Találatok a következő kifejezésre: Február 1-én meg a (10 db)

Február 1-én feladtak nekem Magyarországról Németországba ajánlott, de nem elsőbbségi levélben egy telefont. A csomag február 3-án Célországba elküldve üzenettel jelenik meg. Azóta 10 nap telt el, de a levél sehol. Van esély még rá, hogy megérkezik?

A magyar posta mondta, hogy tudakozványt adjak be, a német posta csak annyit mond, hogy náluk iktatva még nem lett a küldemény (de ez azt is jelentheti, hogy még nem is ért ide a csomag). Érdekes, hogy 10 nap alatt nem ért ide a levél. Milyen úton mennek egyáltalán a levelek? Ha Célországba elküldve szerepel, akkor a magyar postás kilpohatta a levelet a kicserél? hivatalban, vagy akkor az útközben veszhetett el, esetleg a német kicserél?s nyúlt le. Amúgy jó biznisz a postának. Feladok egy 35 000Ft-ostelefont, ellopják, és adnak 10 000Ft kártérítést (nemzetközi forgalomra nem a 15x-ös dolog vonatkozik). Vagy van esély a megérkezésre?

Legjobb válasz: Van. Sajnos hiába ezek a számok amiket adnak, egyik a másik országába már más számon veszi be. Ha rossz az irányítószám akko 2-3 hét is mire megjön a csomag. Nekem rossz irányítoszámmal adtak fel levelet és egyhónap után jött meg.

Van. Sajnos hiába ezek a számok amiket adnak, egyik a másik országába már más számon veszi be. Ha rossz az irányítószám akko 2-3 hét is mire megjön a csomag. Nekem rossz irányítoszámmal adtak fel levelet és egyhónap után jött meg.
Remélem a kérdés beküldése óta már megkaptad a csomagot. A küldemény száma nem változik, a másik ország is ugyanazon a számon veszi be. Én elég sok levelet küldök külföldre, és volt olyan, hogy Németországba több, mint egy hónap alatt ért oda az ajánlott levelem. Az egész posta egy vicc...
A kérdező hozzászólása: Igen, megérkezett, két hét kellett hozzá (10 munkanap). A németek új ajánlott számot adnak, emiatt pl. a magyar trackingban még semmi sem látszik a levelemrõl, csak hogy el lett küldve a célországba.

Februar 1-en jott meg a menstruaciom, azelott egy nappal pedig egyutt voltam a baratommal, vedekeztunk nem szakadt el az ovszer, masnap meg is jott rendesen. Lehetek terhes? Van okom aggodni?

Most a 28adik nap van es megkene jojjon de meg nem jott meg.nem ertem h h van h egyeseknek van menzesz terhesseg alatt is.Fajdogal a hasam.remelem megjon,egy kicsit megvagyok ijedve.

Legjobb válasz: Ne idegeskedj,mert már attól is késhet.Ha védekeztetek és nem volt semmi probléma,akkor nem hiszem,hogy terhes lennél.Ez a hónap alapból rövidebb volt..meg amúgy is pár napos késés még belefér.Nyugodj meg..én is voltam hasonló helyzetben..sõt rosszabb is..de nem volt semmi baj.Nem lesz semmi probléma.

Ne idegeskedj, mert már attól is késhet.Ha védekeztetek és nem volt semmi probléma, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél.Ez a hónap alapból rövidebb volt..meg amúgy is pár napos késés még belefér.Nyugodj meg..én is voltam hasonló helyzetben..sõt rosszabb is..de nem volt semmi baj.Nem lesz semmi probléma.
Nincs különösebb okod az aggodalomra és feleslegesen ne aggódj! A legszabályosabb ciklus mellett is elõfordulhat pár napos eltérés mind kér irányba. Ez teljesen természetes és semmi jelentõségi nincs.
Ha nem volt bibi a védekezésnél, akkor nem lehetsz terhes elméletileg.
Kizárt, hogy terhes legyél, nyugi.
A kérdező hozzászólása: koszonom...szerintem sincs gond, csak az utobbi 3-4 honapban 28napra megjott...s na bepanikoltam egy kicsit..
szerintem sem lehetsz terhes. ne aggódj
Nem lehetsz terhes, de ha gondolod, ülj bele forró vízbe, mozogj kicsit, vagy szeretkezzetek egyet...Ezek elõsegítik!
A kérdező hozzászólása: Csinaltam egy tesztet:negativ, de meg mindig nem jott meg..

