Találatok a következő kifejezésre: Febr. 21. a (6 db)

Február 15-19-ig volt menzeszem, febr.21-én voltunk együtt férjemmel. A ciklus. Hu szerint a 21-e már kritikus nap. A PÉ-t a naptár febr.26-ra írta (volt is), a ciklusaim átlag 25 naposak . Így elméletileg akár teherbe is eshettem, igaz?

Sokat tájékozódtam a neten a spermiuok élettartamáról. Sok helyen azt olvastam, hogy AKÁR 72 óráig is életképesek. Volt olyan is, ahol azt olvastam, hogy 5-6 napig is vígan eléldegélnek. Van-e esetleg ennél megbízhatóbb információ forrás? Nem mindegy, hogy "akár 72 óra" vagy 5-6 nap. Fizikailag csak annyit vettem észre, hogy szinte folyamatosan tudnék enni és az éhségérzet is nagyon hirtelen jön és nagyon heves, ami eddig abszolút nem volt jellemz?.

Legjobb válasz: Szia! Mi babán dolgozunk és feb. 18-22ig menzeszeltem és párommal 24én voltunk együtt,igaz az még terméketlen nap volt a kismama.hu szerint,de 27-e már termékeny nap és mivel én is sokat olvastam a spermiumok életképességérõl odabent,abban reménykedem,hogy mindig lesz életképes katona,hogy megtermékenyítse a petém.Elvileg márc.4-én van peteérésem addig meg másfél naponta együtt vagyunk,hogy mindig legyen bent élõ katona:)Remélem így sikerül majd a kis manócska:D Nem derült ki számomra,hogy te babát szeretnél e vagy sem,de ha babán vagytok akkor mihamarabbi babaáldást!

Szia! Mi babán dolgozunk és feb. 18-22ig menzeszeltem és párommal 24én voltunk együtt, igaz az még terméketlen nap volt a kismama.hu szerint, de 27-e már termékeny nap és mivel én is sokat olvastam a spermiumok életképességérõl odabent, abban reménykedem, hogy mindig lesz életképes katona, hogy megtermékenyítse a petém.Elvileg márc.4-én van peteérésem addig meg másfél naponta együtt vagyunk, hogy mindig legyen bent élõ katona:) Remélem így sikerül majd a kis manócska:D Nem derült ki számomra, hogy te babát szeretnél e vagy sem, de ha babán vagytok akkor mihamarabbi babaáldást!
lehet, hogy csak jobb most az étvágyad, ez még nem jel, és nem is lehet, mert annyira friss a dolog, hogy nem érezhetsz semmit. amúgy a férfitól függ és attól, hogy hol helyezkednek el benned a spermák, de van akinél még egy héttel a szex után is képes megtermékenyíteni a petesejtet az ondó...de ez ritka, ugyanakkor ha erre alapozod a fogamzásgátlást, akkor nem kizárt
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat és a jó kivánságot! Igen, szeretnénk babát! Sok sikert Neked is! Így ismeretlenül is, de nagyon szurkolok!
Tünetek csak a 5-6.hét körül jelentkeznek.Max a hányinger és émelygés jöhet hamarabb, az elmaradt mensi után 4 héttel...Addigra van HCG a szervezetedben és ezzel együtt jár a rosszullét.
???
Angol sim kártyát Angliában és otthon a vateráról tudsz szerezni! Mi az hogy adnak? Kik? Mikor? Kinek?
Régen volt ilyen szolgáltatása a Wizzair-nek, hogy angol SIM kártyát árultak saját név alatt, de nem tudom ez még létezik-e. Gondolom erre gondol a kérdezõ.
Van, hogy az O2 osztogat, de amugy sem draga. Sokszor ingyen van, az O2 folyton osztogat vhol.
Ugyanaz a doki?
A kérdező hozzászólása: igen.
Akkor nem tudom. Mert nekem azt mondta a dokim, hogy ez "vérmérséklet" kérdése, hogy ki mennyire nyúl be. Szóval hogy van, aki kicsit durvábban, van, aki finomabban. És ezért elõfordulhat, hogy 2 orvos nem ugyanazt érzi. De így nem tudom.
Így van, a felnyúlástól függ. Nálam pl a 3.terhességnél a kórházi ambulancián a doki 1110et írt a leletre, amikor a 8.héten görcsökkel mentem be. Amikor indították a szülést a 42.héten, az elõzõ napon ugyanaz a doki vizsgált meg, és akkor meg 2100at mondott. Nem akartam a fejéhez vágni, hogy a 8.héten még 1110 volt és szerinte elvetélek, pedig megérdemelte volna.


Febr. 21. volt a peteérés. A ciklus rendszertelen. Mikor teszteljek? Mai negatív ellenére lehetek babás?

