Találatok a következő kifejezésre: Fajdogal a mintha meg akarna (21 db)

Ez a mai görbém. Fájdogál a hasam, elvileg még van kb.5 nap. Vagis remélem 9 hónap. De akkor miért fáj déltől a hasam, mintha meg akarna jönni?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/50d84945909f262fcd3800..

Legjobb válasz: A görbékhez nem értek, de nekem is fájdogál a hasam, ma teszteltem pozitívat! A beágyazódás is fájdalommal jár akár már a 7. naptól!! Nyugi! Ebbõl még akármi is lehet! Szurkolok!

A görbékhez nem értek, de nekem is fájdogál a hasam, ma teszteltem pozitívat! A beágyazódás is fájdalommal jár akár már a 7. naptól!! Nyugi! Ebbõl még akármi is lehet! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: gratulálok! ne haragudj, de irigy vagyok...jányadik napon lett +? hamar öszejött? bár én is átérezhetném a földöntúli boldogságot, mert gondolom állni a pozitív teszt fölött ilyen...
Köszönöm! Neked is biztosan hamar össze fog jönni! Akár most is! :) Már a 9. napon nagyon-nagyon halvány lett a tesztem, még ma a 10. napon is alig látni, de már más teszt is halvány, tüneteim is vannak (mellfájás, hasgörcs - igaz, õ már a 3 gyerkõc lesz, már ismerõsek a jelek). Ez a 2. próbálkozós hónapunk. Ittam a cickafark-palástfû teát felváltva, szedtem a terhesvitamint és a fenekem alá tettem akció után egy párnát (hátrahajló a méhem). Sok sikert kívánok!!
A kérdező hozzászólása: Szia, én pedig sok boldogságot kívánok Neked! Sajnon én tegnap már elkzedtem vérezgetni, úghogy ez a hónap sem sikerült. Már több mint egy éve. Olyan igazságtalan az élet.

Elvileg 1. vagy 2. -án volt PÉ-m. Mára nem várom, eddig nem is jött. Folyamatosan szédülök, sokszor hányingerem van, és kissé fájdogál a hasam mintha meg akarna jönni. Teszt ma negatív. Azért van még esélyem szerintetek?

Legjobb válasz: végülis esély mindig de ha 1-2 án volt pete érésed akkor vagy mára vagy holnapra nem várod!vagy nem?az sajnos lehet most még azért is mert lehet hogy holnap meg fog jönni!de azért szurkolok hogy ne jöjjön meg!:-)

végülis esély mindig de ha 1-2 án volt pete érésed akkor vagy mára vagy holnapra nem várod!vagy nem?az sajnos lehet most még azért is mert lehet hogy holnap meg fog jönni!de azért szurkolok hogy ne jöjjön meg!:-)
szia nem mindeninél mutatja ki a teszt még ilyenkor ne keseredj el én is mára nem vártam nekem meg is jött-(((( sajna szorítok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedvesek vagytok!
Mindegyik jó jel, amit írtál, kivéve a -teszt. De az még korai is lehetett, ne keseredj el. Reggel csináltad?
A kérdező hozzászólása: Igen reggel :(
Milyen érzékenységû volt a teszted? Csak mert nekem is ugyanezek voltak a tüneteim és a 10-es érzékenységû már két nappal a nemvárt elõtt kimutatta, a 25-ös viszont még a nemvárt napján sem, de mégis terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: Szia! 25-ös volt nekem is...
ez teljesen normális, MagneB6 vagy magnerot javasolt
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod:)
31 hetes vagyok és épp ezt érzem én is! A derekam a hasam de nem erõsen csak kicsit görcsölget, de a lábaim is fájnak, alig bírnak el, mondjuk plusz 12 kilóm van 63-most 75, lehet ettõl is fáj.
A kérdező hozzászólása: Én is 12-öt hiztam eddig:) Kezd vizesedni a lábam és nem fáj, de lassabban teszem meg a távot már:) Nekem a bordám a jobb oldalamon fáj nagyon:S Egyszerüen már feküdni nem tudok tõle és tegnap ez a görcsölés, hát fene tudja....De mondom nem idöközönként jön, hanem olyan mintha rögtön meg akarna jönni, párosul mellé a derekam is mint mensikor szokott, megijedtem kicsit, korai lenne még ha kibujna a manocska...

Fajdogal a hasam mintha meg akarna jonni de csak suru folyasom van. Terhes lehetek vagy csak hormonzavar?

Egy honapja nem szedek fogamzasgatlot es hetfon kellett volna megjojjon de meg mindig semmi. fajdogal a hasam mintha meg akarna jonni de csak suru folyasom van. Tegnap este es ma reggel talan picit barnasabb volt de semmi tobb. A tesztem negativ lett. Teszteljek holnap is vagy nem erdemes mert az enyhen barna folyas a menszi jele?

