Találatok a következő kifejezésre: Fehér folyás, folyás (1417 db)

Nyálkás folyás kellene a teherbe eséshez, nem fehér!
Tojásfehérje folyás a jó. Nyúlós, színtelen. A ciklusod közepén van ilyen, de ha együtt voltatok megváltozhat az állaga a sperma miatt.
A kérdező hozzászólása: akkor lehetséges, hogy nálam megváltozott a spermától az állaga. de az idozítés szerintetek jó? :)
Peteérés elõtt 3 nappal ha együtt vagytok abból már lehet baba. De a siker sok minden egyébtõl is függ.

11-eves koromba, jott meg..Es lassan egy eve van rendszeresen feher folyasom, kicsit savanykas az szaga, mikor befejezodik a menstruaciom, 1-2 napnak utanna mar feher folyasom van..Mit tegyek? Talan valami betegseg?

Nem szeretnek 13 evesen beallitani a nogyogyaszoz,vagy ez a feher folyas termeszetes?

Legjobb válasz: Már miért ne lenne normális? Ha a fehérfolyás nem túl kellemetlen/erõs szagú, nagy mértékû vagy darabos/sárgás, akkor semmi baj vele. Nem tudom, hogy elõzõ hozzászóló honann veszi, hogy a fehér folyás rossz lenne, hisz ez felel a hüvely tisztántartásáért, a megfelelõ kémhatás beállításáért, a bacik kiírtásáért. Általában csökken a fehér folyás, ha elég szõrös a szeméremdombod (tehát idõvel), mivel a szõr megvéd a legtöbb fertõzéstõl (nem véletlenül van az orrban sem..), és a fehér folyásra már nem lesz ekkora szükség. Akik nem megfelelõ bugyit hordanak/szõrtelenítik a szeméremdombjukat/ kiteszik magukat máshogy a fertõzéseknek, azoknak nõ a fehér folyás mértéke (ez nem a kérdezõre vonatkozik).

Már miért ne lenne normális? Ha a fehérfolyás nem túl kellemetlen/erõs szagú, nagy mértékû vagy darabos/sárgás, akkor semmi baj vele. Nem tudom, hogy elõzõ hozzászóló honann veszi, hogy a fehér folyás rossz lenne, hisz ez felel a hüvely tisztántartásáért, a megfelelõ kémhatás beállításáért, a bacik kiírtásáért. Általában csökken a fehér folyás, ha elég szõrös a szeméremdombod (tehát idõvel), mivel a szõr megvéd a legtöbb fertõzéstõl (nem véletlenül van az orrban sem..), és a fehér folyásra már nem lesz ekkora szükség. Akik nem megfelelõ bugyit hordanak/szõrtelenítik a szeméremdombjukat/ kiteszik magukat máshogy a fertõzéseknek, azoknak nõ a fehér folyás mértéke (ez nem a kérdezõre vonatkozik).
Lehet gomba attól függetlenül, azt szinte bárhol össze lehet szedni. A fehér folyást vedd jó jelnek, azt jelenti, hogyha volt is fertõzés, az ellen a szervezeted védekezik. A gomba tünetei: viszketés, égõ érzés pisilésnél, rendellenes fehér folyás (rossz szag/szín/állag), fájdalom, túlzott pirosság ha ezek nincsenek, semmi bajod.
Nem kell beallitanod a nogyogyaszhoz, eleg, ha a haziorvosodhoz elmesz vele. De jobb ha elmesz minel elobb, mert ez egyaltalan nem normalis dolog. Es gondolom nem az ize savanykas, hanem a szaga. Hat ez pedig nagyon kellemetlen is tud lenni, mert a szag bizony eros. Ugyhogy ne felj, menjel el a dokihoz. De kulonben miert nem szeretnel 13 evesen beallitani a dokihoz, nem ertem, elvegre mar 2 eve nagylany lettel.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnek magam menni, nem elek anyummal, es az ilyen dolgokhoz nem vagyok hozzaszokva...Nemreg ujvarosba koltoztem es nincs haziorvos vagy valami...
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon kellemetlen, se eros, nem nagy darabu, nem ugy van hogy rendszeresen folyik, hanem idonkent, mar megijedtem hogy valami gomba vagy betegseg, apolom magam me minden, neme rzem hogy annyira kellemetlen..

Lányok kinek van erős fehér folyása? Kérem akinek van az irjon.

Legjobb válasz: Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszolok pontosan, csak valamit a fehér folyásról. Egy alap folyás minden nõnemûnek van. Ez természetes. Kinek kevesebb, kinek több. Ha a folyás színe, mennyisége, állaga, szaga rövid idõn belül más lesz, megváltozik, akkor gondolni kell bizonyos fertõzésekre is. De van olyan is, hogy például a ciklus bizonyos idõszakában van egy másabb folyás, utána ismét a régi lesz, még az is normális és ugye ez az adott ciklusrésznél mindig így van esetleg. Ha esetleg egyik napról a másikra lett nagyon erõs folyásod, akkor lehet, hogy egy fertõzés kezdetén vagy. Ha meg alapból van egy erõs fehér folyásod, akkor az természetes.

Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszolok pontosan, csak valamit a fehér folyásról. Egy alap folyás minden nõnemûnek van. Ez természetes. Kinek kevesebb, kinek több. Ha a folyás színe, mennyisége, állaga, szaga rövid idõn belül más lesz, megváltozik, akkor gondolni kell bizonyos fertõzésekre is. De van olyan is, hogy például a ciklus bizonyos idõszakában van egy másabb folyás, utána ismét a régi lesz, még az is normális és ugye ez az adott ciklusrésznél mindig így van esetleg. Ha esetleg egyik napról a másikra lett nagyon erõs folyásod, akkor lehet, hogy egy fertõzés kezdetén vagy. Ha meg alapból van egy erõs fehér folyásod, akkor az természetes.
Nekem szokodt lenni.

21 hetes kismama vagyok, mindennap 1x van bővebb fehér folyásom, de nem viszket, nem ég. A terhességem előtt is volt. Lehet-e baj?

Legjobb válasz: Akár én is írhattam volna a kérdést. Én is 21 hetes vagyok, nekem is van fehér folyás idõnként, de nem viszket, nem ég. Én úgy tudom, hogy a fehér folyás normális a terhesség alatt, ugyanis ilyenkor savasabb a szervezet, mint alapállapotban, és ezért van ez a fehér folyás.

Akár én is írhattam volna a kérdést. Én is 21 hetes vagyok, nekem is van fehér folyás idõnként, de nem viszket, nem ég. Én úgy tudom, hogy a fehér folyás normális a terhesség alatt, ugyanis ilyenkor savasabb a szervezet, mint alapállapotban, és ezért van ez a fehér folyás.
Szia! Valóban jól írta az elsõ a fehér folyás normális terhesség alatt és tényleg savasabb a szervezet. Én 23 hetes kismama vagyok és nekem is van, de ugyanugy nem ég nem viszket. Nem baj, ne izgulj.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam. Köszönöm szépen a válaszokat!!!
A bõ folyás teljesen normális, egész terhesség alatt!
Én is 23 hetes kismama vagyok és nekem is van minden reggel bõ fehér folyásom. A nõdoki még korábban írt fel kúpot, amit már elhasználtam, de mivel mindig csak reggel van és nem viszket, nem ég, nem büdös, ezért nem izgulok. Én is úgy olvastam, hogy ez természetesen terhesen.
Teljesen természetes. Akár még vizes is lehet, vagy egy kicsit sárgás. Lényeg, hogy nem viszket, nem büdi és nem kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Ha lenne valami fertõzés, az kiderült volna a rákszûrésnél, nem?!

Feher folyas a peteeres elott van, vagy utana, vagy mikor?

Onnantol kezdve mennyi ido van a megtermekenyitesre?

Legjobb válasz: Fehér folyás? Folyás mindíg van.. és az hogy kinek milyen az egyénenként változó. Van akinek átlátszó a folyása peteéréskor, van akinek fehér és krémes. VAn akinek mindíg fehér, csak a mennyisége nõ meg peteéréskor, stb.. www.babatervezok.otthona.net

Fehér folyás? Folyás mindíg van.. és az hogy kinek milyen az egyénenként változó. Van akinek átlátszó a folyása peteéréskor, van akinek fehér és krémes. VAn akinek mindíg fehér, csak a mennyisége nõ meg peteéréskor, stb.. http://www.babatervezok.otthona.net
Nem pont a kerdesedre valaszolva, de hatha segit valakinek! Nekem a 28napos ciklusom 11.napjatol volt az a bizonyos tojcsis nyak, kb.3nspih, viszont peteeresem csak a 18.napon, ezt csak azert irom, mert lam-lam nem mindig a nxak megjelenesekor van a peteeres!

H fehér folyás annak kelemetlen a szaga?

...?

Legjobb válasz: Van fehér folyás és van kellemetlen szagú fehér folyás is. A második már fertõzésre utal. Szag nélküli, fehér folyás van ovulációkor.

Van fehér folyás és van kellemetlen szagú fehér folyás is. A második már fertõzésre utal. Szag nélküli, fehér folyás van ovulációkor.
Nekem állandóan van folyásom, és nagyon nagyon kellemetlen a szaga.Kb 11 éves korom óta van.Nincs semmi bajom.Szóval meg tudom cáfolni az elsõ válaszoló állítását.
Kellemetlen szagú folyás igenis lehet fertõzéstõl. Ha nem mész el orvoshoz, akkor akár meddõ is lehetsz, mert a fertõzés feljebb terjed a méhedre, petefészkedre és a petevezetékeidre.
Sárgás, zöldes színû és büdõs, akkor fertõzés. Esetleg próbálkozhatsz Canasten combi-val, az legalább nem árt. (persze nem biztos hogy használ..)
5. Bár sikerülne betiltani!
Sajnos sokan úgy ajánlgatják a Canestent, hogy azt sem tudják mi a baja a kérdezõnek. Hazudik az, aki azt állítja, hogy csak leírás alapján megtudja mondani, kinek mi a baja. 5. voltam.
Én láz és fájdalomcsillapítókon, allergia elleni gyógyszeren és görcsoldókon kívül semmilyen gyógyszert nem engednék vény nélkül árulni. Megint az 5. voltam.
Megint az 5. vagyok. Egyébként a 3. választ is én írtam.
A fehér folyásnak lehet kellemetlen szaga akkor is, ha nincs semmi bajod, ha ez zavar, szerintem elõször csak próbálj meg ph4-es intim lemosót használni. Canestent szerintem nem szabad csak úgy folyás miatt kenegetni. Az ember többet is árthat, mint amennyit használ vele.

