Találatok a következő kifejezésre: Főtt csöves lehet (2 db)

Főtt csöves kukoricát lehet szoptatás alatt enni?

Tudom, ki kellene próbálnom, de nem akarok fájásokat okozni neki.... Nektek milyen hatása volt a babátokra?

Legjobb válasz: Én ettem, és nem lett baja tõle.( Persze csak mértékkel! )

Én ettem, és nem lett baja tõle.( Persze csak mértékkel! )
Én a napokban ettem és nem lett semmi baja:) (1 csövet ettem)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megyek kukoricázni:)

2 honapos kiskutyanak lehet adni (fött) csirkenyakat? Nem szurhatja at a beleit, mint pl a csöves csont?

Legjobb válasz: Nyugodtan lehet nekik adni nyersen is, sõt én inkább nyersen ajánlanám, mert úgy kevésbé szilánkosan törik a csont, mintha megfõznéd. Viszont én nem csirkenyakat adnék, mert azt egyben fogja lenyelni, inkább nagyobb darabokat, amin elrágódhat.

Nyugodtan lehet nekik adni nyersen is, sõt én inkább nyersen ajánlanám, mert úgy kevésbé szilánkosan törik a csont, mintha megfõznéd. Viszont én nem csirkenyakat adnék, mert azt egyben fogja lenyelni, inkább nagyobb darabokat, amin elrágódhat.
2 hónaposan már adhatod neki nyugodtan, meg csirke farhátat is nyersen. Ne szabdald össze kicsire, inkább nagyobb darbokba add neki, hagy dolgozzon vele. Fõve azért nem ajánlom mert , egválozik a csont szerkezete és szorulást okozhat.
csontot mindig inkább nyersen mint fõve, nyersen keményebb, jobban törik. Én kb 5-6 hetes kortól adok nyersen nyulat (csontostól) minden kiskutyánknak és még gond soha nem volt
Ne adj neki.!! 1.át szurhatja a beleit.2.keresztülakadhat a torkán.pépeseket adj neki vagy tápot.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat! Most mar akkor egyuttal azt is megkerdeznem, hogy mennyi idös kortol lehet adni neki?
Én is igy jártam a kutyámmal és keresztül akadt a torkán
Én még mindig azt javaslom, hogy ne adj neki se nyersen, se fõve, mert még túl kicsik a fogai, hogy ezt megrágják, akár a fogába is belemehet.! vIGYÁZZ (tapasztalat)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!