Találatok a következő kifejezésre: Fajnak a viszont (313 db)

Nem tudom én sem figyeltem oda biológia órán :(
A kérdező hozzászólása: Koszonom a nagy segitseget, csak azt nem ertem mi ertelme ezt csinalni. Szerintem ha egy cipobe jarnank, te sem szivlelned az ilyen valaszadast.
Nõgyógyásznál jártál már? Általában fertõzés jele, ha a hüvelybemenet fáj, de lehet attól is hogy nem lazulsz el kellõképen, nem vagy elég nedves. Extrém esetben az is okozhat fájdalmat, hogy a szûzhártya annyira erõs volt, hogy nem szakadt át rendesen. Elég sok oka lehet, így mindenképp orvos tanácsát kérd ki.
A kérdező hozzászólása: Szia, igen voltam mar rengetegszer. Kezeltek mar gyulladassal gombaval is, volt cisztam is az utobbi 2 honapban. Nagyon elegem van, es felek, hogy soha nem tudom elvezni a szexet, mindig nagyon faj, huzavonanal meg nem jutottunk tobbre a parommal immar tob mint fel eve.
A kérdező hozzászólása: sikositot pedig mindig használtunk, tehát nem hiszem, hogy szárazság lenne az oka.
A síkosítók között is vannak különbségek, szerintem a Masculan a legjobb. Próbáljátok meg behatolás elõtt a fiú a középsõ ujjára kenjen belõle egy adagot és azzal hatoljon be és izgasson. közben a hüvelyk ujjával tudja simogatni a csiklódat is Ha kezd kellemes lenni, akkor lehet folytatni a normál szexet, persze ekkor a péniszére kenjen síksítót, fõleg a makkra, hogy könnyû legyen a behatolás. Ha nem segít a síkosító sem, akkor lehet, hogy nem tudsz eléggé ellazulni, ezért fáj a szex. A probléma neve: vaginizmus, egy jó szexológus tud segíteni rajta.

Pár napja meg kellett volna jönnie a menstruációmnak de késik. Eddigi előjelei voltak hogy fájt a fejem, pattanásaim lettek és fájt a mellem. Pár napja viszont csak a mellbimbóm fáj és folyásom van. Mitől van ez? Vagy ez is a menstruáció előjele?

Legjobb válasz: A mellfájás lehet mensijel, lehet babajel. Ha a folyás vizes, akkor majdnem biztos hogy mensi közeleg. Ha kevés és egy kicsit fehéres krémes, lehet baba. A pattanás mindkét esetben elõfordulhat. A fejfájást is említik babás jelnek, bár én ezt nem tenném oda. Ha volt rá példa hogy máskor is fájt a fejed, akkor nem tekinteném jelnek. Ha máskor sosem fájt, akkor lehet babajel is. Nem tudom mit szeretnél babát vagy sem, mindenesetre a teszt kimutatná már.

A mellfájás lehet mensijel, lehet babajel. Ha a folyás vizes, akkor majdnem biztos hogy mensi közeleg. Ha kevés és egy kicsit fehéres krémes, lehet baba. A pattanás mindkét esetben elõfordulhat. A fejfájást is említik babás jelnek, bár én ezt nem tenném oda. Ha volt rá példa hogy máskor is fájt a fejed, akkor nem tekinteném jelnek. Ha máskor sosem fájt, akkor lehet babajel is. Nem tudom mit szeretnél babát vagy sem, mindenesetre a teszt kimutatná már.

Múlt hónapba vagy 4x csináltuk gumi nélkül a barátommal, de mikor érezte h jön akkor rögtön kivette. A menstruációm viszont késik már 6napja de sokat fáj a hasam. Viszont sok barátnQmnek még 10 napokat is késett. Lehet terhes vagyok?

Legjobb válasz: persze, hogy lehetsz terhes. nekem is fájt a hasam, mint amikor meg akar jönni, csak nem jött meg. szerintem csinálj egy tesztet és megtudod. minden jót: egy 17 napos kisfiú anyukája

persze, hogy lehetsz terhes. nekem is fájt a hasam, mint amikor meg akar jönni, csak nem jött meg. szerintem csinálj egy tesztet és megtudod. minden jót: egy 17 napos kisfiú anyukája
Persze, hogy lehet. Talán nem kellett volna 4-szer gumi nélkül csinálni. Az elõváladékban is van spermium... van, aki már az elsõ ilyen alkalomkor teherbe esik, ti meg 4-szer is így csináltátok. Vegyél egy tesztet, aztán reménykedj, hogy nem mutat két csíkot!
Szia!Igen lehetsz terhes mivel az elõnedv is tartalmaz (azt).Én tapasztalatból írok neked , soha nem akartam gyógyszert szedni és muszály volt valahogy védekezni aztán mégse jött be , de nem bántam meg hogy jötta kicsi fiam(már férjnél voltam).Csinálj egy tesztet és kiderül minden.

