Találatok a következő kifejezésre: Fajdogal a mintha meg akarna jonni (21 db)

Ez a mai görbém. Fájdogál a hasam, elvileg még van kb.5 nap. Vagis remélem 9 hónap. De akkor miért fáj déltől a hasam, mintha meg akarna jönni?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/50d84945909f262fcd3800..

Legjobb válasz: A görbékhez nem értek, de nekem is fájdogál a hasam, ma teszteltem pozitívat! A beágyazódás is fájdalommal jár akár már a 7. naptól!! Nyugi! Ebbõl még akármi is lehet! Szurkolok!

A görbékhez nem értek, de nekem is fájdogál a hasam, ma teszteltem pozitívat! A beágyazódás is fájdalommal jár akár már a 7. naptól!! Nyugi! Ebbõl még akármi is lehet! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: gratulálok! ne haragudj, de irigy vagyok...jányadik napon lett +? hamar öszejött? bár én is átérezhetném a földöntúli boldogságot, mert gondolom állni a pozitív teszt fölött ilyen...
Köszönöm! Neked is biztosan hamar össze fog jönni! Akár most is! :) Már a 9. napon nagyon-nagyon halvány lett a tesztem, még ma a 10. napon is alig látni, de már más teszt is halvány, tüneteim is vannak (mellfájás, hasgörcs - igaz, õ már a 3 gyerkõc lesz, már ismerõsek a jelek). Ez a 2. próbálkozós hónapunk. Ittam a cickafark-palástfû teát felváltva, szedtem a terhesvitamint és a fenekem alá tettem akció után egy párnát (hátrahajló a méhem). Sok sikert kívánok!!
A kérdező hozzászólása: Szia, én pedig sok boldogságot kívánok Neked! Sajnon én tegnap már elkzedtem vérezgetni, úghogy ez a hónap sem sikerült. Már több mint egy éve. Olyan igazságtalan az élet.

Elvileg 1. vagy 2. -án volt PÉ-m. Mára nem várom, eddig nem is jött. Folyamatosan szédülök, sokszor hányingerem van, és kissé fájdogál a hasam mintha meg akarna jönni. Teszt ma negatív. Azért van még esélyem szerintetek?

Legjobb válasz: végülis esély mindig de ha 1-2 án volt pete érésed akkor vagy mára vagy holnapra nem várod!vagy nem?az sajnos lehet most még azért is mert lehet hogy holnap meg fog jönni!de azért szurkolok hogy ne jöjjön meg!:-)

végülis esély mindig de ha 1-2 án volt pete érésed akkor vagy mára vagy holnapra nem várod!vagy nem?az sajnos lehet most még azért is mert lehet hogy holnap meg fog jönni!de azért szurkolok hogy ne jöjjön meg!:-)
szia nem mindeninél mutatja ki a teszt még ilyenkor ne keseredj el én is mára nem vártam nekem meg is jött-(((( sajna szorítok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedvesek vagytok!
Mindegyik jó jel, amit írtál, kivéve a -teszt. De az még korai is lehetett, ne keseredj el. Reggel csináltad?
A kérdező hozzászólása: Igen reggel :(
Milyen érzékenységû volt a teszted? Csak mert nekem is ugyanezek voltak a tüneteim és a 10-es érzékenységû már két nappal a nemvárt elõtt kimutatta, a 25-ös viszont még a nemvárt napján sem, de mégis terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: Szia! 25-ös volt nekem is...

A terhességnek lehet olyan jele, hogy fájdogál a hasam alja meg a derekam mintha meg akarna jönni?

Most csak úgy szurkál.Korábban görcsöltem mikor megjött. Ma vagy holnap kéne megjönnie.

Legjobb válasz: Mikor terhes lettem, akkor a nemvárt napja körül szúrt a pocakom, kicsit görcsölt is a hasam, de nem olyan erõsen, mint amikor meg akart volna jönni. Hasonló fájdalom volt, mint mensikor, így azt hittem talán meg is jön, de végül baba lett belõle. :) Úgyhogy ezek alapján lehetsz terhes, de nem 100%, hiszen ebbõl még mensi is lehet. Ma vagy holnap már tesztelhetsz!

