Találatok a következő kifejezésre: Farfekvéses a 36 (2 db)

Farfekvéses a babám, 36. hétben vagyok. Dokim azt ajánlotta megfordítja. Fájdalmas? Mennyire veszélyes? Hány százalékban szokot sikerülni? Hogyan zajlik?

Legjobb válasz: Ha elsõ baba, akkor meg kellett volna fordulnia, ha többedik , akkor ráér még. Vannak erre taktikák, olvass utána. Ha sokat simogatod, kicsit finoman "tuszkolod" megfordulhat. Szerintem a doki is ilyesmikkel próbálkozik, fájni nem hiszem hogy fáj , talán csak furcsa érzés lehet. ne félj, tudja mit cisnál..

Ha elsõ baba, akkor meg kellett volna fordulnia, ha többedik , akkor ráér még. Vannak erre taktikák, olvass utána. Ha sokat simogatod, kicsit finoman "tuszkolod" megfordulhat. Szerintem a doki is ilyesmikkel próbálkozik, fájni nem hiszem hogy fáj , talán csak furcsa érzés lehet. ne félj, tudja mit cisnál..
Nem fájdalmas, nem veszélyes, ne aggódj! Olvass utána magad is, egyik barátnõm házilag fordította fejre a picurt...

36. heti uhangon kiderült hogy farfekvéses a kisfiam, addig nem volt soha. Megfordulhat még?

Legjobb válasz: Nekem a 37. hét elején fordult meg. Általában a 37. hét után már nincs elég helye ahhoz, hogy megforduljon. De hallottam már olyat is, akinek a 39. héten fordult meg. Gondolom, ez a baba méreteitõl is függ. Nálunk például, csak a szülés után derült ki, hogy elég rövid volt a köldökzsinór, és valószínû azért fordult olyan késõn.

Nekem a 37. hét elején fordult meg. Általában a 37. hét után már nincs elég helye ahhoz, hogy megforduljon. De hallottam már olyat is, akinek a 39. héten fordult meg. Gondolom, ez a baba méreteitõl is függ. Nálunk például, csak a szülés után derült ki, hogy elég rövid volt a köldökzsinór, és valószínû azért fordult olyan késõn.
Nyugodj meg, még megfordulhat. Ugyan egyre kevésbé van helye ilyesmire, de egy barátnõmnek a 38. héten még farfekvéses volt, azt mondták valószínûlag császár lesz. A 39. héten fordult be:) .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!