Találatok a következő kifejezésre: Fapados repülőre mehetnek fel különböző zacskós (1 db)

Fapados repülőre kézipoggyászban mehetnek fel különböző zacskós kaják, pl. csipsz, édesség, stb. (nem feltétlenül fogyasztásra) vagy az is "bombagyanús"?

Legjobb válasz: Szia!Én már vittem fel csokit és chipset is, de csak annyit amennyit a gépen megettem. Nem vették el. De sztem nagyon sokat ne vigyél mert akkor lehet, hogy el fogják venni, akkor inkább tedd a feladott bõröndbe.

Szia!Én már vittem fel csokit és chipset is, de csak annyit amennyit a gépen megettem. Nem vették el. De sztem nagyon sokat ne vigyél mert akkor lehet, hogy el fogják venni, akkor inkább tedd a feladott bõröndbe.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, nem akartam kartonszám vinni, csak mondjuk 1-2 zacskóval. örülök, hogy lehet.
tõlem még egy almát is elvettek egyszer...szóval biztosra szerintem nem lehet menni.
Ez nem a fapad-bõrpad repülõtársaságon múlik, hanem az adott ország és reptér biztonsági utasításától függ. Tehát azért, mert te WizzAir-rel mész, még nem azt jelenti, hogy te vihetsz fel csipszet, míg a Malév gépre pedig nem.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csütörtökön utazom Amszterdamból Portand-ba /USA/. Bonyolult-e az átszállás az amszterdami repülőtéren? 2óra várakozási időm van! Könnyen megtalálom-e a megfelelő terminált az induláshoz?

0

Ha elszakadt egy lap az útlevelemben, még érvényes?

Most vettem észre hogy az utazás során elszakad az egyik lap a közepén, kb feléig. Újra kell csináltatnom, vagy csak az a lap nem lesz használható majd? Előre is köszönöm.

2

Mennyivel előtte kell megvenni a jegyet?

Május 20án szeretnék elutazni Németországba, Erfurtba. Mennyivel előtte kell megvennem a vonatjegyet? Elég egy nappal előtte:?

4

Repülővel utazok, gyógyszert kézi vagy feladandó poggyászba kell tenni? (fogamzásgátló tabletta)

4

Ideiglenes személyigazolvánnyal lehet külföldre utazni? (Olaszországba)

12

Ópusztaszerre megyünk az 5éves kislányommal és a 2éves kisfiammal ovis-buszos kirándulásra mit vigyek?

Kaja,innivaló,pelenka naggyából azért tudom,de hátha tud valamit más amire figyeljek.

4

Vízum nélküli utazás Londonba?

A vízumkényszer eltörlésére vonatkozó magyar-brit megállapodás rendelkezései szerint magyar állampolgárok 6 hónapot meg nem haladó látogatás, üzleti tárgyalás vagy turisztika céljából vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Királyságba.

Ez még mindig érvényes? Csak 6 hónapot tölthetsz kint vízummentesen?

6

Indulás előtt akár egy nappal is meg lehet venni a repülőjegyet interneten? Abban reménykedem, hogy marad ki jegy és olcsóbbak lesznek. Elképzelhető ez nyári időpontokra is?

26

Mit csinálnátok egy 2napos sátrazáson? (Többi lennt)

Mivel az utolsó pillanatban jutott eszünkbe hogy kirándulni szeretnènk így már nem volt sehol hely ahol aludhatnánk így sátrazni megyünk.. Az osztályfőnök megkért minket hogy találjunk ki játékokat és énekeket amit a tábortűznél játszhatunk illetve énekelhetünk de. De mivel nem jutott eddig eszembe semmi így szeretném a segítségeteket kérni... (15-16 évesek vagyunk/gimis osztály és még nem igazán jó az osztályközösség)

2

Nem dombornyomott MasterCard bankkártyával lehet interneten repülőjegyet venni? És külföldön vásárláskor elfogadják?

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!