Klion d 100 hüvelykúp fehér folyást okoz? Vagy terhességre utalhat a fehér folyás?

Egy hete elkezdtem szedni a Klion d 100 hüvelykúpot, 2010.10.20.-án volt peteérésem,a párommal együtt voltunk,probálkozunk hátha sikerrel járnánk és babánk születne.Most nem tudom hogy a kúp okozza a fehér folyást vagy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A fehér folyás biztos nem utal terhességre. Valószínûleg a kúp, ahogy feloldódik a hüvelyben, kijön a maradék kisebb folyással. Mégcsak 5 napja voltatok együtt, egy kis türelem és nemsokára tesztelhetsz:)

A fehér folyás biztos nem utal terhességre. Valószínûleg a kúp, ahogy feloldódik a hüvelyben, kijön a maradék kisebb folyással. Mégcsak 5 napja voltatok együtt, egy kis türelem és nemsokára tesztelhetsz:)
A küp okozzaa fehér folyást. A 10. után még több lesz. De ezt a hüvelykúpot nem lehet alkalmazni a terhesség elsõ 3 hónapjában..... és a szexet is kerülni kell a használata során. Rajta van a betegtájékoztatón is.

A nőknek folyamatosan van fehér folyásuk? Vagy ha folyamatosan van akkor az már gond, vmi betegség (gomba stb) jele?

Legjobb válasz: Hát ha nem túl sok, nem viszket nem büdös, nem sárga vagy zöld színû, hanem fehér, akkor nem kóros. Sokminden befolyásolja a folyást, pl. élettani hatások (fáradtság, idegesség) vagy valamiféle betegség (fertõzések). A normális folyás fehér és szagtalan. Nekem is volt egy olyan idõszakom, mikor folyamatosan folyásom volt, és nem volt semmiféle fertõzésem.

Hát ha nem túl sok, nem viszket nem büdös, nem sárga vagy zöld színû, hanem fehér, akkor nem kóros. Sokminden befolyásolja a folyást, pl. élettani hatások (fáradtság, idegesség) vagy valamiféle betegség (fertõzések). A normális folyás fehér és szagtalan. Nekem is volt egy olyan idõszakom, mikor folyamatosan folyásom volt, és nem volt semmiféle fertõzésem.
nekem mindig van fehér folyásom és sztem ez normális. ha sárga vagy viszket, ég, vagy szaga van akkor van már gond.
akkor sztem az normális
A kérdező hozzászólása: Nincs szaga és nem is viszket, csak folyamatosan minden nap folyik

Normális ha menstruálok és még mindig fehér folyásom van?

12/L

Legjobb válasz: Fehér folyásod mindig a változó korig mindig is lesz, nem függ a menstruációtól, ugyanis ez a folyás a hüvely védelmét szolgálja a kiszáradástól, fertõzésektõl. A szagára, állagára és színére mindig figyelni kell, akkor egészségesen ha fehér, krémes állagú és a szaga kissé savanykás! Tehát.. normális, igen. :) 25/L

Fehér folyásod mindig a változó korig mindig is lesz, nem függ a menstruációtól, ugyanis ez a folyás a hüvely védelmét szolgálja a kiszáradástól, fertõzésektõl. A szagára, állagára és színére mindig figyelni kell, akkor egészségesen ha fehér, krémes állagú és a szaga kissé savanykás! Tehát.. normális, igen. :) 25/L

14 hetesen fehér folyás normális?

Legjobb válasz: A terhesség egésze alatt normális a fehér folyás (ha nem viszket és nem szagos), mert ilyenkor nagyon savas a szervezet, ettõl van a normál fehér folyás.

A terhesség egésze alatt normális a fehér folyás (ha nem viszket és nem szagos), mert ilyenkor nagyon savas a szervezet, ettõl van a normál fehér folyás.
ha nincs nagyon fura színe, nem büdös, bûzös, akkor normális!:)
A kérdező hozzászólása: Nekem eddig nem volt, de ma ért sajnos egy nagyobb stressz és azóta van, ezért ijedtem meg.
én 26 hetes vagyok és egész idõ alatt van. persze meg kell nézetni, tõlem vettek mintát többször is, nem áll fertõzés a hátterében.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!