Mikor terhes lettem, akkor a nemvárt napja körül szúrt a pocakom, kicsit görcsölt is a hasam, de nem olyan erõsen, mint amikor meg akart volna jönni. Hasonló fájdalom volt, mint mensikor, így azt hittem talán meg is jön, de végül baba lett belõle. :) Úgyhogy ezek alapján lehetsz terhes, de nem 100%, hiszen ebbõl még mensi is lehet. Ma vagy holnap már tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod!Olyat is érzek mintha folyna valami de semmi nincs.Érdekes érzés.
Nekem ez van terhességnél: pont, mintha meg akarna jönni, de nem gyengén, hanem tök erõsen, és úgy érzem, mintha folyna valami - de nem... :)
Kedves utolsó, teljesen igazad van:) Én amikor terhes lettem, 15. hónapja próbálkoztunk. Elõtte folyamatosan késett, terhestüneteket produkáltam, persze mindíg negatív volt a teszt. Abban a hónapban amikor fogant a kisfiam, épp szabin voltam, de a sógoromék kisfiam itt nyaralt nálunk. A férjemmel gyorsban, mikor elaludt a gyerek, kimentünk a fürdõbe. Nem is gondoltam arra, hogy épp akkor sikerül, amikor nem fiygeltem semmire sem. Mikor meg kellett volna jönnie, folyamatos mensi görcseim voltak, és mintha folyt volna valami. Ez terhességem 18 hetéig meg is maradt. Úgyhogy lehet terhes tünet is, és mensi is. Majd írj, remélem nálad is baba miatt van:)
Kedves Kérdezõ, nagyon drukkolok :) Kedves Utolsó! A melleid is fájtak? Mert nekem nem fáj most egyáltalán és ez olyan fura, csak görcsöl a hasam, de semmi - én se várom, nagyon nem
Harmadik vagyok: nekem pl. a mellem nem fáj, idõnként enyhén szurkál, de nem jellemzõ. Most pl. a labdacs tûnt a húgyhólyagom környékén, ha leülök, úgy érzem a puffadt környéket, na meg a rengeteg pisilés (mondjuk, és sokat is iszom, úgy általában, de ez mégiscsak túlzás, hogy folyamatosan a vécén ülnék legszívesebben)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nos, 5 éve nem védekezünk.Már nem írom próbálkozásnak mert ez már nem az!Csak az tûnt fel, hogy nem görcsölök mint állat hanem csak szurkál.Veszek tesztet.Majd megírom mi lett!
A kérdező hozzászólása: Egy csíkos lett. :(Ez van!
Nagyon sajnálom :(


ez teljesen normális, MagneB6 vagy magnerot javasolt
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod:)
31 hetes vagyok és épp ezt érzem én is! A derekam a hasam de nem erõsen csak kicsit görcsölget, de a lábaim is fájnak, alig bírnak el, mondjuk plusz 12 kilóm van 63-most 75, lehet ettõl is fáj.
A kérdező hozzászólása: Én is 12-öt hiztam eddig:) Kezd vizesedni a lábam és nem fáj, de lassabban teszem meg a távot már:) Nekem a bordám a jobb oldalamon fáj nagyon:S Egyszerüen már feküdni nem tudok tõle és tegnap ez a görcsölés, hát fene tudja....De mondom nem idöközönként jön, hanem olyan mintha rögtön meg akarna jönni, párosul mellé a derekam is mint mensikor szokott, megijedtem kicsit, korai lenne még ha kibujna a manocska...

Fajdogal a hasam mintha meg akarna jonni de csak suru folyasom van. Terhes lehetek vagy csak hormonzavar?

Egy honapja nem szedek fogamzasgatlot es hetfon kellett volna megjojjon de meg mindig semmi. fajdogal a hasam mintha meg akarna jonni de csak suru folyasom van. Tegnap este es ma reggel talan picit barnasabb volt de semmi tobb. A tesztem negativ lett. Teszteljek holnap is vagy nem erdemes mert az enyhen barna folyas a menszi jele?

Legjobb válasz: Várj egy pár napot és ha semmi akkor tesztelj!

Várj egy pár napot és ha semmi akkor tesztelj!
szerintem is várj, de lehet a gyógyszer hatása ez.

Ciklusom 25. napján vagyok, fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni. Lehet még baba?

Clostyt szedtem és Ovitrell injekciót kaptam. Próbálkoztunk mikor a doki javasolta, az elmúlt napokban néha szurdogált a petefészkem körül, de félek, hogy csak bebeszélek magamnak tüneteket. Pár napja tejszerű folyásom is van, nagyon enyhe. Nagyon izgulok,elvileg 8-ára nem várom...Már nagyon szeretnénk a kistestvért!!!

