Találatok a következő kifejezésre: Fehér, sűrü folyásom van (63 db)

2 hete volt meg de 7 napja hanyingerem van faradt vagyok, faj a fejem, nincs etvagyam, feher suru folyasom van. Lehet hogy baba?

2 hete megvolt de szerintem elotte mar osszejott.De sok emberrol hallottam hogy megjon az elso honapokban es terhessek.5 nap helyett 3 napig volt meg es utanna tobb napig barnaztam.

Legjobb válasz: Reggel csinálj egy tesztet, ha pozitív akkor baba van.

Reggel csinálj egy tesztet, ha pozitív akkor baba van.

Az orvosom a 31. héten megelőzés céljából Betadin kúpot javasolt. Eddig semmi bajom nem olt, most akkor miért van fehér sűrű folyásom?

Azért írta fel, hogy ne legyen korai burokrepedés valami megbújó fert?zést?l. Mind az 5-öt elhasználtam, de s?r?, szinte darabos fehér valami jön ki ott. Nem viszket és nem irritál. Esetleg a kúpban lehet valami segéd anyag és az jön ki, csak hát azt nem értem, hogy a kúp meg ugye barna. Járt már így valaki? Esetleg lehet, pont a kúptól lett valami bajom?

Legjobb válasz: Ugyanígy voltam, de a doki felvilágosított, hogy az erõsebb folyást, fehér váladékot a kúp okozza. Én is csodálkoztam, hogy miért nem barna, de megnyugodtam, mert a folyás elmúlt, és az orvos is rendben talált mindent a köv. vizsgálatkor. Hozzáteszem: nekem volt a terhesség alatt tünetmentes hüvelyi fertõzésem. Semmi viszketés vagy irritáció.

Ugyanígy voltam, de a doki felvilágosított, hogy az erõsebb folyást, fehér váladékot a kúp okozza. Én is csodálkoztam, hogy miért nem barna, de megnyugodtam, mert a folyás elmúlt, és az orvos is rendben talált mindent a köv. vizsgálatkor. Hozzáteszem: nekem volt a terhesség alatt tünetmentes hüvelyi fertõzésem. Semmi viszketés vagy irritáció.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, sokat segített. Én is ebben reménykedtem.

Sos! Mar 6 napja kesik, es vannak halvany pozitiv tesztjeim, de ma reggel eszre vettem hogy a feher suru folyas helyett van egy kis barna a feher foltasban! Meg fog jonni?

a mellm meg mindig meg vann dduzzadva, es nem gorcsolok mint szoktam amikor meg jon! szerintetek meg fog jonni? ma akartam menni dokihoz!

Legjobb válasz: folyasban akartam irni!! bocs de nagyon ideges vagyok

A kérdező hozzászólása: folyasban akartam irni!! bocs de nagyon ideges vagyok
Sajnálom...de akkor mitõl van + teszted? Az okozhatja?
A kérdező hozzászólása: hat nincs baba, hanemk t szep cisztam van, es fel irt ogamzasgatlot 2 honapig, aztan vissza kell mennem
na mit mondott a doki?
Nekem is késett pár napot, majd elkezdtem barnázni 2-3 napig, majd elmúlt...kb. egy hét elteltével vettem egy tesztet és most már betöltöttem az 5. hónapot! :) De ez nem törvényszerû!!!!
Szerintem baba és drukkolok!!! Minden jót! Egyébként minden második kismami barnázik mostanában de tényleg én is már vagy 3 hete, hétfõn megyek vissza a nõgyógyászhoz, hogy van e már szívhang. 7+3 hetes km
A kérdező hozzászólása: csajok 2 ora mulva irok hogy mi a helyzet, megyek dussolni, es lassan indulok a dokihoz!! szurkoljatok leci, hopgy baba legyen!!
Szia! A kis barnától ne ijedj meg nagyon, de azért a dokinak mondd el. Nekem is volt az 5. héten, és én is bepánikoltam. Fölkelni se mertem az ágyból... de azóta semmi ilyesmi nincs szerencsére. Baj akkor van, ha élénkvörös, és görcsölsz is hozzá. Remélem, megnyugodtál már. :) Szép babavárást! :)
Menj dokihoz, mondd el neki, valószínûleg nincs nagy baj! Írni fog fel kúpot vagy gyógyszert.(most nem jut eszembe a neve, bár 2 is van) Én is szedtem, azóta egészséges ikreket szültem. Nem folyamatosan vérzel, ugye? Írd meg mi volt!
Ha kimutatja a teszt a terhességet, akkor igen, már beágyazódott!
A kérdező hozzászólása: ha mar halvany pozi a teszt, akkor mar megvolt a beagyazodas is?
Ha már pozi tesztje van, akkor beágyazódás nem nagyon lehet!
Szerintem menj el nyugodtan dokihoz nekem is halvány volt a tesztem. A kis barnázás meg lehet a beágyazódás is talán de nem tuti.
Menjél ma akkor dokihoz. Reméljük nincs gond. Van, aki barnázik terhesség alatt. A lényeg, hogy ma lásson orvos!
Sajnálom... :(


Mitől lehet fehér sűrű folyásom mint a testápoló, semmilyen panaszom tünetem nincs. Dolgozunk a baba programon, még 7 nap van nam várt mensiig?

