Találatok a következő kifejezésre: Faj a es mintha a gerincem (1 db)

Faj a hatam, es mintha a gerincem a nyakamon alul, nem lenne a helyen. Talan gerincferdules? Azt helyre lehet hozni? Vagy helyrejon magatol?

az este voltam tancon, es ma reggeltol faj.talan attol. elore is koxi a valaszokat

Legjobb válasz: Lehet gerincferdülés. Nem jön helyre magától. Irány az ortopédia, mielõtt elsúlyosodik, és fûzõre elsz szükséged. Már peig az nagyn rossz dolog. :(

Lehet gerincferdülés. Nem jön helyre magától. Irány az ortopédia, mielõtt elsúlyosodik, és fûzõre elsz szükséged. Már peig az nagyn rossz dolog. :(
lehet, hogy csak megeroltetted a hatad, de erdemes elmenni az ortopediara. Helyre lehet hozni, ha asszem 20 fokos a gorbules akkor gyogytornara kell jarni, ha 50 fok feletti akkor pedig fuzo kell.
nekem csak 28 fokos, és mégis fûzõ kell... 50 fokos azért már elég durva... :S az elsõ válaszoló.
jaa igen, 50 foknal mar mutet kell. bocsi hulyeseget irtam.
Hát a házi dokim egyszer azt mondta, hogy nekem is van egy nagyon kicsi gerincferdülésem és kb fél éve, valami nagyon nehéz súlyokat emeltem... nekem is ott fájt ahol neked napokig, aztán elmentem egy természetgyógyászhoz! kb 10 perc alatt helyrerakott, úgy ropogott minden egyes porcikám, hogy megijedtem :D de amúgy egyáltalán nem fájt, csak féltem kitöri a nyakamat :D Utánna már nagyon jól éreztem magam :) (6000 Ft volt, de megérte) :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A cinema city IMAX mozijában foglaltam 4db helyet és ha 2 tag nem bír eljönni akkor kérhetek a négyből csak 2 jegyet?

A jegyeket ,számítógépen FOGLALTAM,persze úgy hogy ne a 4 jegy árát fizessem

1

Valaki esetleg nem tudja, hogy mostanában Sopronban valamelyik önkéntes segélyszervezet fog e az ünnepek alkalmával meleg ételt osztani ingyen?

0

Mit kértek karácsonyra?

unatkozok, és izgulok a karácsony miaat ezért kérdezem meg! :))

1

Gázpisztolyt tarthatok 16 évesen? Bővebben lent.

Szeretnék venni egy gázpisztolyt és a kérdésem az lenne hogy 16 évesen adnak tartási engedélyt hogy hordhassam közhelyen ?

7

Tudtok még ilyen rövidítéseket és jelentést? (többi lent)

Olyanokra gondolok mint pl: YOLO=You only live once vagy SWAG=Sexy With A bit of Gangsta,Secretly We Are Gay..xD Ha tudtok ilyeneket írjatok és magyarul is írjátok le légyszí:D kíváncsi vagyok, hogy mik vannak:)

1

Kapható már valahol Stair-Rover deszka?

0

Mi ez a figura?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

3

Mi a véleményetek a tömegkályháról? Naponta hányszor kell rakni? Ha valakinek már van, annak bevállt?

0

Hol található meg a pólón lévő minta?

Hali. Nem akarom megrendelni, mert úgy egy kicsit drága lenne, így arra gondoltam, hogy rárakatom a képet egy sima fekete pólóra, de nem találom sehol a mintát... :

4

Melyik lézer pointer az erősebb?

Az 1 mW-os vagy az 5mW-os?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!