Találatok a következő kifejezésre: Faragtam fából medált, ha (1 db)

Faragtam fából egy medált, ha temperával lefestem bármilyen féle lakkal le lehet lakkozni?

Esetleg a tempera nem jó? Vagy jó csak lelakkozni nem érdemes?

Legjobb válasz: a temperát nem ajánlanám, hacsak nem valami extrém szint akarsz neki adni. inkább pácold, vannak szinezõ pácok is, ha akarod, hogy fényes legyen, akkor lakkozd is.

a temperát nem ajánlanám, hacsak nem valami extrém szint akarsz neki adni. inkább pácold, vannak szinezõ pácok is, ha akarod, hogy fényes legyen, akkor lakkozd is.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából én elõször úgy terveztem hogy egyszínû vörösre színezem, de gondolkodtam hogy vörös alapon egy kis fekete minta, vagy fekete alapon egy kis vörös minta. ...Amúgy lakkból milyet használjak, hol tudom beszerezni hozzá a legolcsóbb lakkot? Mert gondolom azért az egyszerû körömlakk csak nem jó, hiába lakk.
Egy darab fára, melybõl a medált is faragtad, kenj temperát, hagyd megszáradni, és lakkozd le a festékboltban kapható csónaklakkal. ( 2 decis kiszerelés is létezik ) Ha így sikerül, akkor mehet a medálra is. U.i.: léteznek 2-300 Forintos körömlakkok is, minden színben. Erre is gondoltál ?? Hello
Én farostlemezre temperával festettem, majd színtelen akrillakkal fújtam le, nem 1-2-õt. Van amelyik tizenéve fenn van a falon, az égadta világon semmi baja. Csak arra figyelj, hogy száradjon meg teljesen, mielõtt lakkozod, ne csak a tempera, hanem a fa is, mert ugye az megszívja magát a temperából nedvességgel!
A tempera vizes alapú, tehát olyan lakkot ne válassz hozzá. A pác+körömlakkal minta, utána lakk ötlet pl. ilyen kis felületen jól hangzik :) Amúgy a fújható akril lakkot ajánlom én is. Lakkozni mindenképp érdemes, hogy megóvd.
Ha medálról van szó, vélhetõleg érintkezik majd bõrrel, ezért a szintetikus, oldószeres lakkok nem jók. Használj vizes bázisú lakkot. Beszerezhetõ hobbiboltokban is pl: http://hobbymania.hu/index.php?main_page=product_info&produc..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honnan lehetne elektronikus formában beszerezni a Jurassic park könyveket? és mennyi van belőlük egyébként?

6

Szerintetek melyik a legjobb megzenésített vers? De ne József Attilát mondjatok!

8

Küldenétek SAJÁT verseket, történeteket (nem valami összecsapott semmire gondolok)?

Indítottam egy blogot ami versekkel, történetekkel,zenével foglalkozik.Még nem rakom ki a linkjét mert nincs rajta semmi.

5

Lehet valaki jó fotós, ha nincs érzése a technikai részéhez?

10

Művészi videó, de mi a dalszöveg?

http://www.youtube.com/watch?v=aJ419H-w9z4

0

Mit tudtok elmondani Boccaccio Dekameronjának második napi harmadik novellájáról?

http://mek.niif.hu/00300/00334/html/01.htm#30

Általában nem szokott problémám akadni ilyesmivel, de most jól esne néminemű segítség...

0

Hogy tudnám mangaként lerajzolni a barátnőimet?

Vagy nekem az is jó lenne, ha lenne valamilyen program ami egy fényképet átalakít mangává. De a lényeg az, hogy nem tudom rajzban jellegzetessé tenni a mangáimat és ezt akartam nekeik ajándékba, de már tényleg valami program is jó lenne.

3

Melyik akvarell márka jött be a legjobban és melyik a legkevésbé? Miért?

0

Lehet valamit tudni richard avedon és marilyn monroe kapcsolatáról?

Bármire kiváncsi vagyok, rengeteget fotózta és több cikket is találtam de mindegyik angolul van. TI tudtuk róla valamit?
Előre is köszönöm. :)

0

Szerintetek mennyit erne ez a regi festmeny? (kep lent).

http://kephost.hu/share-9615_51816E68.html

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!