Találatok a következő kifejezésre: Februárban volt vetélésem és (2 db)

Lehet olyan hogy februarba volt egy vetelesem mert megvolt halva a magzat es most 1napot keset es csinaltam tesztet es egyik csik halvany mit jelent terhes vagyok? (nagyon szeretnem)

Legjobb válasz: ha 2 csík van, akkor bizony kismami vagy :-) azért halvány, mert elég korán teszteltél. Gratulálok! Minél hamarabb doki! :-)

ha 2 csík van, akkor bizony kismami vagy :-) azért halvány, mert elég korán teszteltél. Gratulálok! Minél hamarabb doki! :-)
Ha egy hete is csináltál tesztet, az lehet még nem mutatta a terhességet, a mostani pedig igen. Csinálj még egyet és menj a dokihoz. Gondolom nem csak 6 napja, de elõtte is voltak együtt, csak azt a teszt még nem mutatta.
most gondolkozok... sok teszt köztük a clearblue írja hogy abortusz vagy vetélés után 3 hónapig akár tesztelhetsz pozitívat... ciszta miatt is változhat el... ha 6 napja voltatok együtt nem történt még beágyazódás... még õ alakulgat, de a beágyazódás csak a 10. nap történik meg átlagosan...
Nekem hétfõn lesz a mûtétem... bízom benne hogy nekem is sikerül ilyen hamar túltennem magam...
hàt ha terhes lennél azt még tuti nem mutatja ki a teszt. nekem dec 16.an volt mütétem vetèlés miatt.jan.30-àn csinàltam tesztet ami halvànyan de pozi lett.feb 1-én meg megjött.még lehet az elözö terhesség miatt azt mondta a dokim!
pedig hidd el, hogy 6 nappal együttlét után még nem mutatna semmit a teszt. Lehet, hogy hibás volt.
A kérdező hozzászólása: deh meg csinaltam egy tesztet ezelott 1 hete es 1 csik volt a mai napal 6 napja voltam a paromal vagy het ense tom pontosan mar
Ha csak 6 napja voltatok együtt, elõtte nem, akkor ez nem terhesség, a 6 nap az még semmi ahhoz, hogy teszt kimutassa.
akkor az a baba hamarabb fogant, 6 nappal együttlét után nincs az a teszt ami kimutatná :-)
A kérdező hozzászólása: es hogy februarba volt mutetem az nem szamit?
A kérdező hozzászólása: Kb 6 napja voltam a paromal es nem jott meg akkor tul koran csinaltam a tesztet es azert halvany csik?
Nekem vetélés után még 2 hónapig volt hcg a szervezetemben, és én korai terhesen vesztettem el, nem volt még olyan sok hcg bennem.Ez még simán lehet az elõzõ terhesség miatt.

Februárban volt egy vetélésem és sokan javasoltak tisztító kúrát, mit jelent ez?

Legjobb válasz: Szerintem kérdezd meg azoktól akik javasolták,hogy mégis milyen kúrára gondoltak!20 hetes kismami

Szerintem kérdezd meg azoktól akik javasolták, hogy mégis milyen kúrára gondoltak!20 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!