Találatok a következő kifejezésre: Február 20-án meg (11 db)

Február 20-án született meg a kisfiam. Mi a horoszkópja?

Az a problémám, hogy a különböz? oldalak, és újságok különböz? dátumot adnak meg a vízönt? végének és halak kezdetének és mivel 20-án született valahol ez, valahol az. Remélem valaki tudja pontosan a dátumot, sokat segítene! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: 20.a az még vízöntõ.Minden hónap 21-e az új zodiákus jegy kezdete.

20.a az még vízöntõ.Minden hónap 21-e az új zodiákus jegy kezdete.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de azért nem lehet eltolódás, mert február 28/29 napos?
Halak. A Vízöntõ január 21-tõl február 18-ig tart. Asztrológia tanfolyamról való jegyzeteimbõl ellenõriztem. A Nap jegyén kívül még az aszcendens is, és a Hold jegye is nagyon fontos (persze mindegyik bolygó jegye fontos, de ez a három a leginkább) a Hold jegye gyerekkorban még többet mondó, mint késõbb, mert ilyen pici korban még az érzések és ösztönök sokkal fontosabbak és jobban mûködnek!
dehogy vízöntõ, HALAK. a vízöntõ február 18ig tart. Elsõ válaszoló: ez hülyeség h 21ig tart mind, hisz ott van pl az oroszlán:jul23tol-aug23ig

Február 20-án kelett volna megjönni-e, de még mindig sehol sincs. Babás lehetek vagy valami más bajom van?

Február 20-án kelett volna megjönni-e,de még mindig sehol sincs. Nagyon szeretnénk a párommal már babát,de nem akar sikerülni. Csináltam tegnap 1 tesztet ami - lett. Most mit csináljak? Lehetek még terhes?

Legjobb válasz: feb.20 az még messze van!!!hogy is van ez????ha akkor kell megjönie akkor még nem mutatja ki a teszt..kb most lehet peteérésed!huu zavaros!

feb.20 az még messze van!!!hogy is van ez????ha akkor kell megjönie akkor még nem mutatja ki a teszt..kb most lehet peteérésed!huu zavaros!
A kérdező hozzászólása: bocsika elirtam január 20
január 20? az már régen volt, a tesztenk már ki kellene mutatnia? Milyen tesztel teszteltél?
Menj el orvoshoz, mar O is latja, h baba van e. De olvastam olyan torteneteket is itt, h volt akinek 3 honapig nem mutatta ki a teszt, sot a baratnomnek sem mutatta a teszt ki, es elment orvoshoz es akkor tudta meg, h babas. Drukkolok, h teljesuljon amit szeretnel. 10 hetes kismama
hát akkor az már elég régen volt:) menj el dokihoz!! az a legbiztosabb!!tudod azt mondják, negativ teszt lehet rossz de pozitiv nem!!:) sok sikert, szoritunk!! 5 hetes kismama
Mindenképpen menj el orvoshoz. Én is jártam már így, sajnos nekem is negatív volt a tesztem. Az orvos ultrahanggal megvizsgált, nem látott petét a méhben, csak megvastagodott méhfalat (remélem, nem írtam hülyeséget, már jó pár hónapja volt). Felírt hormongyógyszert, ami meghozta a mensit.

Az utolsó mensesemtől számítva február 20. -án érkezik a kincsünk. Az ultrahangok alapján pedig március 8. -án. Teljesen meg vagyok kavarodva. A doki azt mondta, hogy az ultrahangot nézzük inkább. Másokkal is van ilyen?

33 hetes kismama (uh alapján)

Legjobb válasz: Ne aggódj, a baba akkor jön, amikor jönnie kell, és ha nincs baj, magától megindul. Én állítólag késtem egy hetet. Anyu meséli mindig, hogy a doki indítani akarta a szülést, de anyu azt mondta neki, hogy nem szeretné, jönni fog magától, így is lett, jöttem indítás nélkül másnap, és simán ment a szülés. Öcsémnél ugyanígy simán jött indítás nélkül, amikor kellett (hogy aztán anyuval mégis baj lett, az már a szülészorvos felelõtlensége, aki helyettesként volt ott, de mivel több szülést is elrontott, kitették a felnõtt nõgyógyászatról egy életre, csak gyerekeknél praktizálhat).