Február 1-én volt meg, és 4-én már el is múlt majd, hogy csak időben voltunk együtt, és az lehet, hogy most érzem azt, hogy néha, néha fáj a mellem meg nagyon érzékeny a mellbimbóm? Lehetséges, hogy baba?

A fentiek alapján az lehetséges, hogy ennyi nap elteltével, az orvos ultrahangon még nem lát semmit????

Legjobb válasz: Én is hasonló helyzetben vagyok,nekem jan. végén kezdõdött.Csak ha most sem sikerül mi megyünk Meddõségibe!!!2 és fél év nagyon sok----vágyunk már a mi kis manónkra!Két csíkosat kívánok mindenkinek!

Én is hasonló helyzetben vagyok, nekem jan. végén kezdõdött.Csak ha most sem sikerül mi megyünk Meddõségibe!!!2 és fél év nagyon sok----vágyunk már a mi kis manónkra!Két csíkosat kívánok mindenkinek!
Én abban a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy én a megfonást is éreztem, aztán szép lassan jöttek a "gondok" hányinger, étvágytalanság, kivánósság. De sajnos csak 13 hétig örülhetem a csodának.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom!!!
Nem tudom milyen hosszúak a ciklusaid.De ha 28 akkor még csak a ciklusod 23.napján vagy és ilyenkor még az orvos se látja.Elvileg akkor 14-e körül volt ovulációd és azóta még csak pár nap telt el.Nekem peteéréskor is nagyon érzékenyek a melleim.Lehet hogy késõi peteérésed van, és azt érzed.De persze nem kizárt hogy összejött a baba, ha máskor nem szoktál mell fájást tapasztalni.5nap múlva tesztelj és írd meg az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válasz, és persze, hogy meg fogom írni....Meg olyan is mondott a doki, hogy mesni elõtt vagyok vagy utána nem tom, hogy miért kérdezte de én mondtam neki, hogy már el is múlt..szerinted? meg érzem néha, hogy szurkál de nem mindig..
koran van peteeresed?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mert szerintem nem most kellene, hogy legyen ovum...Csak gondoltam megkérdezem, hogy esetleg, hátha...? De iszom a cickafark teát meg szedem az E-vitamint..

Február 1-én volt meg a mensim. Tesztelhetek már?

sziasztok! febr.1-én volt meg a mensim! az lenne a kérdésem hogy szerintetek tesztelhetek már kimutataja? ja és tegnap délután óta fesz?l a mellem szinte az is kellemetlen ha hozzáérek! nem tudom hogy babóca vagy a mensim el?jele! ja és kb. 6 napja ugy ég a gyomrom annyi savam van hogy szinte mindig kekszel kell mindenhová elindulnom!(ja szerintem 17-én lehetett peteérésem)!!!

Legjobb válasz: bocsi a szoismétlésért egy jó párszor leirtam hogy ja!

A kérdező hozzászólása: bocsi a szoismétlésért egy jó párszor leirtam hogy ja!
Szerintem tesztelj, én biztos ezt tenném a helyedben.Azt szokták tanácsolni, várj pár napoot, de én biztos nem bírnám ki, ráadásul ha nega, de nem jön meg, pár nap múlva lehet pozitív.Drukkolok!Majd írd meg, mi lett az eredmény.
Tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: köszike a gyors választ veszek ma egy tesztet hátha pozitiv lesz! majd megirom nektek hogy mi volt az eredmény!
pozitív???

