Találatok a következő kifejezésre: Fehér folyás, folyás utalhat terhességre is (6 db)

Erős fehér krémszerű folyás utalhat terhességre is?

http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/?calc_type=fecu..

Legjobb válasz: Nem viszked és semmi szagát nem érzem, h lenne... csak van.

eszo! hol méred a hõdet? nyelv alatt? reggel vagy este?
Kedves Kérdezõ! Az utolsó hozzászólásodhoz annyit hogy én is tök melegnek érzem magam reggel is meg este is! A kávét én is megiszom. Nem volt esetleg olyan érzésed mint amikor megjön?
A kérdező hozzászólása: És hányinger vagy valamit érzel magadon? Nekem semmi. :( :( Kávét is ugyanugy megiszom. Max. csak a héten kb. mindig fél 11- vagy fél 12 kor kelek fel, meg fáj picit a hasam és egész este meg reggel, tök forró az egész testem... Fáradékonyság, az lehet az idõ miatt is...
A kérdező hozzászólása: Sztem a hétvégén... de nem merek, félek, csalódás lesz... :(
A kérdező hozzászólása: Nem viszked és semmi szagát nem érzem, h lenne... csak van.
csatlakozom hozzátok nekem is 24.-én kezdödõt a mensi... remelem baba
Csajok! Nekem is aug.24-én indult a ciklusom. Én kb. 20-ra nem várom. Pé kb. szept. 6-án volt, utána pár napig tök száraz voltam, de már 5 napja bõ krémes, holott most még száraznak kellene lennie, és a nem várt elõtt 1-2 nappal lesz újból vizes folyás. Nem tudom. Amúgy semmi tünetem nincs, hasszurka volt néhány napig, de asszem mára elmúlt.Mi lehet ez a folyás? Nekem ilyenkor nem szokottlenni
tudom, hogy így nincs értelme a méréseknek..csak tüzel a homlokam, és akkor megmérem..ki tudja ez mit jelent.. pl most is biztos, hogy 37 körül van..érzem..ennyi
én nem hõmérõztem folyamatosan..szóval azt sem tudom mennyi az alaphõm..általában d.u.-ra , meg estefelé érzem, hogy nyomi vagyok és az nálam mindig hõemelkedésre utal..akkor mérem csak meg mior érzem ezt..változó. hol d.u. 4-kor hol este 9-kor.. és hónaljban.
holnapután tesztelek egyet, bár az még elég korai lesz, de akkor leszünk együtt apával :-) de ha az nega, akkor csak 20-án..na persze, ha be nem köszönt addig a nemvárt!
Igen, nekem is volt. Ha szagtalan és nem viszketsz az normális a terhesség folyamán.
én qrva sokat járok wc-re, meg nekem is magas a hõm..37-37, 5 között..én jobban estére érzem. ma kezdett fájdogélni a hasam.. hm!?
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok!!!!
12:22-es vagyok. Nem szabad elkeseredni!!!! Mikorra nem várod? Ja most néztem keddre. Én meg csütörtökre nagyon nem! Megy a drukk ezerrel!!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Hát, ahogy irtam az elõbb, a hasfájásos dolog. Amikor megjön igy szokott fájni. ( Félek, megint csak azért fáj, mert tényleg megjön ) :(
amúgy nekem is aug 24. volt uccsó menzi.. váó. akkor nagyjából egyidõben járunk, bár nekem 4-5-én volt pé-m. majd kiderül!
nekem is egy ideje krémes..remélem baba lesz! drukkolok neked is! mikor tesztelsz?
Na, hát én 5 nap után száraz lettem!

Fehér folyás kicsit vizes terhességre is utalhat?

már 34 napon vagyok és nem jött meg van egy kicsi fehér folyásom nem szagos nem viszketek tölle ,ez a korai terhességtöl is lehet , a mult hónapban is 30 napra jött meg kicsit késett akkor is ,menzesz elött soha nem volt fehér folyásom ti voltatok már igy?

Legjobb válasz: Nem tudom, de egy teszt sokat tudna segíteni eloszlatni a dilemmát.

Nem tudom, de egy teszt sokat tudna segíteni eloszlatni a dilemmát.
Miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Mert félek hogy korai még, meg azért is mert hogy a mult hónapban is késett valamiért és lehet hogy meg jön majd,
Lehet! De szerintem is tesztelj, ilyenkor mér a legtöbb teszt kimutatja... ill. hallgass a belsõ megérzésedre... nekem már egyszer bejött.. :)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem 2 csik lett :)
Gratulálok!

Fehér folyás, barnás folyás utalhat terhességre is?