Legjobb válasz: Lehet baba, ne idegeskedj, a stressz árt!! :) Drukkolok :)

Lehet baba, ne idegeskedj, a stressz árt!! :) Drukkolok :)

Csináltam már három tesztet is mind a három pozitiv. De a hasam fájdogál mintha meg akarna jönni egy bizonyos ponton pedig szurkál. Ha babás vagyok akkor ez probléma még a korai terhességnél?

Legjobb válasz: Gratulálok! De sjnos terhes még nem voltam, segiteni nem tudok! Boldog baba várást! Rendesen sikerült, segitség nélkül? Mennyi ideje próbálkoztatok?

Gratulálok! De sjnos terhes még nem voltam, segiteni nem tudok! Boldog baba várást! Rendesen sikerült, segitség nélkül? Mennyi ideje próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: Szia! nagyon örülök és mégegyszer gratulálok!! akkor ultrahangon nézett ugyi?? és végül is akkor mennyi idös vagy??? A.
A kérdező hozzászólása: mégegy kérdés:4 hetes vagy most látom és honnan számolják a terhességet a mensi elsö napjátol akkor ugye?? A.
szia okt 16-n volt meg utoljára, ma vagyok a 33. napon, igy 4 hetes és 5 napos vagyok, de a dokim azt mondta 2 hét mulva uh ujra, akkor meg mondja biztosan.. az utolso mensi elös napjátol számolják az orvosok a terhességet.. Zs
A kérdező hozzászólása: Szia ZS.!! nekem okt 11 én volt meg utoljára akkor kb 5 nappal vagyok idösebb nálad! én csütörtökön megyek dokihoz majd én is megirom mi volt! akkor ha minden jol megy kb egyszerre szülünk...
Szia! Egy 18 éves lány vagyok. Nekem még nincs baba. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mi a helyzet, hogyan alakultak a dolgok! :)
Szia nekem azota 7 hetes a kisfiam és gyönyörü..:)
11:17 vagyok! Gratulálok! :)
Én a 06:59-es vagyok. Nekem tegnap volt 7 hetes a kislányom. Te kérdezõ, hogy vagy?
szia megint én:) voltam dokinál, azt mondja most ágyazodik be a babám, 3 mm még csak, és pár nap mulva jönnek a rosszul létek. ma kb 4 hertes és 3 napos vagyok, 2 hét mulva kell mennem ujra:)
A kérdező hozzászólása: Hát már alig várom csajok hogy lássam! ja ma reggelre mintha elvágták volna a hasfájásomat cserébe viszont egész nap feküdtem most keltem fel elöször olyan rosszul voltam szédültem hánytam egész nap de nem bánom.....
Gratula nektek! Nekem késõi pé-bõl lett a bébi. Nagyon boldog vagyok, mert nekünk már volt egy missedünk, és most újra sikerült pont 3. éve próbálkozunk mi is. 12-n azt mondta a doki, hogy 4 hetes, és 10 mm-s petezsákot látott szikhólyaggal (elõtte 3 nappal meg még semmit). 3 hét múlva kell visszamennem, kicsit izgulok, de nagyon boldog vagyok. Látjátok, ezért nem érdemes feladni!
Teljesen normális ne aggódj!Nekem mai napig fájdogál, szurkálgat a hasam , holnap leszünk 14 hetesek.A hasfájásra a magnézium jó.Nyugalom, boldog babvárást:-)))
Szia!Ez normális.Nekem majdnem az egész terhességem alatt ilyen volt ez nem baj:) Gratulálok nektek!Boldog babavárást!Ez a legszebb idõszak:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat és a jokivánságokat is!! 6 éve probálkozunk most jött össze elöször laparoskopia és egyéb gyogyszeres kezelések után! kicsit aggodom azért mert kicsit tulsulyos is vagyok bár régota diétázom ment is le pár kg. hát remélem minden oké lesz!!!!
szia mintha én irtam volna a kérdést. én is 3 éve várom a babát, egy hét mulva mentem volna laparra, de pénteken és tegnap és ma is pozit teszteltem, igaz halvány, de jol láthato vonalak vannak, holnap megyek a dokihoz, én ugyanezeket érzem, a bal oldalon néha beleszur.. és olyan mensisen fáj a hasam, remélem semmi baja a babáinknak.. holnap megirom mit mondott a doki. de sztem magnéziumot vegyél be.. gratulálok nagyon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratuláciot én is szintén gratulálok neked és nagyon sok sikert kivánok neked!! és mindenképpen ird meg mi volt az orvosnál akár priviben is!!
Az orvos már 4. héten látja uh-n a petezsákot, ha terhesek vagytok.
A kérdező hozzászólása: hát e honap 6 án teszteltem az elsö pozitivat aznap kellett volna megjönnie. 19 én kell mennem orvoshoz akkor már ki tudja mutatni az uh??
Ki mutatja akkor az uh , gondolom akkor már 6 hetes leszel kb?Nekem pontosan 6 hetesen már pulzált a kis szive, mondjuk ez változó, de a petezsákot, és a szikhólyagot mindenképpen látja.14 hetes kismami.
Neked is gratulálok! :) Én is kíváncsi lennék a kérdezõre. :) Mármint arra, hogy hogy van. :)
Ezek bizony jóslófájások.... szokj hozzá :-)! Már nekem is vannak, pedig még van 4 hetem! Sok sikert!
Szia!!!Nekem is 2 hetem van még szülésig, és ugyan ez a panaszom és én minden héten járok az orvoshoz vissza meg CTG-re és említettem az orvosank, hogy mit érzek meg vizsgált a külsö méhszáj már nyitva van.Azt mondta hogy már készülödik a babám a születésre és ahogy egyre lejebb ereszkedik azt érzem nyom ott lent mindent meg hogy tágul.És nekem has fájás hol erõsebb hol gyengéb, de vam mikor nagyon fáj.De kitartás hamarosan láthatjuk a babánkat.Jo baba várást!!!ÜDV:38 hetes kismama