2011. január 1-én együtt vtam a barátommal, és a, , kiszállós'' módszert alkalmaztuk! Januárban meg is jött, de sem februárban, sem ebben a hónapban nem jelentkezett a mensim! Attól félek h terhes vagyok! Van erre esély attól h januárban megjött?

Legjobb válasz: Szia! Én pontosan ugyan ezt éltem át! :D Decemberbe (2009) együtt voltam a barátommal, január 8-án megjött (igaz kevés) de azzal úgy voltam, hogy a nyugtató mellékhatása (mert annyira magas volt a vérnyomásom, hogy azt kellett szednem 5 napig, és ez így beleesett). Februárba már nem jött meg, viszont éreztem, hogy most, most, most most..aztán nagyon elkezdett a hasam fájni oldalt (talán ott, ahol a petevezeték van, ki is dudorodott valami (illetve ezt én beszéltem be magamnak meg a nõgyógyásznak is megmagyaráztam a diagnózist! :D)) elmentem dokihoz, aki azt monda, hogy valószínûleg nem is fog megjönni októberig, onnantól meg a szoptatástól függ...WÁÁÁ :) Én ugyan ezeket éreztem, de semmi rosszullétem nem volt, annyi jele volt, hogy elkezdtem fogyni. Azóta már 5 és fél hónapos fiam van :)

