Találatok a következő kifejezésre: Fajdogal a mintha meg (30 db)

Ez a mai görbém. Fájdogál a hasam, elvileg még van kb.5 nap. Vagis remélem 9 hónap. De akkor miért fáj déltől a hasam, mintha meg akarna jönni?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/50d84945909f262fcd3800..

Legjobb válasz: A görbékhez nem értek, de nekem is fájdogál a hasam, ma teszteltem pozitívat! A beágyazódás is fájdalommal jár akár már a 7. naptól!! Nyugi! Ebbõl még akármi is lehet! Szurkolok!

A görbékhez nem értek, de nekem is fájdogál a hasam, ma teszteltem pozitívat! A beágyazódás is fájdalommal jár akár már a 7. naptól!! Nyugi! Ebbõl még akármi is lehet! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: gratulálok! ne haragudj, de irigy vagyok...jányadik napon lett +? hamar öszejött? bár én is átérezhetném a földöntúli boldogságot, mert gondolom állni a pozitív teszt fölött ilyen...
Köszönöm! Neked is biztosan hamar össze fog jönni! Akár most is! :) Már a 9. napon nagyon-nagyon halvány lett a tesztem, még ma a 10. napon is alig látni, de már más teszt is halvány, tüneteim is vannak (mellfájás, hasgörcs - igaz, õ már a 3 gyerkõc lesz, már ismerõsek a jelek). Ez a 2. próbálkozós hónapunk. Ittam a cickafark-palástfû teát felváltva, szedtem a terhesvitamint és a fenekem alá tettem akció után egy párnát (hátrahajló a méhem). Sok sikert kívánok!!
A kérdező hozzászólása: Szia, én pedig sok boldogságot kívánok Neked! Sajnon én tegnap már elkzedtem vérezgetni, úghogy ez a hónap sem sikerült. Már több mint egy éve. Olyan igazságtalan az élet.

13hetesen még normális, hogy fájdogál a pocim olyan mintha megjönne meg fájdogál a derekam? Nem görcsölés!!

Legjobb válasz: Teljesen természetes. A méh folyamatosan növekszik, és ezek a húzó jellegû érzések azzal függenek össze.

Teljesen természetes. A méh folyamatosan növekszik, és ezek a húzó jellegû érzések azzal függenek össze.
Nekem is volt, még most i van, ha nagyon fáj, segít a Magne B6, illetve nekem segített.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válszt:) )!!!!Akkor lehet már nõl a pocim??

Elvileg 1. vagy 2. -án volt PÉ-m. Mára nem várom, eddig nem is jött. Folyamatosan szédülök, sokszor hányingerem van, és kissé fájdogál a hasam mintha meg akarna jönni. Teszt ma negatív. Azért van még esélyem szerintetek?

Legjobb válasz: végülis esély mindig de ha 1-2 án volt pete érésed akkor vagy mára vagy holnapra nem várod!vagy nem?az sajnos lehet most még azért is mert lehet hogy holnap meg fog jönni!de azért szurkolok hogy ne jöjjön meg!:-)

végülis esély mindig de ha 1-2 án volt pete érésed akkor vagy mára vagy holnapra nem várod!vagy nem?az sajnos lehet most még azért is mert lehet hogy holnap meg fog jönni!de azért szurkolok hogy ne jöjjön meg!:-)
szia nem mindeninél mutatja ki a teszt még ilyenkor ne keseredj el én is mára nem vártam nekem meg is jött-(((( sajna szorítok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedvesek vagytok!
Mindegyik jó jel, amit írtál, kivéve a -teszt. De az még korai is lehetett, ne keseredj el. Reggel csináltad?
A kérdező hozzászólása: Igen reggel :(
Milyen érzékenységû volt a teszted? Csak mert nekem is ugyanezek voltak a tüneteim és a 10-es érzékenységû már két nappal a nemvárt elõtt kimutatta, a 25-ös viszont még a nemvárt napján sem, de mégis terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: Szia! 25-ös volt nekem is...

Mar 6 napja kesik, tegnap este csinaltam tesztet de negativ lett. A hasam mar vagy 4 napja fajdogal mintha meg kene jojjon de semmi. Lehetseges hogy terhes vagyok, mikor csinaljak ujra tesztet?

Maskor a mellem megduzzadt es erzekeny volt de most nem.Ebben az evben a ciklusaim 35 naposak voltak pontosan,ennyit meg soha sem kesett.

