Találatok a következő kifejezésre: Fehér folyásom 1 hete. Mi (15 db)

Fehér folyásom van 1 hete. Mi lehet a bajom? Fertőzés vagy más?

a ciklus .hu szerint junius 29 .én kellet volna megjönnie de nem jött meg amugy meg nem tudom mikor szokott megjönni mert nem szoktam nézni de sztem rendszertelen....!! 14éves vagyok 2-3éves menstruálok....! Párnapja fehéres sárgás a folyásom milehet ez?

Legjobb válasz: Jah és pár napja viszket is :S

A kérdező hozzászólása: Jah és pár napja viszket is :S
Szia.A fehérfolyás, ha nincs melléktünete, akkor az jelentkezhet akkor is ha éppen peteérésed van.Ha a fehérfolyásnnál, égõ, esetleg viszketõ , vagy maró jellegû érzésed van , az általában gombás fertõzésre utal, ami lehet candida stb...ez kialakul, hogy valahonnan gombás fertõzést kapttál.Ez lehet akár idegen wc, partner, vagy zuhanyzó stb...vagy a másik, hogy kicsit legyengült az immunrendszered pl.sok szénhidrátot fogyasztottál, stb..és az nem csak a bélbaktériumok flóráját, hanem a hüvely flórát is megváltoztatja.Ha sárgás vagy zöldes váladék ürül, az valóban fertözésre utal, ami a legtöbb esetben bakteriális, de ettõl függetlenül lehet virusos is.És a legtöbb esetben gyulladással jár, aminek a tünete a sárgás , ill zöldes folyás.Mindenféleképpen menj el orvoshoz, õ majd alaposan megvizsgál, Kérdd, hogy vegyen le cytológiát, mert annak eredménye általában, célírányos kezelés javasol.Sok sikert..
A sárgásfehér folyás + viszketõ érzés (pláne, ha szaga is van a folyásnak), gombás fertõzésre utal. El kéne menned dokihoz.
Tesztelj nyugodtan már ma! A folyás lehet mensi is, terhesség is.
na??? mi lett az eredmény????? nehogy reggeli vizeletre várj mert már bõven jó a délutáni, esti is :)
írj ha teszteltél...! bár gondolom ennyi késés után már elég valószínû a baba
A kérdező hozzászólása: Tesztet nem csináltam mert gyógyszertár nincs nyitva! csak holnap tudok! Nekem van folyásom még mindig! :)
szia!! mizu??? nekem nincs folyásom egyenlõre ....
en 7 hetes vagyok es van boven feher folyasom :(
A kérdező hozzászólása: A beszédülés nálam is elõfordul! Remélem kettõ lesz! :) Valamilyen folyásod van esetleg?????
Korán teszteltél, ritka, hogy olyan korán kimutassa a teszt a terhességet! Remélem holnap már 2 csík lesz!
ja ami eszembe jutott még hogy sokszor beszédûltem, pedig amúgy egyáltalán nem szoktam
oké!! írj majd ! drukkolok!
A kérdező hozzászólása: hát ez az álmosság rajtam is rajtam van állandóan! az egész napot végig tudnám aludni! akkor holnap tesztelek és várok! :)
én fárad vagyok és állandóan pisilni járok és zabálok....ami eddig egyáltalán nem volt jellemzõ..de most mindent felfalnék :D dokihoz szerintem ne menj olyan korán mert nem fog látni semmit, min. az 5 hetet várd meg és utána menj..(persze nem akarok beleszólni de csak a megvastagodott nyálkahártyát fogja látni) én 6 hetesen fogok menni elõször majd úgy tervezem...
A kérdező hozzászólása: szerintem majd csak holnap! hogyha hétfõn sem jön meg délutánig akkor megyek a dokihoz! remélem végre baba van! Amúgy neked van olyan érzésed mintha a gyomrod fájna vagy valami ilyesmi???
mikor tesztelsz ? írd meg h mi lett mert akkor "együtt" fogunk szülni :) ) én úgy számoltam aug.11.-e körül :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)
ja és én hétfõn is teszteltem, az épp h látszódó pozi, uh az h 5 napja negatívat teszteltél semmit nem jelent!! ma már délutáni pisibõl is pozinak kell lennie !!!
én is mára nemvártam, de már szerdán pozit teszteltem...tesztelj nyugodtan, kifogja mutatni !! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! És az mitõl lehet hogy megváltoztam..párom azt mondta hogy olyan "idegbeteg" szerû lettem! mármint hamar megsértõdök stb. na és persze az aluszékonyság?
hahó!! nagyon eltüntél :S

1 hét múlva nem várom, tüneteim nincsennek, étvágyam sokkal jobb puffad a hasam, a höm 37, ami szokatlan, mert nekem 36.5, szokott lenni. Folyásom nagyon kevés, fehér krémes, egyszer volt nagyobb mennyiség, az is fehér, krémes. Mi lehet?

