Találatok a következő kifejezésre: Febr. 22-én meg (2 db)

szerintem az még nem a ciklusod közepe
A kérdező hozzászólása: Akkor semmi esély rá? Viszket a cicim, és volt már egy abortuszom :(, de akkor semmilyen jelét nem éreztem, hogy terhes vagyok...
Az együttlétetek kb 3 nappal a vérzésed elmúlása után lehetett. Akkor még nincs peteérés. Nagyon kicsi a valószínûsége, hogy terhes vagy. De ha ennyire félsz a terhességtõl, miért nem védekeztek?
A kérdező hozzászólása: nem félek, szeretnénk babát, de elõtte esküvõt
Mi pont a menses elsõ napjátol számított 14. napon voltunk együtt és mindketten emlékszünk arra az estére mikor összejött azóta 5.hónapban járok! Sok sikert! 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igen, de nekem ez a 8.nap... nem hiszem hogy tul sok esély lenne rá.
Szia! Szerintem meg lehetséges, nekem is február 22-én jött meg. Nézd meg a CIKLUS.HU-n csak regisztrálni kell és fel kell tölteni néhány mensi idõpomtját és kiírja az adatokat. Nekem a naptármódszer nézetnél február 28-március 7ig pirosat mutat ami ugye azt jelenti hogyha valaki nem akar babát akkor ezeken a napokon vigyázzon mert megvan az esély arra hogy teherbe ess. A fiú-lány nézetnél pedig megnézheted hogy melyik nap mi az eseélyesebb a baba nemét illetõen. Szerintem megéri megnézni!

Babát szeretnénk! Febr.22-én jött meg de csak 2napig véreztem aztán barnás.! Most egy héttel menzesz előtt görcsölni kezdtem mintha megakarna jönni, csináltam már teszteket de negatívak lettek, ez lehet beágyazódás?

Múlt héten a hét elején is és közepén is együtt voltunk!Tegnap fehér sűrűt váladékoztam ,ez mi lehet??? Már 2hónapja próbálkozunk sikertelenül:(

Legjobb válasz: Bármi lehet még, peteérés után legkorábban 14. napon lehetséges + teszt. 2 hónap próbálkozás semmi. Egy átlagos párnak is 6-12 hónap a próbálkozás.

Bármi lehet még, peteérés után legkorábban 14. napon lehetséges + teszt. 2 hónap próbálkozás semmi. Egy átlagos párnak is 6-12 hónap a próbálkozás.
már két hónapja? húha:) bocs, de ennyire ne legyél türelmetlen:) ) hány napos a ciklusod pl.? egy héttel elõtte a görcsök bármit jelenthetnek, ebbõl nem fogjuk megtudni. pé. mikor lehetett?
Ez a 2 nap vérzés nem túl ideális ha nem ennyi szokott lenni. Lehet egy hormon vizsgálatra nem ártana elmenni, ha ez rendszeres. Valamint ha még nem kerested fel az orvosod akkor egy rutin ellenõrzés sem árt. Érdemes baba elõtt rákszûrésre is menni. És még baba elõtt a fogászatot is keressed fel. Hidd el mire ezekkel végzel jön a baba. :D
A kérdező hozzászólása: a ciklusom 28napos körüli szokott lenni, hogy mikor volt peteérésem azt nem tudom :/
A kérdező hozzászólása: Igen elég türelmetlen vagyok mert nagyon szeretnék már babucit!!Nem szokott ilyen lenni a menzeszem általában 3-4 napig tart, már bejelentkeztem a dokihoz egy rutin vizsgálatra is!! Köszike a válaszokat:)
ha 28 napos, akkor az elsõ naptól számítva a 14. körül legyetek együtt, elõtte is, utána is, akkor is. ez a kevés vérzés valóban lehet gond, mindenképpen mond el a dokidnak!
Minden nõ életében vannak olyan ciklusok, amikor kicsit másként alakul a vérzés, vagy kimarad a peteérés. Végül is a szervezeted nem gép, aminek mindig ugyanúgy kell teljesítenie. Ha egyébként normális vérzéseid szoktak lenni, 28 napos ciklussal, akkor a napokban már érdemes tesztelned, ha kimarad a vérzésed. Ne türelmetlenkedj tényleg, a baba érkezése nem olyan elhatározás kérdése, mint -pl- a fogyókúráé, hogy na akkor holnaptól kezdem, egy hónap múlva x kilóval akarok kevesebb lenni. Hidd el, hogy akkor sem történik semmi, és nem kell kétségbe esni, ha még 2x2 hónapig nem leszel terhes. De fõleg ne figyeld magadat folyamatosan, a "jeleket" keresve, mert még az is megtréfálhatja a ciklusodat, odébb tolhatja a vérzésedet egy pár nappal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!