Ne aggódj, a baba akkor jön, amikor jönnie kell, és ha nincs baj, magától megindul. Én állítólag késtem egy hetet. Anyu meséli mindig, hogy a doki indítani akarta a szülést, de anyu azt mondta neki, hogy nem szeretné, jönni fog magától, így is lett, jöttem indítás nélkül másnap, és simán ment a szülés. Öcsémnél ugyanígy simán jött indítás nélkül, amikor kellett (hogy aztán anyuval mégis baj lett, az már a szülészorvos felelõtlensége, aki helyettesként volt ott, de mivel több szülést is elrontott, kitették a felnõtt nõgyógyászatról egy életre, csak gyerekeknél praktizálhat).
nekem pont forditva van :D az utolso menzimtol szamitva marcius 2.-an erkezne, de uh alapjan februar 22. en valahol ugy velem feluton lesz az igazsag. ne parazz :D de a szulesi szabit az utolso menzeszedtol erdemes kivenni szerintem (vagyis en a februar 22 hoz viszonyitva fogom)
Nálam is hasonló helyzet volt. Az utolsó vérzés alapján nov. 18., az uh szerint nov. 11. volt a szülés várható ideje. Az én lányom megmakacsolta magát, és nov. 28-án született meg. :) hk
Szia! Ezzel csak azért vigyázz, mert ugyan nem tudom, milyen dokid van, de ha hasonlít az enyémre, akkor csinálhat gondot is. Nekem nagyon rendszeretelen volt a ciklusom, és számítottam rá, hogy a babám nem akkor fogant, amikor mensi szerint kellett volna. Amikor voltunk 4D uh-n, ott is mondta a hölgy, hogy kb. két héttel fiatalabb a méretek alapján. A doki persze csak legyintett, hogy ez nem fontos. Aztán eljött a doki által kiírt idõpont, amikor a babámnak még esze ágában sem volt kibújnia. A doki indítani akarta a szülést, én nem engedtem, kaptam is a fejemre... De én éreztem, hogy korai lenne még a lányomnak és az is megnyugtatott, hogy egyébként minden rendben volt odabenn. Jó volt a lepény átáramlása, tökéletesek voltak a baba szívhangjai, sokat mocorgott, stb. A doki már õrjöngött, mert 3 héttel hordtam túl õszerinte. Minden nap alá kellett írnom egy papírt, hogy saját felelõsségre, orvosi javaslat ellenére nem engedema szülésindítást. Végül nekem lett igazam. A kislányom természetes úton született, mndenféle rásegítés nélkül, 3, 8 kg-al, 55 cm-rel és nem volt kiázva, volt még rajta magzatmáz, stb., ami szintén azt igazolta, hogy õ bizony idõre érkezett. 10/10-es apgarral született, azonnal szopizott ügyesen... Ha belegondolok, hogy 3 héttel hamarabb kikényszerítik, akkor lehet, hogy egy koraszülött, esetleg problémákkal küszködõ babám lenne. Szóval ha a dokid inkább uh alapján számol, az csak jó neked. További boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Egyébként én is egy köztes idõpontra gondoltam.Mindig ha kérdezik, azt mondom, hogy február végén születik a kincsünk.:) De azért rossz ilyen bizonytalanságban lenni.:( Igazatok van, amikor ki akar jönni, akkor úgyis kijön.:) A lényeg, hogy egészséges legyen. Boldog babavárást mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszolónak üzenem, hogy elõfordulhat, hogy az AFP értéked tényleg amiatt lett alacsony, hogy a betöltött 16 hét elõtt vették le(éppen az UH elszámolások miatt).Ezért lenne jó, ha nem össze-vissza beszélnének az orvosok, védõnõk, mert ennek mi isszuk meg a levét.
