Találatok a következő kifejezésre: Fehér folyásom 1 (91 db)

Mitől lehet fehér-folyásom 1 éve 12 évesen?

12 éves vagyok és már kb. 1 éve fehér-folyásom van.Hüvelygombás nem hiszem hogy vagyok mert nem viszket és nem is piros.Anyát viszont nem merem megkérdezni. segítsetek lécci

Legjobb válasz: hormonok.nemsokára menstruálni fogsz.

hormonok.nemsokára menstruálni fogsz.
ezt már vagy 100 feltették. és ez természetes. majd nem soká megjön a mensid..
uhh...uhh..uhh..-.- Mindenkinek ez van. Legalábbis nõknél:D Menstruáció elõtt 1-2 évvel fehér-folyás.
Nõ már a cicid? A puncid szõrösödik? Ha igen, bármikor megjöhet az elsõ menstruációd.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!!:) csak nem tudtam hogy mitõl van de most már tudom!

11-eves koromba, jott meg..Es lassan egy eve van rendszeresen feher folyasom, kicsit savanykas az szaga, mikor befejezodik a menstruaciom, 1-2 napnak utanna mar feher folyasom van..Mit tegyek? Talan valami betegseg?

Nem szeretnek 13 evesen beallitani a nogyogyaszoz,vagy ez a feher folyas termeszetes?

Legjobb válasz: Már miért ne lenne normális? Ha a fehérfolyás nem túl kellemetlen/erõs szagú, nagy mértékû vagy darabos/sárgás, akkor semmi baj vele. Nem tudom, hogy elõzõ hozzászóló honann veszi, hogy a fehér folyás rossz lenne, hisz ez felel a hüvely tisztántartásáért, a megfelelõ kémhatás beállításáért, a bacik kiírtásáért. Általában csökken a fehér folyás, ha elég szõrös a szeméremdombod (tehát idõvel), mivel a szõr megvéd a legtöbb fertõzéstõl (nem véletlenül van az orrban sem..), és a fehér folyásra már nem lesz ekkora szükség. Akik nem megfelelõ bugyit hordanak/szõrtelenítik a szeméremdombjukat/ kiteszik magukat máshogy a fertõzéseknek, azoknak nõ a fehér folyás mértéke (ez nem a kérdezõre vonatkozik).

Már miért ne lenne normális? Ha a fehérfolyás nem túl kellemetlen/erõs szagú, nagy mértékû vagy darabos/sárgás, akkor semmi baj vele. Nem tudom, hogy elõzõ hozzászóló honann veszi, hogy a fehér folyás rossz lenne, hisz ez felel a hüvely tisztántartásáért, a megfelelõ kémhatás beállításáért, a bacik kiírtásáért. Általában csökken a fehér folyás, ha elég szõrös a szeméremdombod (tehát idõvel), mivel a szõr megvéd a legtöbb fertõzéstõl (nem véletlenül van az orrban sem..), és a fehér folyásra már nem lesz ekkora szükség. Akik nem megfelelõ bugyit hordanak/szõrtelenítik a szeméremdombjukat/ kiteszik magukat máshogy a fertõzéseknek, azoknak nõ a fehér folyás mértéke (ez nem a kérdezõre vonatkozik).
Lehet gomba attól függetlenül, azt szinte bárhol össze lehet szedni. A fehér folyást vedd jó jelnek, azt jelenti, hogyha volt is fertõzés, az ellen a szervezeted védekezik. A gomba tünetei: viszketés, égõ érzés pisilésnél, rendellenes fehér folyás (rossz szag/szín/állag), fájdalom, túlzott pirosság ha ezek nincsenek, semmi bajod.
Nem kell beallitanod a nogyogyaszhoz, eleg, ha a haziorvosodhoz elmesz vele. De jobb ha elmesz minel elobb, mert ez egyaltalan nem normalis dolog. Es gondolom nem az ize savanykas, hanem a szaga. Hat ez pedig nagyon kellemetlen is tud lenni, mert a szag bizony eros. Ugyhogy ne felj, menjel el a dokihoz. De kulonben miert nem szeretnel 13 evesen beallitani a dokihoz, nem ertem, elvegre mar 2 eve nagylany lettel.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnek magam menni, nem elek anyummal, es az ilyen dolgokhoz nem vagyok hozzaszokva...Nemreg ujvarosba koltoztem es nincs haziorvos vagy valami...
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon kellemetlen, se eros, nem nagy darabu, nem ugy van hogy rendszeresen folyik, hanem idonkent, mar megijedtem hogy valami gomba vagy betegseg, apolom magam me minden, neme rzem hogy annyira kellemetlen..

