Találatok a következő kifejezésre: Fehér, sűrü folyásom van. Mi (20 db)

Fehér, sűrű váladék van a hüvelyemben és ezáltal a fehérneműmön is két napja. Nagyon zavaró. Ez a fehér folyás? Mit tehetek ellene?

Néha egy picit viszketett is de megmostam magam többször is vízzel és segített.Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen sok. Zavar nagyon.. és félek, hogy párom ett?l visszataszítónak tart a legközelebbi együttlétünkkor.

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló vagyok. Nekem is inkább menzesz elõtt szokott. Egyik volt barátnõmnek is volt ilyene, és beszélgettünk róla, hogy vajon mi lehet ez. Õ azt mondta, hogy állítólag ez valami "jóbaktérium"... Lehet nem igaz, nem tudom. [email protected]

menszez elõtt nekem is sûrûbb és több van és semmilyen ferzõzésem nincs.
Elsõ válaszoló vagyok. Nekem is inkább menzesz elõtt szokott. Egyik volt barátnõmnek is volt ilyene, és beszélgettünk róla, hogy vajon mi lehet ez. Õ azt mondta, hogy állítólag ez valami "jóbaktérium"... Lehet nem igaz, nem tudom. [email protected]
Nekem erre a nõgyógyász azt mondta, hogy nincsen semmi gond, és egy Colpo Cleaner nevû hüvelyöblögetõt ajánlott, ezt lehet bármikor használni, ha úgy érzed szükséges. http://www.egeszsegbolt.hu/259-noknek/30-colpo-cleaner-intim.. Van laktózos pezsgõtabletta, ami helyre állítja a hasznos baktériumok egyensúlyát, és lehet kapni jódos pezsgõtablettát is, ami a fertõzésekkel szemben nagyon jó. Megvettem, de még nem próbáltam ki. 23L
Ha viszked, nem lehet, hogy gombás vagy? Voltál nõgyógyásznál? Kezd el kenni Canestennel, az nem vényköteles.
Ilyesmim nekem is van, de nem tudom én sem, hogy mitõl. Nem voltam vele dokinál, de valószínû nem is megyek. Nekem általában 1-2 havonta jön elõ és csak 2-3 hétig tart. Ha zavar a látványa, akkor tisztasági betét, vagy használj 3-4 óránként intim törlökendõt.
A kérdező hozzászólása: De csak kicsit viszket és nem állandóan.. Lehet valahogy csökkenteni a mennyiségét?:/
kedves utolsó! nem a te válaszodra válaszoltam azzal, hogy nincs semmi bajunk. nekem nem viszket, szóval nekem semmi bajom!!!! és ne becsmérelj azzal, hogy a szövegértést kéne gyakorolni!!!
"Szóval, lényeg, hogy nincs fertõzésünk, egészségesek vagyunk, ez csak egy biológiai folyamat.Hurrá :) Kedves kérdezõ, nincs mitõl félnünk:) [email protected]" hát nem épp ezt írtam, úgyhogy a szövegértést sem ártana gyakorolni....HA VISZKET, MEGVÁLTOZOTT A MENNYISÉGE ÉS AZ ÁLLAGA, AKKOR IDEJE MEGLÁTOGATNI A DOKIT..
"Most úgy õszintén, ki a jó Isten emlékszik a 8.-os biológia tananyagra?:-)Lehet, hogy akkor tudtam, de azóta sok új tananyagot vettünk, amitõl bizony ellehet felejteni a régieket. De azért köszi most megjegyzem.:D" ha nõ vagy, van havonta egyszer egy 3-6 napos emlékeztetõd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm [email protected] :D Hát igen, így már jobb a dolog, de azért még zavaró.. Nekünk nõkenk azér' sok hülye dolgunk van..
Szóval, lényeg, hogy nincs fertõzésünk, egészségesek vagyunk, ez csak egy biológiai folyamat.Hurrá :) Kedves kérdezõ, nincs mitõl félnünk:) [email protected]
Most úgy õszintén, ki a jó Isten emlékszik a 8.-os biológia tananyagra?:-)Lehet, hogy akkor tudtam, de azóta sok új tananyagot vettünk, amitõl bizony ellehet felejteni a régieket. De azért köszi most megjegyzem.:D
most komolyan nektek mind kimaradt a 8. biológia óra az életetekbõl? A ciklus során változik a természetes hüvelyváladék, mennyisége és állaga, ez egyáltalán nem kóros és nem kell irrigálni sem miatta...ha viszket és megváltozott a mennyisége és az állaga is, akkor az gond lehet, nézed meg magad a nõgyógyászoddal...pláne, mivel nemi életet élsz, nem ártana az éves rákszûrésre sem elmenni!!!
Szerintem ha viszket, akkor menj el vele orvoshoz. Amúgy nekem is szokott lenni:S:/
A kérdező hozzászólása: Nekem is egy-két havonta jön elõ. És legtöbbször a menzeszem elõtt kb.1 héttel. Nem hinném, hogy gomba lenne ( olvasgattam annak a tüneteit de arra jutottam, hogy az valószínûtlen). Persze nem vagyok nõgyógyász...
nem vagyok nõ, bocsánat ha hülyeséget írok. De nem lehet köze az alvatt vérrel? (menszesz elött)
Mennyiséget nem. Tisztasági betét, vagy intim törlökendõ a megoldás, ahogy már említettem. [email protected]
Te azt írtad: "most komolyan nektek mind kimaradt a 8. biológia óra az életetekbõl? " - Igen ez "kimaradt", mert nem emlékszek rá. "ha nõ vagy, van havonta egyszer egy 3-6 napos emlékeztetõd"- Ez hogy függ össze azzal, hogy Mindenre emlékeznem kéne a 8.-os biológia tananyagból? Attól még tisztába vagyok azzal, hogy változik a hülyeváladékozásom a menzesz elõtt.