Nekem csak az uh alapján tudják nézni, mert maradt ki mensim. Vagyis a mensi alapján amúgy 29 hetes lennék, de az uh szerint 20 hetes. Ha az uh azt jelenti, hogy a baba tényleges életkora, vagyis a fogantatása, akkor nekem hamarabb jön, mint ahogy mondják. Júni. 8-ra vagyunk kiírva. Szóval én sem igazán értem, hogy hogy számolnak. Jön, amikor jön. Csak azt sem szeretném, hogy amiatt, hogy "hamarabb jön", beparáztassanak. Azt hiszem még kicsit várok és talán még egy-két uh és pontosítanak. Talán nálad is tudnak majd pontosítani. Mindenesetre már nem sok van hátra. :) Minden jót! 20 hetes kismami
Ha neked a mensid rendben volt akkor érdekes a kérdés. Sztem én köztes idõpontot választanék kiindulópontnak. Állítólag 1 hét meg bõven belefér ide vagy oda. Én a helyedben kitûzném a 28.-át. Üdv 36 hetes vagy (34?:-)) hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Persze elõfordulhat, hogy nem akkor fogant a baba.De lehet 18 nap eltérés is? 1 hét még oké.De majdnem 3 hét az nem sok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nekem sosem volt gond a mensimmel.5 évig szedtem gyógyszert, aztán kivártuk a 3 hónap méregtelenítést, és mind a 3 hónapban 25-28 napra megjött.Még csak nem is volt rendszertelen.Tudom, hogy akkor volt utoljára napra pontosan mensim, mégsem azt nézik.Nagyon kíváncsi vagyok ezek után, hogy mikor érkezik. Most már csak 36 hetes UH-ra megyek, gondolom akkor sem lesz más az idõpont. Úgy érzem februárban meg lesz.Ti mit néznétek az UH-t vagy mensit.
Nekem ezzel azért nem volt baj, mert valószínû az uh pontosabb és nekem csak azt vehetik alapul. Jók lettek az eredmények. De abba egyet értek, hogy emiatt van sok fals eredmény és végig paráztatják a kismamát, holott ha uh alapján néznék , akkor nem lenne enni bibi. Már csak azért sem értek egyet a mensis számolással, mert nem törvényszerû, hogy minden kismama a mensi elsõ napjától számolt 14-15. napon esett teherbe. A 20 hetes kismami
Szia! Nekem az elejétõl fogva kisebb méret alapján mint számolás alapján. Ami nem lep meg mert rendszertelen ciklusaim voltak kb. 35-40-45 naposak. Szóval a számolással nálam nem sokra mennek, én mondtam de nem hitték el. Lényeg, h. feb.11.-re vagyok kiírva de a doki szerint UH alapján inkább 23-25.-e körül várható. Ez csak azért bosszantó mert pl. az AFP-m is ezért lett alacsony sztem de ezt már tudom meg és aggódhatok miatta amíg meg nem születik a baba. Nektek nem volt ilyen gond?
szia én is így vagyok ezzel, uh alapján feb 19-re vagyok kiírva mensi szerint feb 4 lenne a szülés ideje.az orvosom szerint az elsö uh-nál még mindegyik baba egyformán fejlödik tehát azt veszik irányadónak, késöbb már eltéröek a méretek.nyugi tudják a dolgukat.az elsö babámnál három idöpontom volt.uh szerint, védönö szerint is más volt.dec 10, 22, és 27 végül megszületett dec 12-én.
Ja igen, azt nem írtam, hogy Svédországban élek és itt nem szokás a terhesség 42. hetéig elindítani a szülést (ha a babával és kismamával minden rendben). Amint olvastam MO-on az orvosok el akarják indítani a szülést, ha meg van alapozva, ha nincs, szerintem az nem mindig jó. A kisfiam 2007 szeptember 24-re volt kiírva, aztán mégis október 6-án született, természetes úton, komplikációk nélkül, összesen a fájások kezdetétôl 7 óra alatt (kórházban 4 órát töltöttünk), akkor volt 51 cm és 3810 g. /15 hónapos mama & 35 hetes kismama