21-én kellet volna megjönnie. El?tte egész hónapban fehér folyásom volt, éjszakánként olyan sok, mint ha bepisiptem volna. Ez nálam még soha nem jelentkezett. Tegnap volt egy pici barnázásom, lehet ez a beágyazódás jele? Vagy más problémám van? 4-5 hónapja nem védekeztünk a párommal, csak megszakítással, de eddig minden oké volt. Aki tud kérem segíten. Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia!A fehér folyás lehet fertõzéstõl is(gombás fertõzés),attól késhet is!De ha nem védekeztek bizony lehet baba is!A barna folyás lehet mensi elõjele is....de ha babát vársz ez lehet hogy a mensid volt!TESZTELJ!!!!Ha nem szeretnél babát akkor ne megszakítással védekezz mert az nem biztonságos!!!!!!Használj valami jobbat!VÉDEKEZZ HA NEM SZERETNÉD!!!Szorítok neked hogy az legyen amit szeretnél! :-)

Szia!A fehér folyás lehet fertõzéstõl is(gombás fertõzés), attól késhet is!De ha nem védekeztek bizony lehet baba is!A barna folyás lehet mensi elõjele is....de ha babát vársz ez lehet hogy a mensid volt!TESZTELJ!!!!Ha nem szeretnél babát akkor ne megszakítással védekezz mert az nem biztonságos!!!!!!Használj valami jobbat!VÉDEKEZZ HA NEM SZERETNÉD!!!Szorítok neked hogy az legyen amit szeretnél! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért így védekezünk, ezt szokuk meg. Ha baba van annak nagyon örülnénk, de ha nem, akkor nem, köszönöm szépen a választ és a drukkolást.

A peteérésem idején voltunk együtt a párommal. A folyásom krémes állagú, sűrű és fehér! A melleim kissé érzékenyek, de azok menses előtt is fájnak. Utalhat terhességre? A folyás jellemző tünet?

Legjobb válasz: Esetemben tünetnek nevezhetõ volt a sûrû folyás, mert egyébként menzi elõtt mindig tök száraz voltam. A melleim viszont kicsit máshogy és jobban fájtak, mint menzi elõtt. Fõleg a mellbimbóim lettek nagyon érzékenyek.

Esetemben tünetnek nevezhetõ volt a sûrû folyás, mert egyébként menzi elõtt mindig tök száraz voltam. A melleim viszont kicsit máshogy és jobban fájtak, mint menzi elõtt. Fõleg a mellbimbóim lettek nagyon érzékenyek.
Ha amúgy szárazabb vagy, akkor lehet tünete a folyás is, a sûrû fehér, krémes jó! Hol tartasz a ciklusodban? Terhességnél másképp fájnak a mellek, mint amúgy. Drukkolok neked!!!
18. napon ezt még nehéz sajnos megmondani, hogy ez már baba miatt van-e. Én vagyok az utolsó hozzászóló.. Hányadik napon volt a peteérésed? 14.?
A kérdező hozzászólása: A 18. napon tartok...ezért nem tudom, hogy menstruáció jele, vagy nem!Mensi elõtt nem szoktam váladékozni...szóval marad a bizonytalanság!
A kérdező hozzászólása: Mától rózsaszín folyásom van....23.napon vagyok! Ilyen még nem volt!!!Mi lehet ez?
A rózsaszínes folyás nekem ált. mensit jelzett, viszont csak 2-3 nappal a mensi elõtt volt. Ahogy én tudom ilyenkor lehet beágyazódás miatt is! Szóval ha nem erõsödik fel ez, nem lesz sötétebb, piros, akkor még lehet baba.

Menszi előtt vagyok 1 héttel, a krémes fehér folyás utalhat menszire és terhességre is?

Van köze a terhsségnek a folyáshoz vagy ebből bármi lehet?

Legjobb válasz: Nekem a szokatlan mennyiségû folyás sajnos menzeszre utalt a múlt hónapban. De szerintem bármi lehet belõle.

Nekem a szokatlan mennyiségû folyás sajnos menzeszre utalt a múlt hónapban. De szerintem bármi lehet belõle.
Nekem krémes szokott lenni mensi elõtt. Szerintem amúgy egy héttel mensi elõtt még ne figyelj jeleket. Úgyis talál az ember ilyenkor, ha kell, ha nem.
Nekem krémes volt, furcsálottam is, mert sosem volt ilyen...végülis nem jött meg és pozi lett a teszt. 15hkm

Nem várt előtt 4 nappal mellfeszülés ( menszesz előtt is mindig van ), enyhe szédülés, kevés fehér folyás, alhasi megjön érzés utalhat terhességre? Szédülés előfordulhat már ilyen hamar?

Legjobb válasz: elõfordulhat de lehet mástól is. Pár nap mulva tesztelj és kiderül attól van-e. Sajnos a legtöbb nõ be tudja képzelni a tüneteket amikor nagyon szeretne babát. én is voltam igy mégsem volt baba.

elõfordulhat de lehet mástól is. Pár nap mulva tesztelj és kiderül attól van-e. Sajnos a legtöbb nõ be tudja képzelni a tüneteket amikor nagyon szeretne babát. én is voltam igy mégsem volt baba.
Méred a hõdet?
A kérdező hozzászólása: Nem mérem :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!