Volt már igy hogy fehér folyás után menzi megjött? Nekem 1 napot késik és fehér folyásom van .

szeretnénk babát. más tünet nincsen csak sokat járok pisilni!de se hányinger se semmi .

Legjobb válasz: Szerintem a fehér folyás bármi lehet, van, akinek elõjön menszi elõtt, van akinek a babát jelzi. Szerintem azt figyeld, miben jelez mást a tested, mint az elõzõ hónapokban! Ha nem jön meg, 1-2 nap múlva már a teszt kimutathatja.

Szerintem a fehér folyás bármi lehet, van, akinek elõjön menszi elõtt, van akinek a babát jelzi. Szerintem azt figyeld, miben jelez mást a tested, mint az elõzõ hónapokban! Ha nem jön meg, 1-2 nap múlva már a teszt kimutathatja.
hagyd lehet hogy nemsoká megjön, mindenkinek van fehér folyása, de még kb 1 évig minimum lesz
Ha nem tapasztaltál semmilyen tünetet (égõ viszketõ érzés, darabos folyás, csípõ érzés), akkor ne használd a Canestent. A folyásod jelenti azt, hogy hamarosan menstruálni fogsz, minden nõnek van folyása.
a canestent ilyenre ne használd :O mennyi idõs vagy amúgy?
A kérdező hozzászólása: A menstruációtól függetlenül van folyásom. 20 éves vagyok.
20 évesen lehetne annyi eszed, hogy nõgyógyászhoz menj, ha valami nem kóser nálad...bár nem egészen értem, hogy mi a francért akarnál gomba ellenes szerrel kezelni egy teljesen normális állapotot
A Canesten csak gombára jó. Ha valami bajod van, inkább orvoshoz menj!

Már másfél éve van fehérje folyásom és 1 éve szőrösödöm a mellméretem 65/A mikor fog megjönni? 12/l

Legjobb válasz: az fehér folyás és én is így vagyok csak egy évvel idõsebb és 70/A ://

az fehér folyás és én is így vagyok csak egy évvel idõsebb és 70/A ://
A kérdező hozzászólása: és nem lehet tudni mikor fog megjönni?
sajna nem :(
A kérdező hozzászólása: pedig az osztályomban már mindenkinek megjött csak nekem nem és ez elég ciki://
nálunk is szinte már mindenkinek megjött :(
A kérdező hozzászólása: de még csúfolnak is a mellméretem miatt azt nem bírom elviselni :(
A kérdező hozzászólása: téged nem igaz?
A kérdező hozzászólása: ja és szerintetek a 65/A méret egy tizenkét évesnek kicsi vagy nagy méret?
engem nem csúfolnak mert van egy osztálytársam aki totál lapos :D szerintem a 65/A az normális ilyen korban :)
A kérdező hozzászólása: a fehér folyás is van még, meg a mellem is érzékeny.
Szia! Szerintem még van remény, nekem is volt 1 nega tesztem, csak az elmaradt mensi után 4-5 nappal lett pozitív. Hétfõn a reggeli vizeletbõl csinálj még egyet, talán már látsz valamit... A mellérzékenység és a fehér folyás is jó jel, remélem sikerült! A hõm nekem is leesett és mégis ott volt már a baba, azóta már 27 hetes vagyok:) De sajnos az is lehet, hogy a Closty zavarta meg a ciklusod, attól függ mióta szeded. Pár hónapi szedés után nekem is 2 hetente megjött már, aztán abba is kellett hagyni. Vigyázz magadra, szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, már kezdtem elszomorodni, hogy nincs babó, de így még reménykedem, hátha.Neked pedig gratulálok!
Szia. Én ugyan így éreztem és voltam ahogy Te, és a hõm is így alakult és sajna megjött. (én is clostit szedtem) Ha ma vagy holnap sem jön meg, akkor tesztelj. Remélem hogy baba lesz, Drukkolok Nagyon!!!
Szia! A closty nekem is meghosszabbitotta a ciklusom. Három napot késett, már kezdtem reménykedni. Két tesztem negativ lett. Aztán a harmadik napon megjött, a melleim még aznap fájtak aztán másnap már nem. Ezzel persze nem elkeseriteni akartalak, de készülj fel erre a lehetõségre is.

