Találatok a következő kifejezésre: Füstölővel mit csinálni, (4 db)

Kocsi rettenetesen füstöl. Mit lehet csinálni?

Nem a mienk a verda, és ez a gond. Egy régi VW Golfról van szó, hatalmas fekete füstfelhőt ereszt ki, és rendszeresen jár az utcában. Durvább, mint 10 kamion, utána percekig nem lehet kimenni. Nem tudom, mit tankol az illető, de ez már így sok. Ráadásul direkt csinálják, van, hogy többször egymás után oda-vissza járkál, és vigyorog benne két balfék, amikor látják, hogy köhögök. Hívtam már a zsarukat, rendszám is megvan, de azt mondták, sokmindent nem tudnak csinálni, max igazoltatják. A forgalmit nem vonhatják be.

Legjobb válasz: Miért nem vonhatják be? Azonnal leveszi a rendszámot elküldi szigorított vizsgára az autót már többet nem lesz kedve vigyorogni :)

Miért nem vonhatják be? Azonnal leveszi a rendszámot elküldi szigorított vizsgára az autót már többet nem lesz kedve vigyorogni :)
#3 Te egy igazi idióta nethuszár vagy haver. Olvasd már vissza amiket írtál, szerinted ennek van valami valóság alapja meg értelme? Te ilyet csinálna valaki az én autómmal, nem biztos, hogy mosolyogva állnék neki saját költségemen megcsinálni. Azt is behajtanám rajta amit nem is õ csinált. Jó lenne a valóságba visszacsöppenni. ______ Amúgy miért kormol? Mert dízel. Nem tankol az semmit csak gázolajat, meg nincs annak semmi mûszaki problémája, egyszerûen így van beállítva. Legyen elég annyi, hogy több a befecskendezett üzemanyag mint amennyit el tudna tökéletesen égetni, azért a fekete füst. Cserébe valamivel jobban megy. Egyébként is ez még mindig egészségesebb mint a sok részecskeszûrõs "modern" dízel. Azok az igazi láthatatlan gyilkosok. Ez a nagy koromszemcse hamar kiülepszik, megszûri az orrod is, az meg ott lebeg a levegõben, és tüdõre szívod. Nem kell vergõdni a kapuban és akkor lehet, hogy nem fognak élvezkedni azon, hogy bosszankodsz. Amúgy meg persze, hogy élvezik. Jól megy az autó, még füstöl is, olyanok mint a gyerek mikor húzza a lábát a homokban, csak hogy még jobban porozzon. Rendõre semmit nem tud csinálni, hacsak nem letraffizza, de amúgy ha normálisan nem nyomja neki nem füstöl, semmit nem követ el, szóval tényleg max. leigazoltatja és kész. Amúgy is, nem hiszem el, hogy valakinek ez a legnagyobb problémája az életben, hogy kinek milyen az autója, meg hogy közlekedik vele....ez a mûbalhé meg balhékeresés meg dedós megmondalak rendõrbácsinak(óvónéninek) dolog meg olyan szánalmas...
"De a lepontozás az nagyon megy." Miért gondolom azt, hogy oka van? :) "Nem is értem miért süllyedtem ide, hogy egyáltalán válaszoljak nektek, de mindegy most már, így alakult." Csodálom, hogy ezért nem mi vagyunk a hülyék. Elvégre itt mindenki hülye, csak te nem! :)
"egy két hülye, (az a réteg akikkel tele van ez az oldal, akik itt teszik fel a hülye kérdéseiket)" Ennyit az öngólról, meg hogy beledõlsz a saját kardodba dumáról. Itt elröhögtem magam, majd elgondolkodtam, hogy érdemes-e ilyen elmeháborodott ember válaszát olvasnom. De tovább olvastam, hátha van még valami poén a szövegedben. Sajna nem látod a fától az erdõt. Egyedül te járatod itt a "pénz után futást". De könyörgöm... NEM EZ A KÉRDÉS! Ha a szabadidejében (pénzkergetés után) a TV elõtt akar dögleni, nyugalomban, akkor had dögöljön a TV elõtt nyugalomban! Ha a kapu elõtt akar állni, akkor had álljon a kapu elõtt úgy, hogy nem lesz fekete az arca a koromtól! Tényleg nem fogod föl? Ha meg ennyire pénzéhes ember vagy, akkor menjél, idézz elõ orgazmust a barlangnyi pénzeddel meg az öltönyöddel és szívódj fel! Egyébként értem én, hogy te vagy a terminátor, tényleg. De ne itt futtasd magad! :)