Legjobb válasz: Lehet baba erõsen gyanusak a jeleid. Melleddel mi a helyzet? Bár nem kötelezõek a tünetjelek, van akinek nincs is. Ha nem jön meg utána tesztelj!! Ha akkor is negatív és még mindig nem jön ismételj pár nap múlva. De még akár meg is jöhet terhesség alatt általában az elsõ 3 hónapban elõfordul!!

Lehet baba erõsen gyanusak a jeleid. Melleddel mi a helyzet? Bár nem kötelezõek a tünetjelek, van akinek nincs is. Ha nem jön meg utána tesztelj!! Ha akkor is negatív és még mindig nem jön ismételj pár nap múlva. De még akár meg is jöhet terhesség alatt általában az elsõ 3 hónapban elõfordul!!
A kérdező hozzászólása: köszi, az a helyzet, csalodtam már, néha szurkál a jobb oldalam, a melleim nem fájnak, de nekem az elsö lányomnál is 6 hetesen kezdett fájni.
A nem várt menzi elõt 2 nappal már tesztelhetsz!

December 9-én volt meg utoljára a menzim. 2 héttel a havim után 1 napig volt barna folyásom, de azota csak fehér folyásom van és a havim nem akar megjonni. Mi lehet az oka?

Kb 2 héttel a havim után 1 napig volt barna folyásom, de azota csak fehér folyásom van és a havim nem akar megjonni. A hasam puffadt, kemény és olyan érzésem van, mintha átrendezték volna. Itt-ott egy picikét mintha szúrnák a hasam, de gyorsan elmúlik. Dokihoz nem akarok még menni. Csináljak tesztet?

Legjobb válasz: Hát persze hogy csinálj!!!!Elég baba gyanús a dolog! De ha a teszt negatív és a tünet nem múlik...akkor feltétlen el kell menni a dokihoz------ha meg + akkor meg pláne el kell menni! Szórítok bármit is akarsz!!!

Hát persze hogy csinálj!!!!Elég baba gyanús a dolog! De ha a teszt negatív és a tünet nem múlik...akkor feltétlen el kell menni a dokihoz------ha meg + akkor meg pláne el kell menni! Szórítok bármit is akarsz!!!
Nagyon ugy fest h baba lesz a dologba!Nekem is volt a beágyazodáskor barna váladék, de nem sok.Most már fehér folyás van, de ez normális azt mondták!TESZT

Ha December 22én volt a menszeszem és 18adikára várom. Mikor jelentkezik a terhesség tünetei? Nektek mikor volt az elsõ tünet a nem várt menszesz elõtt 1 héttel vagy a menszesz elmaradása után? És mik voltak fehér folyás, mell feszülés.

Legjobb válasz: Most kéne kb együtt lennetek vagy az elmult pár napban.A tünetek a beágyazódás után jelentkezhetnek a termelõdõ hormonok hatására,ami nálad 14-e körül van kb szabályos ciklussal számolva. Nekem amugy egy héttel a mensi elmaradása után kezdödtek a tünetek.

Most kéne kb együtt lennetek vagy az elmult pár napban.A tünetek a beágyazódás után jelentkezhetnek a termelõdõ hormonok hatására, ami nálad 14-e körül van kb szabályos ciklussal számolva. Nekem amugy egy héttel a mensi elmaradása után kezdödtek a tünetek.
nekem a nemvàrkor folyäs volt egy kicsi.egy hètel a nemvärt utän meg sürü pisilès meg gyomorsav meg nem birtam a savanyusägok meg a sajt szagät. Azota mär ezek a tünetek elmultak. 18+6 hkm

Nekem 1 hete kesik a menstruaciom es most egy par napja van feher folyasom terhesegel kapcsolatosan nem erzek semmit a teszt negetiv lett akkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Mikor teszteltél elõször? 1 hetes késésnél már 99%-ban kimutatja a teszt, ha terhes vagy. Tesztelj még egyet és kiderül. Ha negatív, akkor irány a doki!

Mikor teszteltél elõször? 1 hetes késésnél már 99%-ban kimutatja a teszt, ha terhes vagy. Tesztelj még egyet és kiderül. Ha negatív, akkor irány a doki!
A kérdező hozzászólása: csinaltam de negativ

1 hét mulval nem kéne meg jőnnie. Kicsit fáj a cicim folyásom ilyen nyálkás és fehér. Gőrcsől a hasam pé kezdetek ota. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: nemtudom milyen szintû a gorcsolés, jobb ha kivárod a hetet és ,tesztelsz, mert terhességre utal, de pszichés is lehet, ha nagyon akarod a babát.

