Találatok a következő kifejezésre: Február 20-án meg a kisfiam (2 db)

Február 20-án született meg a kisfiam. Mi a horoszkópja?

Az a problémám, hogy a különböz? oldalak, és újságok különböz? dátumot adnak meg a vízönt? végének és halak kezdetének és mivel 20-án született valahol ez, valahol az. Remélem valaki tudja pontosan a dátumot, sokat segítene! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: 20.a az még vízöntõ.Minden hónap 21-e az új zodiákus jegy kezdete.

20.a az még vízöntõ.Minden hónap 21-e az új zodiákus jegy kezdete.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de azért nem lehet eltolódás, mert február 28/29 napos?
Halak. A Vízöntõ január 21-tõl február 18-ig tart. Asztrológia tanfolyamról való jegyzeteimbõl ellenõriztem. A Nap jegyén kívül még az aszcendens is, és a Hold jegye is nagyon fontos (persze mindegyik bolygó jegye fontos, de ez a három a leginkább) a Hold jegye gyerekkorban még többet mondó, mint késõbb, mert ilyen pici korban még az érzések és ösztönök sokkal fontosabbak és jobban mûködnek!
dehogy vízöntõ, HALAK. a vízöntõ február 18ig tart. Elsõ válaszoló: ez hülyeség h 21ig tart mind, hisz ott van pl az oroszlán:jul23tol-aug23ig

A terhesség 91. napjától történő adókedvezmény igényléséről most értesültem csak sajnos.2011. február 20-án született meg a kisfiam. Visszamenőleg megtudom igényelni most a családi adókedvezményt a magzat 91. napjától a születésig?

Legjobb válasz: Hát pontosan nem tudom mikor jött törvénybe ez az adókedvezmény.De annyit tudok hogy igen,visszaignyelheted de csak az adóbevallásnál.Arról meg most sajna lekéstél,kérdezz rá az illetékes hivatalba nállatok hogy jövõre még van e rá alkalmad! Addig is rendezd el hogy kapd minden hónapba mostmár!!!

Hát pontosan nem tudom mikor jött törvénybe ez az adókedvezmény.De annyit tudok hogy igen, visszaignyelheted de csak az adóbevallásnál.Arról meg most sajna lekéstél, kérdezz rá az illetékes hivatalba nállatok hogy jövõre még van e rá alkalmad! Addig is rendezd el hogy kapd minden hónapba mostmár!!!
Önellenõrzést nyújthatsz be , visszamenõlegesen 5 évig. Az én lányom 2011. májusi, már a terhesség 91. napjától kapjuk utána a családi adókedvezményt. Neked már a 2010-es évedet is önrevíziózni kell, és utána a többit is. Eddig még soha nem kértétek?
Önrevíziót kell csinálni, de a 2010esre nem kell ezt rosszul írták mivel 2011 óta van csak ez a kedvezmény. Tehát 2011re és 2012re igénylheted. De hogy hoyg errõl a munkátatód nem szólt?
Igen, bocs! Tényleg 2011.01.01-tõl hatályos.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a válaszokat! 2011. februárjától a férjem igényli a családi adókedvezményt, csak azért voltam kíváncsi, hogy vissza tudom e igényelni, mert az egyik barátnõm most visszaigényelte a terhességére és meg is kapta. De ezek szerint nekem nem jár mivel 2010-ben lettem terhes és csak 2011-tõl van adókedvezmény. Nem volt munkáltatóm aki értesítsen errõl, mert próbaidõ alatt dolgoztam mikor megtudtam, hogy terhes vagyok és ki is rúgtak emiatt.A fiam születésétõl pedig a férjem igényli.
Ha nem volt munkád akkor akkor sem tudtad volna vissza igényelni, ha már lett volna 2010ben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!