20. napján vagyok a 26napos ciklusomnak. Már egy hete átlátszó folyásom van, ami hamar megszárad a bugyimon és ilyenkor kicsit ragacsosnak tünik kis fehér sürü "darabkák" vannak benne, de tegnap még vizes volt a széle. Mit jelenthet ez? Mensit?

Tegnap este óta feszes a mellem.

Legjobb válasz: Ebbõl nem lehet megmondani mit jelent, mert semmit, viszont az hogy darabkák vannak benne lehet valami fertõzés miatt, így szerintem menj el a nõgyógyászhoz. A menzidig majdnem egy hét van, ha baba is lenne, még csak most kezdene el beágyazódni így tõle még nem fájhat a melled, viszont a peteérést követõen az újabb ösztrogén hullám kiválthat ilyet, nekem is mindig fájt a cicim menzi elõtt. Minden jót és remélem nincs gond hanem baba lesz ezektõl függetlenül.

Ebbõl nem lehet megmondani mit jelent, mert semmit, viszont az hogy darabkák vannak benne lehet valami fertõzés miatt, így szerintem menj el a nõgyógyászhoz. A menzidig majdnem egy hét van, ha baba is lenne, még csak most kezdene el beágyazódni így tõle még nem fájhat a melled, viszont a peteérést követõen az újabb ösztrogén hullám kiválthat ilyet, nekem is mindig fájt a cicim menzi elõtt. Minden jót és remélem nincs gond hanem baba lesz ezektõl függetlenül.
A kérdező hozzászólása: Csak már eltelt az a 2hét ami a beágyazódásig kell.
Akkor kb 4 nappal menzid után volt a peteérés? Biztos ez? Miért nem csinálsz tesztet ha már eltelt 2 hét? Ilyenkor már általában kimutatja a babát. De a darabos folyás miatt mindenképp orvost ajánlok.
A kérdező hozzászólása: Megvárom megjön-e a mensim.Jövö szerdán max.jövö pénteken(Pénteken telik le a 28 nap).
Szerintem mensid lesz. Ha csak a vizes folyást nézzük is. :(

Van mikor sárgás a folyásom, van mikor sőtét barna, és van mikor fehér sűrű nyálkás. és elég büdős. Mitöl lehet ez?

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz! Mi nem tudjuk megmondani neked, nem vagyunk szakemberek!