A kérdező hozzászólása: T5: Te aztán tényleg proli és abszolút antiszociális vagy. Vagy csak szereted a füstöt. A gumiégetést meg úgy gondoltam, hogy tényleg elégetem, nem csak az aszfalton koptatom. Szép kis máglya a házatok elé és rá az autogumikat. Tudod milyen szaga van? Na mert ha még mindig tetszik, szólj. Aztán próbálj meg lakni mellette.
én se élnék melletted t5. aki ennyire leszarja a saját szomszédját, és még õ prolizik? gondolom neked semmi bajod nem lenne ha családos emberként hajnal 5kor felvernék a kisgyerekeket. vagy téged egy éjszakázás után. Közösségben élünk, nem lehet úgy, hogy telibeszarjuk a másikat. Vonatkozik ez a dieseles utcaelárasztû koromra is. ami egyszerre büdös, ronda és egészségetelen is.
*5-6 méterre
Gyere bátran. Ha jössz szólok pár havernak, aztán egyik este csinálhatunk egy kis gumiégetéssel egybekötött gyorsulást úgyis van itthon vagy 2 garnitúra szar gumi ami gumifüstölésre van eltéve... ;-) szóval ha érdekel privátba megadom a telszámom, aztán beszélhetünk... Az a baj itt nálunk ebben a nagy demokratikus jogállamban, hogy itt mindenkinek ahhoz van joga, amit õ szeretne, hogy a másik mit szeretne, mihez van joga, addig már nem terjed a figyelme. Szóval, ha már ilyen szar rendszerben élünk, lehet meg kéne szokni, hogy mindenkinek vannak jogai, még ha ez nekünk nem is tetszik és a saját képünkre szeretnénk formálni a világot. Szerintem te még fiatal vagy a házsártoskodáshoz. Ha 70 éves nyugger vagy akkor sem kérek elnézést, viszont legalább értem miért írod amit írsz.
A kérdező hozzászólása: Úgy tudtam jogom van egészséges környezetben élni. Ha te nem akarsz, a te bajod, de én fellépek az ellen, aki ezt a jogomat megsérti. Nem fogok azért bemenni a kapuból, bezárkózni meg kussolni, mert szerinted kussolnom kéne. Ha neked még mindig nem tetszik, írd meg a lakcímed és odamegyek autógumit égetni.
#7 "Nem tudom, hogy mi bántja a kicsi lelked, de az nem jogosít fel arra, hogy a saját hülyeséged révén másokba köss bele! Az meg már senkit nem érdekel, hogy mit csinálnál, ha... " Elõbb olvasd el a hozzászólásod amire reagáltam, aztán meg azt amit tõled idéztem mintha én írtam volna. Merthogy erre akartam kilyukadni, megspóroltál nekem pár betût. Nem vártam el, hogy a saját kardodba dõlj, de ha már így alakult akkor kösz. Kis hülye... ______ A kérdezõ meg törõdjön a saját dolgával, ne petíciót írasson alá a fél faluval, senki nem kezdett ki senkivel.
A kérdező hozzászólása: A videófelvétel jó ötlet. Van egy telefonom, ha közel járnak, majd beizzítom. Felteszem nem én leszek az egyetlen, akit zavar, ha ezzel komolyabb mennyiségû embert sikerül összeszedni, bizonyítékkal együtt, szerintem kezdeni fognak vele valamit. Aki szerint meg a rendõrségi bejelentés óvodás dolog, az maga még nem nõtt fel. Egy normális ember nem nekiesik bézbólütõvel meg elvágja a fékcsövét (vagyis akár megöli). A vitás ügyek rendezésének ez a rendes módja. Õk kezdtek ki velem, nem hobbiból csinálom.