nemtudom milyen szintû a gorcsolés, jobb ha kivárod a hetet és , tesztelsz, mert terhességre utal, de pszichés is lehet, ha nagyon akarod a babát.
Várdd meg a mensid, a tüneteid tényleg terhességre utalnak. Majd teszteljj!
szia, ugyan így vagyok!nekem is 1hét van még, és ugyan azt érzem amit te!!!remélem sikerül mindkettõnknek!!!
Sziasztok! Én is pé óta enyhén görcsölgetést érzek szombat vasarnap nem kellenne megjönnie. a cicim ugyan nem fáj, csak tegnap óta szédelgek és néha ugy kiver a víz mint még soha. Reméljük nálatok és nálam is végre a nagy vágyunk fog teljesülni!!!:-))))

Az ovulációm után fehér folyás jelentkezett, krémes állagú, nincs szaga, nem okoz kellemetlen érzést. 1 hét múlva kell (nem kell) menstruálnom. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Ha nem fertõzés akkor lehet hormonváltozástól is,ami lehet hogy terhességet takar! Kitartás,egy hét múlva megtudod a választ!

Ha nem fertõzés akkor lehet hormonváltozástól is, ami lehet hogy terhességet takar! Kitartás, egy hét múlva megtudod a választ!
4-6-os vagyok: Remélem babás lettél, mert nagyon vágysz rá. :) Ki fog derülni. :D Én drukkolok!
Gomba
A kérdező hozzászólása: Akkor neked kedves gombas kismama... http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task.. itt egy cikk...ajanlom figyelmedbe... Nem hiszem el, hogy te feher folyast meg nem lattal CSAK gombanal... :O
A fehér folyás sokan máshogy értelmezik. Pl mikor meséltem a bnõmnek a folyásomról, akkor õ is egybõl rávágta hogy gomba, mert neki csak akkor van fehér krémes folyása, mikor gombája van, egyébként sima átlátszó nyálkás. Hát, nekem meg mióta az eszemet tudom, van fehérfolyásom. persze sokszor könnyen összekeverhetõ a gombával, így nem volt alaptalan a feltételezés, de ha se szaga nincs, se viszketés, se fájdalom, égõ érzés, akkor nincs gombád. szerintem kb nincs olyan ember, akinek nálam több fertõzése lett volna (kollégiumban laktam évekig...-, -), de szerencsére elmúlt. ha szurkát érzel, az a mensi jele is lehet, de könnyen megesik, hogy kisbabád lesz :) végül azóta tudsz valamit?
A kérdező hozzászólása: +___+ :) yeyyy
Jó na, szerintem lehet engem piszkálni itt több oldalról, nekem nem volt máskor fehér, csak gombánál. Válaszodra szerintem egyértelmûen feleltem, egyáltalán nem írtam, hogy neked tuti az van. Én el szoktam olvasni az elõttem lévõket, és kétszer ugyanazt nem írom le. Ilyen hamar nem jelentkeznek terhességi szurkálások, bármennyire is ezt szeretnéd. És ha biztosra akarsz menni és a következõ kérdésed szeretnéd, hogy nem az lenne, hogy akkor most ez pozitív szerintetek, vagy negatív egy képpel csatolva, akkor a menstruáció után 4-5 nappal csinálod azt a bizonyos tesztet. Szurkolok neked, hogy te legyél a hihetetlen kivétel, aki már a fogantatás után 1 héttel huu de érez dolgokat, de nagyon sokan beleképzelik. Hajrá, és attól, hogy téged szurkál, ne szurka-piszkálj másokat! Mert azért akkora hatalmas baromságot nem írtam.
A kérdező hozzászólása: na pont ilyen valaszt vartam :) Koszonom! Megy a pont :) ) Szerdan tesztelek...ha hetfon nem jon meg...
A gombás felvetés tényleg butaság volt, a fehér folyás teljesen természetes dolog. Viszont ebbõl még bármi lehet, nem kell feltétlenül minden dolog mögött okokat keresni. Kívánom, hogy legyen az amit szeretnél, de 1 héttel menzesz elõtt még korai bármit is latolgatni.
Ovuláció.
A kérdező hozzászólása: :D ez nekem azóta van amióta az eszem tudom, különben, tehát nem új... a folyásoknak is vannak szakaszai...tehát a menszi elött száraz szoktam lenne...ovu környékén inkább tojásehérje... és most krémes fehér... nem viszket, nem büdös....nincs gombám :) olvasgattam a neten, hogy babától is lehet... de ez változó... :) köszönöm a válaszokat!
Mondjuk gomba nálam csak terhesség alatt van, de fehér folyással jár, viszket és szúrkál. És komolyan gondoltam, különben nem írtam volna. A fehér színû folyás nem természetes.
A kérdező hozzászólása: Ezt ugy nem gondoltad komolyan, kedves utolsó?
Akkor talán egy kis beágyazódás.... :) )
A kérdező hozzászólása: Azon már túl vagyok... :p
Ha valakinek gombás fertõzése van, nem krémes a folyás hanem darabos, túrós! És viszked is kegyetlenül :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!