Menj el orvoshoz! Mi nem tudjuk megmondani neked, nem vagyunk szakemberek!
Fertõzéseknek is szokot ilyen tünete lenni! Mindenképpen irány a nõgyógyászhoz!!!
szia, bocsi csak érdekelne hogy neked mit mondtak? nekem is barnázásom van 4napja, nagyon fáj ott lent a hasam, és állandóan pisilek, nekem is szokott fehér és sárga is lenni:S

Fehér, sűrü állagú folyásom van. Mi okozza mit használjak?

Nem túros illetve nem büdös. Csak elég s?rü és tej fehér. Nem viszketek és nem is ég, csíp. Van valami házi praktika erre vagy valamilyen kúp vagy ilyesmi?.

Legjobb válasz: Olyan ciki sex közben. Persze rendesen tisztálkodom hüvelymosást is végzek de ha fürdés után 5 órával szexelünk akkor már ott van és az sem túl egészséges ha naponta 3x használom a hüvelyöblítõt. Ti hogy oldjátok ezt meg?

A kérdező hozzászólása: Olyan ciki sex közben. Persze rendesen tisztálkodom hüvelymosást is végzek de ha fürdés után 5 órával szexelünk akkor már ott van és az sem túl egészséges ha naponta 3x használom a hüvelyöblítõt. Ti hogy oldjátok ezt meg?
nagyobb folyásodnak csak havonta 2x kell hogy legyen. ami azt jelenti hogy kb 2 héttel a menzeszed kezdetétöl és a menzeszed elött pár nappal. közben csak ha beteg vagy, gombásodás, akkor van folyásod. ez ellen nem tehetsz semmit ez a peteéréssel függ össze, de a túlzott hüvelyöblités még rosszat is tesz, met könnyebben elkapsz fertözést , gombásodást. sok féle hüvelyöblítö szer van és nem mindegy melyiket használod. sima viz meg teljesen rossz. ha úgy érzed nem normális a folyásod menj el orvoshoz.
Mindenképpen el kellene menni orvoshoz, feltételezhetõen azért írtada kérdést, mert úgy sejted, hogy ennek nem így kellene lennie.

Minek a jele? Tegnap lefekudtem baatommal es belem elvezett. Ma meg ilyen suru. Romlott tej szagu feher folyasom van. Mi lehet ez

Legjobb válasz: Gecc! Az tejföl, te nagyon idióta! Szüzesség elvesztése után az termelõdik benned. Menj be gyorsan a Danone gyárba, ott megveszik tõled a cuccot. Ha nem akarsz kereskedni vele, akkor akár rácsurgathatod otthon a családnak a pörköltre.

Gecc! Az tejföl, te nagyon idióta! Szüzesség elvesztése után az termelõdik benned. Menj be gyorsan a Danone gyárba, ott megveszik tõled a cuccot. Ha nem akarsz kereskedni vele, akkor akár rácsurgathatod otthon a családnak a pörköltre.
Fúúúj!Hogy lehetsz ilyen igénytelen?Ki kéne mosni utána
terhes lettél
megromlott a petesejted...
Gomba
Amúgy te gyereket akarsz magadnak hogy nem védekeztél? o_O
Úgyám biza a tej romlott volt.
Amit elõtte este ittál tej romlott volt és nem hátul akar távozni hanem elöl.
gomba, fertõzés
Folyik ki a tegnapi ondó.

Menstruáció után sűrű krémes fehér folyásom van. MI LEHET EZ?

Nincs szaga, nem viszket, egyszer?en van. Dokihoz most nem tudok menni, csak 1 hónap múlva. Külföldön tartózkodom.

Legjobb válasz: Szerintem semmi jelentõsége nincs. Nekem is szokott ilyen lenni. Ha nincs szaga és nem viszket, akkor meg fõleg nincs okod az aggodalomra! Minden rendben van, ne parázz!

Szerintem semmi jelentõsége nincs. Nekem is szokott ilyen lenni. Ha nincs szaga és nem viszket, akkor meg fõleg nincs okod az aggodalomra! Minden rendben van, ne parázz!
Sûrû krémes fehér folyás. Egyébként valószínû, hogy valami húgyúti fertõzés, ezért javaslom, hogy külföldön is próbálkozz meg vele, hogy elmész dokihoz.

