Találatok a következő kifejezésre: Falusi vendéglátós van szeretnék (2 db)

Falusi vendéglátós papírom van szeretnék a kesobbiekben egy falusi házat kiadni vendégeknek mik a feltételek hogy elindulhassak?

Egyébb otleteket is elfogadok esetleg akik benne lesznek vagy vannak orulnék a tanácsoknak:)

Falusi Vendéglátós bizonyitványom van. Házat szeretnék kiadni vendégségbe. Milyen papirok kellenek még hozzá?

Legjobb válasz: Hát mindenképpen kell adószámot kiváltanod ugye, hogy tudj számlát adni a vendégeknek, ha egyéni vállalkozó szeretnél lenni, akkor a helyi önkormányzatnál kell vállalkozói igazolványt kérni, nem tudom lehet-e ezt a tevékenységet magánszemélyként végezni, mert akkor az apeh-tól kell adószámot kérni, szerintem ezt kérdezd meg az apeh-tól, mert így jobban járnál mint egyéni vállalkozóként, nem lenne annyi költséged.

Hát mindenképpen kell adószámot kiváltanod ugye, hogy tudj számlát adni a vendégeknek, ha egyéni vállalkozó szeretnél lenni, akkor a helyi önkormányzatnál kell vállalkozói igazolványt kérni, nem tudom lehet-e ezt a tevékenységet magánszemélyként végezni, mert akkor az apeh-tól kell adószámot kérni, szerintem ezt kérdezd meg az apeh-tól, mert így jobban járnál mint egyéni vállalkozóként, nem lenne annyi költséged.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!