Legjobb válasz: Csinálj reggeli elsõ pisibõl még egy tesztet.

Csinálj reggeli elsõ pisibõl még egy tesztet.
4-es voltam
Szia! Még korántsem biztos, hogy nem vagy terhes, bár nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de 100x hallottunk már olyat, hogy megjött, de más volt (sokkal kevesebb, nem olyan intenzív , kevesebb ideig tartott). Ha tényleg menses elõtt lettél terhes, akkor megesik, hogy megjön. Én mindenképpen csinálnék 1-2 hét múlva egy tesztet még, ha nem jön meg rendesen a vérzésed! És mindenképpen reggeli vizeletbõl! Majd írd meg, ha igazam lenne, de tényleg nem akarlak hitegetni!
A kérdező hozzászólása: Hat sajnos masnap megjott.Mar 4-ik napja meg mindig jon egy kicsi ugyhogy biztos csak kesesrol volt szo.Meg ennyit soha nem kesett azert gyanakodtam.Koszonom a valaszokat.
Minden negyedik nõ tapasztal barnázást, vérzést a terhesség elsõ 12 hetében valamikor. Fõleg házasélet után, a "nem várt napjaiban" (nem csak az elsõ alaklom ha nem az elsõ 3 kimaradt mensikor is), valamint a 5-7 hetes terhességnél (megtapadás) miatt szintén jellemzõbb. A görcsölgetéssel egybe kötött barnázás nem annyira jó jel, de nem is kell kétségbe esni. Sajnos a terhesség és a menstruációs tünetek kéz a kézben járnak, így nehéz megítélni, hogy kell e aggódni vagy sem. Dokihoz nem akarsz elmenni? Talán látna valamit, vagy nem látna, de legalább nem lennél kétségek között. Nekem volt egy vetélésem 1 hét késés után megjött (volt pozitív tesztem még elõtte 2 nappal is). A mostani babámmal (12 hetes ma pociban) 6-8 hetesen barnáztam, picit véreztem, de látod még sem lett semmi baja. Remélem jól fognak alakulni a dolgok, de ha nem akkor se ess kétségbe, mert elõbb utóbb jönni fog a picike.
A kérdező hozzászólása: Ma volt 8-ik napja hogy kesik, a gyanum szerint a menszem elott maradhattam terhes de ma este volt valami barnas folyasom amit csak a vecepapiron vettem eszre es gorcsolt kicsit a hasam , nagyon megilyedtem mert nem szeretnem ha megjonne.Egyenlore elmult.Szerintetek mi van? Tapasztaltatok mar ilyet?
Igen, peteérés után 15 nap a legkorábbi, hogy bármit is mutasson a teszt.
Akkor késõbb mutatja ki! Az aktustól számítva 2-3 hét kell a tesztnek, hogy kimutassa a terhességet!
A kérdező hozzászólása: De ha peldaul akkor maradtam terhes mielott meg kellett volna jonnie akkor mikor mutatja ki a teszt?
Már kellene a tesztnek mutatnia valamit. Csinálj újat, más fajtát, hát ha.
Sajnálom, hogy megjött, de hidd el jönni fog a picike! Nekem is így volt, és mikor végre összejött 2 hét múlva elvetéltem, de azóta már újra sikerült holnap megyünk 12 hetes Uh-ra. Ez egy türelem játék, de hidd el minden várakozással együtt megéri, csak soha ne keseredj el!

24+2 napos terhes vagyok, és hát fájdogál a hasam alja, meg néha olyan mintha feszülne, és egy kicsit szúr. Ez normális?

Legjobb válasz: Ha nem fáj nagyon akkor normális:) Vegyél be magnéziumot. 30hkm.