Elég sok fehér szinű folyásom van ami nem darabos csak olyan kissé sűrű krémszerű. Ez gomba? Vagy baktériumos fertőzés? Mivel lehetne segiteni rajta?

tudom sokan kérdeznek hasonlókat de most nem tudom mi van, mert régebben vt már gombás fertözésem de akkor sárgás vt ez meg most csak fehér krémszer?. olykor enyhe szaga. mindennap van bár ha sportolok vagy többet mozgok akkor kicsit több van. viszketni, égni nem szokott. ez normális vagy vmi bajom van?

Legjobb válasz: Ezt látatlanban nem lehet eldönteni. Ha kétségeid vannak, akkor menj orvoshoz.

Ezt látatlanban nem lehet eldönteni. Ha kétségeid vannak, akkor menj orvoshoz.
Szinte tuti, hogy gombás fertõzés. Nekem is volt, a doki adott kencét, 1 hét alatt rendbejött. Mondanám, hogy vegyél canesten kúpot, de ha netalántán mégsem az, akkor csak ártasz vele. Tehát=> doki.
A kérdező hozzászólása: jah és az utobbi idöben nem volt szexuális kapcsolatom
Inkább gombára utal, mint bacira..A baktériumos fertõzés sárgásszinû. Viszont a gombás meg viszketéssel is jár...vagy várj vele holnapig vagy még ma menj dokihoz, mert ha nem egyértelmû csak rosszabb ha mindenfélével kezeled!
ez nem gomba, ez normális, olyasn sokt írták már mások is hogy van akinek több van, van akinek kevesebb. nincs szaga, nme sárga, nem viszket, akor ez nem gomba, nyugi! de ha nem hiszed , akkor menj dokihoz, és ird meg hogy mit mondott!
lehet hogy végbélbõl származó baltériumoknokoztak fertõzést nàlad. annak hasonlók a tünetei. de tényleg csak a doki tudja megmondani. jobbulást!
tesztelj és megtudod :)
A kérdező hozzászólása: negatív a teszt.
lehet csak szimplán késik! Várj 2 napot ha nem jön meg tesztelj megint!
mi újság????
A kérdező hozzászólása: Szia! Másnapra megjött :(((

37 hetes vagyok. Tegnap óta sűrű fehér folyásom van. Ez mi lehet? A nyákdugó? Érzem hogy a baba feje nyomja a méhszájamat. Nemsokára megszületik?

Legjobb válasz: Hát erre én is kíváncsi lennék. Nekem nem sûrû fehér folyásom van, hanem minden hajnalban 2 napja egy nagyon nyúlós, sárgás nyálkadarab távozik a hüvelyembõl, de olyan, hogy tényleg alig tudom kitörölni! Én sem tudom ez pl. lehet-e nyákdugó, a szülésznõm szerint ilyen nyúlós izé, ami lehet véreen festenyzett is. Remélem segítettem, remélem neked is az, és majd hamarosan könnyû szülésen átesett boldog anyukák leszünk!!!!!! 39 hetes kismami