Legjobb válasz: most akkor te már csináltál tesztet,és negativ lett? voltál már dokinál a ciklusod miatt?

most akkor te már csináltál tesztet, és negativ lett? voltál már dokinál a ciklusod miatt?
mai-ellenére lehetek babás? Ez mit akar jelenteni?
okés így már értem. Nos ha 21-én volt pé-d, akkor nagy valószínûséggel onnan kellene 14 napot számolnod, ami azt jelenti, hogy 5. vagy 6-án kellene megjönnie. ha kimarad akkor tesztelj.
voltál már dokinál ha a ciklusod rendszertelen?bocsi hogy visszakérdezem, csak kiváncsi lennék. és mennyi ideje probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: 10 hónapja sincs hogy szültem.A 6 hetes vizsgálat után 3hóig szedtem fog.gátlót.Egy hónap szünet, azóta próbálkozunk.November óta van mensi.Voltam dokinál, aki azt mondta, ez még belefér.Okt óta teherbe eshettem volna, de még nemsikerült.Nagyon szertném ha nem lenne 2 évnél több a két baba között, erre pedig csak néhány hónapunk maradt.Ezért is nem védekeztünk tovább.

Febr.21-re vagyok kiírva tegnap a dokim megvizsgált és elszomorított hogy a baba még félig far- ill. harántfekvésben van nem tetszett a dokinak ez a póz. Kedden megyek konzíliumra hogy mi legyen a teendő ha így marad. Van még esély az átfordulásra?

Legjobb válasz: Persze, hogy van! Ne ess kétségbe! A nagymamám mesélte, hogy a nagybátyám az utolsó pillanatban fordult be. Már fogó, minden elõ volt készítve, gondolhatod, hogy 50 éve azért ez nem volt olyan bíztató... De már mástól is hallottam ilyet! Ma már egy csomó lehetõség van. Van olyan orvos, aki bizonyos masszázsmódszerrel vagy valami hasonlóval, lényeg, hogy kézzel, kívülrõl tudja úgy mozgatni, hogy beforduljon a baba. Ha meg minden kötél szakad, max. császároznak. Lehet, hogy ettõl félsz, én sem örültem volna neki, de a babádnak baja nem lehet, gondolj erre, õ a legfontosabb! Nagyon szorítok neked! Gyors és könnyû szülést kívánok!

Persze, hogy van! Ne ess kétségbe! A nagymamám mesélte, hogy a nagybátyám az utolsó pillanatban fordult be. Már fogó, minden elõ volt készítve, gondolhatod, hogy 50 éve azért ez nem volt olyan bíztató... De már mástól is hallottam ilyet! Ma már egy csomó lehetõség van. Van olyan orvos, aki bizonyos masszázsmódszerrel vagy valami hasonlóval, lényeg, hogy kézzel, kívülrõl tudja úgy mozgatni, hogy beforduljon a baba. Ha meg minden kötél szakad, max. császároznak. Lehet, hogy ettõl félsz, én sem örültem volna neki, de a babádnak baja nem lehet, gondolj erre, õ a legfontosabb! Nagyon szorítok neked! Gyors és könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm !!!!
nekem teljesen farfekvesben volt, az orvosok kívülrõl fordították meg. azóta teljesen más alakja van a pocimnak, kismamásabb, illetve nem fáj ott lennt annyira, meg a járkálást is jobban bírom. engem is biztattak, hogy igy be fog fordulni, meg ugy, de persze nem fordult be. de most jó. szóval ne aggódj, ha nem fordul be, akkor is tudnak segiteni!

Menzeszem jan.21-én jött meg. Utána rendesen 1 hétig megjött febr.3-án is. Azóta semmi. Párommal védekezés nélkül szerelmeskedünk. Tesztet febr.26-án csináltam, sajnos negatív. Akkor most mi a helyzet Velem?

Az alhasamban szoktam szúró fájdalmat érezni, mintha izomlázam lenne. És nagyon levert vagyok.

Legjobb válasz: 23. ciklusnapon még ha terhes is vagy az lett volna furcsa, ha már mutatja a teszt! nyugi és még egy hét türelem!

23. ciklusnapon még ha terhes is vagy az lett volna furcsa, ha már mutatja a teszt! nyugi és még egy hét türelem!
A kérdező hozzászólása: De miért jött meg újra a menzeszem alig 2 hétre újra az elõzõ után? És most melyikhez kell számolnom?
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem: pozitív lett!!!!!! Ugye akkor biztosan állapotos vagyok?
A kérdező hozzászólása: Ki tudja megmondani, hogy most a január 21-ei vagy a február 3-ai menzeszembõl tudom kiszámítani, hány hetes terhes vagyok?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!