Találatok a következő kifejezésre: Főiskolán lehet szerezni, vagy (2 db)

A kérdező hozzászólása: Van valaki, aki ide jár? Tapasztalatok?
büfé-ruhatár szak
A kérdező hozzászólása: Ha-ha-ha.
Budapesten is indul ez a szak a Kodolányin.Rendes diplomát ad, bár vannak ennél jobb hírû és színvonalasabb képzést nyújtó iskolák is.Az alapszak elvégzése után továbbmehetsz mesterképzésre.
kedves kérdezõ, sajnos az elsõ ugyan tömör volt, valós képet festett egyrészt a magyar turozmus a béka feneke alatt van, viszont a turizmus vendéglátó szakok öntik magukból a diákokat 12 magyar egyetemrõl, akik általában árufeltöltõként dolgoznak /nem bántásból mondom/ másrészt, a Kodolányi diplomáját senki nem veszi komolyan nem fogadják el felsõfokú végzettségként a mi személyzeti osztályunknak is van ilyen fekete listája, sõt szinte minden cégnek tehát az elsõ nem állított valótlanságot
a turizmus jó szak érdekes meg minden, ezért sokan választják mostanában, de a Kodolányi elég névtelen iskola, BGF BCE vagy BKF azért jobb hírû iskolák :)
Nanana, azért a Kodolányin végzett egyetlen hallgató sem állíthatja magáról, hogy közgazdász. Közgazdászokat a Corvinuson és a BGF-en képeznek. A Kodolányinál már egy OKJ is többet jelent. Pocsék az oktatás színvonala. Bemész kifizeted a tandíjat, majd kifelé menet megkapod a portán a diplomádat. Kb ennyit ér a munkaerõpiacon is.
A kérdező hozzászólása: Értem. Nem a Kodolányira szeretnék menni, hanem Szfehérvárra. Nem tudnátok ajánlani valamit?

Főiskolán lehet diplomát szerezni, vagy csak egyetemen lehetséges?

Legjobb válasz: Van fõiskolai diploma, meg egyetemi diploma. Tulajdonképpen majdnem ugyanaz, mindakettõ felsõfokú, és diploma. Csak bele van írva hogy egyetemi (ami magasabb szintû) vagy fõiskolai.

Van fõiskolai diploma, meg egyetemi diploma. Tulajdonképpen majdnem ugyanaz, mindakettõ felsõfokú, és diploma. Csak bele van írva hogy egyetemi (ami magasabb szintû) vagy fõiskolai.
Most már teljesen mindegy, hol szerzed a diplomádat. A BSC mindenütt ugyanazt a tudást jelenti (elvileg), tehát akár fõiskolán szerzed, akár egyetemen, ugyanolyan diploma lesz (szintén elvileg, de a gyakorlat néha mást mutat).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!