Találatok a következő kifejezésre: Fehér folyás, folyás utalhat terhességre (20 db)

Fehér, krémes folyás utalhat terhességre?

Kísérõ tünetek:mellfájdalom, étvágytalanság, hirtelen fellépõ, rövid ideig tartó hányinger.

Legjobb válasz: A ciklus masodik feleben a kremes folyasd normalis. Ezek nslam mensis tunetek szoktak lenni. Amikor terhes lettem vizes folyadom volt mint mensi elott. Erre tehat nem lehet alapozni.

A ciklus masodik feleben a kremes folyasd normalis. Ezek nslam mensis tunetek szoktak lenni. Amikor terhes lettem vizes folyadom volt mint mensi elott. Erre tehat nem lehet alapozni.
mi a helyzet? :) nekem mensi elõtt 2 nappal változott csak át vizessé, elõtte a normálisnál több fehér, krémes volt.
A kérdező hozzászólása: Tesztek negatívak, meg sem jött, folyás sincs, viszont a hasamnak nagyon nem tetszik a hajolgatás. Gyomláltam, bal oldalt nyomott.
Szia azóta valami?
A kérdező hozzászólása: Megjött, kevesebb, mint máskor és a mellem is fájt alatta, pedig nem szokott. A héten megyek orvoshoz. Szerintem IR-em van.

Menstruáció helyett fehér, túrós folyás utalhat terhességre?

Legjobb válasz: nem hinném,inkább valami betegségre... mondjuk hüvelygomba,vagy ilyesmi...

nem hinném, inkább valami betegségre... mondjuk hüvelygomba, vagy ilyesmi...
valami fertõzés, gomba.
nekem menstruáció helyett sok fehér folyásom volt, de nem volt túrós, az elsõ babánál is így volt
Ez inkább fertõzésre utal. Szerintem menj el orvoshoz.
Gombát szokott jelezni iyen folyás...

Erős fehér krémszerű folyás utalhat terhességre is?

http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/?calc_type=fecu..

Legjobb válasz: Nem viszked és semmi szagát nem érzem, h lenne... csak van.

eszo! hol méred a hõdet? nyelv alatt? reggel vagy este?
Kedves Kérdezõ! Az utolsó hozzászólásodhoz annyit hogy én is tök melegnek érzem magam reggel is meg este is! A kávét én is megiszom. Nem volt esetleg olyan érzésed mint amikor megjön?
A kérdező hozzászólása: És hányinger vagy valamit érzel magadon? Nekem semmi. :( :( Kávét is ugyanugy megiszom. Max. csak a héten kb. mindig fél 11- vagy fél 12 kor kelek fel, meg fáj picit a hasam és egész este meg reggel, tök forró az egész testem... Fáradékonyság, az lehet az idõ miatt is...
A kérdező hozzászólása: Sztem a hétvégén... de nem merek, félek, csalódás lesz... :(
A kérdező hozzászólása: Nem viszked és semmi szagát nem érzem, h lenne... csak van.
csatlakozom hozzátok nekem is 24.-én kezdödõt a mensi... remelem baba
Csajok! Nekem is aug.24-én indult a ciklusom. Én kb. 20-ra nem várom. Pé kb. szept. 6-án volt, utána pár napig tök száraz voltam, de már 5 napja bõ krémes, holott most még száraznak kellene lennie, és a nem várt elõtt 1-2 nappal lesz újból vizes folyás. Nem tudom. Amúgy semmi tünetem nincs, hasszurka volt néhány napig, de asszem mára elmúlt.Mi lehet ez a folyás? Nekem ilyenkor nem szokottlenni
tudom, hogy így nincs értelme a méréseknek..csak tüzel a homlokam, és akkor megmérem..ki tudja ez mit jelent.. pl most is biztos, hogy 37 körül van..érzem..ennyi
én nem hõmérõztem folyamatosan..szóval azt sem tudom mennyi az alaphõm..általában d.u.-ra , meg estefelé érzem, hogy nyomi vagyok és az nálam mindig hõemelkedésre utal..akkor mérem csak meg mior érzem ezt..változó. hol d.u. 4-kor hol este 9-kor.. és hónaljban.
holnapután tesztelek egyet, bár az még elég korai lesz, de akkor leszünk együtt apával :-) de ha az nega, akkor csak 20-án..na persze, ha be nem köszönt addig a nemvárt!
Igen, nekem is volt. Ha szagtalan és nem viszketsz az normális a terhesség folyamán.
én qrva sokat járok wc-re, meg nekem is magas a hõm..37-37, 5 között..én jobban estére érzem. ma kezdett fájdogélni a hasam.. hm!?
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok!!!!
12:22-es vagyok. Nem szabad elkeseredni!!!! Mikorra nem várod? Ja most néztem keddre. Én meg csütörtökre nagyon nem! Megy a drukk ezerrel!!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Hát, ahogy irtam az elõbb, a hasfájásos dolog. Amikor megjön igy szokott fájni. ( Félek, megint csak azért fáj, mert tényleg megjön ) :(
amúgy nekem is aug 24. volt uccsó menzi.. váó. akkor nagyjából egyidõben járunk, bár nekem 4-5-én volt pé-m. majd kiderül!
nekem is egy ideje krémes..remélem baba lesz! drukkolok neked is! mikor tesztelsz?
Na, hát én 5 nap után száraz lettem!