Ha nem fáj nagyon akkor normális:) Vegyél be magnéziumot. 30hkm.
normális, nyúlnak a méhtartó szalagok, ez így lesz szülésig, a baba és tartozékai is egyre nehezebb amíg nincs vrzés vagy elviselhetetlen fájdalom, addig minden normális
A kérdező hozzászólása: hála istennek nem fáj nagyon , csak olyan kellemetlen érzés. egész nap jelen volt, vérzés sincs.
A kérdező hozzászólása: a babám ma nagyon is aktív :) lehet hogy a fészkelõdés is közre játszik :)
Szia. Azért magnéziumot szedj minden nap, mert ilyen idõs terhességnél már elõjöhet a keményedés és a menzesz szerû görcs, ami viszont nem jó!!!Nekem 22 hetes korom óta megvannak ezek, és szednem is kell rá a magnéziumot..(én magnerotot szedek és nagyon jó). 30+3 hkm
Nekem is végigkísérte a terhességet hasonló (ha mozgásban voltam, mentem, akkor fájt a hasam alja- alig bírtam menni miatta), de nem emlékszem, hanyadik héttõl. Keményedéseim szinte soha nem is voltak (szülni nem is tudtam mellesleg, méhem alakjából kifolyólag). Én Magnesii Citricit kaptam rá az orvostól, de igazság szerint az se igen segített :(
ez teljesen normális, MagneB6 vagy magnerot javasolt
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod:)
31 hetes vagyok és épp ezt érzem én is! A derekam a hasam de nem erõsen csak kicsit görcsölget, de a lábaim is fájnak, alig bírnak el, mondjuk plusz 12 kilóm van 63-most 75, lehet ettõl is fáj.
A kérdező hozzászólása: Én is 12-öt hiztam eddig:) Kezd vizesedni a lábam és nem fáj, de lassabban teszem meg a távot már:) Nekem a bordám a jobb oldalamon fáj nagyon:S Egyszerüen már feküdni nem tudok tõle és tegnap ez a görcsölés, hát fene tudja....De mondom nem idöközönként jön, hanem olyan mintha rögtön meg akarna jönni, párosul mellé a derekam is mint mensikor szokott, megijedtem kicsit, korai lenne még ha kibujna a manocska...

Fajdogal a hasam mintha meg akarna jonni de csak suru folyasom van. Terhes lehetek vagy csak hormonzavar?

Egy honapja nem szedek fogamzasgatlot es hetfon kellett volna megjojjon de meg mindig semmi. fajdogal a hasam mintha meg akarna jonni de csak suru folyasom van. Tegnap este es ma reggel talan picit barnasabb volt de semmi tobb. A tesztem negativ lett. Teszteljek holnap is vagy nem erdemes mert az enyhen barna folyas a menszi jele?

Legjobb válasz: Várj egy pár napot és ha semmi akkor tesztelj!

Várj egy pár napot és ha semmi akkor tesztelj!
szerintem is várj, de lehet a gyógyszer hatása ez.

Ciklusom 25. napján vagyok, fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni. Lehet még baba?

Clostyt szedtem és Ovitrell injekciót kaptam. Próbálkoztunk mikor a doki javasolta, az elmúlt napokban néha szurdogált a petefészkem körül, de félek, hogy csak bebeszélek magamnak tüneteket. Pár napja tejszerű folyásom is van, nagyon enyhe. Nagyon izgulok,elvileg 8-ára nem várom...Már nagyon szeretnénk a kistestvért!!!

Legjobb válasz: Lehet baba, ne idegeskedj, a stressz árt!! :) Drukkolok :)

Lehet baba, ne idegeskedj, a stressz árt!! :) Drukkolok :)

Csináltam már három tesztet is mind a három pozitiv. De a hasam fájdogál mintha meg akarna jönni egy bizonyos ponton pedig szurkál. Ha babás vagyok akkor ez probléma még a korai terhességnél?

Legjobb válasz: Gratulálok! De sjnos terhes még nem voltam, segiteni nem tudok! Boldog baba várást! Rendesen sikerült, segitség nélkül? Mennyi ideje próbálkoztatok?

