Találatok a következő kifejezésre: Fajtiszta kutyat venni (4 db)

Hol lehet venni fajtiszta kutyákat?

Legjobb válasz: Amíg nem tudod, mi a különbség a fajtiszta és a fajtatiszta között, addig inkább maradj a plüsskutyáknál.

Amíg nem tudod, mi a különbség a fajtiszta és a fajtatiszta között, addig inkább maradj a plüsskutyáknál.
Minden kutya FAJtiszta, mert kutya. FAJTAtiszta kutyát tenyésztõtõl veszel, de menhelyeken is találsz.
Faj: kutya. Bármelyik menhelyen találhatsz "fajtiszta" kutyákat. Fajtatisztákat tenyésztõknél találsz. (Szaporítóktól csak keverékeket kaphatsz.) Milyen kutyát is szeretnél?
Milyen fajtát szeretnél?
Milyen fajta érdekel ? Egyébként különbözõ tenyészetekben lehet venni .
szerintem inkább fogadj örökbe egy kutyust a menhelyrõl... :) ugyan úgy tud szeretni, a külsõ nem minden.

Fajtiszta kutyat szeretnek venni. "Nova scotia duck tolling retriever" fajtat. Kihez fordúlhatok segitségért?

Hasonlo mint a Golden retriever, csak kisebb .

Legjobb válasz: Nagy fába vágtad a fejszéd. Nem egy ismert fajtát választottál, amit tudtommal nálunk nem tenyésztenek. Próbáld meg a Retriever klubbal felvenni a kapcsolatot, hátha tudnak segíteni. http://www.retrievervadaszkutya.hu/index.html

Nagy fába vágtad a fejszéd. Nem egy ismert fajtát választottál, amit tudtommal nálunk nem tenyésztenek. Próbáld meg a Retriever klubbal felvenni a kapcsolatot, hátha tudnak segíteni. http://www.retrievervadaszkutya.hu/index.html
A kérdező hozzászólása: Koszonom a segitségedet.Mindjart unnepek utan megprobalok kapcsolatba lépni veluk.
A pápai tanácson, a polgármesternél, a Jenõhöz. A Polgár Úrhoz, a Jenõhöz, a Polgár Úr Jenõhöööz. A Polgármester Hivatalhoz, a Jenõhöz. A Polgár Jenõ Hivatalba, a Jenõ Úrhoz.

Hovawart, fajtiszta, szuka kutyát honnan tudnék venni?

Vélemények róla..

Legjobb válasz: Tenyésztõtõl természetesen.

Tenyésztõtõl természetesen.
http://hovawartclub.hu/ Itt találsz kennelbemutatókat, tenyésztõket, kölyöklistát, mindent, amit a hovikról tudni kell
Tõlünk nem messze van egy hovawart tenyészet. Évek óta foglalkozik a fajtával, gyönyörû állatai vannak. Van egy kis állateledeles boltja is, oda járunk tápért. Bejegyzett, komoly tenyésztõ. Szolnoki, van honlapja is. Szõke Tiszaparti Hovawart kennel.
http://www.hovawart-kennel.eoldal.hu/ nekem is tõle volt kutyám. Ha még van kérdésed csak írj. :)


Kutyát szeretnék venni hobbi szinten versenyre vagy ilyesmire nem gondoltam csak itthonra házi kedvencnek. Tenyésztőtől vagy menhelyről vegyem? És fajtiszta vagy keverék inkább?

Legjobb válasz: Ha nem ragaszkodsz feltétlenül a fajtatisztához akkor inkább keverék!!! Rengeteg tündéri kutyus várja egy menhelyen,egy ketrecben a gazdiját,aki majd rá fog vigyázni egész életeben.És neked is fantasztikus érsés lesz,hogy megmentettél egy kutyust:) Majd ird meg,hogy döntöttél.

Ha nem ragaszkodsz feltétlenül a fajtatisztához akkor inkább keverék!!! Rengeteg tündéri kutyus várja egy menhelyen, egy ketrecben a gazdiját, aki majd rá fog vigyázni egész életeben.És neked is fantasztikus érsés lesz, hogy megmentettél egy kutyust:) Majd ird meg, hogy döntöttél.
Az elsõ válaszoló tökéletesen megfogalmazta. Ha nincs konkrét kedvenc fajtád, egy konkrét feladatra, akkor tulajdonságok (mond külsõ, mind belsõ) lehet találni egy tökéletesen hozzád passzoló keveréket egy menhelyen - ha rám hallgatsz, akkor egy 1-2 éves "növendék" kutyát hozol el, amelyiknek már látszik a felnõttkori jelleme, ne ragaszkodj görcsösen a kölyökhöz, szerintem. Verseny alatt mit értesz? Kutyás sportot? (gondolom)
Milyen kutyát szeretnél? Fajta tisztát vagy keveréket? Fontos a tk vagy sem??? Ezekre a kérdésekre te tudsz választ adni, nem mi.
Menhelyen vannak nagyon jól sikerült keverékek. De ne keress túl kölyköt hisz azon nem fogod látni mennyire sportos. Így hirtelen nekem egy gazdit keresõ kutya jutott eszembe, aki kis gyakorlással agility bajnok lehetne. Szép, aktív és nagyon okos. http://gallery.site.hu/u/Pilis-budai-kutyasok/Kutyusok/sajat..
menj el egy menhelyre és nézz ott körül hátha beleszeretsz egy tündéri kutyusba
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat majd megírom ha meglesz:D nem fontos a tk ugyhogy valószínûleg keveréket veszek keresek egy menhelyt és körül nézek ott:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!