Készíts videó felvételt (mehet több is, más idõpontokban hogy ne legyen kibúvó, "mert ezt pont azon a napon állítottuk be" szöveg miatt), majd NKH-hoz Rendõrséghez beadni. A Rendõrök lehet igazoltatják benéz a motortérben (általában lesznek ott nem gyári dolgok) , és erre hivatkozva beviszik a kocsit szigorított mûszakira az NKH-hoz. Ott megnézik motorszám, alvázszám, motorkód, motorszám, pl: turbo típusa (KKK K24 helyett mondjuk GTB1756 van fent ) , kipuffogó átmérõ...zajszint, emissziós értékek stb. Ezek után valószínû megbuktatják az autót , vissza kell alakítani gyárira . Mehet újra mûszakira (és újból lehet csengetni a zsét). Viszont ha minden gyári , akkor is jó intõ példa lesz a srácoknak , hogy ezt nem itt kéne.
Utolsó. Mindenki köszöni szépen, hogy leírtad, hogy a dízel kormol. (Én is leírtam). Csak a kérdés nem errõl szólt. Hogy idézzek a kérdésbõl: "Mit lehet csinálni?" Magamat idézem: "Ha a rendõrség semmit nem csinál, akkor TÖRVÉNYESEN te se tudsz semmit. Csak PÉLDÁUL..." Ismét a kérdésbõl: "Ráadásul direkt csinálják, van, hogy többször egymás után oda-vissza járkál, és vigyorog benne két balfék, amikor látják, hogy köhögök." Nem tudom, hogy mi bántja a kicsi lelked, de az nem jogosít fel arra, hogy a saját hülyeséged révén másokba köss bele! Az meg már senkit nem érdekel, hogy mit csinálnál, ha... Lehet, hogy "nethuszár" vagyok, de ha egy hozzád hasonló illetõ "bekeményítene", nem hiszem, hogy a rendõrség felé fordulnék. Több okból is. Had ne fejtsem ki! ;)
NKH-sokat kéne ráküldeni. Mivel biztos, hogy mûszakilag van gond, tehát nem is közlekedhet.
A kérdező hozzászólása: Ahhoz elõbb meg kéne találnom, hol parkol. Körbenéztem már a környéken, de eddig semmi. Könnyen lehet, hogy garázsban van. Törjek be?
Ha a rendõrség nem csinál semmit, akkor te csinálj. Nem úgy értem, hogy verd érte sz*rrá, mert természetesen téged fognak elõvenni, nem õt, hiába van elõzménye. Magyar törvények. Ha a rendõrség semmit nem csinál, akkor törvényesen te se tudsz semmit. Csak például bütyköld meg a verdát egy kicsit, rajzszögek a gumik alá, betont a kipufogóba, benzint a tankba (hiszen dízel a füstbõl ítélve), vágd el a fékcsöveket (bár ez elég morbid), de azért ne öld meg. Csak ilyessz rá.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, törvényileg nem néztem utána, lényeg az, hogy a rendõrség nem csinál semmit.
Szerinted én hány kérdést tettem fel? Válaszoltam, te majom! Kérdés válasz közt különbség megvan? Öngól! 3:0 Nevetni meg max. magadon nevethetsz ezért (meg én rajtad), és tudtam, hogy ráharap valamelyik, pont azért írtam, vedd már észre, hogy úgy játszok veled ahogy akarok :-) Egyszerûen bitang hülye vagy. Totál mindegy, hogy kérdezel, vagy nem, akkor is itt vagy! Úgy játszol velem, ahogy akarsz? Nem ezt veszem észre. :) Sajnos EZZEL a mentalitással van baj, nem a többi három-négy válaszadóval. El kéne gondolkodni, hogy nem veled van-e baj, ha szerinted mindenki hülye, csak te nem! UI: SzerVusztoknak szokás írni, ennyit arról, hogy kinek kéne "eljutni" az ált. iskoláig. Tudod nem mindegy, hogy miért nagyképû egy ember. Van, akinek van rá oka, van, akinek nincs. Te utóbbiak csoportjába tartozol.