Legjobb válasz: Várj egy pár napot és ha semmi akkor tesztelj!

Várj egy pár napot és ha semmi akkor tesztelj!
szerintem is várj, de lehet a gyógyszer hatása ez.

Ciklusom 25. napján vagyok, fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni. Lehet még baba?

Clostyt szedtem és Ovitrell injekciót kaptam. Próbálkoztunk mikor a doki javasolta, az elmúlt napokban néha szurdogált a petefészkem körül, de félek, hogy csak bebeszélek magamnak tüneteket. Pár napja tejszerű folyásom is van, nagyon enyhe. Nagyon izgulok,elvileg 8-ára nem várom...Már nagyon szeretnénk a kistestvért!!!

Legjobb válasz: Lehet baba, ne idegeskedj, a stressz árt!! :) Drukkolok :)

Lehet baba, ne idegeskedj, a stressz árt!! :) Drukkolok :)

A terhességnek lehet olyan jele, hogy fájdogál a hasam alja meg a derekam mintha meg akarna jönni?

Most csak úgy szurkál.Korábban görcsöltem mikor megjött. Ma vagy holnap kéne megjönnie.

Legjobb válasz: Mikor terhes lettem, akkor a nemvárt napja körül szúrt a pocakom, kicsit görcsölt is a hasam, de nem olyan erõsen, mint amikor meg akart volna jönni. Hasonló fájdalom volt, mint mensikor, így azt hittem talán meg is jön, de végül baba lett belõle. :) Úgyhogy ezek alapján lehetsz terhes, de nem 100%, hiszen ebbõl még mensi is lehet. Ma vagy holnap már tesztelhetsz!

Mikor terhes lettem, akkor a nemvárt napja körül szúrt a pocakom, kicsit görcsölt is a hasam, de nem olyan erõsen, mint amikor meg akart volna jönni. Hasonló fájdalom volt, mint mensikor, így azt hittem talán meg is jön, de végül baba lett belõle. :) Úgyhogy ezek alapján lehetsz terhes, de nem 100%, hiszen ebbõl még mensi is lehet. Ma vagy holnap már tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod!Olyat is érzek mintha folyna valami de semmi nincs.Érdekes érzés.
Nekem ez van terhességnél: pont, mintha meg akarna jönni, de nem gyengén, hanem tök erõsen, és úgy érzem, mintha folyna valami - de nem... :)
Kedves utolsó, teljesen igazad van:) Én amikor terhes lettem, 15. hónapja próbálkoztunk. Elõtte folyamatosan késett, terhestüneteket produkáltam, persze mindíg negatív volt a teszt. Abban a hónapban amikor fogant a kisfiam, épp szabin voltam, de a sógoromék kisfiam itt nyaralt nálunk. A férjemmel gyorsban, mikor elaludt a gyerek, kimentünk a fürdõbe. Nem is gondoltam arra, hogy épp akkor sikerül, amikor nem fiygeltem semmire sem. Mikor meg kellett volna jönnie, folyamatos mensi görcseim voltak, és mintha folyt volna valami. Ez terhességem 18 hetéig meg is maradt. Úgyhogy lehet terhes tünet is, és mensi is. Majd írj, remélem nálad is baba miatt van:)
Kedves Kérdezõ, nagyon drukkolok :) Kedves Utolsó! A melleid is fájtak? Mert nekem nem fáj most egyáltalán és ez olyan fura, csak görcsöl a hasam, de semmi - én se várom, nagyon nem
Harmadik vagyok: nekem pl. a mellem nem fáj, idõnként enyhén szurkál, de nem jellemzõ. Most pl. a labdacs tûnt a húgyhólyagom környékén, ha leülök, úgy érzem a puffadt környéket, na meg a rengeteg pisilés (mondjuk, és sokat is iszom, úgy általában, de ez mégiscsak túlzás, hogy folyamatosan a vécén ülnék legszívesebben)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nos, 5 éve nem védekezünk.Már nem írom próbálkozásnak mert ez már nem az!Csak az tûnt fel, hogy nem görcsölök mint állat hanem csak szurkál.Veszek tesztet.Majd megírom mi lett!
A kérdező hozzászólása: Egy csíkos lett. :(Ez van!
Nagyon sajnálom :(

Csináltam már három tesztet is mind a három pozitiv. De a hasam fájdogál mintha meg akarna jönni egy bizonyos ponton pedig szurkál. Ha babás vagyok akkor ez probléma még a korai terhességnél?

Legjobb válasz: Gratulálok! De sjnos terhes még nem voltam, segiteni nem tudok! Boldog baba várást! Rendesen sikerült, segitség nélkül? Mennyi ideje próbálkoztatok?

