Találatok a következő kifejezésre: Fűrészport lehet homok helyett hullámospapagájok (1 db)

semmi bajuk nem lesz.
Fûrészport általában egyik állat alá sem javasolt tenni, akkor inkább már faforgácsot, de azt is inkább nagyobb állatoknál használják. Inkább papírt tegyél alá, az nem árt neki, de könnyen tisztítható és eltávolítható.
Csak ne újságpapírt tegyél alá! Ólommérgezést kaphat tõle. Miközben tépkedi a papírt, a nyelvével szépen lenyalogatja az ólmot. Ne forgácsot tegyél, ez nem hörcsög. Tegyél nagy szemû fûrészport, mert az apró belemegy az orrába.
Nyugodtan tegyél be fûrészport, nem lesz tõle bajuk.De arra figyelj, hogy ne vegyszerek mellett tartott almot tegyél alájuk, mert abból még baj lehet!! :D
Az enyémeim a puffasztott rizses kölesrõl szedték le a rizset és azt tették be, a forgácsot pedig kitúrták (bár nem mindet). A papír sztem nem jó, valami kis szemcsés valami kell. A fûrészport énsem ajánlom, beszippantja meg öszenyázazza sztem :S


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi tevo legyek?

Van 2 galamb par az egyik egy hete tojt le a masiknak nem sokara kikelnek a fiokak!Az a helyzet hogy amelyiknek nemsokara kikelnek azokat at kell tennem egy masik helyre!ulni fogjak tovabbra is a tojast?
Vagy!csereljem ki a tojasokat?nem lesz furcsa a masik galamb parnak hogy elobb kikel?

6

Szarka és szajkó fiókának miket lehet adni amitől gyorsan és nagyra nőnek? Lehet adni valami vitaminos port vagy valami oldódós tablettát?

Hallottam valami proteinről is .Ez valami por?Azt mondják a kétszeresére nő tőle a madár .Hol lehet ilyet kapni?

1

Mit eszik egy ksmadár meg h gondozzuk?

kiesett a fészkbõl eddig kukorica darát evett

19

Kis sándor papagájom nagyon sokat rázza a fejét, mi baja lehet?

Olyan mintha bólogatna, nem tudom, hogy normális-e ez, vagy valami betegség...

3

Libatömés pontosan hogyan, otthon? Aki ért hozzá kérem válaszoljon!

Szépen lassan, de alakul az udvarunk, egyre több állatot tartunk, hogy ne kelljen megvenni a boltba, hanem otthon együnk nem táppal nevelt húsféléket.
Szóval kaptam 4 libát. Arra gondoltam, mi lenne ha tömném. Technikáját láttam a neten, egy néni kézzel tömte. Már azt is olvastam, hogy kukoricadara pici olajjal és vízzel elkeverve és , hogy kb 20 napig kell tömni. A fele időtől napi 3-szor.
De mikor kell elkezdeni tömni és mennyi kukoricát kell lenyomni egy tömés alkalmával. Mire kell figyelni. Kérem aki tud segítsen.Senki nincs aki elmondaná.

2

Nem találom a videót amiben az éneklő nimfa van?

A nimfa énekel (fütyül) és közben zongoráznak.... nagyon aranyos videó, de sehol nem találom valaki belinkelné? Köszönöm

2

Papagáj röptetés és kézhez szoktatás?

Hullámos papagájomat szeretném lassan röptetni (múlthéten érkezett, de ha megszokta, szeretném). Be szoktam hozzá nyúlni, ujjamat az ülőrúdja elé teszem, de csak nézegeti. Gondolom még nem fog rászállni. Hogy érjem el, hogy ráüljön az ujjamra?
Röptetés - Kiengedem őt, repked (mennyi ideig legyen kiengedve?). Hogy kell utána befogni? Gyümölcs nem nagyon izgatja, csak magot eszik (lehet, hogy fogyózik :D), de nem mindig. Nem akarom, hogy az legyen, hogy már rávetődnöm kelljen, annyira nem akar visszamenni. Vagy visszamegy magától is?

4

Segítség! A hullámos papagájom fetrend a kalitka alján rángatózik és ordít. MI lehet vele? Megfog halni?

nem evett semmi olyat csak kis mag van neki bennt. mi lehet a baja?? előbb még semmi nem volt vele!

8

Mennyibe kerül egy : Jákó papagáj?

2

Elárvult galambfióka nevelése?

Olvastam egy galambtápszer receptet az interneten.Azzal etetem. Négyóránként kell etetni?Nekem apukám azt mondta.Már vannak a fiókán tollkezdemények. Nem feltételezem hogy beteg lenne, utánaolvastam a tüneteknek. Ürüléke rendben, eszik, csak az etetésnél annyit kérdeznék hogy mennyit adjak?És hogy adjak neki pl 1 milit, aztán várjak, míg lenyeli, vagy csak nyomjam bele a szájába? Gyógyszeradagolóval etetem. Mit tegyek hogy ne utáljon meg? Vagy hogy ne pusztuljon el? A vitaminokról gondoskodtam. Esetleg lehet venni valahol kimondottan galambfióka tápszert? Nem akarom hogy meghaljon mert béna vagyok.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!