Találatok a következő kifejezésre: Február elején a (38 db)

Az "ciki" lenne, ha február elején a Pólusba swag felíratos pulit vennék fel?

Mert fogalmam nincs,hogy meddig tart ez a swag divat...

Legjobb válasz: Engem az zavarna, hogy képes lennél egy szerencsétlen pulit felhúzni mint valami ruhát! :D Egyébként ez kit érdekel szerinted? Ha akkorra már divatja múlt lesz, akkor égesd el! Hol van még február?

Engem az zavarna, hogy képes lennél egy szerencsétlen pulit felhúzni mint valami ruhát! :D Egyébként ez kit érdekel szerinted? Ha akkorra már divatja múlt lesz, akkor égesd el! Hol van még február?

Február elején voltam a pasival, azóta nem, most késett 5 napot. A teszt negatív volt. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hát február eleje óta párszor már meg kellett jönnie a menszeszednek, ha megjött, akkor nem vagy terhes. A sperma élettartama max. 2 nap, tehát nem lehetséges, hogy a február elejitõl most ess teherbe.

Hát február eleje óta párszor már meg kellett jönnie a menszeszednek, ha megjött, akkor nem vagy terhes. A sperma élettartama max. 2 nap, tehát nem lehetséges, hogy a február elejitõl most ess teherbe.
Öt nap késés nem a világ, de ha egy-két hétnél is többet késik a menszeszed, érdemes orvoshoz fordulnod. Azt hiszem hallottam olyanról, rendkívül ritkán, de elõfordul, hogy menstruál valaki a terhesség alatt is. A terhességi tesztek meg nem 100%-ban megbízhatóak.
Középiskola vagy felsõoktatás?
A kérdező hozzászólása: Középiskola, szakmunkás
A kérdező hozzászólása: ?
A kérdező hozzászólása: ??
A kérdező hozzászólása: ???
ha mentem vizsgálatra, akkor miért tõlünk kérdezed? majd február elején az orvos megmondja hogy mi a baja
A kérdező hozzászólása: húha de rendes vagy!!
Szerintem biztos allergiás.
Igen valószínû, hogy valamiféle allergia áll a háttérben. A tejfehérje ronthat az allergiás tüneteken, de nem biztos, hogy éppen a tejre allergiás. Ha mentek akkor majd megnézik. Nekem két gyermekem is allergiás. Az egyiknél régen a köhögõs asztmás tünetek voltak elsõsorban, mára inkább szemviszketõs tüsszögõs lett és csak néha fullad. A tesója orrfolyós köhögõs. Nálunk a házi por okozza a tüneteket, amit gyakorlatilag nem lehet teljesen eltüntetni. Nektek kitartást és majd írd meg, hogy mit mondtak a vizsgálaton.
Mióta menstruálsz?
A kérdező hozzászólása: októberben lesz 3éve
Olyan 16, 17 éves korra szokott beállni, addig bármi elõfordulhat.

Ki szül 2013 február végén-március elején a Szt. Imre kórházban ( Budapest)?

van kedvetek tartani a kapcsolatot addig? hogy vagytok? ki lakik a pocakotokban? hány hetesek vagytok? stb :)

Legjobb válasz: Én február végére vagyok kiírva de vidéken.... kislányt vagy kisfiút vársz? hogy viseled a terhességet?elsõ babád lesz?

Én február végére vagyok kiírva de vidéken.... kislányt vagy kisfiút vársz? hogy viseled a terhességet?elsõ babád lesz?
A kérdező hozzászólása: szia :) kislányt várok, Lili babát :) 29 hetesek vagyunk most. nagyon jól viselem, a hisztiket leszámítva nincs semmi egyéb tünetem. elsõ baba lesz. kicsit félek a szüléstõl. ez olyan félek az ismeretlentõl eredetû dolog, ami szerintem normális. és Te? mesélj egy picit magadról :)
Szia! Én most vagyok 27 hetes, szóval kicsit késõbb szülök elvileg, de a Szent Imrében! Második baba lesz, kislány, már van egy kisfiam, tavaly nyáron szültem szintén ott. Csak jókat tudok mondani a kórházról!:)

Ha január végén lejár a beteg szabadságom, csak addig lehetek betegen, s február végén szülök, akkor február elején kérhetem már a Tgyást?

Legjobb válasz: A tgyást a szülés kiírt idõpontja elõtti 28. naptól, tehát a betöltött 36. héttõl bármikor lehet kérni, de nem értem a betegszabi részét, mert minden munkahelyen minde megkezdett év betegállományban töltött elsõ 15 napja a betegszabadság, utána táppénz van..ami miért is jár le?? Ha lejár a táppénz, akkor a tgyás igényléshez a háziorvos ad igazolást.