Peteérés óta fehér, sűrű folyás utalhat terhességre?

akkor jön ilyen ha pisilek és megtörlöm magam. eddig ez nem volt jellemz?, hogy PÉ-t?l tartson ilyen sokáig. 25.-én nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Na sikerült elolvasnom a kérdésed normálisan... Tehát ma a 23. napon vagy. Figyi, sztem mérj nyugodtan most egy hõt, ha 37 felett van jó esélyed van rá. Elég korán volt péd... Akkor viszont nem értem miért esett vissza a 19. napon a hõd.... Most már szépen fent kéne, hogy legyen... De láttam már olyan terhes diagrammokat, hogy na... Szóval gyorsan mérj egyet!!!!

bíztató, szerintem holnap reggel tesztelj! ha negatív , és nem jön meg csak furin esetleg, akkor 2 nap múlva megint.
Na sikerült elolvasnom a kérdésed normálisan... Tehát ma a 23. napon vagy. Figyi, sztem mérj nyugodtan most egy hõt, ha 37 felett van jó esélyed van rá. Elég korán volt péd... Akkor viszont nem értem miért esett vissza a 19. napon a hõd.... Most már szépen fent kéne, hogy legyen... De láttam már olyan terhes diagrammokat, hogy na... Szóval gyorsan mérj egyet!!!!
azért kértem, hogy mérj most hõt, mert igaziból hiába mondják, hogy a reggeli hõ számít, ha a kezdõ hõmérséklet felett van napközben legalább 4 tizeddel, az biztató!!!! Nálam is így volt.... Azt hogy hány hetes vagyok, ma tudom meg :o) Azt nem tudom milyen UH-t fog csinálni a doki néni. Majd kiderül :o) Németországban élek. HAJRÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :o)
A kérdező hozzászólása: jó köszi. neked is sok sikert.
utolsó vagyok, és szoritok neked, várjuk az eredményt.
A kérdező hozzászólása: na én nem tudom, de én eddig mindig reggel mértem 1 idõpontban...... ja amúgy , múlt hónapban peteéréstõl végig fent volt a hõm, majd a menszesz napján leesett 4 tizedet és megjött. ha most nem lettem terhes az hétszentség hogy többet nem mérem, meg semmit nem csinálok. az 1.terhességemnél így volt. 2 hónapig próbálkoztunk végig mértem, izgultam nem lettem az. majd a 3. hónapban nem csináltam semmit, csak együtt voltam a férjemmel amikor jól esett és terhes is lettem. én olvastam, hogy az idegesség, szorongás olyan hormonokat vált ki a szervezetben amelyek megakadályozzák a megtermékenyítést. ezért mondják, hogy NYUGI!! na ha megjön, megnyugszom és elfelejtek minden praktikát és mindent (csak szexelni nem :) azt nem felejtünk el! :O
lányok, miért méretettek vele most hõt??? nekem is 37 feletti akkor én is biztató vagyok??
A kérdező hozzászólása: jó köszi , aranyos vagy. majd írok. te hány hetes vagy? milyen UH-ra mész? esetleg hol laksz? én NYíregyházán élek.
Ja és NAGYON DRUKKOLOK!!!!! írd majd meg mi lett! ;o)
A kérdező hozzászólása: Ezt a diagramot az alábbi linkkel oszthatod meg másokkal: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/68e9dc7cf4f594b8e035dd.. itt a görbém is
A kérdező hozzászólása: na megmértem:36.9
oké, várok :o)
A kérdező hozzászólása: jó mérek....5 perc
Bocs 27-et akartam 23 helyett..... nézd el ma megyek Uhra... nagyon izgulok ;o) és még 4 óra addig!!!!
A kérdező hozzászólása: a mai nap a 27. ciklusnap. és általában 29. naposak a ciklusaim.
huh, hát ez aztán kacifántos..... ebbõl szerintem még bármi lehet... hányadik napon vagy?
A kérdező hozzászólása: tudom hogy 19.óta nem mértem, mert nem volt rá alkalmam a kisfiam ébredése miatt és inkább nem mértem, ne legyen rossz a mérés.... köszi aki válaszol.
A kérdező hozzászólása: POZITÍV LETT!!!!

Klion d 100 hüvelykúp fehér folyást okoz? Vagy terhességre utalhat a fehér folyás?

Egy hete elkezdtem szedni a Klion d 100 hüvelykúpot, 2010.10.20.-án volt peteérésem,a párommal együtt voltunk,probálkozunk hátha sikerrel járnánk és babánk születne.Most nem tudom hogy a kúp okozza a fehér folyást vagy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A fehér folyás biztos nem utal terhességre. Valószínûleg a kúp, ahogy feloldódik a hüvelyben, kijön a maradék kisebb folyással. Mégcsak 5 napja voltatok együtt, egy kis türelem és nemsokára tesztelhetsz:)

A fehér folyás biztos nem utal terhességre. Valószínûleg a kúp, ahogy feloldódik a hüvelyben, kijön a maradék kisebb folyással. Mégcsak 5 napja voltatok együtt, egy kis türelem és nemsokára tesztelhetsz:)
A küp okozzaa fehér folyást. A 10. után még több lesz. De ezt a hüvelykúpot nem lehet alkalmazni a terhesség elsõ 3 hónapjában..... és a szexet is kerülni kell a használata során. Rajta van a betegtájékoztatón is.