szia4 nemhiszem hogy baba.Merrt már a tesztnek kikellett volna mutatnia
Valamilyen szinten nem bánom, h megjött. így legalább tudom, h kezd helyreállni a rend odabent. Idén még nem volt normális menszim. :( Most nagyon normális. egész éjjel szenvedtem tõle. :( Remélem beáll a régi kerékvágásba. Míg nem akartunk babát, mindig pontos volt és semmi gondom nem volt. mióta babát akarunk nagyon felborult odabent valami. Neked a legjobbakat kívánom!
A kérdező hozzászólása: Köszi te meddig szedtél gyógyszert (ha szedtél?) és mikor hagytad abba? Én tavaly februárba !Azóta csak helyre állt már a peteérésem!?
Én augusztusig szedtem, utána minden rendben volt, egész 2008-ig. :( idén eddig csak februárban volt meg, de szeritnem akkor sem teljsen normálisan. most egész normálisnak tûnik. Igaz a melleim még mindig érzékenyek. mostmár akkor a menszivel együtt csak elmúlik ez is.
A kérdező hozzászólása: Á nem is merek arra gondolni hogy azt mondja az orvos hogy nem vagyok terhes .Csak terhes vagyok!!! Kikészülök ez a hét örök várakozásnak tûnik!!! Ennyit még soha nem késett! Tavalyi évben ha késet is 1 hetet de megjött nem 11 napot !!! Á de nem élem magam bele mert ha nem vagyok az csalódás fog érni és akkor végem!!!!!
Azóta csináltál tesztet? Nekem januárban egyáltalán nem jött meg. Akkor az akkori doki hormon gondokra hivatkozott, majd a papíron olvastam a pco-t. itt Pesten a másik doki meg azt mondta, h semmi bajom sincsen. Mindig csinál uh-t. És nem látott semmit. Ha nem baba, akkor sem keseredj el. 7fõn már okosabb leszel!
A kérdező hozzászólása: Nem merek tesztet csinálni majd hétfõn kiderül csak már lenne HÉTFÕ. Na mindegy köszi mindent majd írok ha valami van!!!!
Szorítok nagyon! Már csak 2 nap. :) Gyorsan eltelik. :)
Neked legalább még van remény erre a hónapra. :) nekem már csak áprilisra. :)
Szia! Kíváncsi vagyok, h ma mit mond neked a doki. Írd meg kérlek! Szorítok!
Szia! ne tegnap mit mondott a doki? Olyan kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia hát sajns azt mondta hogy nincs peteérésem de már érzem is hogy ma megfog jönni. ÁÁ pedig már úgy várjuk a babát .Köszi hogy irtál!!
A kérdező hozzászólása: Remélem én is !! Imádkozok hogy ne jöjjön meg !!!!De neked hogy hogy megjött?
Szia! Nekem úgy fest, hma megjön. :( Igaz nem túl sok. :( De megjött. Bár kitudja, h meddig fog tartani és milyen minõségû lesz. Remélem neked nem jön majd meg.
A kérdező hozzászólása: Hát igen én is valahogy ezt gondolom.Figyelj nekem hétfõn lesz már két hete kikészülõk a várakozásba . Türelem Rózsát teremt nem? Drukkolok neked én is!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi de akkor miért nem jön már meg eddig mindig pontos volt!!!!
Érdekes az eseted!Csinálj 1-2 nap múlva újra tesztet, ha nem jön meg!
ne idegeskedj, nem mindenkinek mutatja ki ilyen hamar, van akinek a 10-15 napon válik pozitívvá, tehát még bármi lehet. drukkolok, majd írd meg, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek a dokihoz majd megírom hogy mi lett ! Köszi a válaszokat!!!
nagyon drukkolok neked, mert tudom milyen érzés hogy se baba se menzi. remélem csak a tezst volt rosz.
A kérdező hozzászólása: Remélem én is !! És nagyon köszi!!!
nekem is egy hete késik, de van menszis érzésem már lassan 3 hete, . nagyon fájnak a melleim, de menszi sehol a tegnapi tesztemn meg negatív. Én 1 hét múlva megyek dokihoz. drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi köszi hogy írtál remélem hogy babásak vagyunk! Nekem csak most kezd el fájdogálni jobban a melleim!!! Neked nagyon fájnak?
hát eléggé. Többször felébredek éjszaka, h fáj, fõleg, akkor ha helyzetet változtatok napközben meg azután ha hirtelen mozdulok. Szokott fájni menszi elõtt, de ez már 3 hete tart lassan. meg folyamatosan apróbb-nagyobb szurkákat érzek, valamint, h na akkor most már tutira megjött érzéseket. Közben meg semmi.
A kérdező hozzászólása: Nekem is ilyen érzésem van csak a mellem nem annyira fáj! C Ez teszt kikészít már alig várom a hétfõt hogy mennyek dokihoz!!!
teljesen megértelek. én már addig nem csinálok tesztet. én már azt sem bánnám, ha megjönne, mert akkort tudnám, h minden rendben van. Igaz a babának sokkal jobban örülnék. Kitartás
Szia! NAgyon sajnálom. Én ugyanígy jártam januárban. azóta nem normális a menszim, azaz a mostani az volt. És akkor most vártok, h beálljon a peteérés meg amenszi, vagy már most adott valami gyógyszert? HA gondolod írhatsz privit.