Gratulálok! De sjnos terhes még nem voltam, segiteni nem tudok! Boldog baba várást! Rendesen sikerült, segitség nélkül? Mennyi ideje próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: Szia! nagyon örülök és mégegyszer gratulálok!! akkor ultrahangon nézett ugyi?? és végül is akkor mennyi idös vagy??? A.
A kérdező hozzászólása: mégegy kérdés:4 hetes vagy most látom és honnan számolják a terhességet a mensi elsö napjátol akkor ugye?? A.
szia okt 16-n volt meg utoljára, ma vagyok a 33. napon, igy 4 hetes és 5 napos vagyok, de a dokim azt mondta 2 hét mulva uh ujra, akkor meg mondja biztosan.. az utolso mensi elös napjátol számolják az orvosok a terhességet.. Zs
A kérdező hozzászólása: Szia ZS.!! nekem okt 11 én volt meg utoljára akkor kb 5 nappal vagyok idösebb nálad! én csütörtökön megyek dokihoz majd én is megirom mi volt! akkor ha minden jol megy kb egyszerre szülünk...
Szia! Egy 18 éves lány vagyok. Nekem még nincs baba. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mi a helyzet, hogyan alakultak a dolgok! :)
Szia nekem azota 7 hetes a kisfiam és gyönyörü..:)
11:17 vagyok! Gratulálok! :)
Én a 06:59-es vagyok. Nekem tegnap volt 7 hetes a kislányom. Te kérdezõ, hogy vagy?
szia megint én:) voltam dokinál, azt mondja most ágyazodik be a babám, 3 mm még csak, és pár nap mulva jönnek a rosszul létek. ma kb 4 hertes és 3 napos vagyok, 2 hét mulva kell mennem ujra:)
A kérdező hozzászólása: Hát már alig várom csajok hogy lássam! ja ma reggelre mintha elvágták volna a hasfájásomat cserébe viszont egész nap feküdtem most keltem fel elöször olyan rosszul voltam szédültem hánytam egész nap de nem bánom.....
Gratula nektek! Nekem késõi pé-bõl lett a bébi. Nagyon boldog vagyok, mert nekünk már volt egy missedünk, és most újra sikerült pont 3. éve próbálkozunk mi is. 12-n azt mondta a doki, hogy 4 hetes, és 10 mm-s petezsákot látott szikhólyaggal (elõtte 3 nappal meg még semmit). 3 hét múlva kell visszamennem, kicsit izgulok, de nagyon boldog vagyok. Látjátok, ezért nem érdemes feladni!
Teljesen normális ne aggódj!Nekem mai napig fájdogál, szurkálgat a hasam , holnap leszünk 14 hetesek.A hasfájásra a magnézium jó.Nyugalom, boldog babvárást:-)))
Szia!Ez normális.Nekem majdnem az egész terhességem alatt ilyen volt ez nem baj:) Gratulálok nektek!Boldog babavárást!Ez a legszebb idõszak:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat és a jokivánságokat is!! 6 éve probálkozunk most jött össze elöször laparoskopia és egyéb gyogyszeres kezelések után! kicsit aggodom azért mert kicsit tulsulyos is vagyok bár régota diétázom ment is le pár kg. hát remélem minden oké lesz!!!!
szia mintha én irtam volna a kérdést. én is 3 éve várom a babát, egy hét mulva mentem volna laparra, de pénteken és tegnap és ma is pozit teszteltem, igaz halvány, de jol láthato vonalak vannak, holnap megyek a dokihoz, én ugyanezeket érzem, a bal oldalon néha beleszur.. és olyan mensisen fáj a hasam, remélem semmi baja a babáinknak.. holnap megirom mit mondott a doki. de sztem magnéziumot vegyél be.. gratulálok nagyon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratuláciot én is szintén gratulálok neked és nagyon sok sikert kivánok neked!! és mindenképpen ird meg mi volt az orvosnál akár priviben is!!
Az orvos már 4. héten látja uh-n a petezsákot, ha terhesek vagytok.
A kérdező hozzászólása: hát e honap 6 án teszteltem az elsö pozitivat aznap kellett volna megjönnie. 19 én kell mennem orvoshoz akkor már ki tudja mutatni az uh??
Ki mutatja akkor az uh , gondolom akkor már 6 hetes leszel kb?Nekem pontosan 6 hetesen már pulzált a kis szive, mondjuk ez változó, de a petezsákot, és a szikhólyagot mindenképpen látja.14 hetes kismami.
Neked is gratulálok! :) Én is kíváncsi lennék a kérdezõre. :) Mármint arra, hogy hogy van. :)
Ezek bizony jóslófájások.... szokj hozzá :-)! Már nekem is vannak, pedig még van 4 hetem! Sok sikert!
Szia!!!Nekem is 2 hetem van még szülésig, és ugyan ez a panaszom és én minden héten járok az orvoshoz vissza meg CTG-re és említettem az orvosank, hogy mit érzek meg vizsgált a külsö méhszáj már nyitva van.Azt mondta hogy már készülödik a babám a születésre és ahogy egyre lejebb ereszkedik azt érzem nyom ott lent mindent meg hogy tágul.És nekem has fájás hol erõsebb hol gyengéb, de vam mikor nagyon fáj.De kitartás hamarosan láthatjuk a babánkat.Jo baba várást!!!ÜDV:38 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!