Legjobb válasz: Én kapásból azt mondanám hogy sok esélyed van a babára!:) Nálam pont ez volt amikor terhes lettem, nem tudtam miért van ilyen folyásom, de a mensó napján a teszt megadta a választ:) Persze mindenkinél máshogy van, van akinek ilyen a folyása mégsem lesz baba. Ha idáig nem tapasztaltál ilyet és még "dolgoztatok" is rajta akkor szerintem van rá esélyed! :)

Én kapásból azt mondanám hogy sok esélyed van a babára!:) Nálam pont ez volt amikor terhes lettem, nem tudtam miért van ilyen folyásom, de a mensó napján a teszt megadta a választ:) Persze mindenkinél máshogy van, van akinek ilyen a folyása mégsem lesz baba. Ha idáig nem tapasztaltál ilyet és még "dolgoztatok" is rajta akkor szerintem van rá esélyed! :)
Szia! Nekem is ugyaz ez van, és sok! Remélem hogy a baba miatt. Mert nekem néha volt ilyen de nem így és nem ilyen sok! Ez nagyon furi!

Fehér, sűrű váladék van a hüvelyemben és ezáltal a fehérneműmön is két napja. Nagyon zavaró. Ez a fehér folyás? Mit tehetek ellene?

Néha egy picit viszketett is de megmostam magam többször is vízzel és segített.Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen sok. Zavar nagyon.. és félek, hogy párom ett?l visszataszítónak tart a legközelebbi együttlétünkkor.

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló vagyok. Nekem is inkább menzesz elõtt szokott. Egyik volt barátnõmnek is volt ilyene, és beszélgettünk róla, hogy vajon mi lehet ez. Õ azt mondta, hogy állítólag ez valami "jóbaktérium"... Lehet nem igaz, nem tudom. [email protected]

