Találatok a következő kifejezésre: Febr. 13-án a (2 db)

Febr. 13-án volt a mensim. Kb. 1 hete fáj, érzékeny a mellem, tegnap óta szúrkál a petefészkem a jobb oldalon. Lehet baba?

Nagyon szeretnénk.

Legjobb válasz: Szerintem erre mé korai volna bármit is mondani, ez még nem biztos, még ilyenkor tudod, csak 50-50%. De drukkolok%! ;)

Szerintem erre mé korai volna bármit is mondani, ez még nem biztos, még ilyenkor tudod, csak 50-50%. De drukkolok%! ;)
Szerintem meg mára már kiderült, hogy terhes vagy-e vagy sem. Gratulálok nektek!
Szia! Nekem február 12-én volt mensim, érzékenyebb a mellem, és nagyon nem bírom a régen szeretett szagokat. Remélem egy cipõben járunk, JÓ cipõben;) Sajna még korai a dolog, nem lehet tudni még, legalább 1 hét türelem, és akkor a teszt TALÁN már kimutathatja. Drukkolok!
Két héttel a mensi után ez még inkább csak a peteérés lehet, annál is lehetnek ilyen tünetek.Még kb. 2 hét, mire kiderül, van-e baba.Drukkolok!

8 hónapja szültem . Jan.13-án mensruáltam majd 3hét mulva 1 napig vérezgettem majd 1hétig barnázgattam. Febr.9 megjött a menstruáciom. Ma viszont fáj a mellem és görcsöl a hasam lent. Mi lehet ez?

Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy terhes vagy ismét? Eleinte rendszertelen ciklus az normális, lehet, hogy meg fog jönni, de az is lehet, hogy most van pé-d.

Nem lehet, hogy terhes vagy ismét? Eleinte rendszertelen ciklus az normális, lehet, hogy meg fog jönni, de az is lehet, hogy most van pé-d.
A kérdező hozzászólása: De akkor nem jött volna meg febr 9-én.vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!