Találatok a következő kifejezésre: Faj a es mintha a gerincem (1 db)

Faj a hatam, es mintha a gerincem a nyakamon alul, nem lenne a helyen. Talan gerincferdules? Azt helyre lehet hozni? Vagy helyrejon magatol?

az este voltam tancon, es ma reggeltol faj.talan attol. elore is koxi a valaszokat

Legjobb válasz: Lehet gerincferdülés. Nem jön helyre magától. Irány az ortopédia, mielõtt elsúlyosodik, és fûzõre elsz szükséged. Már peig az nagyn rossz dolog. :(

Lehet gerincferdülés. Nem jön helyre magától. Irány az ortopédia, mielõtt elsúlyosodik, és fûzõre elsz szükséged. Már peig az nagyn rossz dolog. :(
lehet, hogy csak megeroltetted a hatad, de erdemes elmenni az ortopediara. Helyre lehet hozni, ha asszem 20 fokos a gorbules akkor gyogytornara kell jarni, ha 50 fok feletti akkor pedig fuzo kell.
nekem csak 28 fokos, és mégis fûzõ kell... 50 fokos azért már elég durva... :S az elsõ válaszoló.
jaa igen, 50 foknal mar mutet kell. bocsi hulyeseget irtam.
Hát a házi dokim egyszer azt mondta, hogy nekem is van egy nagyon kicsi gerincferdülésem és kb fél éve, valami nagyon nehéz súlyokat emeltem... nekem is ott fájt ahol neked napokig, aztán elmentem egy természetgyógyászhoz! kb 10 perc alatt helyrerakott, úgy ropogott minden egyes porcikám, hogy megijedtem :D de amúgy egyáltalán nem fájt, csak féltem kitöri a nyakamat :D Utánna már nagyon jól éreztem magam :) (6000 Ft volt, de megérte) :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a tapasztalatod az Európai Kártérítési Ügyintéző Központról? (Én még nem is hallottam róluk. )

1

Tetovállást 18 év alatt Szülői beleegyezéssel /pesten/ csinálnak?

Vannak ismerőseim akiknek megcsinálták de én telefonáltam egy csomó helyre és nem nagyon akarják megcsinálni....

4

A deadman wonderland manga 30. fejezete és az azutániak magyarul hol vannak? Küldenétek linket?

6

Kéne írnon egy fogalmazást. De nem tudom elkezdeni. Valaki segít nekem?

Cím: Ma már másképp csinálnám.

1

Normális, hogy szédülsz cigizés után?

még nem cigiztem, és ma úgy vettem le, mint ha levegőt vennék a számon..és 1 szál cigi után kb. negyed óráig nagyon szédültem és fájt a fejem..ez normális?

3

Ha egy olyan nagyobb A4-es borítékot elküldök Pestre Békés-ről ha simán adom fel mennyi idő alatt jut el a címzetthez és Elsőbbségivel mennyivel gyorsabb/drágább?

1

Milyen fogalmazást írjak ezzel a címmel: az én Magyarországom?

0

Mi lesz a végkifejlet?

Magyarországon vásároltam egy nagy értékű BMW tip. Autót használtan olyan kereskedésben ahol már több autót is vásároltam. Külföldön (Németország) dolgozom, a hét végén jöttem hazafelé. A nénet-osztrák határ közelében igazoltattak, majd megrökönyödésemre közlik velem, hogy az auto lopott és lefoglalták!A bűncselekményből való származást a gépháztető felnyítása után egy számsor leolvasásából következtették.

0

A suliban mikulásra csomagot kell készíteni és egy verset kell hozzá írni. Mit írhatnék?

Egy fiút húztam. Máténak hívják Feri a gúnyneve.Imádja a motorokat.Barna a haja és zöld a szeme.

1

Lányok valaki bevállalna 1 cm alatti hajat? És van olyan bátor hogy meg is valósítsa?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!