menszez elõtt nekem is sûrûbb és több van és semmilyen ferzõzésem nincs.
Elsõ válaszoló vagyok. Nekem is inkább menzesz elõtt szokott. Egyik volt barátnõmnek is volt ilyene, és beszélgettünk róla, hogy vajon mi lehet ez. Õ azt mondta, hogy állítólag ez valami "jóbaktérium"... Lehet nem igaz, nem tudom. [email protected]
Nekem erre a nõgyógyász azt mondta, hogy nincsen semmi gond, és egy Colpo Cleaner nevû hüvelyöblögetõt ajánlott, ezt lehet bármikor használni, ha úgy érzed szükséges. http://www.egeszsegbolt.hu/259-noknek/30-colpo-cleaner-intim.. Van laktózos pezsgõtabletta, ami helyre állítja a hasznos baktériumok egyensúlyát, és lehet kapni jódos pezsgõtablettát is, ami a fertõzésekkel szemben nagyon jó. Megvettem, de még nem próbáltam ki. 23L
Ha viszked, nem lehet, hogy gombás vagy? Voltál nõgyógyásznál? Kezd el kenni Canestennel, az nem vényköteles.
Ilyesmim nekem is van, de nem tudom én sem, hogy mitõl. Nem voltam vele dokinál, de valószínû nem is megyek. Nekem általában 1-2 havonta jön elõ és csak 2-3 hétig tart. Ha zavar a látványa, akkor tisztasági betét, vagy használj 3-4 óránként intim törlökendõt.
A kérdező hozzászólása: De csak kicsit viszket és nem állandóan.. Lehet valahogy csökkenteni a mennyiségét?:/
kedves utolsó! nem a te válaszodra válaszoltam azzal, hogy nincs semmi bajunk. nekem nem viszket, szóval nekem semmi bajom!!!! és ne becsmérelj azzal, hogy a szövegértést kéne gyakorolni!!!
"Szóval, lényeg, hogy nincs fertõzésünk, egészségesek vagyunk, ez csak egy biológiai folyamat.Hurrá :) Kedves kérdezõ, nincs mitõl félnünk:) [email protected]" hát nem épp ezt írtam, úgyhogy a szövegértést sem ártana gyakorolni....HA VISZKET, MEGVÁLTOZOTT A MENNYISÉGE ÉS AZ ÁLLAGA, AKKOR IDEJE MEGLÁTOGATNI A DOKIT..
"Most úgy õszintén, ki a jó Isten emlékszik a 8.-os biológia tananyagra?:-)Lehet, hogy akkor tudtam, de azóta sok új tananyagot vettünk, amitõl bizony ellehet felejteni a régieket. De azért köszi most megjegyzem.:D" ha nõ vagy, van havonta egyszer egy 3-6 napos emlékeztetõd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm [email protected] :D Hát igen, így már jobb a dolog, de azért még zavaró.. Nekünk nõkenk azér' sok hülye dolgunk van..
Szóval, lényeg, hogy nincs fertõzésünk, egészségesek vagyunk, ez csak egy biológiai folyamat.Hurrá :) Kedves kérdezõ, nincs mitõl félnünk:) [email protected]
Most úgy õszintén, ki a jó Isten emlékszik a 8.-os biológia tananyagra?:-)Lehet, hogy akkor tudtam, de azóta sok új tananyagot vettünk, amitõl bizony ellehet felejteni a régieket. De azért köszi most megjegyzem.:D
most komolyan nektek mind kimaradt a 8. biológia óra az életetekbõl? A ciklus során változik a természetes hüvelyváladék, mennyisége és állaga, ez egyáltalán nem kóros és nem kell irrigálni sem miatta...ha viszket és megváltozott a mennyisége és az állaga is, akkor az gond lehet, nézed meg magad a nõgyógyászoddal...pláne, mivel nemi életet élsz, nem ártana az éves rákszûrésre sem elmenni!!!
Szerintem ha viszket, akkor menj el vele orvoshoz. Amúgy nekem is szokott lenni:S:/
A kérdező hozzászólása: Nekem is egy-két havonta jön elõ. És legtöbbször a menzeszem elõtt kb.1 héttel. Nem hinném, hogy gomba lenne ( olvasgattam annak a tüneteit de arra jutottam, hogy az valószínûtlen). Persze nem vagyok nõgyógyász...
nem vagyok nõ, bocsánat ha hülyeséget írok. De nem lehet köze az alvatt vérrel? (menszesz elött)
Mennyiséget nem. Tisztasági betét, vagy intim törlökendõ a megoldás, ahogy már említettem. [email protected]
Te azt írtad: "most komolyan nektek mind kimaradt a 8. biológia óra az életetekbõl? " - Igen ez "kimaradt", mert nem emlékszek rá. "ha nõ vagy, van havonta egyszer egy 3-6 napos emlékeztetõd"- Ez hogy függ össze azzal, hogy Mindenre emlékeznem kéne a 8.-os biológia tananyagból? Attól még tisztába vagyok azzal, hogy változik a hülyeváladékozásom a menzesz elõtt.

20. napján vagyok a 26napos ciklusomnak. Már egy hete átlátszó folyásom van, ami hamar megszárad a bugyimon és ilyenkor kicsit ragacsosnak tünik kis fehér sürü "darabkák" vannak benne, de tegnap még vizes volt a széle. Mit jelenthet ez? Mensit?

Tegnap este óta feszes a mellem.

Legjobb válasz: Ebbõl nem lehet megmondani mit jelent, mert semmit, viszont az hogy darabkák vannak benne lehet valami fertõzés miatt, így szerintem menj el a nõgyógyászhoz. A menzidig majdnem egy hét van, ha baba is lenne, még csak most kezdene el beágyazódni így tõle még nem fájhat a melled, viszont a peteérést követõen az újabb ösztrogén hullám kiválthat ilyet, nekem is mindig fájt a cicim menzi elõtt. Minden jót és remélem nincs gond hanem baba lesz ezektõl függetlenül.

Ebbõl nem lehet megmondani mit jelent, mert semmit, viszont az hogy darabkák vannak benne lehet valami fertõzés miatt, így szerintem menj el a nõgyógyászhoz. A menzidig majdnem egy hét van, ha baba is lenne, még csak most kezdene el beágyazódni így tõle még nem fájhat a melled, viszont a peteérést követõen az újabb ösztrogén hullám kiválthat ilyet, nekem is mindig fájt a cicim menzi elõtt. Minden jót és remélem nincs gond hanem baba lesz ezektõl függetlenül.
A kérdező hozzászólása: Csak már eltelt az a 2hét ami a beágyazódásig kell.
Akkor kb 4 nappal menzid után volt a peteérés? Biztos ez? Miért nem csinálsz tesztet ha már eltelt 2 hét? Ilyenkor már általában kimutatja a babát. De a darabos folyás miatt mindenképp orvost ajánlok.
A kérdező hozzászólása: Megvárom megjön-e a mensim.Jövö szerdán max.jövö pénteken(Pénteken telik le a 28 nap).
Szerintem mensid lesz. Ha csak a vizes folyást nézzük is. :(