Hát erre én is kíváncsi lennék. Nekem nem sûrû fehér folyásom van, hanem minden hajnalban 2 napja egy nagyon nyúlós, sárgás nyálkadarab távozik a hüvelyembõl, de olyan, hogy tényleg alig tudom kitörölni! Én sem tudom ez pl. lehet-e nyákdugó, a szülésznõm szerint ilyen nyúlós izé, ami lehet véreen festenyzett is. Remélem segítettem, remélem neked is az, és majd hamarosan könnyû szülésen átesett boldog anyukák leszünk!!!!!! 39 hetes kismami
Máskor is késett már? Ha nem, csinálj egy tesztet! Jobb, mint félni.
Nem késhet szerintem a gombától, de ahogy írtad, sokat voltál ideges, ettõl késhet.
hát, még gomba is lehet. Attól, hogy nem viszket.
Szerintem nem vagy terhes. Nem stresszeltél valami miatt montanság? amiatt késhet.
A kérdező hozzászólása: Új suli, aztán majdnem szakítás lett a vége egy elég hosszú kapcsolatnak...Sokat voltam ideges.Nem akarok terhes lenni, ez az egyik legnagyobb félelmem, pont emiatt vigyázunk mindig annyira.
Én a helyedben vennék egy tesztet, ennyi késésnél kimutatná, ha terhes vagy! De szerintem csak azért késik neked, mert nagyon stresszes idõszakod volt. De ha látod a negatív tesztet, kicsit meg fogsz nyugodni, nálam ez bejött. Nem kell gyógyszertárba menni, elég ha drogériába mész, ott is többféle teszt van! Ha nem sok a folyás, és nem is büdös, nem viszket, ég, akkor semmi baj. Én viszont azt mondom, hogy ha emiatt mégis félnél, inkább dokihoz menj, lehet õ is csak Canestent javasol, de biztosabb, ha õ mondja, mintha csak úgy veszeget ilyesmit az ember!
Szia! Szerintem nem kell félned...Ha tényleg rendesen védekeztek, odafigyeltek és még a végén is leellenõrzitek, tuti nem lehet baj...A stressz miatt késhet! Úgyhogy hagyd abba a nyavajgást, mert akor pláne nem fog megjönni idõben, mert csak még jobban idegesíted magad és ez egy ördögi kör... A folyáshoz hozzászólva sztem jelezheti a menstruáció megjövetelét is. Nekem is sokáig nem volt, aztán egyszer csak hirtelen egy ideje ez jelzi, hogy meg fog jönni! Viszont gondold át: ha viszket esetleg vagy ég, akkor viszont gomba, amitõl nem kell megijedni, mert egy kis Canesten kúp csodákra képes, ráadásul amúgy a nõgyógyász sem harap át keresztbe...:) Szerintem... Ha sokáig nem jön meg, akkor viszont irány a doki, de elõtte mindenképp csinálj tesztet, legalább megnyugszol! ne aggódj! Fel a fejjel!
ja és hozzáteszem, mindig van folyásom nekem is...
Szia, nekem általában 35 napos ciklusaim vannak...a múlt hónapban állandóan stresszeltem magam, sokat idegeskedtem, és a hozzád hasonlóan majdnem vége lett a kapcsolatomnak (egy éves kapcs.) szóval mindennap sirtam, kivoltam akadva, és több mint 5 napot késett a szokásos késés mellé. amúgy hozzád hasonlóan legnagyobb félelmem nekem is a teherbeesés...próbálj higgadtan gondolkodni, hogy biztosan nincsen gond, hiszen ez és ez volt...engem mindig megnyugtat a barátom. remélem nem lesz gond:) szoritok Üdv
A kérdező hozzászólása: Úgy döntöttem várok még pár napot, aztán csinálok tesztet, bár a barátom is teljesen biztos abban, h. nem lehet "olyan" gond.Neked végülis mi volt a problémád?Terhesség?
Húúh nyugi, ugyanez volt a szitu nálam, de csak egyre jobban stresszeled magad, és annál többet fog késni, szóval szaladj el egy gyógyszertárba vagy drogériába vegyél egy tesztet és csináld meg:) A folyás meg passz..:S Nekem amúgyis mindig van vmennyi.
A kérdező hozzászólása: Na mostmár éppen eléggé félek, akkor csináljak tesztet?a folyásom nem olyan vészes, mert nem sok van.Elképzelni nem tudom honnan kaphattam el fertõzést...
MENJ EL NÕGYÓGYÁSZHOZ!nem akarlak megijeszteni, de tuti, hogy gombás vagy másmilyen fertõzés..a késés meg a stressz miatt van.
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban késett olyan 5-6napot.Viszont a menstruáció elõttihez hasonló szúró fájdalmat érzek az alhasamban.
A kérdező hozzászólása: De a gombától is késhet?
A kérdező hozzászólása: De ha védekeztünk, és nem csúszott be semmi mert utánna mindig megnéztük nem e szakadt ki vagy vmi.Akkor hogy lehetek terhes?
A kérdező hozzászólása: y-t kihagytam bocsi
A kérdező hozzászólása: Engem ez a fehér folás idegesít, mert menzesz elõtt általában semmilyen folyásom nem szokott lenni, és olvastam, h. terhességnél van ilyen fehér folyás.
Nem nem:) Negatív lett a teszt! Utána nem sokkal meg is jött! Azért írtam, h menj el és vegyél egy tesztet, h megnyugodj! Azért majd írd meg mi a szitu:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!