Találatok a következő kifejezésre: Fapados repülőre mehetnek fel különböző zacskós (1 db)

Fapados repülőre kézipoggyászban mehetnek fel különböző zacskós kaják, pl. csipsz, édesség, stb. (nem feltétlenül fogyasztásra) vagy az is "bombagyanús"?

Legjobb válasz: Szia!Én már vittem fel csokit és chipset is, de csak annyit amennyit a gépen megettem. Nem vették el. De sztem nagyon sokat ne vigyél mert akkor lehet, hogy el fogják venni, akkor inkább tedd a feladott bõröndbe.

Szia!Én már vittem fel csokit és chipset is, de csak annyit amennyit a gépen megettem. Nem vették el. De sztem nagyon sokat ne vigyél mert akkor lehet, hogy el fogják venni, akkor inkább tedd a feladott bõröndbe.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, nem akartam kartonszám vinni, csak mondjuk 1-2 zacskóval. örülök, hogy lehet.
tõlem még egy almát is elvettek egyszer...szóval biztosra szerintem nem lehet menni.
Ez nem a fapad-bõrpad repülõtársaságon múlik, hanem az adott ország és reptér biztonsági utasításától függ. Tehát azért, mert te WizzAir-rel mész, még nem azt jelenti, hogy te vihetsz fel csipszet, míg a Malév gépre pedig nem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit vigyek magammal Horvátországba?

A személyin , ruhákon és az alap dolgokon kívül. Van olyan dolog ami feltétlenül kell? Amúgy 1 hétre megyünk.

2

Kiskorú unokahúgommal repülővel utazunk együtt, kell -e valamilyen nyilatkozat arról, hogy én vagyok a kísérője?

Hollandiába fogunk utazni és én kísérem vissza a gyereket, de nem egy id?ben vettük meg a jegyet, így nem tudtuk megadni, hogy együtt utazunk. Idefelé a légitársaság vigyázott a gyerekre, de most én megyek vissza vele.

2

Kézipoggyászban felvihetek a repülőre kekszet?

Az öcsém holnap repül Spanyolországba a Tarommal (de gondolom, kajával kapcsolatban nem igazán változik az egyes társaságoknál... a honlapjukon azt írja, hogy állati eredet? cuccot nem szabad felvinni, de ez elég ködös). Egyáltalán semmilyen kaját nem lehet felvinni az utastérbe magaddal vagy ilyen ropogtatnivalót (keksz) szabad és persze, el lehet fogyasztani?

4

Ryanair-nél a kézi poggyászba mehetnek az alábbi dolgok?

...egy üveg lekvár, egy zacskó száraz tészta, juharszirup... Pár itteni kaját vinnék kóstolóba, de csak kézi poggyászom lesz...

6

Mit tegyek? Nagy baj?

Július 30-án megyek Erdélybe.Az útlevelem viszont augusztus 2-án lejár.1 hétre megyek.Odafele még oké,de visszafele már lejárt.Hazaengednek?Mit tegyek?

11

Franciaországban melyik honlap az mint a német www.mitfahrgelegenheit. De?

3

Fila márkájú gurulós sporttáskámat feladhatom bőröndként?

Mi a véleményetek róla? Túlélné a repül?utat?

4

ISIC vagy EURO<26 nemzetközi diákigazolványt fogadják el inkább Európában? Melyiket érdemes kiváltani? Kinek mi a tapasztalata?

4

Eu-s Tb kártya kiváltásához a Munkaügyi központból milyen dokumentumok szükségesek?

Munkanélküli vagyok, egy évre mennék ki bébiszitterkedni Írországba. Most fejeztem be a gimnáziumot.

Jogosult lehetek az Eu-s TB kártyára az adott esetben?
Milyen dokumentumokra lehet szükségem ebben az esetben?

Hálásan köszönöm el?re is a válaszokat!

2

Nagymamám akar utazni repülővel, interneten akarjuk megrendelni neki a jegyet, viszont neki nincs számlaszáma, viszont az kell, h jegyet vásároljunk, az lenne a kérdés, h más számlaszámán (nevén) lehet az ő (nagymamám) nevére repjegyet rendelni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!