Fegyencedzés. Falnál végzett fekvőtámasznál miért fáj a könyök izületem? Sima fekvőtámasznál viszont nem fáj.

Legjobb válasz: arra tippelek,hogy nagyobb terhelés jut rá,mert simánál az egész testre eloszlik.

arra tippelek, hogy nagyobb terhelés jut rá, mert simánál az egész testre eloszlik.
Végigcsináltad a lépéseket? Talán nem szokta meg eléggé még a terhelést ahhoz, hogy erre a lépésre rátérhess.
Ok, hirtelen a tolóczkodás ugrott be.
Ha nagyon fáj, hívd fel elõbb az orvost!

Pentekre nem vartam nem is jott, viszont azota naponta ketszer nagyon faj a mehem es a petefeszkeim amikor megtapogatom belulrol utanna meg jobban faj nem ugy mint mikor megjon hanem sokkal jobban. Valami tapasztalat?

az erdekelne mijen tunetekkel jar a mehen kivuli terhesseg? akinek volt az rogton verzett vagy eloszor csak fajt?

Legjobb válasz: a masodiktol kerdeznem hogy neki egyfojtaban fajt vagy csak idokozonkent?

A kérdező hozzászólása: a masodiktol kerdeznem hogy neki egyfojtaban fajt vagy csak idokozonkent?
Csinálj tesztet lehet babás vagy.
A kérdező hozzászólása: de ha babas volnak akkor normalis hogy enyire fajjon?
Nem egyáltalán nem normális ha nagyon fáj mert sajnos én is így voltam vele.Gondoltam biztos babás vagyok.Barnáztam kicsit, de még is reménykedtem benne hogy baba.Majd egyik nap belázasodtam orvoshoz mentem és ott derült ki hogy babó lett volna.Még a nemvárt elõtt 2-3 nappal kiderült.Pedig így is korai pé volt.Én holnap tesztelnék a helyedben és ha + ha - én azonnal dokihoz mennék.Engem haza sem engedtek.Másnap mûtöttek is.Nagyon veszélyes dolog.Ne késlekedj.Remélem te nem leszel így, de ahogy olvastam a kérdésedet én is pont így éreztem, és sajnos ez lett a vége. Sok sikert.Irj majd hogy mi lett veled. Szurkolok neked.

Másnak is sokat fáj a feje mostanában? Migrénes vagyok, de ez mégsem az, viszont állandóan le kell pihennem, mert nem bírom ki máshogy!

Legjobb válasz: Szia! Éppen ma fájt a fejem borzasztóan. Én is migrénes vagyok sajnos. És pont ma volt migrénem . Az idõjárástól van szerintem. Tehát nekem is fáj + homályosan látok. Nagyon rossz érzés. Én is csak fekszem órákig a sötét szobában. :....S

Szia! Éppen ma fájt a fejem borzasztóan. Én is migrénes vagyok sajnos. És pont ma volt migrénem . Az idõjárástól van szerintem. Tehát nekem is fáj + homályosan látok. Nagyon rossz érzés. Én is csak fekszem órákig a sötét szobában. :....S
A kérdező hozzászólása: ma éppen hidegfront van, de pár nap múlva 35 fok is lesz:(
nekem a hidegfront váltja ki és általában dolgozok olyankor!
Megértelek, ugyanezt élem át szinte minden nap! Borzalmas, már nem tudom mire fogjam, az idõjárás nagyon elcsépelt, de tényleg nem tudok másra gondolni, mint hogy amiatt van. Ismerõseim, munkatársaim is panaszkodnak. Még az is, aki nem migrénes...
A migrénesek általában frontérzékenyek! Mostanában jönnek-mennek a frontok. Ha hosszasan fenn áll akkor mindenképpen menj el dokihoz. Szemész, vérvétel stb...
Nekem nem migrénem van , hanem a régen törött csuklóm fáj, de nagyon :(
igen, ez a suzar idõjárás, ezekkel az állandó változásaival, h eccer 20 fok aztán meg 35, ez egyáltalán nemkedvez a fejfájósaknak. én nemvagyok migrénes, és fejfájós se nagyon, de ezen a nyáron kb hetente fáj a fejem :S ez a rohadt idõjárás az oka.
Én is így vagyok, bár én nem vagyok migrénes. Kb 4 napja nagyon nyomott vagyok, semmi nem jó csak ha fekszem, a fejem nem az hogy fáj, inkább nyom. :S Remélem csak az idõ miatt..Bár az is eldönthetné mit akar...

