagy délután elviselni.
A feketét elhagyhatod. Vegyél fel világosabbat. A kosztüm felsõje nem kötelezõ, de ujjatlan blúzba ne menjél. Vékony harisnyát vegyél fel, és ne szandállal. A legtöbb helyen légkondi van, kibírod.
Miért, miután felvesznek már bikinben fogsz betipegni dolgozni? Nem értem én ezt a felfogást. Igen, 60 fokban is öltözz fel normálisan egy állásinterjúra.
A kérdező hozzászólása: Te meg tanulj meg normálisan véleményt nyilvánítani, vagy inkább maradj csöndben!
http://jobangel.blog.hu/2012/08/06/kanikulaoltozek_allasinte.. Ez egy nagyon jó cikk a témában, szerintem minden kérdésedre választ találsz! Arra is, hogy a fekete-fehér öltözék miért kerülendõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Mi ez a kosztüm, fekete-fehér, vasalt nadrág mánia, azoknál is ahol nincs ilyen elvárás? Másképp is lehet vki elegáns.Sosem venném fel egyiket sem, nincs kosztümöm, se rövid fehér ingem.Nem öltözök fel másképp, mint ami a stílusom.(de elegánsan)Nem hátrány sosem.26L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!