A terhesség 91. napjától történő adókedvezmény igényléséről most értesültem csak sajnos.2011. február 20-án született meg a kisfiam. Visszamenőleg megtudom igényelni most a családi adókedvezményt a magzat 91. napjától a születésig?

Legjobb válasz: Hát pontosan nem tudom mikor jött törvénybe ez az adókedvezmény.De annyit tudok hogy igen,visszaignyelheted de csak az adóbevallásnál.Arról meg most sajna lekéstél,kérdezz rá az illetékes hivatalba nállatok hogy jövõre még van e rá alkalmad! Addig is rendezd el hogy kapd minden hónapba mostmár!!!

Hát pontosan nem tudom mikor jött törvénybe ez az adókedvezmény.De annyit tudok hogy igen, visszaignyelheted de csak az adóbevallásnál.Arról meg most sajna lekéstél, kérdezz rá az illetékes hivatalba nállatok hogy jövõre még van e rá alkalmad! Addig is rendezd el hogy kapd minden hónapba mostmár!!!
Önellenõrzést nyújthatsz be , visszamenõlegesen 5 évig. Az én lányom 2011. májusi, már a terhesség 91. napjától kapjuk utána a családi adókedvezményt. Neked már a 2010-es évedet is önrevíziózni kell, és utána a többit is. Eddig még soha nem kértétek?
Önrevíziót kell csinálni, de a 2010esre nem kell ezt rosszul írták mivel 2011 óta van csak ez a kedvezmény. Tehát 2011re és 2012re igénylheted. De hogy hoyg errõl a munkátatód nem szólt?
Igen, bocs! Tényleg 2011.01.01-tõl hatályos.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a válaszokat! 2011. februárjától a férjem igényli a családi adókedvezményt, csak azért voltam kíváncsi, hogy vissza tudom e igényelni, mert az egyik barátnõm most visszaigényelte a terhességére és meg is kapta. De ezek szerint nekem nem jár mivel 2010-ben lettem terhes és csak 2011-tõl van adókedvezmény. Nem volt munkáltatóm aki értesítsen errõl, mert próbaidõ alatt dolgoztam mikor megtudtam, hogy terhes vagyok és ki is rúgtak emiatt.A fiam születésétõl pedig a férjem igényli.
Ha nem volt munkád akkor akkor sem tudtad volna vissza igényelni, ha már lett volna 2010ben.

Február 20-án megkellett volna jönnie, de nem jött meg. Csináltam tesztet mind a 2 pozitiv lett. Meddig várjak még? Mikor menjek orvoshoz?

A hasam nem kemény, bár kicsit nagyobb mind eddig!

Legjobb válasz: szia! Mikor nekem kiderült 5 napos késés után h terhes vagyok, másnap már mentem is a dokihoz.Akkor voltam 5 hetes, és csak a petezsák látszódott,de legalább már kizárták a méhen kivüli terhességet.Gratula, vigyázz magadra! 18 hetes kismama

szia! Mikor nekem kiderült 5 napos késés után h terhes vagyok, másnap már mentem is a dokihoz.Akkor voltam 5 hetes, és csak a petezsák látszódott, de legalább már kizárták a méhen kivüli terhességet.Gratula, vigyázz magadra! 18 hetes kismama
Én is 5 hetesen mentem el orvoshoz, nekem is a petezsák látszódott, a szívhangot kb. a 7. héten észlelik, ekkor kaptam papírt a terhességrõl. Szerintem várj még kb két hetet, de ha izgulsz, hogy méhen kívüli-e a terhesség, vagy ha görcsölsz akkor menj hamarabb! Sok boldogságot! Gratulálok! 12 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szijasztok!Semmi bajom, nagyon jól érzem magam, néha fáj a hasam, de semmi görcs.Még hányinger sem, csak mellfeszülés, fáradság.Meg a nadrágom szük.Kösz a válaszokat.Boldog baba várást.Üdv Zsuzsa
Szerintem is egy-két hét múlva mehetsz, a hasad biztos fel van fújódva, ez ilyenkor természetes.Gratulálok, szia
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Szijasztok!Jó baba várást, és utána babázást!Üdv

Ha bevan gyulladva a hüvelyem meg kell jönnie a menstruációmnak? Nagyon félek február 20. án megjött 5 napig márciusban nem és áprilisban idáig nem. Fogamzásgátlód szedek és barna foláysom van

Legjobb válasz: Orvos mondta,hogy gyulladás?Ha magadtól szedted,hát jobb lesz ha elmész dokihoz.Én is utálnák menni,de azt hiszem neked muszály.

Orvos mondta, hogy gyulladás?Ha magadtól szedted, hát jobb lesz ha elmész dokihoz.Én is utálnák menni, de azt hiszem neked muszály.

Kinek van még szülinapja február 20. -án?

Csak kíváncsi vagyok, hogy itt az oldalon még kinek lesz szülinapja az enyémen. :) És hányadik? Ha nem vagyok indiszkrét :) 23/L

Legjobb válasz: Kösz, wikipediát én is olvasok, mondom itt az oldalon a válaszolók közül. :)

A kérdező hozzászólása: Kösz, wikipediát én is olvasok, mondom itt az oldalon a válaszolók közül. :)

Tegnap február 20-án kellett volna megjönnie nem jött meg. Semmilyen tünetem nincsen, sima fehérfolyás, , ?

