Találatok a következő kifejezésre: Februárban conisatiom A két (1 db)

Februárban conisatiom volt. A két utolsó mensesem között egyfolytában fájt-szúrt a hasam és eléggé érzékeny a gyomrom reggelente. Az utolsó mensesem gyenge volt. Elképzelhető, hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: A doki nem mondta, hogy még várjatok a teherbeeséssel a mûtét után? Nekem kb 1 évet javasolt, de már a második negatív lelet után azt mondta, hogy most már nincs akadálya. A mûtét után egyébként nekem is gyenge volt a menses, igaz hasszurka nem volt. Ha élesben mentek, akkor remélem összejött a baba. Teszteltél már?

A doki nem mondta, hogy még várjatok a teherbeeséssel a mûtét után? Nekem kb 1 évet javasolt, de már a második negatív lelet után azt mondta, hogy most már nincs akadálya. A mûtét után egyébként nekem is gyenge volt a menses, igaz hasszurka nem volt. Ha élesben mentek, akkor remélem összejött a baba. Teszteltél már?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Duphaston kúp mellett, ha nincs terhesség, és abbahagyom, megjön egyből a vérzés? és ha esetleg mégis van baba, akkor elmehet ha abbahagyom a gyógyszert?

Orvos írta ki, 10 napig kellett szednem, közben voltunk együtt a párommal. És ha esetleg összejött a baba, mert 27 én volt ovum, holnap kell abbahagynom a gyógyszert, ha baba van, mennyi az esély hogy megmarad?

2

Szerintetek ez +?

Mára nem várom, ez One step vaterás 10-es érzékenységű.
15

Volt valakinek hasonló vagy ugyanilyen tapasztalata?

6.napja barnázom,nagyon minimális vér jön csak,tisztaságin épphogy látszik,tesztem negatív!

3

A premens tabletta segíti a teherbeesést?

4

Hosszú menstruációs ciklusnál segíthetne a Lady ciklus nevezetű tea?

Július végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és nagyon hosszú ciklusaim lettek (előtte se volt soha rendszeres)Azóta az első "természetes" ciklusom 41 napos volt és most is körülbelül annyi lesz. Az lenne a kérdésem, hogyha már használta valaki ezt a teát, segített neki? le rövidítette a ciklus hosszát?

1

Ha 10-es terh teszttel tegnap reggel halvány+-at teszteltem, ma délután már erősebbnek kellene lennie?

Mára nem várom.

4

Dokim szerint a súlyfelesleg a hibás abban, hogy nem esek teherbe. Valami jó diétát? Volt már valaki így? Lassan 2év várjuk.

A sport oké.De mitegyek és mit ne?Nem csak lefogyni, hanem így egészségesebben is szerernék élni.Nem tudtokk valami jó kenyér receptet amit azért néha lehet enni?Köszönöm a segítséget!

17

6. nap barnázom, mensi sehol és a teszt nega, mi lehet?

2

Cegléden keresek jó nőgyógyászt?

Aki tudja ki a legjobb legyszíves segítsen nekem/nekünk.

2

! Ha valaki tud segitsen már a férjemmel 2éve vagyok eggyütt És nem esem teherbe most is több mint két hetet késett és erre megjött! Valaki tud nekem ajánlani valamit amitől teherbeesnék hamar? !

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!