Találatok a következő kifejezésre: Faj a es (7621 db)

Az ideg fáj, mert odáig terjed a luk. Erõs fájdalomcsillapító kell és hétfõn mindenképpen fogorvos, ha fáj addig, ha nem.
Lehet hogy az idõjárás miatt van..vegyél be egy fájdalomcsillapítot..! vagy fordulj orvoshoz.

3 évesem 2 v 3 esténként előveszi a "fáj a hasam" dumát az utóbbi hetekben, és nem értem miért?

Kizártam ételeket/kakilást/hascsikarást, ráadásul néha csak elvágják a dolgot és elalszik. Mintha csak úgy szórakozna... Nem értem, és egyfel?l aggódom h valami komolyabb baj van, másfel?l nem tudom mit csináljak vele....

Legjobb válasz: azt még lefelejtettem, hogy nekem a 2 évesem pont a napokban mondta, hogy fáj fáj, kérdeztem tõle, hol fáj drágám? mutatta a lábát és kényeskedve mondta, hogy fáj, fáj. Nézegetem a kis lábát, hogy mi lehet a baj, erre elnevette magát. Ezt még eljátszotta aznap este, de már nem dõltem be, közben kacagott. Nagyon huncutok tudnak ám lenni.

azt még lefelejtettem, hogy nekem a 2 évesem pont a napokban mondta, hogy fáj fáj, kérdeztem tõle, hol fáj drágám? mutatta a lábát és kényeskedve mondta, hogy fáj, fáj. Nézegetem a kis lábát, hogy mi lehet a baj, erre elnevette magát. Ezt még eljátszotta aznap este, de már nem dõltem be, közben kacagott. Nagyon huncutok tudnak ám lenni.
Nálunk is szokott ilyen lenni, igaz már 5 éves a gyerek, így könnyebb rájönni, hogy mi a gond. Nála a beszorult puki szokott problémát okozni, illetve ha éhes vagy ha teli van azt is fájdalomként éli meg. A lába is szokott fájni (nincs rajta sérülés) van, hogy éjjel is felkel rá, így arra jutottam, hogy érzi ahogyan nõ (nekem is sokat fájtak a csontjaim gyerekkoromban) Az nagyon jó amit az elsõ írt. Ja és nálunk régebben sokat mondogatta, hogy fáj a torka, már kezdtem aggódni amikor mondtam neki, hogy mutassa meg, hogy hol...és tök máshová mutatott (a gyomrára).
Szia, nem lehet, hogy csak azt akarja, még foglalkozz vele? Lehet látja rajtad az aggódást és hogy elbizonytalanodsz. Én a helyedben elmondanám neki (hiszen 3 évesen már nagyon értelmesek a gyerekek), hogy ha valóban fáj a hasad, akkor elmegyünk a doktor nénihez és kérünk egy teljes kivizsgálást. Ha nem fáj a pocakod, akkor ne csapd be anyát, mert ha tényleg baj lesz, akkor is azt fogom hinni, hogy szórakozol.
Az en kisfiam 29 honapos es ugyanezt csinalja. :) Nallunk mar regglente is eloszedte ezt a dumat bolcsibe indulas elott, hogy hatha otthon maradhat. Kis rafinaltak tudnak lenni. En mindig puszit szoktam adni a pocijara es attol elneveti magat.
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltem vele, arra azt mondta rendben van. Erre tegnap este megint csinálta. De aztán a fáj a hasam után jött a túl sötét van (pedig nem volt), nem akarok aludni, stb. 2 órán keresztül megy a hiszti már 5. este óta, és nem értem, miért. Semmi megrázkódtatás nem érte, éjszaka sem ébredt fel rossz álom miatt. Tanácstalan vagyok. Aztán meg ugye nem eléggé kipihent, napközben hisztisebb. És most is kijelentette h nem akar aludni. Mondtam neki h feküdjön be az ágyba, és pihenjen, nem kell aludni. Könyvet nézeget és elvan. Tényleg nem értem...