Holnap kellene megjönnie. Már 2 hete érzékeny a mellem és fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni. Már 2 héttel mensi előtt vannak "mensis" tünetek vagy ez terhesség?

Legjobb válasz: Ez nkább mensis tünet, mint terhesség, mert a korai terhességnek nem nagyon vannak ilyen tünetei. Ha nem jön meg csinálj tesztet, akkor biztos leszel, és megnyugodhatsz!

Ez nkább mensis tünet, mint terhesség, mert a korai terhességnek nem nagyon vannak ilyen tünetei. Ha nem jön meg csinálj tesztet, akkor biztos leszel, és megnyugodhatsz!
Teszteljj és meglátod!
Nekem is volt mensi elott az a mindjart megjon erzes ami a 10.hetig meg is volt, es a melleim is borzalmasan erzekenyek voltak, sott inkabb fajt mint erzekeny volt. Azt csak Te tudod, h neked szokott e lenni mensi elott 2 hettel ilyen tuneted, de szeritnem is csinalj tesztet. Igaz sokan irjak, h a kimaradt mensi utan 5-6 nappal csinaltak mert elobb nem mutatta ki nekik.Ha szerencses vgy mar holnap kimutatja, de ha nem es nem jon meg akkor par nap mulva ismeteld meg. Kivanom, h az legyen amit szeretnel 16 hetes kismama
Nekem totál mensis tüneteim voltak, nem is akartam elhinni, hogy babás vagyok. Azt hittem, meg fog jönni. Szerencsére tévedtem! Az elsõ 12 hétben a "hasszurkálás", a mellek érzékenysége, fájdalma elég általános tünet. Ha nem jön meg, tesztelj, bár ne hidd el feltétlenül az eredményt. Ha pozitívat mutat, az biztos, de ha negatív, attól még lehet baba. Nekem az érzékenynek mondott MediLab 6 hetesen lett pozitív. Már hasi uh-val látszott a babó, amikor végre a teszt is pozitív lett.
Hasonló volt a helyzet nálam is, de én valahogy tudtam hogy nem jön meg.Ha nem jön meg, tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ez baba lesz.Nagyon boldog vagyok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!