Tegnap este lefekdótem a barátommal, egy éve vagyunk eggyüt. Gumit használtunk. Eleinte fáj bár tudom hogy ez természetes. De ma viszont egész nap fájt a derekam és az alhasam van összefüggés? A folyásom is sokkal erösebb volt. Miért?

Legjobb válasz: Ha közben nem fájt nagyon, akkor semmi gond. Kis sebet kaptál (szûzhártya és környéke - ha jól gondolom, hogy szûz voltál), ami pár nap alatt begyógyul. Ezen kívül a hormonjaid is rendesen meglódultak (gondolom :-) - ami szintén pár nap, amíg megnyugszik. Ha nem, akkor elnézhetsz orvoshoz - hátha valami más baj van.

Ha közben nem fájt nagyon, akkor semmi gond. Kis sebet kaptál (szûzhártya és környéke - ha jól gondolom, hogy szûz voltál), ami pár nap alatt begyógyul. Ezen kívül a hormonjaid is rendesen meglódultak (gondolom :-) - ami szintén pár nap, amíg megnyugszik. Ha nem, akkor elnézhetsz orvoshoz - hátha valami más baj van.
Bár ez vhol természetes h fáj kicsit a derekdat, bár lehet h inkább attol h most fog megjönni vagy elmult de még kicsit érzékeny:S sztem.... A folyásnak nincs közeb ehhez, nekem nem volt ien....

Gyerekkorom óta rendszeresen fáj a fejem heti gyakorisággal, legtöbbször migrénesen. Többféle gyógyszert is kipróbáltam már, eddig a Quarelin volt a leghatékonyabb, viszont nem szeretnék mindig gyógyszert bevenni, ha rosszul vagyok. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Vizsgáltasd ki magad, ne csak a gyógyszereket kapkodd. A fejfájás az csak egy tünet, és nem biztos, hogy a fejedben van a baj. Régen nekem is sokat fájt a fejem és kiderült, hogy szívritmus zavarom van, az okozta. Évek óta szedek betalocot és azóta egyszer sem fájdult meg a fejem. Nem azt mondom, hogy neked is ez van, csak arra akarok utalni, hogy lehet egyéb más olyan oka, amire nem is gondolsz és más kezelést igényel. De hallottam már olyanról is, hogy valakinek állandóan fájt a feje és egy vizsgálat során kiderült, hogy vattaszösz volt mélyen a fülében.

Vizsgáltasd ki magad, ne csak a gyógyszereket kapkodd. A fejfájás az csak egy tünet, és nem biztos, hogy a fejedben van a baj. Régen nekem is sokat fájt a fejem és kiderült, hogy szívritmus zavarom van, az okozta. Évek óta szedek betalocot és azóta egyszer sem fájdult meg a fejem. Nem azt mondom, hogy neked is ez van, csak arra akarok utalni, hogy lehet egyéb más olyan oka, amire nem is gondolsz és más kezelést igényel. De hallottam már olyanról is, hogy valakinek állandóan fájt a feje és egy vizsgálat során kiderült, hogy vattaszösz volt mélyen a fülében.
Ha kivizsgáltatod magad az nem fog ártani. De engem 7 éves korom óta több örvös is kivizsgált, kórházban is feküdtem a migrénes fejfájásaim miatt, nem találtak az ég világon semmit. Én sem szeretnék bevenni gyógyszert ha rosszul vagyok, de ha nem veszem be akkor még rosszabbul vagyok, és akkor már csak az injekció segíthet. Én egy ügyeleten kikötött éjszakán találkoztam egy ideggyógyásszal, õ mondta, hogy létezik egy gyógyszer, amit ugyan szedni kell egy hónapig, de megszünteti a panaszokat. Kérj beutalót a háziorvosodtól az ideggyógyászatra.
Eleget iszol, meg van a napi 2 liter folyadék?
A gyakori fejfájás hátterében szemprobléma is állhat. Lehet, hogy nem megfelelõ dioptriájú a szemüveged...
Ismerõs küzdött hasonló problémákkal. Az õ esete olyan szempontból érdekes, hogy nem gyógyszer oldotta meg a problémát, hanem egy pszichológus. A fejfájás csak mint tünet jelentkezett egy lelki problémából kifolyólag.
Keresztanyámnak is nagyon erõs migrénje volt, õ most homeopátiás gyógyszert szed rá, amit orvos írt föl, azóta csak nagyon ritkán jön elõ!
Én is azt tudom tanácsolni, hogy mindenképp fordulj orvoshoz, mert nem játék a migrénes fejfájás! Egyébként nekem is pár évvel ezelõtt rendszeresen fájt a fejem, és elmentem szemészhez, ami sokat segített, mert amióta szemüveges vagyok lényegesen kevesebbszer van fejfájásom
szerintem a nyakból amputálás segíthet a problémádon!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!