1 napja késik a mensim, a teszt negatív, csak fehér folyásom van. Lehet, hogy terhes vagyok? Terhességre utaló tünetem nincs.

Legjobb válasz: Nyugodj meg, fõleg azért mert negatív a teszt,nincs baj! Pár napja nekem is ilyen parám volt! Féltem a késéstõl! Emlékezz vissza, hogy pontosan mikor volt az uccsó havid, és számold ki, hány nap telt el azóta! Átlagosan 21-35 nap után jön meg a havi! Akkor van gond ha túl hamar vagy 35után túl jön! Ha benne vagy a keretbe, akkor nyugodj meg! Amugy a fehér folyás normális, ha nekem van, akkor tudom hogy egy két nap és megjön!

Nyugodj meg, fõleg azért mert negatív a teszt, nincs baj! Pár napja nekem is ilyen parám volt! Féltem a késéstõl! Emlékezz vissza, hogy pontosan mikor volt az uccsó havid, és számold ki, hány nap telt el azóta! Átlagosan 21-35 nap után jön meg a havi! Akkor van gond ha túl hamar vagy 35után túl jön! Ha benne vagy a keretbe, akkor nyugodj meg! Amugy a fehér folyás normális, ha nekem van, akkor tudom hogy egy két nap és megjön!
Nem akarlak megijeszteni, de nekem is ilyen gondom volt. A terhességi teszt általában 3 nap eltelte után mutat biztos eredményt. Én is korán csináltam meg - 3 napon belül - jelenleg 35 hetes terhes vagyok. Én azonban megtartottam a babát. Érdemes még egy tesztet csinálni, ha még azóta sem jött meg.
átlátszó nyálkás folyás mensi elõjele. babásoknak inkább krémes
nekem tegnap a hasam alatt szurt nagyon. kb. 3 napja átlátszó nyálkás folyás vettem eszre. ahonap vegen kellene megjonnie. Lehet hogy terhes vagyok???
van esélyed sok de egy tesztböl mindent megtudnál..
A kérdező hozzászólása: Csináltam már egyet de valószinû korán mert nem vártam meg a menszim 1 napját, meg a teszt fordítva mutatta a teszt ablak csíkját ami halvány volt.(- így )
A kérdező hozzászólása: Pozitív lett a tesztem ma reggel. :)
milyen folyásod van??? 1-2 napig folyik a g.cid??
használd a canesten kúpot is. 3 nap alatt elmúlik tõle + a krémet küldõleg is alkalmazhatod. ennyi. kis fertõzés. ki lehet kezelni gyorsan. lehet a srácnak is kell krémeznie, hogy ne adogassátok egymásnak.
A kérdező hozzászólása: van canestenem, de igazából nem durva, csak enyhén viszket.
Vegyél Canesten kombit a gyógyszertárban!
Lehet hogy gomba.Ha érzékeny vagy erre akkor figyeljetek oda jobban. Bár a gomba meg tovább tart...nemtudom
A kérdező hozzászólása: Nem igazi folyás, csak vmi kevés cucc. nagyon kevés.
Ha folyásod van akkor irány a nõgyógyász. Ne szórakozz ezzel.
sperma xD
NE szexeljetek tisztálkodás nélkül, rettenetes fertõzéseket, gombát lehet összeszedni! Figyelj nagyon oda erre, ha nincs fürdés, nincs szex. Elõtte és utána is alap a tisztálkodás.
A kérdező hozzászólása: csak az a baj, hogy a krém otthon van, és mostanában nem tudok hazamenni érte. de mindegy, máskor is elmúlt magától, kicsit szenvedek vele, de most úgyis itthon vagyok.

Ha már 2 éve fehér folyásom van akkor bármikor megjöhet vagy még lehet hogy 1 évbe bele telik. Általába mikor szokott a fehér folyástól kezdődően megjönni?

vagy nem is tudom hogy kérdezzem. Szóval ha már van fehér folyás rá mikorra jön meg a menstruáció (általában)?

Legjobb válasz: 1 és 3 év között akármikor a folyástól számítva

1 és 3 év között akármikor a folyástól számítva
A kérdező hozzászólása: én 12:)
Nekem például 2, 5 éve van, de még nem jöttmeg. Am. ez változó. Am 14 éves vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Oke mar megjott...csak szoltam /./
Én vok a 14 éves! :) Nekem is megjött!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!