Fehér folyás kicsit vizes terhességre is utalhat?

már 34 napon vagyok és nem jött meg van egy kicsi fehér folyásom nem szagos nem viszketek tölle ,ez a korai terhességtöl is lehet , a mult hónapban is 30 napra jött meg kicsit késett akkor is ,menzesz elött soha nem volt fehér folyásom ti voltatok már igy?

Legjobb válasz: Nem tudom, de egy teszt sokat tudna segíteni eloszlatni a dilemmát.

Nem tudom, de egy teszt sokat tudna segíteni eloszlatni a dilemmát.
Miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Mert félek hogy korai még, meg azért is mert hogy a mult hónapban is késett valamiért és lehet hogy meg jön majd,
Lehet! De szerintem is tesztelj, ilyenkor mér a legtöbb teszt kimutatja... ill. hallgass a belsõ megérzésedre... nekem már egyszer bejött.. :)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem 2 csik lett :)
Gratulálok!
szerintem igen.
Ez annyira egyénfüggõ. Van aki teljes szárazságot tapasztal, van aki krémes folyást. a vizes váladék az inkább mensi jele.
Mensi utáni idõszakról beszélünk! Én amikor terhes voltam, nagyon sok folyásom volt. Volt fehér is, de rengeteg vizes is volt. Sokszor azt hittem, hogy bepisiltem.
Ha már elmaradt a mensi akkor tesztelj:) )Drukk!++++++
Erre en is kivancsi vagyok :) )) Mar van egy 14 honapos kisfiam de O olyan varatlanul jott, hogy nem is figyeltem mikor mi volt. Nekem is ma kellett volna megjonnie de meg nem jott meg. Nekem eleg vizes folyasom van de olyan mintha allandoan folyna belolem ez a valami. Most se terveztuk a babat de az se baj, hogyha jon. En szerdan tesztelek ha addig nem jon meg. Te mikor tesztelsz kerdezo?

Eddig mindig erős folyásom volt /fehér, szagtalan/minden egyes nap és a menszesz előtt 1-2nappal még több lett, most menszi előtt vagyok 1 nappal és elég kevés a folyásom, szinte alig van /szintelen/. Utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Nagyon valtozoak a velemenyek a folyassal kapcsolatban...mindenkinek mas..de ez igy onmagaban nem hiszem,hogy utalhat terhessegre..mindezektol fuggetlenul,kivanom hogy babo legyen a pocidban.. :)

Nagyon valtozoak a velemenyek a folyassal kapcsolatban...mindenkinek mas..de ez igy onmagaban nem hiszem, hogy utalhat terhessegre..mindezektol fuggetlenul, kivanom hogy babo legyen a pocidban.. :)
nekem minden mezi elõtt van fehér folyásom, és aztán mikor kezd csökkeni a folyás, megjön :( De ez változó :) Ez csak az én ciklusom szerint van így. Sok nõnél nincs ilyen. Ha szeretnél babát, drukkolok! :)

Fehér folyás, barnás folyás utalhat terhességre is?

21-én kellet volna megjönnie. El?tte egész hónapban fehér folyásom volt, éjszakánként olyan sok, mint ha bepisiptem volna. Ez nálam még soha nem jelentkezett. Tegnap volt egy pici barnázásom, lehet ez a beágyazódás jele? Vagy más problémám van? 4-5 hónapja nem védekeztünk a párommal, csak megszakítással, de eddig minden oké volt. Aki tud kérem segíten. Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia!A fehér folyás lehet fertõzéstõl is(gombás fertõzés),attól késhet is!De ha nem védekeztek bizony lehet baba is!A barna folyás lehet mensi elõjele is....de ha babát vársz ez lehet hogy a mensid volt!TESZTELJ!!!!Ha nem szeretnél babát akkor ne megszakítással védekezz mert az nem biztonságos!!!!!!Használj valami jobbat!VÉDEKEZZ HA NEM SZERETNÉD!!!Szorítok neked hogy az legyen amit szeretnél! :-)

Szia!A fehér folyás lehet fertõzéstõl is(gombás fertõzés), attól késhet is!De ha nem védekeztek bizony lehet baba is!A barna folyás lehet mensi elõjele is....de ha babát vársz ez lehet hogy a mensid volt!TESZTELJ!!!!Ha nem szeretnél babát akkor ne megszakítással védekezz mert az nem biztonságos!!!!!!Használj valami jobbat!VÉDEKEZZ HA NEM SZERETNÉD!!!Szorítok neked hogy az legyen amit szeretnél! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért így védekezünk, ezt szokuk meg. Ha baba van annak nagyon örülnénk, de ha nem, akkor nem, köszönöm szépen a választ és a drukkolást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!