Normális, hogy március 3. -án szültem és még most is fáj a gátseb? És olyan mintha egy helyen újra picit szétnyílt volna.

A dokim meg csak május közepén fogad, mert elutazott, és a 6 hetes kontroll is elmarad.

Legjobb válasz: SZerintem normalis, hogy meg faj, nekem is honapokig fajt meg utana, de semmi baj nem lett, szepen begyogyult, csak sokaig tartott.

SZerintem normalis, hogy meg faj, nekem is honapokig fajt meg utana, de semmi baj nem lett, szepen begyogyult, csak sokaig tartott.
Februárban szültem, néha még nekem is fáj, érzékeny. Majd elmúlik. Ja, és érzékeny a frontokra...
Szia! Én március 02.-án szültem, gátmetszéssel (nagyon pici vágás amugy) és én már a szülés napján ugyanugy ültem mint elõtte, csak a varratot éreztem szurni picit.Amint kiszedték a varratot én utánna semmit nem éreztem, nem fájt, nem volt érzékeny, semmi.Lehet csak szerencsés vagyok.Szerintem nézesd meg, nem veszitesz vele semmit. Viszont gyogyszertárakban lehet kapni körömvirág balzsamot nagyon jo rá azt mondják, meg még a Bepanthen kenõcs is! Jo Babázást! 7 hetes Kisfiu Anyukája
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó:) én is március 2.-án szültem a Sote II-n, Te hol szültél? Nekem kis lánykám van :) Ülni, meg mindent tudok, csak megijedtem. De akkor nem aggódom. De így akkor még nem bújunk össze apával, mert meg is vadulnék a fájdalomtól :( Köszi mindenkinek!
Szia! Én Szolnokon szültem, ujszászi vagyok! Kisfiam van, aki már 6500g. Viszont 4020g és 58 cm-el született természetesen!:-)))) Nem volt leányálom :-))) Török Balázskának hivják! Ne aggodj tuti nincs baj ha tudsz ülni meg ilyenek! Üdv: Anita
A kérdező hozzászólása: Szia! Most látom, hogy elírtam a kérdésnél a dátumot :) akkor jó, bár azért nem ártana ha megnézné egy doki. Te mersz már fürdeni rendesen belefeküdni a kádba?
Szia! Még 1 hét mulva megyek a kontrollra, picit csuszva, de már 2 hete kádban is fürödtem.Teljesen begyogyult már. Anita

8honapja csaszaroztak s faj a varasom mikor idovaltozas van faj de valamikor nem erzek semit s van ojan h nincs idovaltozas es megis faj! Mi lehet az oka? ha valami baj lenne kelene mindig fajon? A kislanyom 10kg es sokat van olbe emiat is fajhat?

Legjobb válasz: Az orvosom azt mondta, hogy még egy évig is érezhetek ott fájdalmat és még pár évig is lehet érzékeny. Engem 5 és fél hónapja császároztak, de még mindig fáj nekem is, ha hozzáérek. Ne aggódj, lassan javul. Beszéltem valamelyik nap az egyik ismerõsömmel, aki természetes úton szült és lenézett, amiért engem császároztak, mondván, hogy az sokkal egyszerûbb. nahát ne tudd, meg, amikor elmeséltem a mûtét utáni 3 napot,a mikor alig tudtam felvenni a kislányomat...utána 3 hétig alig tudtam felkelni hozzá az ágyról, amikor éjszaka sírt és még lehet, hogy egy év múlva is fájni fog a vágás.