Szia! Én pontosan ugyan ezt éltem át! :D Decemberbe (2009) együtt voltam a barátommal, január 8-án megjött (igaz kevés) de azzal úgy voltam, hogy a nyugtató mellékhatása (mert annyira magas volt a vérnyomásom, hogy azt kellett szednem 5 napig, és ez így beleesett). Februárba már nem jött meg, viszont éreztem, hogy most, most, most most..aztán nagyon elkezdett a hasam fájni oldalt (talán ott, ahol a petevezeték van, ki is dudorodott valami (illetve ezt én beszéltem be magamnak meg a nõgyógyásznak is megmagyaráztam a diagnózist! :D)) elmentem dokihoz, aki azt monda, hogy valószínûleg nem is fog megjönni októberig, onnantól meg a szoptatástól függ...WÁÁÁ :) Én ugyan ezeket éreztem, de semmi rosszullétem nem volt, annyi jele volt, hogy elkezdtem fogyni. Azóta már 5 és fél hónapos fiam van :)
a ciklusod hanyadik napján voltál az együttlétkor? azonnal teszt és nõgyógyász, fõleg ha fiatal vagy, hiszen már nem sokáig lehet elvetetni ha esetleg baj történt. legközelebb ne legyetek felelõtlenek.
Szeretnél babát? Ha nem, akkor miért nem védekeztél normálisan? Ha meg igen, akkor miért félsz?
A kérdező hozzászólása: tényleg szép történet vt :) ugyan ez vt v is van vlm is :S fejlemény: ma vtam dokinál, kedden megyek ultrahangra :/
szép sztori utolsó :) Írd le, hogy mi volt, kérdezõ! drukkolok. És tényleg felelõtlen voltál egy kicsit
Elég felelõtlen vagy, hogy nem védekeztél(mert ez nem az).Nem bántásból mondom.Vegyél egy tesztet mert simán lehetsz terhes.
A terhesség tünetei is lehetnek hasonlóak, min a menzeszé. Csinálj tesztet. Nem is értem, hogy más abban a hónapban miért nem csináltál, mikor nem jött meg... Majd írd meg az eredményt. Egyébként a 12 hét valószínûleg már letelt, mivel azt az utolsó szabályos (tehát a teherbeesés elõtti) menzesztõl számolják.
A kérdező hozzászólása: rendben :) és köszönöm szépen a segítségeteket :D de még 1 kérdés: és h ha a jelek megvannak arra h meg akar jönni? már mint hasfájás meg ilyenek... kérdeztem már mást is ezzel kapcs, és azt mták h akk vszinû h meg fog jönni! v butaságot mtak vna?
benen lehet, de szépen kérlek vegyél egy tesztet, egy ezres max, aztán írd meg ide, h mi lett!!
A kérdező hozzászólása: tudom h nem lehet azzal letudni h beteg vtam közbe meg elég sok stressz is ért 3hónap alatt, de benne lehet ez is a pakliba h ezért nem jött meg!!?? v hülyeséget olvastam vna?? :/
A kérdező hozzászólása: az 1üttlét után 13.-án jött meg...
Hát lehet hogy nagy szarba keverted magadat.Tudnod kell hogy egy abortusszal fölléphetnek olyan sérülések, hogy akár soha többé nemlehet gyermeked sem, ami azért meggondolandó..
Igen, van!
Mi történt azóta? Szorítok neked, hogy ne legyen baba.ÍDE legközelebb tanulj belõle,
Még minden képlékeny, egyelõre nem derült ki, hogyan változtatnak. Viszont ha dolgozni szeretnél, akkor vissza lehet mondani a gyest simán.
Teljesen mindegy, mert az új szabályok csak az április óta született babáknál befolyásolja a juttatásokat, tehát a te kisfiaddal kapcsolatos szabályok a régiek: jár a 3. évi gyes, munka mellett is!
Novemberben fogja megszavazni a Parlament és várhatóan januártól fog életbe lépni, hogy gyes munka melett nem kapható (márnmint teljes állás, 8 óra munka mellett). Ez természetesen mindenkire vonatkozni fog, igy rád is. Jelenleg viszont ez még nincs megszavazva, igy csak azt lehet mondani, hogy JELENLEG lehet 8 órában dolgoni gyes folyósitása mellett.
A kérdezõre nem vonatkozik.
Onnantól, hogy megszavazza a parlament, MINDENKIRE vonatkozni fog. Ez nem olyan, mint a Bajnai féle csak a május 1 után született gyerekekre vonatkozik. Összekevered a dolgokat. Jelenleg SENKI nem tudja megmondani, hogy mit fognak megszavazni, és kire fog vonatkozni, könyörgöm, ez még csak egy törvénytervezet! A tervezet szerint mindenkire fog vonatkozni a gyes melletti munka tilalma, de amíg megszavazzák, addig nem lehet biztosat tudni. Itt most nem arról van szó, hogy jár-e a harmadik évre gyes, vagy sem. Ennyire te sem lehetsz jól értesült, hogy tudjad, hogyan hatályosul egy lelendõ törvény.
"A gyed-jogosultsághoz szükséges munkaviszony ideje 180 napról 365-re emelkedik, a gyes idõtartama pedig háromról két évre csökken. A törvényjavaslat szerint a 2010. április 30-a után született gyermekek esetében lesznek érvényesek a gyes- és gyed-változások."
A kérdezõ egy másfél éve született gyermekrõl beszél, amikor a gyes változása még gondolat sem volt. Egy adott gyerekre az éppen akkor törvényben lévõ szabályok vonatkoznak, így a 2010 áprilisában bevezettett szabályok nem vonatkoznak egy 2009-ben születettre. Nézz utána, ha ennyire hihetetlen. Kérdezõ: az én gyerekem most volt 2 éves, és most a 3. évi gyesen vagyok éppen. Mert a változás rá nem vonatkozik.
Kedves 81 %-os, amit beidéztél, az a HATÁLYOS törvény. Igen, JELENLEG az elõbb született gyerekekre 3 év, a késõbbiekre 2 év a gyes és lehet mellette dolgozni. Itt rajtad kivül SENKI nem errõl beszél, hanem arról, amit novemberben FOGNAK megszavazni. Az bizony arról fog szólni, hogy gyes mellett nem lehet majd teljes munkaidõben dologozni. Az elõterjesztés se létezik még (tehát nem tudsz idézni belõle), csak az összes FIDESZ-es fejes úton-útfélen ezt hangoztatja, tehát csaknem bizonyos, hogy ezt meg is fogják szavazni. Sajtótájékoztatókon, mindenhol nyomják a szöveget róla. Érted már végre??? Fhuuu
Jesszusom, ez tényleg ennyire bonyolult? Kedves 81%-os, olvasd már el figyelmesen, amit írtam! NAGYON jól értesült vagy, ha ma, szeptember 16-án meg tudod mondani, hogy egy jogszabálytervezet, amit KÉT HÓNAP MÚLVA tárgyal a parlament, és elõre láthatólag JANUÁRBAN lép életbe kire fog vonatkozni! Már írtam: amirõl te beszélsz az a most hatályos törvény, ami a május 1 után született gyerekekre vonatkozik! Amirõl mi beszélünk AZ TELJESEN MÁS! Mi ennyire nem érthetõ?
Ha kimaradt a menzid, akkor csinálj tesztet, lehet, hogy terhes vagy.
hät nagy a valoszinüsege hogy terhes vagy, mert mondjuk lehet hogy egy betegseg ägynak dönt de teljesen nem marad ki töle a havid...:S.vegyel tesztet.nem vettél méG?aztän ha az pozitiv futäs dokihoz:)
A kérdező hozzászólása: Még nem vettem tesztet, mert nekem ez volt a legelsõ szekszuális együtlétem. de töbször vagyok roszul és hizni keztem pedig vékony testalkatu voltam és most hizni is keztem
Minél elõbb tesztelj és legközelebb védekezzetek!
szia, egyébként mindig pontosan megjön?mert irtad ez volt az elsõ szexuális élményed, gondolom fiatal vagy még.és lehet hogy a mensid sem állt még be rendesen.szerintem ne aggódj.csak most már nagyon figyelj a védekezésre.sok sikert.
A kezdõk szerencséje :-))) Bocsi lehet most haragszol, hogy viccelek, de engem jó érzés töltene el tõle. Ne izgulj, ha normális volt a mensid és semmi más jeled nincs ami rá utal, csak nyugodj meg és megjön. De a teszt azért kellene!!
És a januári is?