Füstölővel mit lehet csinálni, hogy ne égjen le olyan gyorsan?

Az a baj, hogy olyan gyorsan ég le a füstöl?, hogy hiába szell?ztetek mellette, még úgy is túlságosan töményen belengi az egész szobát.

Legjobb válasz: Szia! Hát nem sok mindent lehet vele kezdeni, hisz ez a lényege, hogy erõs legyen az illata. Én ajánlom a tömjént! agyon finom az illata és sokáig is ég.

Szia! Hát nem sok mindent lehet vele kezdeni, hisz ez a lényege, hogy erõs legyen az illata. Én ajánlom a tömjént! agyon finom az illata és sokáig is ég.
Én vanilliát szoktam használni és az lassan ég és kellemes illat lesz a szobában.Próbáld ki szerintem jó.
Csak óvatosan azért a tömjénnel, anyukám mindig elájul tõle pl.
A kérdező hozzászólása: Ezelõtt 10 évvel baromi drága volt a tömjén. Még mindig az? Egyébként szívesen kipróbálnám még ha be is ájulnék tõle...legalább nem lesz gond az alvással :D

Kéne 1 kis segítség. Nagyon kátrányos a kéményem mit lehetne vele csinálni? . Vegyes tűzelésü kazán van fával fűtök de mindig ledugul a kémény és füstöl a kazán mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Amennyiben a kémény szerkezete jó és nincsenek benne féltégla méretû eldugulások akkor van jó megoldás. Ha csak az elején nem megy ki a füst akkor rossz a huzat..pl a téglák között megy ki a füst stb Ha a füst még a kémény bemelegedése után sem megy ki rendesen akkor tényleg eltömõdött. Erre nagyon jó megoldás a KRUMPLIHÉJ Amikor erõsen ég tegyél rá jó sok krumlihéjat. De csak annyit hogy a láng ne aludjon el. A krumlihéj égése során nagyon vékony lemezes szerkezetû pernye keletkezik, aminek a széle még viszonylag éles is. Ez a krumplihéj füst lekotorja a kémény belsõ felét és a korom visszaesik a kémény aljába. Ezt ki tudod szedni a tisztítónyíláson. Egyszerû de mûködik próbáld ki és ámulj

Amennyiben a kémény szerkezete jó és nincsenek benne féltégla méretû eldugulások akkor van jó megoldás. Ha csak az elején nem megy ki a füst akkor rossz a huzat..pl a téglák között megy ki a füst stb Ha a füst még a kémény bemelegedése után sem megy ki rendesen akkor tényleg eltömõdött. Erre nagyon jó megoldás a KRUMPLIHÉJ Amikor erõsen ég tegyél rá jó sok krumlihéjat. De csak annyit hogy a láng ne aludjon el. A krumlihéj égése során nagyon vékony lemezes szerkezetû pernye keletkezik, aminek a széle még viszonylag éles is. Ez a krumplihéj füst lekotorja a kémény belsõ felét és a korom visszaesik a kémény aljába. Ezt ki tudod szedni a tisztítónyíláson. Egyszerû de mûködik próbáld ki és ámulj


Legalább egyszerre tudod fõzni a babbal :)
Én mindig olyanból csinálom :) ) Babbal együtt csinlom én is.
Tedd fel a babbal együtt, nem kell neki több idõ.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!