Az orvosom azt mondta, hogy még egy évig is érezhetek ott fájdalmat és még pár évig is lehet érzékeny. Engem 5 és fél hónapja császároztak, de még mindig fáj nekem is, ha hozzáérek. Ne aggódj, lassan javul. Beszéltem valamelyik nap az egyik ismerõsömmel, aki természetes úton szült és lenézett, amiért engem császároztak, mondván, hogy az sokkal egyszerûbb. nahát ne tudd, meg, amikor elmeséltem a mûtét utáni 3 napot, a mikor alig tudtam felvenni a kislányomat...utána 3 hétig alig tudtam felkelni hozzá az ágyról, amikor éjszaka sírt és még lehet, hogy egy év múlva is fájni fog a vágás.
Ugyan engem még csak 5 hónapja mûtöttek, de az én sebem is fájdogál estére, ha túl sokat van kézben a fiam. Az idõváltozást még nem figyeltem meg, hogy milyen hatással van rám, de azt már kifigyeltem, hogyha a nap folyamán sokat van kézben a fiam, akkor az esti elringatásnál már nagyon tud fájni a sebem... Ne aggódj, szerintem ez sajnos természetes, mégiscsak átvágták a hasunkat, és természetes, hogy érzékeny a környéke. Én is úgy gondolom, hogyha tényleg baj lenne, akkor folyamatosan fájna!

Amióta lefeküdtem a barátommal nagyon fáj ott lent. Már 1 hete volt és még mindig fáj. Ég és fáj ha pisilek. Mért van ez? (szüz voltam)

Talán kevés nedvesség, vagy túl nagy neki?Látszik hogy tágultam, de ezek után nem merek megint probálkozni vele mert annyira fáj.Pedig kívánom.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez valami komolyabb dolog egy kis szárazságnál és túlméretességnél.Menj el dokihoz mert ez naygon nem jó jel.:S

Ez valami komolyabb dolog egy kis szárazságnál és túlméretességnél.Menj el dokihoz mert ez naygon nem jó jel.:S
Szerintem fertõzés, szextõl max a hüvelyed fájna vagy nemtu dom...fõleg ha fáj ha pisilsz...:S
Nem árt megnézetni a biztonság kedvéért. Máskor használjatok síkosítót hasznos és jó móka is :D és legyetek óvatosabbak amíg jobban meg nem szokod. ne a sex legyen a cél hanem hogy érezzétek jól magatokat
azt mondtad hogy annak már egy hete hogy lefeküdtetek elõször ha azóta nem voltatok együtt akkor a kidörzsölõdésnek már rég el kellett volna múlnia!! Azóta voltatok együtt?? Lehet hogy valami fertõzésed van :(
Pedig próbálkozni kell továbbra is, majd belejöttök. Az, hogy neki túl nagy e, vagy, hogy nedves voltál e, azt mi nem tudjuk megmondani, de mindkettõ belekalkulálható. Javaslom, hogy legyen több petting elõtte.
A kérdező hozzászólása: Mindig 1-másfél órát pettingelünk.És dokihoz meg mennék csak pont megjött és várnom kell.A csiklóm környékén fáj, és a pisilésnél is, nem a hugycsövemnél.Nem értem :S
én mikor a szüzességemet vesztettem el akkor ugyanilyen érzésem volt egy hétig, aztán elmúlt...ha attól tovább fenn áll a fájdalom, menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: és a 2.nál is ilyen érzésem lesz?

28 hetes vagyok, és eléggé fáj a méhen, amikor leülök, vagy lépek, de most már ha mozog a pici, attól is fáj. Mitől lehet? Előfordulhat, hogy fáj, ha mozog a baba?

Legjobb válasz: Nekem farfekvéses volt és elég nagyokat rúgott.Fájt a hasam alja mintha fel lennék fázva meg néha a fenekem is. Volt hogy 2 órán keresztûl csak járkáltam mert hogyha leültem akkor mégjobban éreztem. Azért azt hozzáteszem,hogy csak akkor fájt hogyha mozgott. Hogyha mindig fáj akkor szólj az orvosodnak.