Gratulálok! De sjnos terhes még nem voltam, segiteni nem tudok! Boldog baba várást! Rendesen sikerült, segitség nélkül? Mennyi ideje próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: Szia! nagyon örülök és mégegyszer gratulálok!! akkor ultrahangon nézett ugyi?? és végül is akkor mennyi idös vagy??? A.
A kérdező hozzászólása: mégegy kérdés:4 hetes vagy most látom és honnan számolják a terhességet a mensi elsö napjátol akkor ugye?? A.
szia okt 16-n volt meg utoljára, ma vagyok a 33. napon, igy 4 hetes és 5 napos vagyok, de a dokim azt mondta 2 hét mulva uh ujra, akkor meg mondja biztosan.. az utolso mensi elös napjátol számolják az orvosok a terhességet.. Zs
A kérdező hozzászólása: Szia ZS.!! nekem okt 11 én volt meg utoljára akkor kb 5 nappal vagyok idösebb nálad! én csütörtökön megyek dokihoz majd én is megirom mi volt! akkor ha minden jol megy kb egyszerre szülünk...
Szia! Egy 18 éves lány vagyok. Nekem még nincs baba. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mi a helyzet, hogyan alakultak a dolgok! :)
Szia nekem azota 7 hetes a kisfiam és gyönyörü..:)
11:17 vagyok! Gratulálok! :)
Én a 06:59-es vagyok. Nekem tegnap volt 7 hetes a kislányom. Te kérdezõ, hogy vagy?
szia megint én:) voltam dokinál, azt mondja most ágyazodik be a babám, 3 mm még csak, és pár nap mulva jönnek a rosszul létek. ma kb 4 hertes és 3 napos vagyok, 2 hét mulva kell mennem ujra:)
A kérdező hozzászólása: Hát már alig várom csajok hogy lássam! ja ma reggelre mintha elvágták volna a hasfájásomat cserébe viszont egész nap feküdtem most keltem fel elöször olyan rosszul voltam szédültem hánytam egész nap de nem bánom.....
Gratula nektek! Nekem késõi pé-bõl lett a bébi. Nagyon boldog vagyok, mert nekünk már volt egy missedünk, és most újra sikerült pont 3. éve próbálkozunk mi is. 12-n azt mondta a doki, hogy 4 hetes, és 10 mm-s petezsákot látott szikhólyaggal (elõtte 3 nappal meg még semmit). 3 hét múlva kell visszamennem, kicsit izgulok, de nagyon boldog vagyok. Látjátok, ezért nem érdemes feladni!
Teljesen normális ne aggódj!Nekem mai napig fájdogál, szurkálgat a hasam , holnap leszünk 14 hetesek.A hasfájásra a magnézium jó.Nyugalom, boldog babvárást:-)))
Szia!Ez normális.Nekem majdnem az egész terhességem alatt ilyen volt ez nem baj:) Gratulálok nektek!Boldog babavárást!Ez a legszebb idõszak:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat és a jokivánságokat is!! 6 éve probálkozunk most jött össze elöször laparoskopia és egyéb gyogyszeres kezelések után! kicsit aggodom azért mert kicsit tulsulyos is vagyok bár régota diétázom ment is le pár kg. hát remélem minden oké lesz!!!!
szia mintha én irtam volna a kérdést. én is 3 éve várom a babát, egy hét mulva mentem volna laparra, de pénteken és tegnap és ma is pozit teszteltem, igaz halvány, de jol láthato vonalak vannak, holnap megyek a dokihoz, én ugyanezeket érzem, a bal oldalon néha beleszur.. és olyan mensisen fáj a hasam, remélem semmi baja a babáinknak.. holnap megirom mit mondott a doki. de sztem magnéziumot vegyél be.. gratulálok nagyon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratuláciot én is szintén gratulálok neked és nagyon sok sikert kivánok neked!! és mindenképpen ird meg mi volt az orvosnál akár priviben is!!
Az orvos már 4. héten látja uh-n a petezsákot, ha terhesek vagytok.
A kérdező hozzászólása: hát e honap 6 án teszteltem az elsö pozitivat aznap kellett volna megjönnie. 19 én kell mennem orvoshoz akkor már ki tudja mutatni az uh??
Ki mutatja akkor az uh , gondolom akkor már 6 hetes leszel kb?Nekem pontosan 6 hetesen már pulzált a kis szive, mondjuk ez változó, de a petezsákot, és a szikhólyagot mindenképpen látja.14 hetes kismami.
Neked is gratulálok! :) Én is kíváncsi lennék a kérdezõre. :) Mármint arra, hogy hogy van. :)
Ezek bizony jóslófájások.... szokj hozzá :-)! Már nekem is vannak, pedig még van 4 hetem! Sok sikert!
Szia!!!Nekem is 2 hetem van még szülésig, és ugyan ez a panaszom és én minden héten járok az orvoshoz vissza meg CTG-re és említettem az orvosank, hogy mit érzek meg vizsgált a külsö méhszáj már nyitva van.Azt mondta hogy már készülödik a babám a születésre és ahogy egyre lejebb ereszkedik azt érzem nyom ott lent mindent meg hogy tágul.És nekem has fájás hol erõsebb hol gyengéb, de vam mikor nagyon fáj.De kitartás hamarosan láthatjuk a babánkat.Jo baba várást!!!ÜDV:38 hetes kismama