A tgyást a szülés kiírt idõpontja elõtti 28. naptól, tehát a betöltött 36. héttõl bármikor lehet kérni, de nem értem a betegszabi részét, mert minden munkahelyen minde megkezdett év betegállományban töltött elsõ 15 napja a betegszabadság, utána táppénz van..ami miért is jár le?? Ha lejár a táppénz, akkor a tgyás igényléshez a háziorvos ad igazolást.
A kérdező hozzászólása: Mert táppénzen csak annyit lehetek, amennyit elõtte dolgoztam. Ha 4 hónapot dolgoztam, akkor csak 4 hónapot lehetek betegen. De akkor februártól mehetek tgyásra. Köszi

A te gyereked is február elején született? Hányadikán?

Az én kisfiam február 5-én.

Legjobb válasz: És?

És?
Az én kisfiam 9-én, majdnem két éve. :)
Igen! A lányom február 4.-én született...lassan 13 éve :)
Az ilyen kérdésnek mi értelme??? Mit lehet ebbõl megtudni ami hasznos, vagy érdekes???
Nem.Június közepén született mindkettõ...
10-én! :) Nemsokára bulizunk!!
Igen, 4én te is megkapod.
igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Igényléstol számítva, mikor kaptad meg ezt a levelet? Már bocs, hogy kérdésre kérdést kapsz, nem választ:)
A kérdező hozzászólása: Január 2-án adtam fel a levelet. Állítólag 6-án érkezett be hozzájuk, mert egy hete felhívtam õket, hogy hogyan áll a dolog, mert a tgyásos papírra meg rá kellett írnom, hogy kapok-e a nagyobb után gyest. Akkor azt mondta az ügyintézõ, hogy még nem bírálták el, és hogy 21 nap az elbírálási idõ. Úgy tûnik ezt tényleg betartják, mert akkor ugye 27-ig el kellett hogy bírálják, és tegnap 29-én ide is ért a levél.
Én Január 6-án adtam be ügyfélkapun a 8 órás meló melletti GYES igényem és tegnap rájuk csörögtem, hogy akkor most mizu van?! Visszahívott az ügyintézõ nõci, akihez a kérelmem év elején befutott és közölte, hogy már rég feldolgozta, csak nincs ideje átrakni a státuszt. A határozatot meg majd küldik valamikor. Ne aggódjak 2-3 hónap alatt biztos megérkezik. Majd közölte, hogy februárban már megkapom a +GYES-t is. Hát kicsit viccesen mûködik ez az Államkincstár.
Egyébként a 21 nap NAPTÁRI NAP. Velem ezt tegnap közölték, hogy nem munkanapról van szó, Tehát a hétvége is beleszámít!

Milupa 2+ junior italt adhatok a fiamnak, ha csak február elején lesz 2 éves?

Legjobb válasz: szerintem igen.azon az egy hónapon semmi nem múlik.egyébként nem sok különbség van az 1+ és 2+ között összetevõkben.azért õ már elég nagy,ehet mindent,ihat mindent(persze a szénsavast nem),nem lesz tõle semmi baja.én is hamarabb adtam 1-2 héttel,mert olyat vettem mert az volt akciós

szerintem igen.azon az egy hónapon semmi nem múlik.egyébként nem sok különbség van az 1+ és 2+ között összetevõkben.azért õ már elég nagy, ehet mindent, ihat mindent(persze a szénsavast nem), nem lesz tõle semmi baja.én is hamarabb adtam 1-2 héttel, mert olyat vettem mert az volt akciós
A kérdező hozzászólása: Na igen! Ezért kérdem én is, mert a DM-ben most a héten 2x600 gramm volt összecsomagolva 1300 ft-ért, meg is vettem, és én is úgy gondoltam, hogy ez az egy hónap már nem oszt nem szoroz, de azért vártam egy kis megerõsítést! :) Köszi a választ! És BUÉK!!! :)
nincs mit, nyugodtan add oda.remélem hétfõn még tart ez az akció, akkor veszek én is BÚÉK!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok benne biztos, hogy mindenhol ennyi, mert a kiárusítás polcon volt. Biztos tudod mire gondolok. Ott szoktak leértékelt dolgok lenni féláron. Elõször azt hittem közeli lejáratú, és azért akciós, de 2012. október végéig szavatos, úgyhogy szerintem csak szimplán mázlim volt vele. De azért próbáld meg felétek is, hátha ott is van.
köszi az infót, holnap megnézem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!