A mesim 8 napján feküdtünk le a barátommal és védekeztünk is. A cilusaim általában változóak de máskor mindig elöbb jön meg. Lehetek Terhes? Írjatok mert nagyon ideges vagyok:S

Legjobb válasz: bízzunk benne, hogy megjön, az segítene, ha megírnád, hogy hogyan védekeztetk, mert ha gumival, és nem vettétek észre, hogy elszakadt, akkor nem lehet baj, ha csak megszakítással, akkor simán lehetsz terhes, mnesi után közvetlenül van esély a gyerekre, de ha a gumit használtatok és egybenmaradt, akkor nem.

bízzunk benne, hogy megjön, az segítene, ha megírnád, hogy hogyan védekeztetk, mert ha gumival, és nem vettétek észre, hogy elszakadt, akkor nem lehet baj, ha csak megszakítással, akkor simán lehetsz terhes, mnesi után közvetlenül van esély a gyerekre, de ha a gumit használtatok és egybenmaradt, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Természetesen gumival védekeztünk és nem szakadt el nem volt semmi probléma. Akkor az aggodalmam felesleges?
igen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségedet! nagyon megnyugtattál vele:)

Ha januárban 20-án, februárban 18-án és márciusban bedig 16-án jött meg, ez normális?

Így nem tudom pontosan kiszámolni, hogy hány napos a ciklusom.Egyébként eddig általában pontosan jött meg, 19-20-21 körül, de most valamiért ilyen. Probléma lehet ez szerintetek?

Legjobb válasz: Eléggé kiszámíthatatlan, de a ciklushossza normális. Csinálj egy 28 napos méhpempõkúrát, aztán egy hónap szünet, és még egy hónap kúra. Csodát tesz!

Eléggé kiszámíthatatlan, de a ciklushossza normális. Csinálj egy 28 napos méhpempõkúrát, aztán egy hónap szünet, és még egy hónap kúra. Csodát tesz!
A kérdező hozzászólása: Mire jó ez a méhpempõ kúra?:)

Február 29-én volt meg a mensim március 4-ig. Utána megjött március 20-án és két napig volt meg. Lehetek terhes, és az orvos tévedhet?

De folyamatossan hányingerem van puffadok,fáj a fejem is.DE vettem tesztret és negatív,az orvos is azt mondta hogy nem észlel terhességet de 2 hét mulva vegyek tesztet??Én már nem tudom mit higyek

Legjobb válasz: Elvileg lehetsz terhes,bár a tesztnek már ki kellett volna mutatni.Csinálj újabb tesztet most is és 1 hét múlva is.

Elvileg lehetsz terhes, bár a tesztnek már ki kellett volna mutatni.Csinálj újabb tesztet most is és 1 hét múlva is.
Háát, lehet még korán mentél hozzá, bár megvastagodott nyálkahártyát éreznie kellett volna...Majd két hét múlva kiderül.Várj türelemmel!
én is voltam anno hasonló szituban..Én nem voltam akkor sajna terhes.
Nekem anno a 11 hetes terhességet nem vette észre a doki, pedig az alatt az idõ alatt voltam nála 3-szor.11 hetes elmúltam, amikor azt mondta, hogy nem vagyok terhes, de menjek el UH-ra, csakhogy megnyugodjak.(én mindháromszor azért mentem hozzá, mert terhesnek éreztem magam)Ott kiderült, hogy jól éreztem.Gondolom nem kell mondanom, hogy többet nem mentem hozzá, pedig régóta Õ volt a dokim.Ezek után nem bíztam benne, pedig jóhírû doki volt.Szóval nem kizárt, hogy terhes vagy.Szerintem tesztelj még!
A kérdező hozzászólása: A pláne a dologban az hoggy a tünetek meg vannak amik a terhességre uztalnak, Aranyosak vagytok hogy ilyen hamar válaszoltatok nekem, De még mindíg bizonytalan vagyok, de mostmár megvárom az e havi mensim ami kb 20-án lesz.
Nem akarlak elkeseriteni, de ha a doki is azt mondta, meg a teszt is negativ, nem vagy terhes.Lehet ezek a tünetek csak azért vannak mert az akarsz lenni.Én is jártam igy, teszteltem rengeteget feleslegesen.És negativ volt mindig.Amikor meg pozitiv lett elsõ napon már kimutatta.Sajnálom.Drukkolok!16 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!