Találatok a következő kifejezésre: Fehér folyásom érzékenyek a melleim, fáj (3 db)

Fehér folyásom van, érzékenyek a melleim, fáj a derekam, hasam alja. Lehetséges, hogy kisbabám lesz?

November 21-én jött meg utoljára (el?tte 5 nappal hagytam abba a gyógyszert), a peteéréskor (dec.7.)szerelmeskedtünk, aztán majd egy hétig nagyon érzékeny volt a mellbimbóm, fájt a derekam, 3 napig nagyon fájt a hasam alja, de nem úgy, mint amikor meg kell, hogy jöjjön. Ma kellett volna megjönnie a gyógyszeres id?szak szerint (egyébként régen 30 napos volt a ciklusom, tehát aszerint meg pénteken kellene), pár napja fáj a cicim, ami nálam a mensit jelzi, de nem tudom mire vélni a hányingert, a hátfájást, a mellbimbó érzékenységét, amit a peteérés után éreztem. A tesztel még várok egy kicsit, de az akció óta fehér folyásom is van, ami a terhesség jele. A szervezetem viccel velem, vagy tényleg baba van a dologban? Még várni akartunk vele egy kicsit, mert esküv? el?tt állunk, de ha jönni szeretne, mi tárt karokkal várjuk, nagyon szeretnénk már, de 7 hónappal a lagzi el?tt nem vettük számításba, hogy már most akar jönni. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Elõforduléhat, hogy babás vagy, de lehet, hogy csak a gyógyszer abbahagyása miatt játszik veled a szervezeted. Az elõzõ hozzás szóláshoz annyit, hogy nekem azt mondta a dokim, hogy nem kell várni a gyógyszer abbahagyása után, mert amíg van a szervezetemben a gyógyszerbõl addig úgysem esem teherbe. Úgy hogy azt mondta, hogy ha babát akarunk akkor nyugdtan próbáljuk, ha nem szeretnénk még akkor más módszerrel védekezzünk.

Elõforduléhat, hogy babás vagy, de lehet, hogy csak a gyógyszer abbahagyása miatt játszik veled a szervezeted. Az elõzõ hozzás szóláshoz annyit, hogy nekem azt mondta a dokim, hogy nem kell várni a gyógyszer abbahagyása után, mert amíg van a szervezetemben a gyógyszerbõl addig úgysem esem teherbe. Úgy hogy azt mondta, hogy ha babát akarunk akkor nyugdtan próbáljuk, ha nem szeretnénk még akkor más módszerrel védekezzünk.
Ez még elég korainak tûnik, hogy alig hagytad abba a gyógyszert és már is védekezés nélkül bele vágtatok a dologba. Én vártam volna vele min 3 hónapot mielött belekezdek a baba projektbe. A gyógyszernek ki kellett volna ürülnie a szervezetedbõl. De természetesen lehetsz terhes. Ha még sem vagy az akkor azt javaslom várj még a babával egy kicsit leginkább az Õ érdekében.
ezt a kérdést szóról szóra én is írattam volna... annyi különbséggel, hogy nekem nov. 18-án jött meg utoljára, és én már csináltam tesztet.. sajna - lett, de nam adom fel, holnap tesztelek még1szer. Én is attól félek, hogy megviccel a szervezetem, de ennyi vicc egyszerre már (remélem)nem lehet "véletlen egybeesés". Kíváncsi lennék, hogy Neked mit mutat majd a teszt :)
Az elõttem szólónak üzenem, hogy én vagyok a kérdezõ, és ma már vannak olyan jeleim, hogy holnap meg fog jönni, így én már el sem jutok odáig, hogy teszteljek. Jó lett volna Karácsonyi ajándékként egy pici, de nem vagyok vele elkésve, nem baj, ha nem nagy pocakkal állok az anyakönyvezetõ elõtt. Azért én szurkolok Neked, hogy a teszt 2 csíkos legyen!!!
Szia! Gratulálok! A halvány csík is csík! Ismételd meg 1-2 nap múlva mert minden másnap duplázódik a hcg a szervezetben.
Igen, valószínû kismami vagy :) elég biztosak a jelek! Terveztétek?
A kérdező hozzászólása: Igen, terveztük, és nagyon örülnénk neki, ha valóban baba lenne.
Na akkor örülök:) azért menj el dokihoz h megnézzen!

A peteérésem idején voltunk együtt a párommal. A folyásom krémes állagú, sűrű és fehér! A melleim kissé érzékenyek, de azok menses előtt is fájnak. Utalhat terhességre? A folyás jellemző tünet?

Legjobb válasz: Esetemben tünetnek nevezhetõ volt a sûrû folyás, mert egyébként menzi elõtt mindig tök száraz voltam. A melleim viszont kicsit máshogy és jobban fájtak, mint menzi elõtt. Fõleg a mellbimbóim lettek nagyon érzékenyek.

Esetemben tünetnek nevezhetõ volt a sûrû folyás, mert egyébként menzi elõtt mindig tök száraz voltam. A melleim viszont kicsit máshogy és jobban fájtak, mint menzi elõtt. Fõleg a mellbimbóim lettek nagyon érzékenyek.
Ha amúgy szárazabb vagy, akkor lehet tünete a folyás is, a sûrû fehér, krémes jó! Hol tartasz a ciklusodban? Terhességnél másképp fájnak a mellek, mint amúgy. Drukkolok neked!!!
18. napon ezt még nehéz sajnos megmondani, hogy ez már baba miatt van-e. Én vagyok az utolsó hozzászóló.. Hányadik napon volt a peteérésed? 14.?
A kérdező hozzászólása: A 18. napon tartok...ezért nem tudom, hogy menstruáció jele, vagy nem!Mensi elõtt nem szoktam váladékozni...szóval marad a bizonytalanság!
A kérdező hozzászólása: Mától rózsaszín folyásom van....23.napon vagyok! Ilyen még nem volt!!!Mi lehet ez?
A rózsaszínes folyás nekem ált. mensit jelzett, viszont csak 2-3 nappal a mensi elõtt volt. Ahogy én tudom ilyenkor lehet beágyazódás miatt is! Szóval ha nem erõsödik fel ez, nem lesz sötétebb, piros, akkor még lehet baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!