Nekem farfekvéses volt és elég nagyokat rúgott.Fájt a hasam alja mintha fel lennék fázva meg néha a fenekem is. Volt hogy 2 órán keresztûl csak járkáltam mert hogyha leültem akkor mégjobban éreztem. Azért azt hozzáteszem, hogy csak akkor fájt hogyha mozgott. Hogyha mindig fáj akkor szólj az orvosodnak.
szia! Én két hete szültem, még friss az élmény...Nekem a vége felé már fájt mindenhol, rosszul feküdt a baba és a gerincemet-vesémet rugdosta. Szerintem ha bizonytalan vagy valamiben, mindenképp kérdezd meg az orvosodat, jó ha megvizsgál!
Néha nekem is olyan, mintha be lenne gyulladva a méhfalam és azt mozgatná.Szabályosan fáj, pedig magas a fájdalomküszöböm (legalábbis az volt:) ).Viszont egy óra múlva ha ismét mozog már minden rendben, így biztos nincs nagy baj.Azért beszélj a dokival.Nekem is voltak olyan tüneteim amire azt hittem normális, aztán kiderült mégsem és irány az ágy egy hétig.Mivel nálad nem csak akkor fáj ha mozog, így mindenképp jó ha lát az orvos.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, és azt mondta, hogy 3*1 magne b6 helyett szedjek 3*2-t.És ha nem múlik el, akkor egy hét múlva menjek vissza.Lehet, hogy nem várom meg az 1 hetet.Köszönöm mindenkinek
Szia! Ultrahangon mikor voltál, és mit írtak magzatvíz mennyiségnek? Azt hallottam, akkor is jobban fáj egy-egy mozdulata a porontynak, ha kevesebb a magzatvíz. Jó egészséget! 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva kell mennem a kórházba, sajnos csak akkora kaptam idõpontot.Köszönöm
Most fáj, vagy izomláz? Ha izomláz nem gond, ha fáj már lehet baj.
A kérdező hozzászólása: ezaz hogy nem tudom eldönteni, valamikor fáj valamikor meg izomláz :D
Ha te nem tudod eldönteni, szerinted neten keresztül tudja valaki?

Tegnap volt az első gyökérkezelésem és nagyon fáj a fogam, holnap kell megint mennem, így folytatni fogja?

Nyitva hagyta a fogat, így lyukasan, de nagyon fáj, pl ahogy megmostam óvatosan már akkor ordítottam, most akkor holnap ebbe fog tűket nyomkodni?

Legjobb válasz: Valószínûleg valami belement, azért fáj. Ha kiszedte az ideget, egyébként nem szabadna fájni. Szívogasd, próbáld kipiszkálni. Ha mégis fáj, akkor valamelyik kis idegszál bentmaradhatott, azt még ki fogja szedni.

Valószínûleg valami belement, azért fáj. Ha kiszedte az ideget, egyébként nem szabadna fájni. Szívogasd, próbáld kipiszkálni. Ha mégis fáj, akkor valamelyik kis idegszál bentmaradhatott, azt még ki fogja szedni.
Érdekes nekem is most volt az elsõ gyökérkezelésem de nekem két hét múlva(okt. 8-án) kell vissza mennem, bár nekem nem hagyta nyitva hanem gyógyszert tett bele és lezárta ideiglenesen. De elsõ két napot én is megszenvedtem mert fájt eléggé, de utána elmúlt a fájdalom szerencsére azóta nem fáj csak kicsit még harapásra érzékeny, de remélem ez el fog múlni.
Nekem pénteken volt életem elsõ gyökérkezelése .. Egyáltalán nem fáj... A fogamba/gyökérbe gyógyszert tett és ideiglenes töméssel zárta le . Pénteken kell majd mennem .Azóta sem fáj , még a cataflamot sem váltottam ki, amit felírt .Nekem augmentint kell szednem , mert volt duzzanat a gyökérnél , de már csökken . Gondolom egyénenként változik kinek hányszor kell menni . Egyébként kérdezõ ige , abba a fogba tûket fog megint nyomkodni , de biztos törekedni fog a megfelelõ érzéstelenítésre . Jobbulást !
Jajj most nézem ... ez tegnapi kérdés. Mi újság veled ? :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!