Elég sok fehér szinű folyásom van ami nem darabos csak olyan kissé sűrű krémszerű. Ez gomba? Vagy baktériumos fertőzés? Mivel lehetne segiteni rajta?

tudom sokan kérdeznek hasonlókat de most nem tudom mi van, mert régebben vt már gombás fertözésem de akkor sárgás vt ez meg most csak fehér krémszer?. olykor enyhe szaga. mindennap van bár ha sportolok vagy többet mozgok akkor kicsit több van. viszketni, égni nem szokott. ez normális vagy vmi bajom van?

Legjobb válasz: Ezt látatlanban nem lehet eldönteni. Ha kétségeid vannak, akkor menj orvoshoz.

Ezt látatlanban nem lehet eldönteni. Ha kétségeid vannak, akkor menj orvoshoz.
Szinte tuti, hogy gombás fertõzés. Nekem is volt, a doki adott kencét, 1 hét alatt rendbejött. Mondanám, hogy vegyél canesten kúpot, de ha netalántán mégsem az, akkor csak ártasz vele. Tehát=> doki.
A kérdező hozzászólása: jah és az utobbi idöben nem volt szexuális kapcsolatom
Inkább gombára utal, mint bacira..A baktériumos fertõzés sárgásszinû. Viszont a gombás meg viszketéssel is jár...vagy várj vele holnapig vagy még ma menj dokihoz, mert ha nem egyértelmû csak rosszabb ha mindenfélével kezeled!
ez nem gomba, ez normális, olyasn sokt írták már mások is hogy van akinek több van, van akinek kevesebb. nincs szaga, nme sárga, nem viszket, akor ez nem gomba, nyugi! de ha nem hiszed , akkor menj dokihoz, és ird meg hogy mit mondott!
lehet hogy végbélbõl származó baltériumoknokoztak fertõzést nàlad. annak hasonlók a tünetei. de tényleg csak a doki tudja megmondani. jobbulást!

Krémes, fehér sűrű folyás mitől van?

Krémes fehér folyásom van (szagtalan, kenhet?). Az el?z? ciklus 19.napján most meg a 11.napján jelent meg,s a 12.napra beleer?sített. Mi a fene ez? Soha nem volt ilyenem ezel?tt! A ciklus 9.napján voltam n?gyógyásznál pont emiatt. Persze akkor még nem volt ilyen folyásom, s az orvos mindent rendben talált. Babát szeretnénk, s nagyon idegesít ez a folyás!

Legjobb válasz: talán a hüvelyflorád nem kellõ laktobacillust tartalmaz... de ez nem diagnózis csak találgatás...

talán a hüvelyflorád nem kellõ laktobacillust tartalmaz... de ez nem diagnózis csak találgatás...
Lehet hogy pont peteérésed lesz vagy van akkor mindig erõsebb a folyás, viszont használj Lactacidot az segíthet rajta
A kérdező hozzászólása: én már kislány korom óta használok lactacidot, most is rendszeresen. peteérésem lesz a napokban, az biztos, de akkor eddig miért nem volt ilyen krémes folyásom? eddig mindig tankönyvekbe illõ, tökéletes tojásfehérjés folyásom volt.

Menszi előtt 3 nappal milyen folyásnak kell lenni-e? Szurkál a jobb oldalam és sűrű fehér folyásom van. Nagyon szeretnénk már babát. Első clostis hónapom volt.

Legjobb válasz: Nézd nekem a mai napig sürü fehér folyásom van "nem fertözés" ne a tüneteket nézd mert csaloka lehet,velem is ez volt és nekem nem jött össze persze ez még nem jelenti hogy neked nem jött ösze. 3nap mulva pozitiv tesztet kivánok!

Nézd nekem a mai napig sürü fehér folyásom van "nem fertözés" ne a tüneteket nézd mert csaloka lehet, velem is ez volt és nekem nem jött össze persze ez még nem jelenti hogy neked nem jött ösze. 3nap mulva pozitiv tesztet kivánok!
Elsõ clostis hónap nekem sikerült (ikrekkel). Én soha nem nézegettem a "folyásomat", de ekkor még ez is érdekelt. Fehér "túrós", sûrû váladék volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!