Találatok a következő kifejezésre: Februárban megjött menszeszem (3 db)

Februárban megjött a menszeszem, de márciusban kimaradt és most 2 napja felvagyok puffadva és fáj a hasam, rossz a közérzetem, szerinetek mefog jönni?

Legjobb válasz: Szerintem igen, mindenképpen készülj, és hordj magadnál betétet/tampont. Ez lesz még csak a második menstruációd? Mert ha igen, akkor ne aggódj a kimaradás miatt, még teljesen normális! Kellemes húsvétot!

Szerintem igen, mindenképpen készülj, és hordj magadnál betétet/tampont. Ez lesz még csak a második menstruációd? Mert ha igen, akkor ne aggódj a kimaradás miatt, még teljesen normális! Kellemes húsvétot!
Szia. Hát én a hejedben vissza mennék a dokimhoz.Lehet, hogy sebed van.
Valószínû hormonzavar okozza. De a legbiztosabb ha felkeresed az orvosod.

Még januárban jött meg elsőnek a menszeszem aztán megjött februárban is de azóóta nem is jött semmi. A márciust azt teljesen üres volt. Kezdjek aggódni? Vagy ez csak azért van mert még nem állt be rendesen?

Legjobb válasz: Gondolom már javában nõ a melled, szõrösödik a puncid, és a hónaljad. Ha így van, akkor semmi baj! A nemi érés egy több éves hosszú folyamat!

Gondolom már javában nõ a melled, szõrösödik a puncid, és a hónaljad. Ha így van, akkor semmi baj! A nemi érés egy több éves hosszú folyamat!
Szerintem még nem állt be rendesen, nem kell izgulni. NEm irtad, hogy hány éves vagy, de gondolom, még fiatal. Nyugodtan várj még, idövel beáll valamilyen rendszer.
A kérdező hozzászólása: 14 vagyokk
A kérdező hozzászólása: még válaszoljatook!!
Még nem állt be, ez a gond. De ahelyett, hogy válaszokat vársz beírtad volna a Google-ba, akkor sok-sok választ kapsz a kérdésedre! :) Majd megjön és beáll! Nyugi, aggódni még nem kell! :)
A kérdező hozzászólása: és az normális hogy az 53. napban vagyok de még mindig semmi?
Ha 6 hónap után sem jön meg a menstruációd, akkor mindenképpen orvoshoz kell menned. Az elõzõ választ is én írtam. :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!