Egy honapja nem szedek fogamzasgatlot es hetfon kellett volna megjojjon de maig semmi. A teszt negativ (nem reggel csinaltam) de neha fajdogal a hasam mintha meg akarna jonni viszont a melleim teltebbek. Terhes lehetek?

Iparkodtunk a parommal mert a honap minden napjan egyutt voltunk Honap reggel mar igazat mutathat a tesz?

Legjobb válasz: tehát akkor van rá esély, hogy egy hét utána legyen + a teszt? Mert nekem vasárnap óta késik, és egy csomóan azt írták, hogy már ki kellene mutatnia, de nekem még nega lett ma reggel. Én reménykedem azért még, de vasárnap, ha nem jön meg (remélem nem), akkor tesztelek! Addig ki kell bírnom!

tehát akkor van rá esély, hogy egy hét utána legyen + a teszt? Mert nekem vasárnap óta késik, és egy csomóan azt írták, hogy már ki kellene mutatnia, de nekem még nega lett ma reggel. Én reménykedem azért még, de vasárnap, ha nem jön meg (remélem nem), akkor tesztelek! Addig ki kell bírnom!
szerintem nem mindenesetben mutatják ki még ezek az állítólag háromnapos tesztek sem, az elõbb írtam már / 19hetes kismama vagyok /.szóval jól emlékszem voltak tüneteim, hát egy hétfõi napon teszteltem, ami neg.lett.a tünetek nem múltak, mensi nem jött, hát kövtkezõ héten újra teszt.ez már pozítiv volt :D
50-50% van rá, hogy babás vagy. Lehetséges csak valami miatt késik, de az is lehet, hogy babás vagy!
A kérdező hozzászólása: Gyogyszer elott is nagyon pontos volt. Orat lehetett allitani utana
a gyógyszertõl még jó, hogy pontos volt. Fájdogálhat a hasad, szúrkálhat a petefészked, érzékenyek lehetnek a melleid és stb.
A kérdező hozzászólása: bocsi honap helyett holnap. Fo a helyesiras!
A kérdező hozzászólása: Ez lenne az elso mensi a bogyok ota. Gyogyszer elott mindig nagyon pontos volt. Terhesseg eseten fajdogalhat a hasam ugy mintha meg akarna jonni csak valamivel gyengebb ez a fajdalom (mintha kicsit fel lennek fazva)
én az elsõ gyógyszermentes hónap után lettem terhes, már 19 hetes vagyok.az elsõ teszt neg. volt rá egy hétre csináltam poz.tesztet. sok sikert !
viszont lehetséges még a ciklusod sem állt be a gyógyszer kimaradás óta. Azóta mióta nem szeded mensiztél már?
hát, lehetséges, hogy terhes vagy, mert az én anyukám is már az elsõ gyógyszermentes hónapban terhes lett velem. reggeli elsõbõl tesztelj. Még holnap sem bizti, hogy kimutatja. Én hasonló cipõben járok, mert nekem vasárnap óta semmi, de én várni akarok vasárnapig. Ha nem jön meg addig (amit remélek) akkor majd tesztelek. Szorítok!
bizony lehetséges, én is iy lettem terhes, és nekem is igy fájt a hasam, a reggeli pisi tuti eredményt hoz! sok sikert!! :)

. Ebben a honapban már megvolt. Azóta eltelt egy hét. és két napja úgy fájdogál a hasam mintha meg akarna jönni. Hát nem tudom, lehet terhes v-ok?

négy napja szeretkeztem a barátommal,de nem volt nálunk óvszer és kiszált.

Legjobb válasz: igen lehetsz terhes,elég felelõtlenek voltatok-.-

igen lehetsz terhes, elég felelõtlenek voltatok-.-
Lehetsz terhes, hiszen peteérés környékén voltál! Nagyon felelõtlen dolog ez, sokan így estek teherbe, olvass utána rengeteg ilyen sztori van itt a gyakorikérdéseken.Ahhoz h idõben kiszálljon a fiú, nagyon tapasztaltnak és meggondoltnak kell lenni, pár csepp is "becsoroghat", na meg az elõváladék, és kész a baj! Amellett h lehetsz terhes, 4 nap után nem jelentkeznek terhességi tünetek. Valószínû most van a peteérésed, és azért fájdogál a hasad.Rem nem lesz gond, de máskor legyen eszetek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!