Sos! December 11. -én lejárt a biztosításom de a munkáltató küldte a határozott idejû szerzõdésemet február 28ig. Március 1-re vagyok kiírva. Most tudtam meg, hogy nincs biztosításom. Mit tehetek? Hibázott a cég?

Valaki hozzáértõ tudna segíteni?elvileg 8nap szabim van még.9es kóddal vagyok kiírva

Legjobb válasz: Megvan a tgys-hez a bedolgozott napom is,értesítést nem kaptam róla,hogy megszûnik a biztosításom

A kérdező hozzászólása: Megvan a tgys-hez a bedolgozott napom is, értesítést nem kaptam róla, hogy megszûnik a biztosításom
Nincs ebbõl baj, amint a munkáltató rendezi az oeppel a dolgokat, megint lesz biztosításod, addig elõszolgáltatásra jogosult vagy. Itt az a baj, ha szülsz nem lesz biztosítesod, ha csak febr. 28-ig van szerzõdésed! Így Tgyás, gyeded hogy lesz?
A kérdező hozzászólása: Elvileg a tgys-t 28nappal elõtte meg lehet igényelni, nem?szóval ne is várjak semmiféle juttatást a munkáltatómtól?és ha igénybe veszem a 8nap szabimat?elvileg ha ujra felvesz táppénzre akkor mi lesz?mert itt a munkáltatóm baszta el az egészet.én nem tehetek róla?vagy munkaügyibe ha megyek?
A kérdező hozzászólása: Mi az az elõszolgáltatás?
A kérdező hozzászólása: Mit tudok ilyenkor tenni, hogy kapjak valamiféle ellátást?
A legjobb idõben voltatok eggyütt!!!!
Igen.A teherbeesésre a legalkalmasabb idõpont a peteérést megelõzõ 1-2 nap.
ha nem gond, akkor hagyd ki, ne menjen 140 felé a pulzus, mert az ne jó a beágyazódásnak. Igaz, az csak pár nap múlva lesz, de ha rég vágysz a babára nem árt vigyázni.
A kérdező hozzászólása: Megnyugtató válaszok! Remélem összejött! :)
A kérdező hozzászólása: Egyébkén mennyire ajánlatos ilyenkor sportolni (kézilabda)?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!